Fina arbeten och trevlig personal.
Mekonomen Hemmesta
Välkommen till Mekonomen Hemmesta! Vi blandar erfarenhet och hög kompetens med modern teknik och IT. För att på bästa sätt kunna hjälpa dig som kund när bilen säger stopp. Hos oss på Mekonomen Hemmesta får du alltid ett års garanti på arbete och tre års garanti på alla reservdelar, ett års fri vägassistans vid service och såklart...
1817 omdömen om Mekonomen Hemmesta
Sedan starten hos Reco 2014
Mycket hjälpsamma. Fick hjälp samma dag med byte av två hjullager på drivaxlar
Snabbt och trevligt bemötande. Kunnig personal
Supernöjd! Bra service. Trevligt bemötande. Lagade bilen snabbt och på lovad tid. + Gott kaffe😄
Bra service. Fint bemötande. …..
Jag har blivit väl omhändertagen hos Mekonomen i Hemmesta. Ibland med service, ibland med reparationer. Alltid nöjd med åtgärderna.
Proffsiga och seriösa !!!!!!!!!!!!kr
Super smidigt och toppen bemötande recomenderas starkt!!
Snabba, trevliga och noga. Levde helt upp till mina förväntningar. Lätt tillgängliga med bussar alldeles utanför.
Mycket bra/alltid positiva ock hjälpsamma
Tack! Snabbt och väl fixat! Hoppas luftkonditioneringen håller.
Kom dit i akut behov och fick ett mycket trevligt och hjälpsamt bemötande. De felsökte direkt och fann ett fel så de tog hand om bilen och jag fick en lånebil. Dagen efter fick jag ett sms att bilen var klar. Ett stort tack till de två killarna och kan verkligen rekommendera Mekonomen Hemmesta.
Precis som tidigare alltid ett trevligt och välkommet bemötande.Jag känner mig speciell när jag kommer till verkstaden vilket känns så väldigt bra .
Bra och trevlig personal! Toppen!
Alltid lika bra service och tydlig information
Trevliga, hjälpsamma och ger bra priser!
Mycket nöjd. Bra diskussion, både proffsigt och lyssnande i en bra kombination. Kunde snabbt enas om hur vi skulle gå vidare gällande, i det här fallet, en trasig AC.
Trevligt bemötande. Allt toppen ua
Trevligt bemötande och bra förklarat vad som gjorts.
…………………………………………………………………………..
Trevligt bemötande. Snabb hjälp med bilreparation. Lagar å servar det som är nödvändigt, inget utöver detta. Kan varmt rekommenderas.
Bra och proffsigt bemötande och ett väl utfört jobb
Proffsiga, tar tid att förklara och trevliga!
Trevlig personal bra utfört arbete
Kunnigt bemötande. Förklarar åtgärder a på ett pedagogiskt sätt. Kan varmt rekommenderas.
Proffsigt arbete, trevligt bemötande
Mycket bra och snabb serice.
Trevlig och kompetent personal
Ringde 10 minuter innan stängning när jag upptäckte att min husbil läckte från bränslefiltret. Han som svara beställde en ny del direkt och sa att jag kunde lämna in husbilen morgonen därpå. Sagt och gjort och på under 24h från att jag upptäckte problemet hade de bytt delen som felade. Det är riktigt bra service det. Speciellt då det är semestertider och de var kort om folk.
Jättebra bemötande!!! Fick hjälp snabbt!!!
Snabb och proffsig service. Bra bemötande både över telefon och på verkstaden.
Snabb åtgärd av problemet, trevlig personal!
Kunnig och hjälpsam personal.
Nnndndndndndndnndndbwbsbwbebebh
Serviceinriktade, snabba, hjälpsamma och kundvänliga!
Trevlig personal och ett jättebra bemötande
God service och trevligt bemötande!
Enkelt att boka digitalt!! Bra personlig och proffsig support-
Väl bemött som vanligt. Skadan, som bestod av punktering, åtgärdades direkt.
Duktiga killar och snabba till bra priser
Trevligt bemötande. Bra utfört arbete.
Kunnig och bra personal!! Nu funkar allt som vanligt
Bra service och trevlig kunnig personal
Bra service och trevlig personal!
Klockren Ordning och reda 👌 Bra kommunikation!
Lätt att ha och göra med genetellt.
Omläggning av däck. Snabbt åtgärdat. Trevligt och hjälpsamt bemötande.
Allt gick bra! Allt gick bra!Allt gick bra!
Snabb service, mottagit bilen direkt vid ankomst. Beskrev problem vid återlämnandet och medverkade att lösa delar av dessa senare vid återkomst.
Super trevliga och hög service