Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag2 omdömen om Smögens Hafvsbad, Konferens och Spa
skrev om Smögens Hafvsbad, Konferens och Spa
VARNING!! Bokningssystemet funkar ej samt kraftigt undermålig kundservice i receptionen.
Jag bokade ett hotellrum genom hotellets hemsida som där hade lediga rum för midsommarafton. Jag valde betalning via Klarna med alternativet ”få först och betala sen”. Bokningen gick igenom och jag fick direkt en faktura där förfallodatumet på fakturan var före ankomst(!). Jag kontaktade Klarna och frågade om de hade gjort något fel men de hänvisade till att det är hotellet som skickar ut fakturorna. När jag kontaktade hotellet så hänvisade dem tillbaks till Klarna att felet låg hos dem. Återigen tog jag kontakt med Klarna som bekräftade igen att det är hotellet som ansvarar för utskick av fakturan. Med andra ord så hade hotellet ingen som helst koll på hur deras fakturering fungerade och de visade ingen vilja med att hjälpa till med ärendet.
Nästan två veckor efter att jag hade fått fakturan funderade jag på varför jag inte hade fått någon bokningsbekräftelse där det framgick det bokade datumet. Jag ringde till receptionen på hotellet som bekräftade att de har ett ej fungerande bokningssystem och att jag inte hade något hotellrum bokat i deras system samt att alla dubbelrum nu var fullbokade. Riktigt tur att man inte kom dit på midsommar och fick vända i dörren för att åka hem.
Jag har hört innan om att hotellet har en riktigt dålig service men ville ge det en chans. Det var sista gången som jag bokade ett rum på Smögens Hafvsbad. Avrekommenderar starkt från att boka på detta hotellet. De gjorde alla fel de kunde innan man ens kom dit.
Sämsta möjliga betyg till hotellet! Välj annat alternativ. -
skrev om Smögens Hafvsbad, Konferens och Spa
behandlingarna är det bästa på hela vistelsen, efter att ha spenderat hela dagen i spa avdelningen finns det inget bättre än att avsluta dagen i den fina restaurangen och avnjuta en god middag.