Effektiv Media

Ring 0101-82 25 90 effektivmedia.nu
3.9

12 omdömen om Effektiv Media

Christoffer Björn-Erik S

Är väldigt nöjd med min hemsida och är så tacksam för produktionen som verkligen lyssnade på mina önskemål. Kändes som att de gjorde det där lilla extra 🙂

Berghems Bil AB
Skrev om Effektiv Media

Otroligt nöjd med Effektiv Media! De har hjälpt mig med hela min hemsida, tagit fram min logga och även hjälpt mig med annonsering på Facebook. Resultatet har blivit riktigt bra och jag är mer än nöjd. Väldigt professionella, kunniga och lyhörda. De förstår vad man är ute efter, kommer med bra idéer och är snabba med både hjälp och återkoppling. Kan varmt rekommendera Effektiv Media till alla företag som behöver hjälp med hemsida, logga, marknadsföring och annonsering på sociala medier. Stort tack för ett fantastiskt jobb och bra service!

Hans Henrik R
Skrev om Effektiv Media

Andreas är hela spindeln i nätet det är honom man ska ha! Han är trevlig, förstående och gör sitt bästa om du också gör det

Sofi R
Skrev om Effektiv Media

En mycket obehaglig upplevelse! Stor varning för detta företag och jag litar inte på att de positiva omdömena här är riktiga. Detta är ett blufföretag! Säljaren Robert Krstic är inte tydlig med vilket företag han representerar samt lovar flera saker som sedan inte finns med i avtalet. Exempelvis garantier på minst 20 bokningar/månad annars behövar jag inte betala. Enligt Alexander som är ansvarig för utträde av kontrakt så "om de skulle avsluta alla avtal med missnöjda kunder så skulle de inte tjäna några pengar". Säger...

Carina Kerstin Elisabeth S

Är jättenöjd med hemsidan och all hjälp med den. Har bra kontakt med Matias som är snabb på att svara samt förstår mig utan massa förklaringar fram och tillbaka. Enkelt, snabbt och smidigt.

Leila A
Skrev om Effektiv Media

Fantastiskt företag att arbeta med! Jag har fått snabb hjälp, tydlig kommunikation och ett väldigt trevligt bemötande. De har verkligen lyssnat på mina idéer och gjort sitt bästa för att förverkliga dem. Jag ser fram emot det fortsatta samarbetet och kan varmt rekommendera Effektiv Media till andra företagare. 5 av 5 stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐

A
Skrev om Effektiv Media

Fusk. Lägg på när de ringer. Otroligt manipulerande säljare som vet hur dom får vad de vill. Har aldrig varit nöjd med den så kallade tjänsten av landningssidor och sökord jag betalar för. De kan inte lyssna på kundens behov elle vision vilket gör dem inkapabla att utföra sitt arbete. Efter mycket kritik gjorde jag min egen hemsida och bad dem komma in med sökord osv som jag betalar dem för via min egen domän. Det går ok men blir ändå inte helt bra så jag försöker att ändra typsnitt osv själv, då ser jag att SEO, sökord...

Hakar S
Skrev om Effektiv Media

Vill bara säga, hatten av.. Ni är grymma !!

Johanna M
Skrev om Effektiv Media

Jag vill verkligen ge ett stort tack till Danne och hela företaget. Från första kontakten kände jag att jag var i trygga händer. Danne har varit otroligt engagerad, professionell och hjälpsam genom hela processen. Hemsidan han byggde åt mig har gjort en enorm skillnad för mitt företag. Idag har jag så mycket jobb att jag knappt hinner med mig själv, och det känns fantastiskt att se vilka resultat den har gett. Det märks verkligen att Danne bryr sig om sina kunder och vill att de ska lyckas. Jag är otroligt tacksam för...

Natalie A
Skrev om Effektiv Media

Jag fick hjälp med att skapa en hemsida till min nagelsalong och en optimeringskampanj. Ska vara ärlig, jag var skeptisk i början, men efter att ha sett resultatet är jag verkligen supernöjd. Kommer tyvärr inte ihåg vad säljaren hette, men ett stort tack till dig och hela teamet för ett fantastiskt jobb. Rekommenderas varmt!

Nejla H
Skrev om Effektiv Media

Tack för eran hjälp med hemsidan! Var i kontakt med en affärsutvecklare hos er för 6 månader sen ungefär Vill bara säga tack Danne🙏🏼

Nils Martin B
Skrev om Effektiv Media

Gå inte på detta företags löften. De kan inte hålla dem på och deras säljares ord går inte att lita på. För att komma ut deras avtal måste man posta per brev, medan deras egna avtal ska bindas på telefon på några sekunder. Varning för detta företag!

Lina E och Sofi R gillar detta