Perfekt service och information om vad som gjorts
Mekonomen Haninge / Stavboms Service AB
Välkommen till Mekonomen Haninge! Vi hjälper dig på ett personligt och professionellt vis. Med våra oerhört erfarna bilmekaniker i spetsen reparerar vi mer eller mindre alla typer av bilmärken. Under åren har vi byggt upp en väldigt stor “know how” här på verkstaden vilket vi kombinerar med modern teknik och IT. Hos oss...
2272 omdömen om Mekonomen Haninge / Stavboms Service AB
Sedan starten hos Reco 2018
Trevliga och hjälpsamma damer i receptionen. Förklarade också att strålkastarna inte kunnat åtgärdas till 100%, och anledningen.
Trevliga och bra service och prisvärda. Åker tillbaka nästa år
Tacksam för bra och snabb service.
Mycket trevligt bemötande,seriös verkstad som gör riktigt bra jobb på bilen.Dom är alltid mitt förstaval vid bil problem.Rekommenderas
Utmärkt service Snabb hantering Vänligt bemötande
Mycket trevligt bemötande av en kvinna när jag ringde till verkstaden. Jag fick tid samma dag för byte av bilbatteri och det gick fort!!
Bäst service , smarta lösningar om reparation. Tackar ni är bäst.
Exemplarisk service, återkoppling och utfört arbete. +++++
Allt gick enkelt o smidigt, trevligt bemötande.
Allt var ok, Bra kundservice, effektivt och snabbt arbete
Superbra service, trevliga och leverera i god tid!
Efter att fel uppstått på bilen, fick jag hjälp snabbt och proffsigt, är mycket nöjd Mekanikern Joakim var jättetrevlig och förklarade allt för mig på ett breglipligt sätt All heder till honom
Trevligt bemötande av kundtjänsten. Min bil bärgades utan att jag hade bokat tid på verkstaden men de hittade en lucka samma dag, bilmekaniker ringde, var tydlig och beskrev felet. Jag fick se bild på den trasiga delen och korrekta prisuppgifter. Jätte nöjd!
Väldigt nöjd med min service där, otroligt fint bemötande och behjälpliga!
Bra dialog och schysst prissättning
Trevligt bemötande av personalen och dom var förutseende och beställde en ny kupé fläkt redan när jag bokade tiden så den fanns på plats när jag lämnade in bilen. Jobbet var snabbt utfört.
Mycket bra bemötande och service av den kunniga personalen. De klämde in ett akut bromsjobb på min servicebil, vilket var verkligen uppskattat. Kommer att lämna in den hos dem för samtliga framtida service jobb. Högsta betyget!
Snabbt, trevligt och bra utfört arbete! Rekommenderar varmt /Mattias Lejdal
Vänligt bemötande, snabb service, bra info.
Mkt trevligpersonal! Snabb & bra service!
Snabbt, trevligt bemötande, färdigt på avtalad tid.
Bra service , monterade nytt batteri på 10min.
Beställt jobb utfört, även åtgärdat några andra småfel/ missljud .
Supertrevligt bemötande, bra service och förstående.
Bra och snabb service! Bra läge på verkstaden.
Trevlig&duktig personal utan tvekan!!
Jätte bra service och bra bemötande!! Rekommenderar starkt!👍
Helt ok nöjd med utfört jobb och upplysningar om fel som kan komma i snart framtid
Alltid TOPP att lämna bilen här. Genomgång med mekanikern vad som gjorts och dessutom skriftligt på kvittot. Rekommenderas!! 👌
Väldigt snabb återkoppling av mekaniker och underbart trevligt bemötande. Rekommenderar varmt!
Trevlig bemötande på Mekonomen. Jag är nöjd med arbetet som gjordes på min bil. Det tog för nästan en halvdag för dem att felsöka och att byta ut min fram broms. Jag satte där i väntan, jobbade på plats. . Verkligen bra jobbat.
Snabb och enkel av bokning samt utfört jobb.
Ssssssssssssssssssssssssssdsssssssss
bra kundkontakt lätt att boka tider
Rakt igenom bra service från bokning till hämtning av klar bil.
Bra bemötande, enkelt bokat och snabbt utfört. Mycket nöjd.
Var på plats mekonomen Haninge/Stavboms service AB någon vecka innan för att boka tid. Kvinnan bakom disken var verkligen inkännande när hon berättade om vilken arbetsbörda verkstaden låg under. Men hon fann ändå en tid i nära framtid ! Mitt jobb ansågs bara vara en undersökning inför ett eventuellt större jobb, med bilsäljaren som betalande motpart i ett garantiärende. Hon var väldigt trevlig att prata med och redogjorde glasklar i de kommande processerna för betalning och bilhandlarnas inblandning, en ypperlig person för...
Super trevliga och snabba, noggranna och ordentliga. Jätte nöjd.
Jag är helt nöjd bra bemötande av kunnig personal fick även lite tipps av mekanikern
Mycket bra Trevlig personal Kanske lite dyra
Trevligt bemötande, snabb service.
Mycket bra kundbemötande och snabb hjälp
Trevligt bemötande i kundmottagningen och samt servicekillen som ringde var kunnigt.
Bra service, men det var otydligt de fall då hemsidan inte stämde med faktiska öppetider.
Mycket trevligt bemötande från både mottagare och reparatör. Återkommer med största sannolikhet igen.
Riktigt bra och snabb service
Perfekt 👌 Inga ord mer bra personalen
Alldeles utmärkt kan inte bli bättre
Alltid lätt att få tid vid behov. Väldigt nöjd med servicen!