MECA Bilverkstad Trollhättan

MECA Bilverkstad Trollhättan

meca.se
  • BadgeThreeYears
4.7

Välkommen till MECA Bilverkstad Trollhättan! På Magnetvägen 8 i Trollhättan hittar du MECA Bilverkstad Trollhättan. Vi tar hand om din bil och ger dig personlig service från trasig bil till lagad bil. Tjänster: AC-ackreditering, däckhotell, elektronik och felsökning, hyrbil/lånebil. Vi är en så kallad Godkänd Bilverkstad...

380 omdömen om MECA Bilverkstad Trollhättan

Sedan starten hos Reco 2021

Per-Olof V

Levererar kvalitet som vanligt😄

Ingrid W
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Trevligt bemött och förväntningarna på jobbet var bra

Åsa K
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Mycket svårt att få kontakt på telefon. På plats gick det mycket bättre. Jag behövde byta bromsskivor och belägg samt göra hjulinställning. De skulle ringa på förmiddagen när bilen var klar. Ingen ringde och när jag så småningom fick tag på dem så visade det sig att hjulinställningen hade avbrutits, då det hittats fel i närheten som behövde åtgärdas först. Delar till det hade de inte hemma. Sedan har det tjafsats en del för att jag bokat via centralbokningen och dessutom fått besked om lägre pris därifrån, än om jag hade...

Daniel H
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Jättebra bemötande av tjejen i servicedisken. Allting gick väldigt smidigt med lånebil och service.

Karl Lars Göran S
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Service och fjädringsbyte, prisförslag som stämmer o trevligt bemötande

Ulf L
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Trevligt bemötande och snabbt och bra arbete

Björn S
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Trevligt bemötande och bra jobb

Gunnel S
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Positivt I all kontakt med berörda

Sara O
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Alltid lika trevliga, anlitar dem för service på min bil

Erik J
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Det blev ett bra beslöl och fin service och ett bra bemötandet och bboen ät hrmms igenåm kan inre hitta mera bra orf

Ali K
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Förbättra boknings tider så är ni gröna!! Är nu kund hos er o kommer gärna tillbaka om ni har arbetsmoral o rätt kompetens. Tack för mig

Anne R

Trevligt bemötande, snabb service

Per F
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bra bemötande och snabbt bokade av tid Proffesionellt

Ingrid Q
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Mycket bra bemötande o lätt att diskutera o fråga olika saker. Eftersom jag varit på denna verkstad många år så känns det tryggt och bra.

Terho R
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bra bemötande! Hade dyra förväntningar! Men det blev ok! Service av bil, visar sig senare om det blev bra eller inte? Kan inte svara ärligt just nu om detta?

Agush A
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Trevligaste bilverkstan i trollhättan jätte nöjd 😀

Carina J
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Trevligt bemötande på telefon och irl vid kassan. Fick betala reducerad avgift då felsökning gick extremt snabbt. Bra

Sven H
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bra service & lösning. Extra plus till lånecykeln...

Johan S
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bra bemötande och bra utfört jobb.

Hans K
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bra mottagande, förslag på alternativa lösningar, snabb åtgärd, prisvärt, tack

Pamela J
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Trevligt bemötande både vid bokning och lajv. Bra info om servicen som gjordes.

Mona-Lisa A
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bara bra gör ett bra jobb och är kunniga

Annika A
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bra service och väldigt professionella. Ville byta olja i växellådan och ringde runt till flera ställen som sa att de inte kunde hitta någon olja till just min bil, men att jag kunde komma in på felsökning om jag ville. Meca var det enda stället som valde att undersöka saken och ringa upp igen när de hittat vilken sorts olja det var. Nu är oljan bytt och bilen servad. Kan verkligen rekommenderas!

Mats C
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Trevlig personal Prisvärt i jämförelse med andra verkstäder

Eva B
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Mycket trevligt bemötande samt att det känns seriöst och pålitligt. Vänligen, EvaMarie Thunberg Bellman

Samira F
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående. Väldigt bra service

Johan K
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Mycket bra verkstad med trevlig personal.

Elizabeth B
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Personalen är trevliga och hjälpsamma. Pålitliga

Erik B
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

AC reperation. Påfyllning av gas felsökning och justering.. Fungerar nu utmärkt och fick också veta, om det skulle bli problem, vad detta skulle kunna vada för fel.

Tord P
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bra mottagande och dom tog ansvar för servicen på bilen. Gjorde även det lilla xtra som gör att man blir nöjd.

Sten L
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

blev mycket bra bemött och mycket bra kundskap

Bo V
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Mycket bra bemötande och snabbt byte av problemet. Fick också en lånebil så jag kunde ta mig hem efter nattarbete och sova en stund. Hjärtligt tack.

Sven K

Brukar åka ditt ,service inget att klaga på ,förutom att Tommy är mitt namn

Extreme A
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Jätte bra bemötande, trevlig personal

Tom B
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

En kunnig och trevlig receptionist tog hand om mig och mina bilproblem. Verkstaden blev jag rekommenderat av vänner som fått sina problem lösta på ett proffsigt sätt. Jag rekommenderar verkligen denna verkstad.

Börje B
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Jag har gjort många utav mina service tillfällen på min Audi RS2:a där även innan när de hette Auto4stad Trollhättan och har alltid blivit mycket nöjd. När man servar en lite speciell bil som en samlar klassiker så blir ju servicen lite annorlunda än normalt och där möts man alltid efter kundens önskemål vilket alltid känns toppen. De svarar och förklarar även på alla frågor och funderingar jag har innan bokningen.

Laila R
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Kanonbra trevlig personal snabbt utfört arbete kan inte bli bättre

Malin S
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Trevligt bemötande och bra, tydlig information om vad som åtgärdats och vad som behöver repareras.

Lena B
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Otroligt snabb och bra service!

Lars A
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Aldrig kul att serva bilen, men har alltid blivit professionellt och trevligt mottagen här! Seriös och bra firma

Thomas N
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bra bemötande och bra service. Trevlig personal

Björn D
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Mycket bra service samt kompetent personal 👍

Linda G
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Vår bil slutade fungera och vi skulle åka på husvagnssemester 3 dagar senare. Meca kunde klämma in bilen trots att kalendern var full och hjälpa oss så vi kunde åka! Otroligt hjälpsamma och trevliga! Rekommenderas starkt!

Erkki J
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Blivit så bra bemött, väldigt trevliga och hjälpsamma, kommer att fortsätta lämna våra bilar där och rekommenderar våra vänner.

Kurt K
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bytt detaljer men felet kvarstår.

Helge K

Vänliga och tillmötesgående.

Kent H
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Funkar fint, mycket god service.

Ann-Catrine P
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Mycket trevligt bemötande och bra jobb

Rickard R
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Otroligt trevligt bemötande och service! Fantastiskt bra att de hör av sig när de ser andra brister på bilen så de kan fixa de samtidigt, otroligt tacksam för de!

Anna N
Skrev om MECA Bilverkstad Trollhättan

Bra bemötande. Tydlig offert och snabbt genomförande.