Trevligt bemötande Alltid nöjd med utfört srbete
Mekonomen Haninge / Stavboms Service AB
Välkommen till Mekonomen Haninge! Vi hjälper dig på ett personligt och professionellt vis. Med våra oerhört erfarna bilmekaniker i spetsen reparerar vi mer eller mindre alla typer av bilmärken. Under åren har vi byggt upp en väldigt stor “know how” här på verkstaden vilket vi kombinerar med modern teknik och IT. Hos oss...
1447 omdömen om Mekonomen Haninge / Stavboms Service AB
Sedan starten hos Reco 2018
Proffsigt,kunnugt och väl bemötande.
Helnöjd med allt flöt bara på kommer att återkomma till brandbergen mekonom
Bra, trevligt bemötande 👌 kanske en ringklocka till kunderna
Trevlig och professionell process att lämna in bilen på service.
Snabb och bra återkoppling vilka åtgärder som vidtagits. Fick prata med mekanikern direkt. Bra.
Sebbe är bäst, jag får alltid ett bra bemötande och bra service.
Alltid trevlig och kunnig personal Vänligt bemötande som vanligt. Efter besöket går bilen klanderfritt.
Snabbt service & trevligt bemötande. Saknade att det inte fanns hyrbil!
Hej! Verkstads personer är expert och sociala. Bara är priset dyrt! Mvh Sam
Trevlig personal med smidig och kundanpassad service!
Mycket bra snabb service trevliga ett bra bemötande
Super...trävliga killar och snabb och bra service 👍
Supertrevlig & kunnig personal. Bra bemötande & informativt
Mycket trevligt bemött vid bokning och servicetillfället.
Bra och trevligt bemötande, bra genomgång över åtgärder som behövs göras
Mycket trevligt bemötande och god service.
Snabbt omhändertagande av bilen. Trevlig personal
Mycket bra! Fin service och bilen mår bra nu!
Allt var bra! Det handlade om 22000-tusenmilaservice.
Trevliga och proffsiga. Gjorde jobbet medan jag väntade, och det tog inte längre tid än förväntat. En trevligare plats att som kund vänta på hade gett även en 5:a.
Alltid lika tillmötesgående. Snabb service. Duktiga yrkesmän. Serviceminded!
Ett otroligt trevligt bemötande som skapade förtroende!
Trevlig personal med hög kompetens, som löste mitt problem snabbt och smidigt till ett bra pris. Högsta betyg tycker jag. Tack!
Jag tycker jätte bra Mekonomen Haninge.
Super bra! Sebastian och resterande gäng är grymma!
Det var jätte trevligt och bra service Tack Reco och Tack Mekonom Hälsning Nöjd Kund
Alltid bra bemötande bra service jätte bra personal ,bra priser mvh Tommy Hallberg YAH 612
Fantastisk service som vanligt
Proffsigt och serviceinriktat bemötande på vänligt sätt. Tydliga arbetsorder och genomförande.
Sebastian är väldigt trevlig, glad och hjälpsam. Pågrund av Sebastian serva jag bilen nu andra året i rad hos mekonomen och kommer göra det i fortsättningen. Sebastian är väldigt pålitlig , hjälper och ger bra råd och verka älska sitt jobb.
Supertrevligt bemötanden hela vägen. Fick en tid på måndag om en vecka men lämnade in bilen redan en vecka tidigare och den var klar på tre dagar - fantastiskt! Rekommenderar starkt!
Då jag är trogen kund och min bils historik finns i era system blev jag först bemött relativt dåligt av den person som svarade när jag ringde gällande mitt ärende. Lyckligtvis var hen tvungen att lämna över telefon till sin kollega, kollegan hjälpte mig på ett utmärkt och väldigt service minded sätt.
Bra bemötande av alla som jag hade kontakt med och som grädde på moset ett väl utfört arbete till ett bra pris.. Kommer garanterat att återkomma vid framtida behov av verkstadstjänster. //Håkan P
Mycket bra Trevlig personal Lugna o sakliga (förklarar bra ) Service
Snabbt smidigt och servicevänligt. Good work!
Trevligt bemötande, mycket bra jobbat Kommer absolut att rekommendera er.
Fantastiskt bra och snabb service
Mycket trevlig och tillmötesgående personal (kille) vid servicedesk som gav bra info. om stor service. Listade även funna övriga fel & brister som borde åtgärdas. Bilen blev klar på utsatt tid.
Trevlig personal och jobbet snabbt fixat
Jag bokade en service tid på en fredag men fel vecka... Så hamnade jag där på en fel dag en vecka för tidigt 🙈. Personal fixade det ändå och jag kunde lämna bilen. 🫶 Mycket trevlig och kunniga personal. Verkstaden rekommenderas varmt.
Alltid lika trevligt att komma och träffa Er personal, Supertrevliga och man blir på så gott humör. Bilen ACP 810 och hans ägare är Suuuuupernöjda….🥰🥰❣️❣️❣️
Bra och snabb service, trevlig personal
Trevlig kille i kassan ”Sebbe” och servicen blev klart snabbt och förhoppningsvis på korrekt sätt ;)
Jag fick bra mottagande. Lämnade bilen 8.00 , men fick vänta till 15.00 att hämta den. Arbetet utfördes bra.. Var dock svårt att komma i kontakt med ngn på telefon, inget svar alls.
Snabb mottagning vid lämnande Höll låvad tid Rep. Värkar helt ok. Trevlig personal Tack
Som alltid ett kul och vänligt bemötande
Vi har lämnat vår gamla skoda fabia på Mekonomen i många år, både vad gäller vanlig service till reparationer,, dessutom har de hjälpt till när vi fått tvåor på besiktningen, till och med åkt och besiktat!! Bara att hämta, besiktat och klart! Mycket trevlig personal som alltid ringer och bollar vad som behöver göras, och priser.
Alltid trevliga och gör allt dom kan för att hjälpa till. Löser alla problem och super trevliga
Trevligt bemötande från all personal, både över telefon och väl på plats.