Dom är noggranna o gör ett bra jobb 🤗
Maximalt Rent Fönsterputs
Maximalt Rent – Skinande fönster med 35 års erfarenhet Söker du en fönsterputsare som verkligen kan sitt hantverk? Välkommen till Maximalt Rent! Vi är ett lokalt familjeföretag som sedan 1993 har hjälpt privatpersoner och företag i Helsingborgsområdet och västra Skåne att se världen genom renare rutor. Varför välja Maximalt...
42 omdömen om Maximalt Rent Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2026
Högsta yrkeskompetensen,supertrevliga,alltid skinande rena fönster och alltid lika nöjd med deras arbete :@)))) 10⭐️av10!!!!
Bra bemötande och fin putsning av balkonginglasning.
Jag är mycket nöjd med deras jobb och bemötande,det kunde inte vara bättre. Marianne.
Vi brukar anlita Maximalt Rent Fönsterputs och dom är helt suveräna på att putsa fönster och vi har ett trevligt förhållande till varandra.👍😊
Har anlitat Maximalt tidigare och var mycket nöjd redan då. Proffsionellt utfört arbete av trevliga medarbetare. Rekommenderar dem gärna till vänner och bekanta.
De är trevliga och snabba och man kan lita på att de kommer som avtalat-
mycket duktiga och noggranna , väldigt trevliga.Kan varmt rekomenderas.
Fina fönster efter, seriösa i noggranna. Alltid god dialog kring datum för kommande putsning.
Noggranna, proffessionella… varmt rekomenderat!
Alltid jättefina fönster när dom varit hos oss. Det känns som det inte finns något glas när dom varit och putsat, så fina är dom. Trevliga och pigga är dom alltid när dom kommer . Något som är bra är, att man får alltid vilket datum dom ska komma under året. Så glad att vi lyckades få dessa till att putsa VÅRA fönster.
Trevligt bemötande, pålitliga, professionella och utför bra arbete!
Kom enligt plan. Exceptionellt väl utfört arbete. Snabbt och enkelt var samtliga fönster rena och fina och själv upplevde jag att jag kom hem till ett nytt hem. Allt gott hälsar Katarina, som varmt rekommenderar Maximalt Rent!!
Trevligt bemötande snabbt utfört till vår belåtenhet
Allt fungerar till hundra!!!! Mycket trevliga! 👍🏻
Maximalt Rent Fönsterputs tjänsten fungerar toppen!
Alltid positivt vänligt och proffsigt. Att arbetet skulle bli utfört till belåtenhet för båda parter Vi upplever att vi får/fått det vi beställt och känner oss bekväma med Maximalt Rent och rekommenderar gärna för vi och ger högsta betyg
Trevlig och pålitlig personal som gör våra fönster så rena och fina.
Alltid professionellt och vänligt bemötande: Super nöjd efter många år som kund
Snabba effektiva. Alltid rent. Tack
Tack Lena för ditt fina och positiva omdöme. Vi tackar för förtroendet.
Gör ett bra arbete och har gjort under många år! Rejält företag! Trevliga och positiva.
Tack Gill för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss i vårt fortsatta arbete. Glada att vi har fått hjälpa er med rena fönster i många år. Vi ses snart igen.
Fönsterputsningen är ok, men det personliga bemötandet , har vid vissa tillfällen varit förskräcklig
Bra service och alltid trevligt bemötande Alltid bra utfört arbete
Tack Sune för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att svara. Det betyder mycket för oss i vårt arbete. Alltid trevligt att komma till er. Vi ses snart igen.
Maximal rent är ett professionellt företag som man alltid kan lita på. Alltid lika trevliga, tillmötesgående och gör ett fantastiskt jobb. Dom har hjälpt oss både utvändigt och invändigt med lika positivt resultat, snabba, effektiva och noggranna. Vi är mycket nöjda, dom lever upp till våra förväntningar.
Stort tack Malin för ditt fina omdöme. Glada att höra att ni är så nöjda och uppskattar ert förtroende. Det betyder verkligen mycket för oss i vårt arbete.
Alltid vänliga och tillmötesgående. Jobbar snabbt och med bra resultat.
Tack Hans för ditt positiva omdöme. Det betyder mycket för oss att få bekräftelse på vårt arbete. Tack för förtroendet.
Vi har haft Maximalt Rent i 30 år nu och de är så professionella och bra att ha att göra med. Trevliga och tillmötesgående.
Tack Anna för ditt fina omdöme - det betyder mycket för oss. Ni har varit trogna kunder i många år. Vi ser fram emot att få hjälpa er snart igen.
Jag är nöjd med dem. Trevliga och gör ett bra jobb.
Tack Mona-Lisa för ditt fina omdöme. Vi uppskattar det verkligen och är glada att du nöjd. Vi ses snart igen.
Haft Maximalt Rent i många år och är väldigt nöjd. Resultatet blir alltid kanon och dom är duktiga på att planera och kommer alltid när det är sagt. Inget att anmärka på & är en nöjd kund.
Stort Tack Nick för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss i vårt arbete. Planeringen är verkligen A och O. Tack för förtroendet!
Bra jobbat snabbt jobbat,trevlig personal
Stort Tack Birgitta för ditt fina omdöme. Vi uppskattar det verkligen och är glada att ni är nöjda med både vårt arbete och med oss.
Så nöjd, gång efter gång! Som Tommy sa efter första putsen ”Ja, nu har du en egen fönsterputsare!” Bästa investeringen!
Tack Marina så kul att höra och tack för ditt positiva omdöme! Det är precis så vi vill att våra kunder ska känna.
Jag är nöjd med utfört arbete, däremot tycker jag priset är väl högt. Jag har noterat att framkörningsavgift tas ut av varje kund även när besöken är i en och samma fastighet.
Tack Inga för ditt fina omdöme och feedback. Vi uppskattar att du tagit dig tid att svara.
Bästa fönsterputsarna och pålitliga
Tack Pernilla för ditt fina omdöme och för att du tagit dig tid att svara! Det betyder jätte mycket för oss.
Duktiga och trevliga fönsterputsare:-)
Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi uppskattar det verkligen! Ses snart igen.
Punktliga. Gör ett bra arbete.
Tack Peter för ditt fina omdöme. Du har varit en trogen kund under många år.
Professionellt utfört arbete alltid, och mycket trevliga
Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att vårt arbete uppskattas.
Vi är så nöjda! Jättebra resultat, fort gick det plus ett vänligt bemötande!
Tack Anna för ert fina omdöme och för att ni tog er tid att svara! Det betyder jätte mycket för oss.
Mycket bra bemötande. Förväntningarna var stora och resultatet likaså.
Tack Carl-Eric för ert positiva omdöme. Glada att ni är nöjda och vi uppskattar att ni tog er tid att dela er upplevelse. Vi ses snart igen.
Trevliga, gör bra jobb, kommer när de skall.
Hej Lena, tack för ditt fina och positiva omdöme! Vi är glada att ni är nöjda och uppskattar att du tog dig tid att skriva. Tack för förtroendet.
Engagerade och noggranna fönsterputsare. Lätta att komma i kontakt med. Rekommenderas.
Tack Kerstin för ditt positiva omdöme och att du tog dig tid att skriva. Glada att höra att du är nöjd och tack för rekommendationen.
Jag är nöjd med deras jobb som dom gör
Tack Ingegerd för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att svara.
Fin fin service alltid rena och fina fönster. Glada och pigga är både Tommy och Moniqe
Tack Agneta för ditt fina omdöme och tack för att du tog dig tid att svara. Glada att höra att du är nöjd och uppskattar ditt förtroende. Vi ses snart igen.
Trevliga och noggranna och kommer som avtalat.
Tack Stefan för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva.