Mekonomen Tulegatan

Mekonomen Tulegatan

www.mekonomen.se
  • BadgeFourYears
4.7

Vi på Mekonomen Tulegatan erbjuder all den bilservice du behöver för att hålla din bil välvårdad - året om. Oavsett om det gäller större reparationer, rekonditionering, olje-, filter- eller däckbyte kan du besöka oss. Vi erbjuder däckhotell dessutom släcker vi 2:or om din bil inte gått igenom besiktningen. I vår service däckhotell...

409 omdömen om Mekonomen Tulegatan

Sedan starten hos Reco 2015

Lena G

Mekonomen Tulegatan är helt ok

Per A
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Snabb service vid reparation av bil Bra bemötande

Anna L
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Trevlig och tydlig personal. Bara själva Mekonomen-bokningsinformationen som inte riktigt var synkad med verkstaden, men löstes lätt med ett samtal.

Olof S
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Väldigt bra bilverkstad kommer att anlita de i framtiden.

John H
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Bra bemötande och kunniga mekaniker. De hittade orsaken till ett missljud som tre andra verkstäder gått bet på.

Erik C

Lösningsinriktad vänliga professionella

Kjell A
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Smidigt, bra service och trevligt bemötande.

Lennart G
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Trevligt o mkt bra bemötande. Snabb felidentifiering och åtgärd. Kommer gärna tillbaka om/när jag behöver hjälp.

Lars B
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Allt bra. Kommer anlita dom även framöver.

Jasmin H
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Helt okej. Precis vad man förväntar sig. Professionellt.

Rolf F
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Bra bemötande i kundtjänsten , snabbt åtgärdande reperationer

Bo N
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Skulle fått en 5a om det inte var för att de blev sena med monteringen av returslangen från styrväxeln på fredagen. Blev utan bil hela helgen. Men bra mottagande och service.

Ulf H
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Hade tider under sommaren när alla andra var fullbokade. Smidiga och enkla att ha att göra med.

Björn B
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Snabba, kunniga, bra service och bra svar på frågor i samband med kamkedjebyte. Bäst pris i offerten också med marginal. Rekommenderas absolut.

Per-Ola W
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Helt ok, lite dålig kommunikation angående tider och kontakt, kändes lite underbemannat, men var nog pga semestertider.

Christer L
Skrev om Mekonomen Tulegatan

”Min upplevelse av Mekonomen Tulegatan var odelat positiv. Jag möttes av lugn, metodisk och vänlig personal som på ett lättfattligt sätt kunde förklara motorproblemets komplexitet. Jag blev fortlöpande informerad om arbetets framskridande via telefon och den avtalade tidsplanen höll. Till min stora lättnad och glädje blev dessutom slutnotans summa betydligt lägre än jag hade fruktat. Jag kommer utan tvekan att vända till Mekonomen igen om jag får nya problem med bilen.”

Thomas H
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Snabbt och smidigt gick det med inlämning och sedan hämtning av bilen.

Christine S
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Öppet då andra har semester Snabb och proffsig service Bra pris på åtgärd😁😁

Hans L
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Vänliga trots sen ankomst. Bilen servad på den tid som angetts. Prisvärt mtp byte av kamrem

Irina D
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Bra och effektiv service. Har varit nöjd kund sedan länge.

Christofher G
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Alltid så hjälpsamma och tillmötesgående på alla sätt. En mycket nöjd kund!

Wanda A

Proffsigt, vänligt, snabbt. Bilen fixad. Bra pris

Elin M
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Bra pris, men tyvärr dålig service med otrevlig personal i receptionen.

Mats A
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Smidig upplevelse, bara lämna bilen så fixar de resten. Trevlig och kompetent personal, precis som en bilmeck ska vara.

Magnus A
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Alltid bra service hos Mekonomen Tulegatan!

Sarah W
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Alltid professionell och snabb service!!!

Rune Å
Skrev om Mekonomen Tulegatan

De felsökte på hastighetsmätaren och hittade inget men sa att de trodde att den skulle fungera ett tag.... Var paj igen strax efter att jag körde därifrån...

Hans-Erik B

Bra bemötande †****"""""”******"""""****""""**"""""""***

Jessica M
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Alltid proffsigt bemötande och jobb

Eva B
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Bra bemötande och snabb service!

Olof R
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Tillgängliga, förtroendeingivande och kommunikationen va.

Mona S

Professionellt utfört arbete.

Sten W
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Mellan 8-9 när bilen skulle lämnas var det tomt på kontoret kl 8.30 och ingen som kunde ta emot förrän efter telefonsamtal. När bilen skulle hämtas är kontoret åter stängt. Bilen kan inte hämtas förrän efter telefonsamtal. Bilen användes då av en av Mekonomens medarbetare för att transportera en annan medarbetare till verkstaden som ligger på en annan adress. I en av mugghållarna i bilen står en använd kaffemugg från Mekonomen. Tänker inte vända mig till den verkstaden eller någon annan Mekonomen-verkstad igen.

Rolf K
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Vänligt och informerad personal som svarade kunnigt på mina frågor

Lennart F
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Väldigt proffsigt på alla sätt!

Joel B

Snabbt, smidigt och trevligt. Rekommenderas

Bo O
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Tack för ett trevligt bemötande. Ni bytte ett hjullager, tog hand om bilen och inom 3 Tim hade jag tillbaka den. Fin service. Bosse Olsson XOK 363 Volvo V50. 25/5-23

Peter M
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Hög servicegrad, lyssnar på mina behov kommer lösningsförslag, anpassar efter mina tidsbehov, snabb bilservice , trevliga o familjära att ha att göra med

Jan N
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Bra och kostnadseffektiv åtgärd.

Sten A
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Ok utan krångel och det är bra.

Bernt H
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Bra. Snabbt, enkelt, smidigt däckbyte.

Maria B
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Snabb service och prisvärt. Lösningsorienterade.

Karin L
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Bra bemötande, bra och prisvärt arbete!

Therese A
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Trevligt bemötande innan och under service. Bokade via Autobutler men fick mekonomens pris som var något lägre. Mycket nöjd.

Aziz G
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Allt fungerar utmärkt, det är vår bil som är lite gammal!

Anders M
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Fick tid snabbt. Bra bemötande men reparationen var felaktigt utförd. Fick fel bakfjädrar till min V70

Anders S
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Praktisk inställning från personalen!

Jens H
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Dom är alltid flexibla och tillmötesgående och har fantastisk trevlig service!

Magnus H
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Trevligt bemötande och garanti på tidigare arbete. Erbjöd hjälp att kontakta försäkringsbolaget.

Björn S
Skrev om Mekonomen Tulegatan

Jag fick som vanligt ett bra och trevlig bemötande och mitt fel åtgärdades snabbt och till en rimlig kostnad.