Bilteknik i Östersund

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.1
Få pris & boka Ring 063-13 31 40 Dela

Välkommen till Bilteknik i Östersund – din Autoexperten Bilverkstad i Östersund! Bilteknik i Östersund är en familjeägd verkstad med över 30 års erfarenhet av bilservice och reparationer. Vi servar alla bilmärken enligt tillverkarens rekommendationer och vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder...

14 omdömen om Bilteknik i Östersund

Erik Gunnar P

Som vanligt professionell hanteromg

Gustav Sebasthia G
Skrev om Bilteknik i Östersund

Inte jätte glada personal och fick betala mer än vad offerten hade erbjudit!

Jean Joachim S
Skrev om Bilteknik i Östersund

Mycket enkelt och bra upplägg, 5 poäng. Föreslår att lägga till en Google Maps länk till verkstan Joachim

Ulla Carina N
Skrev om Bilteknik i Östersund

Toppenservice! Mycket trevligt bemötande, snabb och proffsig service. Kände mig väl omhändertagen från start till mål. Rekommenderas varmt!

Rolf Christer S

Trevligt bemödande kunnig personal

Stig Ingemar E
Skrev om Bilteknik i Östersund

Trevligt bemötande Förväntade oss att servicen fungerade enligt överenskommelse Husbilen behövde service och det klarade dom galant.

Svar från Bilteknik i Östersund

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Lars Henrik H
Skrev om Bilteknik i Östersund

Ganska arrogant bemötande från några, mkt bra från andra. De hade inte heller tagit hem förbrukningsmtrl så de fick åka ut på stan och köpa vilket gjorde att jag och mitt lilla barn fick vänta 45 min extra på att bilen skulle bli klar. Hörde de pratade sinsemellan vems ansvar det var att beställa hem det också, inget man kanske gör framför kunderna. Senast jag lämnade den fick jag inte tag i någon som kunde lösa att jag inte hann hämta bilen tid, slutade m att jag fick sova hos en kompis över natten ist för att de kunde...

Svar från Bilteknik i Östersund

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre. Med vänliga hälsningar verkstaden

Mikela J I
Skrev om Bilteknik i Östersund

Service inför besiktning. Inget strul, lätt och smidigt!

Svar från Bilteknik i Östersund

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Lena Elisabet A
Skrev om Bilteknik i Östersund

Jag bad om återkoppling på annan persons mobilnummer då jag har svårt att vara tillgänglig, vilket inte fungerade. Har varit lika tidigare gånger. Det är ett önskemål framåt.

Svar från Bilteknik i Östersund

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Vänliga hälsningar från verkstan

Süleyman K
Skrev om Bilteknik i Östersund

Jättebra. Dem är duktig. Fixa min bil.

Svar från Bilteknik i Östersund

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Johan Peter Mikael E
Skrev om Bilteknik i Östersund

Snabbt att få tid. Löste problemet elegant.

Jan Olov Tomas R
Skrev om Bilteknik i Östersund

Snabb obokad hjälp. Dryftade min gamla bil med en kunnig och trevlig mek/kundmottagare

Svar från Bilteknik i Östersund

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från oss på verkstan

Ulla Njola Cornelia F
Skrev om Bilteknik i Östersund

Jag hade önskat att de ringt mig när de under en reparation upptäcker något som borde åtgärdas, istället för att strunta i det pga bilens låga försäljningsvärde. Blev tvungen att återkomma för att få dessa åtgärder gjorda.

Svar från Bilteknik i Östersund

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Sven Yngve S
Skrev om Bilteknik i Östersund

Som alltid ett bra bemötande och ett jobb som görs bra med lovad leveranstid. Kan rekomenderas!

Svar från Bilteknik i Östersund

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan