Mycket bra samarbete av grabbarna, både med hemsida och Google Ads och seo, Grymma
Effektiv Media
22 omdömen om Effektiv Media
min kontakt person har varit aleks som är säljaren och han har förklarat tjänsten tydligt och företaget i sig, jag rekomender dessa grabbar!! dom är lösnings orienterade och vill hjälpa till på alla sätt.
Vad roligt att höra att du är så nöjd med kontakten med Aleks och att han har varit tydlig och hjälpsam genom hela processen. Vi uppskattar verkligen dina fina ord om vårt engagemang och att du upplever oss som lösningsorienterade. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare! ⭐️ Vänliga hälsningar, Effektiv Media
Jag är riktig nöjd med Matias effektivitet och snabba svar. Otrolig duktig kille och duktig på sitt bemötande kring mig som kund!
Tusen tack för den fina recensionen! 🙏 Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd med Matias, både när det gäller hans effektivitet, snabba återkoppling och bemötande. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och att du tog dig tid att lämna så fina ord! ⭐️ Vänliga hälsningar, Effektiv Media
Jag är nöjd med Mattias engagemang och effektivitet.
Tack så jättemycket för den fina recensionen! 🙏 Matias är riktigt duktig!
Alex har jag haft kontakt med trevlig bemötande och har levererat kanon Kan varmt rekommendera detta företag
Tack så jättemycket för den fina recensionen! 🙏 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötandet och leveransen. Vi uppskattar varmt att du tar dig tid att lämna en recension och rekommendera oss vidare. Stort tack och lycka till framåt! ⭐️ Vänliga hälsningar, Effektiv Media
Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Andreas Laine och Effektiv Media. Från första kontakt har Andreas varit professionell, lyhörd och lätt att ha att göra med. Han har tagit sig tid att förstå både min verksamhet och mina önskemål, och har varit flexibel när jag behövt göra förändringar under processens gång.
Tusen tack för den fina recensionen! 🙏 Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med samarbetet med Andreas och Effektiv Media. Vi uppskattar verkligen dina fina ord om både bemötandet, flexibiliteten och vårt arbete. Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att lämna en recension! ⭐️ Vänliga hälsningar, Effektiv Media
Mycket nöjd med min hemsida och hela paketet. Grymma är Hugo och Robert! 👑👑
Tusen tack för den fina recensionen! 👑🙏 Vad roligt att höra att du är så nöjd med både hemsidan och hela paketet. Hugo och Robert hälsar och tackar så mycket för de fina orden! ⭐️ Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att lämna en recension! Vänliga hälsningar, Effektiv Media
Vi är otroligt nöjda med hjälpen vi fått från Effektiv Media med att bygga vår hemsida! Från första kontakt har de varit väldigt tillmötesgående, lyhörda och professionella. De har verkligen förstått våra önskemål och gjort precis det vi har efterfrågat – och lite till. Det har varit enkelt och smidigt att ha kontakt med dem, och vi har känt oss trygga genom hela processen. Resultatet blev precis som vi hade hoppats på och vi kan varmt rekommendera Effektiv Media till andra som behöver hjälp med sin hemsida! // Väst - Din Flytt & Finputs AB
Tusen tack för det fantastiskt fina omdömet! 🙏 Det betyder verkligen mycket för oss att höra att ni har känt er trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er på Väst – Din Flytt & Finputs AB att ta fram en hemsida som motsvarar era önskemål. Extra roligt att höra att resultatet blev precis som ni hade hoppats på – och lite till! 😊 Stort tack för ert förtroende och för att ni varmt rekommenderar oss. Vi önskar er all lycka framåt! 🚀
Vi har fått vår hemsida omgjord och varit otroligt nöjda med alla skräddarsydda lösningar & grafiska detaljer! Våra önskemål möttes upp över förväntan och rekommenderar gänget på Effektiv Media!
Tusen tack för de fina orden! 🙏 Det gläder oss verkligen att höra att ni är så nöjda med den nya hemsidan och de skräddarsydda lösningarna. Det har varit väldigt roligt att få förverkliga era idéer och skapa en webbplats som verkligen passar er verksamhet. Stort tack för förtroendet och för att ni rekommenderar oss! ⭐️ /Gänget på Effektiv Media
Riktigt Kalle anka företag, håll er undan, inte seriösa
Hej! Tråkigt att du har den uppfattningen. Samtidigt är det svårt att bemöta ett påstående som "Kalle Anka-företag" och "inte seriösa" när det inte framgår vad du faktiskt grundar detta på. Vi tar självklart kritik på allvar, men vi tycker också att det är rimligt att kritik bygger på konkreta och korrekta omständigheter. Om du har varit kund hos oss och upplevt något som inte fungerat är du välkommen att kontakta oss direkt med information om vad ärendet gäller, så får vi möjlighet att bemöta det och försöka lösa situationen....
Är väldigt nöjd med min hemsida och är så tacksam för produktionen som verkligen lyssnade på mina önskemål. Kändes som att de gjorde det där lilla extra 🙂
Tusen tack för den fina recensionen! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med hemsidan och att vi lyckades få med dina önskemål. Vi uppskattar verkligen dina fina ord – och det där lilla extra gör vi gärna! ⭐️ Stort tack för förtroendet och lycka till med din nya hemsida! 🙌
Otroligt nöjd med Effektiv Media! De har hjälpt mig med hela min hemsida, tagit fram min logga och även hjälpt mig med annonsering på Facebook. Resultatet har blivit riktigt bra och jag är mer än nöjd. Väldigt professionella, kunniga och lyhörda. De förstår vad man är ute efter, kommer med bra idéer och är snabba med både hjälp och återkoppling. Kan varmt rekommendera Effektiv Media till alla företag som behöver hjälp med hemsida, logga, marknadsföring och annonsering på sociala medier. Stort tack för ett fantastiskt jobb och bra service!
Stort tack för den fantastiska recensionen! 🙏😊 Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är så nöjd med både hemsidan, logotypen och annonseringen. Vi är extra glada att du upplevt oss som lyhörda, engagerade och snabba i vår återkoppling. Vårt mål är alltid att förstå vad kunden vill uppnå och samtidigt bidra med egna idéer och lösningar som gör resultatet ännu bättre. Tack så mycket för förtroendet och för att du varmt rekommenderar oss! ⭐️ Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framåt! 🚀
Andreas är hela spindeln i nätet det är honom man ska ha! Han är trevlig, förstående och gör sitt bästa om du också gör det
Stort tack för de fina orden! 🙏😊 Det värmer verkligen att höra! Vi ska självklart hälsa Andreas att han får fortsätta vara spindeln i nätet. 🕷️😄 Tack för förtroendet och för den fina rekommendationen – det uppskattar vi verkligen! ⭐️
En mycket obehaglig upplevelse! Stor varning för detta företag och jag litar inte på att de positiva omdömena här är riktiga. Detta är ett blufföretag! Säljaren Robert Krstic är inte tydlig med vilket företag han representerar samt lovar flera saker som sedan inte finns med i avtalet. Exempelvis garantier på minst 20 bokningar/månad annars behövar jag inte betala. Enligt Alexander som är ansvarig för utträde av kontrakt så "om de skulle avsluta alla avtal med missnöjda kunder så skulle de inte tjäna några pengar". Säger...
Hej! Vi tar självklart den här typen av omdömen på stort allvar. Däremot kan vi inte hitta något kundförhållande eller något avtal mellan dig och Effektiv Media utifrån de uppgifter som framgår här. Vi känner därför inte igen den situation eller det kundärende som du beskriver. Om du har varit i kontakt med oss får du gärna kontakta oss direkt och ange vilket företag eller vilket ärende det gäller, så att vi kan undersöka saken närmare. Vi tycker också att det är viktigt att skilja på konkreta erfarenheter av våra tjänster...
Är jättenöjd med hemsidan och all hjälp med den. Har bra kontakt med Matias som är snabb på att svara samt förstår mig utan massa förklaringar fram och tillbaka. Enkelt, snabbt och smidigt.
Stort tack för den fina recensionen! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med hemsidan och hjälpen du fått. Vi ska självklart hälsa Matias att hans snabba och smidiga service uppskattas! 🙌 Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att lämna en recension. ⭐️
Fantastiskt företag att arbeta med! Jag har fått snabb hjälp, tydlig kommunikation och ett väldigt trevligt bemötande. De har verkligen lyssnat på mina idéer och gjort sitt bästa för att förverkliga dem. Jag ser fram emot det fortsatta samarbetet och kan varmt rekommendera Effektiv Media till andra företagare. 5 av 5 stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Stort tack för den fantastiska recensionen och 5 stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐😊 Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du uppskattar vår kommunikation, service och vårt sätt att arbeta. Vi tycker att det är viktigt att lyssna på kundens idéer och tillsammans hitta lösningar som verkligen känns rätt. Tack för förtroendet – vi ser också fram emot att fortsätta samarbetet! 🚀🙌
Fusk. Lägg på när de ringer. Otroligt manipulerande säljare som vet hur dom får vad de vill. Har aldrig varit nöjd med den så kallade tjänsten av landningssidor och sökord jag betalar för. De kan inte lyssna på kundens behov elle vision vilket gör dem inkapabla att utföra sitt arbete. Efter mycket kritik gjorde jag min egen hemsida och bad dem komma in med sökord osv som jag betalar dem för via min egen domän. Det går ok men blir ändå inte helt bra så jag försöker att ändra typsnitt osv själv, då ser jag att SEO, sökord...
Hej! Vi kan inte hitta något kundförhållande mellan dig och Effektiv Media som stämmer överens med det du beskriver i din recension. Vi känner därför inte igen det ärende eller den avtalsrelation som du hänvisar till. Eftersom du bland annat beskriver specifika avtal, samtal och påstådda händelser med våra medarbetare vill vi gärna få möjlighet att kontrollera vad detta faktiskt gäller. Om du har varit kund hos oss får du gärna kontakta oss direkt och uppge vilket företag ärendet gäller, så undersöker vi det. Vi vill...
Vill bara säga, hatten av.. Ni är grymma !!
Stort tack för de fina orden! 🙏😊 Det värmer verkligen att höra! Vi uppskattar verkligen förtroendet och blir superglada att du är nöjd. Hatten av tillbaka! 🎩🙌 Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! ⭐️
Jag vill verkligen ge ett stort tack till Danne och hela företaget. Från första kontakten kände jag att jag var i trygga händer. Danne har varit otroligt engagerad, professionell och hjälpsam genom hela processen. Hemsidan han byggde åt mig har gjort en enorm skillnad för mitt företag. Idag har jag så mycket jobb att jag knappt hinner med mig själv, och det känns fantastiskt att se vilka resultat den har gett. Det märks verkligen att Danne bryr sig om sina kunder och vill att de ska lyckas. Jag är otroligt tacksam för...
Stort tack för den fantastiska recensionen! 🙏❤️ Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du känt dig trygg genom hela processen och att hemsidan har gjort så stor skillnad för ditt företag. Vi ska självklart hälsa Danne att hans engagemang uppskattas! 😊 Att få vara med och bidra till att våra kunder växer och får mer att göra är precis det vi brinner för. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare! 🚀 Vi önskar dig all lycka framåt – även om du kanske behöver lite hjälp med att hinna med allt jobb nu! 😄🙌
Jag fick hjälp med att skapa en hemsida till min nagelsalong och en optimeringskampanj. Ska vara ärlig, jag var skeptisk i början, men efter att ha sett resultatet är jag verkligen supernöjd. Kommer tyvärr inte ihåg vad säljaren hette, men ett stort tack till dig och hela teamet för ett fantastiskt jobb. Rekommenderas varmt!
Stort tack för den fina och ärliga recensionen! 🙏😊 Det är extra roligt att höra att vi kunde överträffa dina förväntningar, särskilt när du var lite skeptisk från början. Vi är verkligen glada att du är så nöjd med både hemsidan och optimeringskampanjen. Vi ska hälsa hela teamet att deras arbete uppskattas! 💅✨ Tack för förtroendet och för den varma rekommendationen! ⭐️🙌
Tack för eran hjälp med hemsidan! Var i kontakt med en affärsutvecklare hos er för 6 månader sen ungefär Vill bara säga tack Danne🙏🏼
Stort tack själv för de fina orden! 🙏🏼😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med hemsidan och att kontakten med Danne gav ett så bra intryck. Vi ska självklart hälsa Danne! 🙌 Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och stort lycka till med företaget framåt! ⭐️
Gå inte på detta företags löften. De kan inte hålla dem på och deras säljares ord går inte att lita på. För att komma ut deras avtal måste man posta per brev, medan deras egna avtal ska bindas på telefon på några sekunder. Varning för detta företag!
Hej! Vi tar självklart kritik på allvar, men vi kan inte hitta något kundförhållande som stämmer överens med det du beskriver. Om du har varit kund hos Effektiv Media får du gärna kontakta oss direkt och uppge vilket företag eller ärende det gäller, så att vi kan kontrollera vad som faktiskt har hänt. Vi tycker samtidigt att det är viktigt att skilja på konkreta erfarenheter och generella påståenden om vårt företag och våra medarbetare. Vi svarar gärna på konkreta frågor och utreder gärna ett specifikt ärende. Med vänlig hälsning, Effektiv Media