Mediabyrå i Borås

3 rekommenderade mediabyråer i Borås kommun

• Meramig AB
    Meramig AB: Alltid tillmötesgående och har fortlöpande kontrakt, är inne på mitt 3dje år med dom. Ska få en ny hemsida nu när mitt bolag har expanderat och har fler kliniker på andra orter. Jag rekommenderar contactmedia! Jag brukar prata med Dennis och är alltid nöjd! Det är däremot jag som är svår att nå eftersom jag är en väldigt upptagen karriärskvinna men de lyckas alltid få till en bra kommunikation ♥️
  • Driver du mediabyrå i Borås?

• 4 omdömen
    Kristian henrik S
    Kristian henrik S: Jag har använt Eviseras tjänst i tre års tid och är mycket nöjd. Hög tillförlitlighet. Extremt snabb och bra service. Hjälper mig i mitt dagliga arbete.
  • Driver du mediabyrå i Borås?

• Cecilia Paraiso R
    Cecilia Paraiso R: De verkar vara desesperada. Ber om att man köper en annons på nästan inga pengar. Fast en annons man inte behöver. Men visst är det billigt, då säger man kanske "ja" i alla fall. Sedan skickar de fakturan 2 gånger och summerar båda och man får betala det dubbla, och när man vill prata om detta med dem, skickar en i stället till inkasso. Nu med en summa som är fem gånger den ursprungliga. Inga att göra affärer med. Vill man annonsera, finns det seriösa aktörer överallt, men de hör inte dit. Tacka aldrig ja till en annons som säljs via telefon, be om att se på papper vad det står att man ska betala och få och ha en skriftigt avtal, och först och främst, inga affärer med miljömedia ab. För då vet man att man kan bli lurad. Hälsningar Cecilia