Jag tecknade en tre månaders provperiod via telefon, men fick ändå en faktura för ett årsavtal – något jag varken har beställt eller godkänt. Trots att jag meddelade att jag inte önskar fortsätta med tjänsten vägrar företaget att korrigera sitt misstag. Baserat på min erfarenhet kan jag inte rekommendera någon att göra affärer med Evisera eller något av deras syskonbolag.
8 omdömen om Evisera
Det hjälper mig med min försäljning varje dag! Mycket gott bemötande.
Jättebra i början men sen blev dom sämre och sämre nästa inge e-post utskick kom fram till kund det blev liksom en värdelös tjänst. Nu är det svårt att få tag på någon i telefon och fast man lämnar meddelande ringer ingen upp. Frågan är vad vi betalar för? Här är det årsabonnemang som gäller och ska man säga upp sitt abonnemang är det skriftligt brev från firmatecknare som ska skickas med post.
Viktigt att sätta sig in i hur Evisera fungerar innan man startar.
Som ny kund fick jag fantastisk service och support för att komma igång med tjänsten från Evisera. Evisera lyckas få något komplicerat att bli enkelt från ett användarperspektiv.
En enkel och prisvärd lösning för att få koll på vilka som besöker ens hemsida samt för att kunna göra mailutskick på ett smidigt sätt. Det har varit lite tekniska problem när vi ska göra utskicken men det har man löst snabbt och effektivt.
Mycket lätt att komma igång, enkelt och överskådligt.
Jag har använt Eviseras tjänst i tre års tid och är mycket nöjd. Hög tillförlitlighet. Extremt snabb och bra service. Hjälper mig i mitt dagliga arbete.