Jeg har ikke mottatt sålene jeg har bestilt for over 1 uke siden
Mediconline.no
Mediconline.no har siden 2007 levert kvalitetsprodukter innen helse, hudpleie og velvære direkte til kunder i hele Norge. Vi er en familiebedrift med fokus på personlig service, rask levering og nøye utvalgte produkter som virkelig gjør en forskjell i hverdagen. Tidligere har vi samlet anmeldelser gjennom Trustpilot, men fra...
41 omdömen om Mediconline.no
Lett å handle og veldig rask levering. Jeg kommer til å bestille flere innleggs såler.
Veldig gode produkter. Kort leveringstid. Mediconline.no kan anbefales.
Hei, Takk for anmeldelsen din. Hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår. Hjertelig velkommen tilbake! /MedicOnline
Forholdsvis raskt og enkelt bestilling og levering.
Jeg kjøpte treningsbånd, noe jeg har gjort før. Nye bånd til meg, og 2 sett i gave. Jeg er veldig fornøyd med båndene, og synes jeg fikk dem levert veldig raskt.
Alt var veldig bra . Anbefaler :)
Jeg har fortsatt ikke mottatt varene jeg har bestilt.
Rask og god behandling av ordren.
Rask levering og produktet var i henhold til forventningene
Veldig enkelt å handle. Litt skuffet over at det ikke var bedre kompresjon på strømpene, men de funker. Alt i alt helt greit.
Når en bestiller strømper forventer en ett par og ikke en sokk. Må si jeg ble meget ffff når jeg mottok . Prisen er over det apotek tar for samme produkt. Varen blir returnert og at det er mulig å lage til ett dårligere retursystem enn det dere bruker er fantastisk
Smooth bestilling😊 Uproblematisk med leveringen.
Vare totalt ulik bildet. Svarer ikke på mail til kundeservice.
Har ikke mottatt min bestilling enda.
Er veldig fornøyd med varene og kundeservice
Veldig enkelt. Men enkelte produkter manglet beskrivelse med tegning av hvor man måler beinet når man bestiller støttestrømper, kjøpte Relax
Helt super opplevelse! Rask leveranse og produkter som beskrevet. Det er veldig enkelt å bestille, og et stort pluss at all mva er inkludert i prisen gjennom VOEC-ordningen slik at man slipper ubehagelige overraskelser i tollen. Veldig god service og lav frakt. Anbefales på det varmeste. Enkel bestilling: Prisen i kassen er den man betaler takket være VOEC. Rask levering: Varene sendes raskt og kommer frem som forventet.
Kjøpte støttestrømper og neglesakser. Godt innpakket og hurtig levering
har handlet betalt påforskud, men det spøreskjema kan eg være uten, vil eg klage da er det direkte.
👍👂Passet utmerket å jeg er svært fornøyd med produktet 👌
Dette produktet er helt topp god service.
Enkelt og greit og veldig rask levering!
Gode produkt. Firma svarer kjapt på henvendelser. Topp erfaring.
Rask og korrekt levering. Anbefales.
Enkelt å bestille, Rask levering og bra produkt
Leveringsfeil . Fikk feil vare, feil krem.
Fra bestilling til ordren ble sendt gikk det 1 time! Denne nettbutikken kan anbefales!
Det tar unødvendig lang tid med forsendelsen. Misfornøyd før jeg har mottatt bestillingen
Rask levering. Lette å få på og sitter godt. Jeg brukte størrelsesguiden og endte midt mellom small og medium og valgte small. Det var et godt valg.
Super 👍 veldig fornøyd bra asortyment 😀
Veldig bra for mine tær og supert at det finnes både for høyre og venstre og at man kan kjøpe kun for en fot.
Veldig fornøyd, rask levering 👍😊
Veldig greit å bestille på nettsiden. Levering gikk som forventet. Jeg kjøpte 3 sett kompresjonsstrømper. Har kjøpt og brukt samme type tidligere og har vært godt fornøyd.
betaling fungerte ok. varene kom som avtalt fungerte heilt ok.
Godt vareutvalg, rask levering og hyggelig kundeservice.
Jeg kjøpte innleggssåler og disse var av god kvalitet. Enkelt å bestille og leveringen kom frem raskt.
Helt supertopp opplevelse. Rask leveranse, produktet som beskrevet (glassglober man kan kjøle ned og masere ansiktet med kjøpte jeg her) . Første gang jeg handler her og jeg kommer helt sikkert til å handle her igjen. Positiv opplevelse ingen problemer!
svært fornøyd med kjøpet og rask levering
God kommunikasjon om at varen var forsinket. Rask levering når den kom på lager.
Jeg har flere ganger kjøpt Doctor antisklisokker .God kvalitet og rask levering😊
Rask levering av bestilt vare. Veldig fornøyd med varen også