Trevligt besök. God hjälp. Tack så mycket. Nu har jag skrivit det jag ville säga.
Mekonomen Bilverkstad Knivsta/YaaBil Knivsta AB
120 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Knivsta/YaaBil Knivsta AB
Jätte bra service, snabbt och bra bemötande!
Väldigt trevliga och hjälpte mig med allt jag behövde. Rekommenderar absolut dom
Jätte duktiga och trevliga grabbar
Bra bemötande,arbetet väl utfört Väldigt fina lokaler rent och snyggt Enda minus var att kaffemaskinen var ur funktion😀
Mycket trevlig personal och bra service. Montering av extraljus
Bra bemötande och trevlig personal.
Rekommenderar varmt Iman J service var exceptionellt
Bra kommunikation, snabb hjälp, serviceminded!
Trevlig och hög servicenivå. Håller vad man lovar.
Snygg o välstädad verkstad . Trevlig bemötande och bra service .
Bra bemötande och stor valfrihet av tider för service. Kanon med lånebil service.
Trevligt bemötande och jobbet snabbt och bra utfört.
Det var mina första gång hoss dem, men det känns helt underbart.
Snabb och smidig hjälp med årlig bilservice. Jag bokade via telefon och tittade först på hemsidan vad servicen skulle kosta och förundrades över att det blev dyrare än via hemsidan, men priset gick att pruta ner. Typiskt bilhandlare?!
Bra service till bra pris. Rent, fräscht och välkomnande.
Vänligt bemötande och snabb service, tack !!
Bra - omhändertagande och bra service
Valde både årlig service och en reparation av min Volvo XC60 hos Yaabil/Mekonomen. De erbjöd/levererade positivt på: + trevligt bemötande + konkurrenskraftigt pris jfr med märkesverkstad + tillgänglighet och snabbhet för bokningen av verkstadsbesöket + arbete klart på utsatt tid + bra information om vad som gjorts och även vad som kommer behöva göras framöver Är överlag nöjd med verkstan, rekommenderar varmt!
Fans inga kaffe maskin, annars bra mötande. Synd att man inte fick veta hur mycket de har fakturerar företag som jag har köpt bilen ifrån. Snabb service.
Det var okej – inget problem men heller inget extra.
Perfekt service bra personal
Mycket bra service. Följde överenskommelsen och var snabb och effektiv.
Tack för snabb service inom kort varsel.
Togs in på felsökning och de kunde åtgärda problemet redan samma dag. Riktigt bra service.
Lätt att få en tid.Enkel lämning och upphämtning!
Proffsigt och mycket trevligt. Kommer troligen tillbaka.
Väldigt bra bemötande. Trevlig och kunnig personal som snabbt åtgärdade problemen.
Trevligt bemötande, enkelt att få tid och snabbt utfört arbete!
Pro bil ac felsökning jag vill inte skriva 30 tecken IT mekonomen
Jag lämnade in min bil till er för en AC-reparation och betalade en betydande summa för att få detta problem löst. kort därefter gjordes en service intervall på min bilen hos en auktoriserad verkstad och det visade det sig att reparationen var slarvigt utförd och att läckaget kvarstod. Ni har också valt att inte svara på mailen!!
Hej, Vi har försökt nå er ett flertal gånger utan att lyckas. Kontakta oss gärna på 08-238910 för att vi ska kunna se över det inträffade. Mvh Mekonomen Bilverkstad Knivsta
Trevligt bemötande. Snabb service.
När jag lämnade in bilen, satt där en sur kundmottagare, med en tråkig och negativ attityd. När jag hämtade bilen, var där en trevlig kundmottagare, som var inlånad från Kista.
Dåligt med information vid bokning om hur lång tid det skulle ta men även vad som ingår eller inte i priset. Skulle även försöka nå verkstaden innan jag åkte dit men fick stå i 8 min kö innan jag skickades till växeln som inte kunde svara på mina frågor och skicka tillbaka mig i kön ytterligare 2 min innan jag gav upp och åkte dit. Väldigt dyrt! Skulle få betala 10 tusen för jobb och arbete för en del som kostar 1000 kr.. tog mig till annan verkstad som gjorde det för halva priset.. Rekommenderar inte och kommer inte tillbaka.
Jättebra bemötande och service hela vägen från lysande motorlampa till fullt fungera bil. Prisvärt. Tack Mekonomen!
Trevlig bemötande , fick snabb hjälp och kunnig personal
Bra kundservice och snabbt genomfört arbete! Tycker dock att de kunde smörja dörrar och kanske bytt bakrutetorkaren då den var helt slut! Nöjd i det stora hela!
Snabba och hjälpsamma mycket hjälpsamma
Posetivt och kunnigt bemött Fick den hjälp jag behövde till ett bra pris jämfört med Möller Audi ./ Lars Köling
Det blev snyggt o bra Samt att de var trevligt
Bra bemötande. Fick väldigt snabb hjälp.
Snabb service med tillgång till lånebil!
Mkt bra bemötande och snabbhet vid reparation.
Bästa service man kan få! Trevligt bemötande o kunniga mekaniker. Tog längre tid än väntat p gr av komplikationer kring kamremsbyte. Jag återkommer gärna.
Killen i kundmottagningen var väldigt tillmötesgående, rolig och professionell, tar sig tid för sina kunder. Behövde fylla på AC:n och checka batteristatusen, slutade med ett nytt batteri men de hjälpte mig till det billigaste alternativet och slängde med spolarvätska och ett bra pris i slutändan. Rent och fräscht i lokalerna. Mycket nöjd.
Bra bemötande och bra service och snabb service.
Trevligt bemötande, service och lånebil fungerar felfritt.
Mekonomen i Knivsta levererar snabb och professionell service. Personalen är trevlig, kunnig och hjälpsam – man känner sig verkligen väl omhändertagen. Det är lätt att boka tid och arbetet blir gjort på ett tryggt och effektivt sätt. En pålitlig verkstad jag varmt kan rekommendera!
Trevligt bemötande, förtroendeingivande. Service utförd enligt överenskommelse och på tid enligt plan
proffsiga och pålitliga, kan bara rekommendera