Allt gick bra !Snabb service,trevligt bemötande.Bilen går bra!🌹
Mekonomen Haninge / Stavboms Service AB
Välkommen till Mekonomen Haninge! Vi hjälper dig på ett personligt och professionellt vis. Med våra oerhört erfarna bilmekaniker i spetsen reparerar vi mer eller mindre alla typer av bilmärken. Under åren har vi byggt upp en väldigt stor “know how” här på verkstaden vilket vi kombinerar med modern teknik och IT. Hos oss...
1885 omdömen om Mekonomen Haninge / Stavboms Service AB
Sedan starten hos Reco 2018
Personalen var mycket tillmötesgående jag fick lämna bilen flera dagar innan bokad tid bl.a vilket uppskattades, bilen fick stå där drygt en vecka tills jag hade möjlighet att hämta den. Vilken service så bra Mycket Nöjd kund 100 %
Jag kan seja att det är bra och moton lampa inte lyser
Trevligt bemötande och tillmötesgående. Bilservice
Bra pris och trevlig personal. Inget att anmärka på.
Bra service. Snabba. Trevliga. Duktiga.
Allt perfekt Personalen vänliga
Duktiga trevliga och och synnerliga kompetenta
Bra, snabb och kostnadseffektiv hjälp. Jag återkommer.
Kom för byte av sidospegel eget material som visade typ men efter samtal monterades den med min överenskommelse. Den spegel var dock bättre än som satt sen tidigare. Vissa funktioner saknas på den som monterades. Tack för fint bemötande återkommer. Kan är hörselnedsatt så mail och Sms funkar för mig. Tack ännu en gång
Grym service! Snabba och hjälpsamma. Rekommenderar starkt.
Bra och snabb service. Ett trevligt välkomnande. De lyssnar på kundens behov och hittar den bästa lösningen för deras specifika behov. Jag vill särskilt tacka min bilmekaniker Mike som alltid löst min bils tekniska problem med professionalism och vänlighet
Alltid mycket serviceinriktad, trevlig och kunnig personal och dessutom möjlighet till direktkontakt med mekanikerna. Alltid nöjd med utförda servicearbeten.
Tog in bilen dagen innan den skulle in. Snabb återkoppling efter 40 min. Bra service
Bra /////////////////////////////////////
Väldigt vänligt bemött av personalen. Jag hoppas ju att alla delar i servicen också kan få en femma men den kan jag ju egentligen inte betygssätts. Priset är ju högt men säkert helt korrekt. Vi får hoppas att jag fortsätter att vara lika nöjd framöver och återkommer i så fall om ett år igen Ann
Bra och snabb tid till ”service” Trevligt bemötande av personalen 🤗
Tack så mycket för snabb o bra hjälp
Vänligt bemötande, snabb service
Trevligt och proffsigt bemötande, ordning och reda och tydliga specifikationer och förklaringar kring vad som åtgärdats (för en som inte alls förstår sig på bilar.)
Mycket snabb service och väl utfört jobb kan. Starkt rekommendera
Fick trevligt bemötande och bilen fixades snabbt
Supertrevliga, snabba och tillmötesgående! Hade en lite strulig mailkontakt som första kontakt men väl på plats löste personalen i disken så att jag kunde lämna in min bil samma dag. Tacksam, tack!
Mycket bra bemötande och service.
Jätte bra service och kontakt. Hjulskuftena gick supersmidigt!
Snabbt och bra och trevligt bemötande.
Bra service och tydlig kommunikation och planering.
Allt var bra och bilen blev klar
Bra och trevligt bemötande. Kunnig personal. Kan varmt rekommendera Stavboms Service AB /Eva
Vänligt bemötande God service Helt enkelt väldigt nöjd
Trevlig bemötande. Enkelt att använda lånebil.
Mycket bra ,mycket bra , mycket bra
Bra service med konkurrenskraftiga priser. Kort väntetid på att kunna boka in versktadtid och snabbt utfört jobb. Skulle absolut rekommendera.
Lite dyrt men väldigt bra service, rekommenderar
Trevlig, snabb, proffsig, detaljerad protocol som tydligt och lätt uppfattas.
Bra och tydligt bemötande. Lämnade offert på rekommenderat byte av delar. Något hög i prissättning
Super bra bemötande och sak kunnig hjälp och vägledning . Kan varmt rekommendera dom
Snabb och bra service 👍trevlig personal
Fixade felet redan under felsökningen. Lämnade in bilen på morgonen och den va färdig på eftermiddagen.
Tevligt, snabbt och prisvärt. Kan rekommenderas
Snabb, bra och vänlig kund hantering.
Bra bemötande och trevlig personal 👍
Trevligt och professionellt bemötande
Trevligt bemötande,och snabb servic
Ärendet var ju inte roligt och dessutom kostsamt. Men jag kände mig väl behandlad av kunnig och vänlig personal.
Fick snabbt en tid, inom tre dagar. Trevligt mottagande. Fixade service och och de kontroller jag önskade. Snabbt. Återkommer.
Riktigt trevliga, bra bemötande och kompetent personal
Trevliga och kunniga personal! Snabb service!
Bra service vid inlämning.av bilen .Lätt att boka tid på nätet. Inga problem med att hämta bilen.
Skulle byta lampor och fick Smidig och bra service.