Fantastiska! Personal som kan och gillar bilar -en riktig meck!
Mekonomen Hemmesta
Välkommen till Mekonomen Hemmesta! Vi blandar erfarenhet och hög kompetens med modern teknik och IT. För att på bästa sätt kunna hjälpa dig som kund när bilen säger stopp. Hos oss på Mekonomen Hemmesta får du alltid ett års garanti på arbete och tre års garanti på alla reservdelar, ett års fri vägassistans vid service och såklart...
1764 omdömen om Mekonomen Hemmesta
Sedan starten hos Reco 2014
Höll mig uppdaterad och svarade snabbt
Trevlig personal. Gör bra jobb,hög kvalitet!
Trevligt bemötande, medarbetare som inger förtroende, de gjorde en mycket stor service som gick snabbt och helt enligt plan. Ser fram emot återkoppling kring ev. byte av trasig spoiler. Verkstad som kan varmt rekommeenderas!
Grym service, trevlig personal och bra priser, men framför allt snabba.
Stöttade mej genom hela processen med Riddernarks. Är så tacksam.
Supertrevligt bemötande! Enkelt att boka service. Tillgängligheten var 5 stjärnig då jag behövde få en tid snabbt pga milantalen..Bilen var klar snabbt. Enkelt vid utcheckning.
Bra och snabbt mottagande. Vänlig personal.
"Mycket professionell och trevlig service. Arbetet blev gjort snabbt och bilen känns som ny igen. Bra kommunikation genom hela processen och inga oväntade kostnader. Rekommenderas varmt!"
Snabb och bra service, trevlig personal.
Jag är mycket nöjd med servicen. Fick råd om några ytterligare åtgärder som behövde genomföras. Fick även en lånebil då verkstaden behöll min bil en extra dag.
Snabba kunninga och bra pris
Snabb bokning. Trevligt bemötande. Snabbt ordnat😊
Jag har bara positiva saker att säga! Så jag berättar det genom att ge högsta betyg.
Snabbt och bra service. Grabbarna är super trevliga.
Lämnade och hämtade bilen enl plan. Det var bra
Bra kunniga mekaniker. Särskilt bra på bmw
Super bra riktigt proffsig ställe. kunde inte vara mer nöjd 😄
Trevliga och lösningsorienterade.
Otroligt snabba, bra bemötande och hög service hos personalen. Väldigt bra!
Bra verkstad och nöjd förutom att det är väldigt svårt att få kontakt med dem
Snabbt och smidigt. Trevligt bemötande.
Fantastiskt trevligt och personligt bemötande väldigt bra service! Man får bra och utförlig information. Rekommenderar starkt Mekonomen Hemmesta.
Jag fick snabb och bra hjälp.
Bra upplevelse från bokning till service.
Mycket trevlig personal och ordning och reda Rekommenderar dom till alla jag känner
Trevlig personal. Allt till belåtenhet toppen
Trevliga och bra men synd att de tar betalt för 2,5 timme när det bara tog 1.5 timme.
Snabbt och smidigt med inlämning reparation och hämtning
Grymma och snälla! Flexibla och kunniga.
Mycket trevligt bemötande. Snabbt och kompetent jobb så vitt jag kan bedöma.
Som vanligt smidigt och professionellt
Väldigt bra bemötande och kunnig personal Kan rekommendera till andra⭐️
Bra personal och bemötande samt att väldigt kunniga i sitt yrke. Man känner sig trygg genom hela upplevelsen av att lämna ifrån sig sin ögonsten.
Tack Jag ska snabbt och få hem delar ganska bra montering och alltihopa så jag tror jag faktiskt att det hade att det var den gamla pumpen som luktade. Jag hade inte lagt ur den. Jag får väl se hur det är i morron tisdag. Nu har Vera lite för att tacka så hjärtligt
2000:- billigare än märkesverkstan, och snabbt utfört på ett par timmar trots skul personal.
Toppen service i vanlig ordning. Kan starkt rekomendera!
Så bra service! Trots överbokad kalender hjälpte dom mig på plats. Snabbt och smidigt! Tack snälla! Ni räddade min dag.
Väldigt fint bemötande och snabb service.
Som alltid trevligt bemötande och bra service
Jag bokade tiden genom centralbokningen, det fungerade perfekt. På bytar dagen var/blev allt perfekt.
Snabb och bra service där efterfrågade åtgärder utfördes.
Bästa verkstaden! Ur trevligt gäng och kunniga.
Jätte vänligt Bemötande Snabb service Allt helt ok Inget att klaga på
Tack så mycket, ni gör ett bra jobb!
Alltid trevliga och proffsiga.
Mycket trevligt bemötande trots strul från min sida! 🌟🌟🌟🌟🌟
Snabb bra service och trevliga
Äkta bra och trevliga människor. Riktiga bilmekaniker
Mycket trevlig och bra service