Maximalt Rent Fönsterputs

Maximalt Rent Fönsterputs

www.maximaltrent.se
  • Badge2026
Llama 070-823 93 93 Compartir

Maximalt Rent – Skinande fönster med 35 års erfarenhet Söker du en fönsterputsare som verkligen kan sitt hantverk? Välkommen till Maximalt Rent! Vi är ett lokalt familjeföretag som sedan 1993 har hjälpt privatpersoner och företag i Helsingborgsområdet och västra Skåne att se världen genom renare rutor. Varför välja Maximalt...

42 omdömen om Maximalt Rent Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2026

Christer L
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Dom är noggranna o gör ett bra jobb 🤗

Lena A
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Högsta yrkeskompetensen,supertrevliga,alltid skinande rena fönster och alltid lika nöjd med deras arbete :@)))) 10⭐️av10!!!!

Sylvie P
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Bra bemötande och fin putsning av balkonginglasning.

Marianne Z
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Jag är mycket nöjd med deras jobb och bemötande,det kunde inte vara bättre. Marianne.

Marianne L
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Vi brukar anlita Maximalt Rent Fönsterputs och dom är helt suveräna på att putsa fönster och vi har ett trevligt förhållande till varandra.👍😊

Ellen S
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Har anlitat Maximalt tidigare och var mycket nöjd redan då. Proffsionellt utfört arbete av trevliga medarbetare. Rekommenderar dem gärna till vänner och bekanta.

Sonja P
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

De är trevliga och snabba och man kan lita på att de kommer som avtalat-

Britt S
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

mycket duktiga och noggranna , väldigt trevliga.Kan varmt rekomenderas.

Margareta T
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Fina fönster efter, seriösa i noggranna. Alltid god dialog kring datum för kommande putsning.

Ljubinka P
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Noggranna, proffessionella… varmt rekomenderat!

Jörgen F
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Alltid jättefina fönster när dom varit hos oss. Det känns som det inte finns något glas när dom varit och putsat, så fina är dom. Trevliga och pigga är dom alltid när dom kommer . Något som är bra är, att man får alltid vilket datum dom ska komma under året. Så glad att vi lyckades få dessa till att putsa VÅRA fönster.

Christina B
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Trevligt bemötande, pålitliga, professionella och utför bra arbete!

Katarina P
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Kom enligt plan. Exceptionellt väl utfört arbete. Snabbt och enkelt var samtliga fönster rena och fina och själv upplevde jag att jag kom hem till ett nytt hem. Allt gott hälsar Katarina, som varmt rekommenderar Maximalt Rent!!

Börje R
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Trevligt bemötande snabbt utfört till vår belåtenhet

Dagmar K

Allt fungerar till hundra!!!! Mycket trevliga! 👍🏻

Mikael L
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Maximalt Rent Fönsterputs tjänsten fungerar toppen!

Monica J
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Alltid positivt vänligt och proffsigt. Att arbetet skulle bli utfört till belåtenhet för båda parter Vi upplever att vi får/fått det vi beställt och känner oss bekväma med Maximalt Rent och rekommenderar gärna för vi och ger högsta betyg

Christel K
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Trevlig och pålitlig personal som gör våra fönster så rena och fina.

Pia S
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Alltid professionellt och vänligt bemötande: Super nöjd efter många år som kund

Lena L

Snabba effektiva. Alltid rent. Tack

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Lena för ditt fina och positiva omdöme. Vi tackar för förtroendet.

Gill H
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Gör ett bra arbete och har gjort under många år! Rejält företag! Trevliga och positiva.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Gill för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss i vårt fortsatta arbete. Glada att vi har fått hjälpa er med rena fönster i många år. Vi ses snart igen.

Inga O
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Fönsterputsningen är ok, men det personliga bemötandet , har vid vissa tillfällen varit förskräcklig

Sune H
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Bra service och alltid trevligt bemötande Alltid bra utfört arbete

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Sune för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att svara. Det betyder mycket för oss i vårt arbete. Alltid trevligt att komma till er. Vi ses snart igen.

Malin T
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Maximal rent är ett professionellt företag som man alltid kan lita på. Alltid lika trevliga, tillmötesgående och gör ett fantastiskt jobb. Dom har hjälpt oss både utvändigt och invändigt med lika positivt resultat, snabba, effektiva och noggranna. Vi är mycket nöjda, dom lever upp till våra förväntningar.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Stort tack Malin för ditt fina omdöme. Glada att höra att ni är så nöjda och uppskattar ert förtroende. Det betyder verkligen mycket för oss i vårt arbete.

Hans I
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Alltid vänliga och tillmötesgående. Jobbar snabbt och med bra resultat.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Hans för ditt positiva omdöme. Det betyder mycket för oss att få bekräftelse på vårt arbete. Tack för förtroendet.

Anna E
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Vi har haft Maximalt Rent i 30 år nu och de är så professionella och bra att ha att göra med. Trevliga och tillmötesgående.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Anna för ditt fina omdöme - det betyder mycket för oss. Ni har varit trogna kunder i många år. Vi ser fram emot att få hjälpa er snart igen.

Mona-Lisa O
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Jag är nöjd med dem. Trevliga och gör ett bra jobb.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Mona-Lisa för ditt fina omdöme. Vi uppskattar det verkligen och är glada att du nöjd. Vi ses snart igen.

Nick L
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Haft Maximalt Rent i många år och är väldigt nöjd. Resultatet blir alltid kanon och dom är duktiga på att planera och kommer alltid när det är sagt. Inget att anmärka på & är en nöjd kund.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Stort Tack Nick för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss i vårt arbete. Planeringen är verkligen A och O. Tack för förtroendet!

Birgitta L
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Bra jobbat snabbt jobbat,trevlig personal

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Stort Tack Birgitta för ditt fina omdöme. Vi uppskattar det verkligen och är glada att ni är nöjda med både vårt arbete och med oss.

Marina S
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Så nöjd, gång efter gång! Som Tommy sa efter första putsen ”Ja, nu har du en egen fönsterputsare!” Bästa investeringen!

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Marina så kul att höra och tack för ditt positiva omdöme! Det är precis så vi vill att våra kunder ska känna.

Inga P
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Jag är nöjd med utfört arbete, däremot tycker jag priset är väl högt. Jag har noterat att framkörningsavgift tas ut av varje kund även när besöken är i en och samma fastighet.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Inga för ditt fina omdöme och feedback. Vi uppskattar att du tagit dig tid att svara.

Pernilla J

Bästa fönsterputsarna och pålitliga

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Pernilla för ditt fina omdöme och för att du tagit dig tid att svara! Det betyder jätte mycket för oss.

Lisa H
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Duktiga och trevliga fönsterputsare:-)

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi uppskattar det verkligen! Ses snart igen.

Peter Ö
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Punktliga. Gör ett bra arbete.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Peter för ditt fina omdöme. Du har varit en trogen kund under många år.

Margareta P
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Professionellt utfört arbete alltid, och mycket trevliga

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att vårt arbete uppskattas.

Anna H
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Vi är så nöjda! Jättebra resultat, fort gick det plus ett vänligt bemötande!

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Anna för ert fina omdöme och för att ni tog er tid att svara! Det betyder jätte mycket för oss.

Carl-Eric G
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Mycket bra bemötande. Förväntningarna var stora och resultatet likaså.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Carl-Eric för ert positiva omdöme. Glada att ni är nöjda och vi uppskattar att ni tog er tid att dela er upplevelse. Vi ses snart igen.

Lena N
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Trevliga, gör bra jobb, kommer när de skall.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Hej Lena, tack för ditt fina och positiva omdöme! Vi är glada att ni är nöjda och uppskattar att du tog dig tid att skriva. Tack för förtroendet.

Kerstin L
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Engagerade och noggranna fönsterputsare. Lätta att komma i kontakt med. Rekommenderas.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Kerstin för ditt positiva omdöme och att du tog dig tid att skriva. Glada att höra att du är nöjd och tack för rekommendationen.

Ingegerd S
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Jag är nöjd med deras jobb som dom gör

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Ingegerd för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att svara.

Agneta F
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Fin fin service alltid rena och fina fönster. Glada och pigga är både Tommy och Moniqe

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Agneta för ditt fina omdöme och tack för att du tog dig tid att svara. Glada att höra att du är nöjd och uppskattar ditt förtroende. Vi ses snart igen.

Stefan R
Escribió sobre Maximalt Rent Fönsterputs

Trevliga och noggranna och kommer som avtalat.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Stefan för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva.