Merinfo Sverige AB

1.4

14 omdömen om Merinfo Sverige AB

Anders I
Skrev om Merinfo Sverige AB

Bara bluff! Blåser er på pengar. Bara bluff!! Hör du om dem ringer från merinfo, Lägg direkt på. Dem ringde för att kolla om uppgifterna på vårt företaget stämde och fick en faktura på ca5000 sek. Man kan inte ens ringa dem överklaga. Mailade om problemet. Dem påstår att man har tackat ja och vi är ansvariga för att betala. Det finns inget ångerrätt enligt deras villkor. Jättedåligt. Ni får inte ens 1 stjärna från mig men tyvärr måste välja det för att skriva kommentar.

Lennart Ö
Skrev om Merinfo Sverige AB

VARNING!. Ett uselt bluffföretag. Skickar fakturor efter muntlig uppsägning.

Jeanette Syrene A
Skrev om Merinfo Sverige AB

Verkar vara ett bluff företag!! Varning!

Oliver R
Skrev om Merinfo Sverige AB

Groteska. Ringer upp och säljer saker utan att köparen vet vad de ens snackar om. Jag bad om att få underlag skickade till min mail och de skickar en faktura och kräver betalning. De menar att eftersom jag bad att få underlag skickade till mig är jag numera betalningsskyldig. Detta företag är vidrigt och jag förstår inte hur deras säljare sover om nätterna.

ANNA SOFIA W
Skrev om Merinfo Sverige AB

Så jäkla fult bolag! Säljare som ringer upp och ställer en massa frågor för att sedan avsluta med att skicka en faktura utan att man tackat ja till någonting. Vidrigt är vad det är! Att man inte skäms att utnyttja folk på det här sättet.

Sussane P gillar detta
Eric Martin H
Skrev om Merinfo Sverige AB

Man kan inte ta bort sina uppgifter.

Cajsa H
Skrev om Merinfo Sverige AB

Skamlöst företag som livnär sig på att offentliggöra personliga uppgifter om privatpersoner!

Kongo B
Skrev om Merinfo Sverige AB

Tjänar pengar på folks personuppgifter, långt nere på den moraliska skalan. Skamligt.. Och tack EU för era vidriga lagar som gör sånt hära "lagligt".

Cajsa H gillar detta
Petronela B
Skrev om Merinfo Sverige AB

Lite långsamma, men till slut det har ordnat sig

Cajsa H gillar detta
Susanne Ö
Skrev om Merinfo Sverige AB

Oseriöst företag som sitter med info som är flera år gammal.

Eva L
Skrev om Merinfo Sverige AB

Inte bra. Inte bra. Inte bra. Inte bra. Inte bra.

A m
Skrev om Merinfo Sverige AB

Informationen om personer uppdateras så sällan att den kan vara över ett år gammal.

Petronela B gillar detta
johan e
Skrev om Merinfo Sverige AB

Ett skitföretag som har gammal information på nätet. De påstår att de får information från våra telefonoperatörer, vilket inte stämmer.Vill man ha bort felaktig information är det omöjligt att få gensvar. OSERIÖST .

Ann-Marie L
Skrev om Merinfo Sverige AB

Helt klart en kul sida som visar massa information om allt och allt, extra kul är det att söka på personer med roliga namn :)