MH Motor & Fritid AB

MH Motor & Fritid AB

mhmotorfritid.se
  • BadgeThreeYears
4.9

MH Motor & Fritid i Luleå är din kompletta partner för både fordon och inomhusklimat. Vi är en erfaren bilverkstad som erbjuder allt från rutinunderhåll och bilvård till avancerade reparationer av personbilar och fritidsfordon. Vi har nu utökat vår verksamhet och erbjuder även professionella lösningar inom värmepumpsventilation...

116 omdömen om MH Motor & Fritid AB

Sedan starten hos Reco 2024

Leif J
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Funderade mycket smidigt. Snabb leverans.

Karl Samuel Alfred B
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Nöjd med installationen! Kunnig och duktig. Lätt att kontakta. Lägger det lilla extra på att det ska se snyggt ut också. Rekommenderar!

Fredrik P
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Enkelt, smidigt, billigt. Gör det lilla extra som att fixa saker som passar din plånbok.

Tony 8
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Stort tack till MH Motor & Fritid AB för ett riktigt proffsigt jobb! Idag installerade de tre nya Mitsubishi-värmepumpar hos oss 2 st Mitsubishi Sumo RZ50 och 1 st Mitsubishi Hero LN35. Trots omfattningen blev hela installationen klar samma dag. Snabbt, snyggt och professionellt utfört från början till slut. Allt fungerade direkt och precis som utlovat. Bra kommunikation, kunniga montörer och dessutom det bästa priset vi hittade i Norrbotten. Det är precis så här man vill att ett företag ska fungera! Hålla vad man...

Stig André W
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Fantastiskt snyggt jobb, service som överträffade förväntningarna och allmänt hjälpsam så till den grad att slutresultatet blev bättre än jag hade väntat!

Bo Ola J
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Trevlig, flexibel och väl utfört arbete. Mycket nöjd med luftvärmepumpen!

Bensby J
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Snabb installation och väl utfört arbete av installation av AC till jaktlaget!

Jonas M
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Bra och personlig och flexibel service!

Rolf Erik N
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Bra bemötande och bra service på bilen.

Sara Maria E

Super bra. Riktigt bra service-minded. Åtgärdade felet snabbt. Bra pris. 👍

Håkan M
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Bara positivt hela vägen bra bemötande från första kontakt kom när det var uppgjort tiden gjorde jobbet mycket bra kunnig på sitt jobb med luftvärmepumpar.

Erland A
Skrev om MH Motor & Fritid AB

mycket trevlig kille och flitig arbetsam, vi är mycket nöjd.

Per O
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Glatt och trevligt bemötande med kloka råd, snabb effektiv service och en bra produkt. Litet minus för att allt material för installation inte kom med vilket medförde en alternativ lösning för isolering samt att jag själv fick ta hand om gammalt material utan någon justering av priset. Men i övrigt är jag supernöjd!

Svar från MH Motor & Fritid AB

Hej vad kul att du är nöjd. Tror du missförstod där allt installationsmaterial kom med och är monterat. gav ett tips på ett extra skydd man kan sätta på rören om du får problem med att djur tar isoleringen. angående det gamla materialet så hade vi en konversation innan om att jag tar ut en miljöavgift när jag skall hantera det gamla materialet där du då valde att ta hand om detta själv, Mvh

Björn W
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Ett mycket trevligt och bra kundbemötande samt snabbt och professionellt montage. Vi är mycket nöjda med insatsen.

Mårten R
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Vi bytte ut våra gamla luftvärmepumpar och allt flöt på enligt det utlåvade. Mycket smidigt och bra. Rekommenderas varmt!!

Leif Patrik J
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Det funkade bra ………………………………..

Henrik N
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Mycket bra service och tillgänglighet

Erik W
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Saklig. Arbetet utfört enligt förväntan. Trevlig. Prisuppgift tillkommande material hade gärna kunnat meddelats innan beställning

Christoffer H
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Kom enligt avtalad tid och snyggt och noggrant arbete.

Kajsan L
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Toppen bemötande , kompetent utförande och snabb leverans av beställning. Vi är supernöjda!

Hans Åke S
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Bra service och snabb återkoppling på förfrågan. Prisvärda däck!

Robert T
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Trevligt, snabbt, smidigt och ett väl utfört arbete.

Peder W
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Bra bemötande, byte koppling, inga förväntningar.

Per-Erik S

Ok installation uppfyllde8 mina önskemål

Staffan L
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Trevligt bemötande och snabb leverans av luftvärmepump

Magnus H
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Snabb respons på kontakt via email. Kom fem dagar senare och installerade. Supernöjd med bemötande och installation.

Jesper L
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Mycket nöjd med installationen av luftvärmepump. Mattias på MH Motor & Fritid är väldigt bra ha att göra med, lätt att komma i kontakt med och trevlig i bemötande. Rekommenderas!

Daniel E
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Snabb och smidig installation av en luftvärmepump Mitsubishi LN35 ute i Luleå skärgård, nu har vi svalt och skönt i stugan. Rekomenderar verkligen MH Motor & Fritid AB.

Daniel P
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Snabb leverans och installation.

Pär R
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Kunnig och mån om kunden. Bra råd vid beställning och snygg installation på överenskommen tid.

Nadja O
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Trevligt bemötande av installatör, snabb montering och priset var inte helt fel.

Anders S
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Bra och snabb montering. Nöjd med jobbet.

Staffan L
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Väldigt vänligt och trevligt bemötande,snabb leverans av en ny luftvärmepump (Mitsubishi)

Hans P
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Superbra service med snabb leverans och installation.

Dennis A
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Snabb och proffsig! Montage samma dag som beställning av lvp. En söndag dessutom!

Peter B
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Mycket snabb utryckning för en vp-installation. Arbetet utfördes till full belåtenhet. Seriös och trevlig tekniker.

John David E
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Otroligt serviceinriktad och kunnig. Kan verkligen rekommenderas.

Anna Linnéa J
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Snabbt och effektiv, bra och tydlig kommunikation!

Lars Oskar S
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Extremt bra service! rekommenderas starkt!

Robin Niklas E
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Väldigt trevlig och proffsig. Snabb kontakt och uppföljning. Arbetet utfördes snabbt och resultatet blev väldigt bra!

Urban N
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Lyhörd, hittade bra alternativ och snabb åtgärd. Nöjd.

Maria D
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Snabb och bra service, alla varor på plats när jag kom med bilen. Proffsigt.

Tobias W
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Väldigt bra bemötande och proffsigt utfört arbete till ett bra pris. Rekommenderas starkt..

Fredrik E
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Köpte däck till en av bilarna. Bra bemötande. Fantastiskt pris.

Jan N
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Väldigt kompetent arbete och trevligt bemötande. Verkstad var mycket välordnad. Marknadsmässigt pris. Kommer definitivt att anlita företaget också för andra arbeten i framtiden. Jan Norman 070-326 32 78

Carl Pontus Hugo M
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Bra och snabb service! Hjälpt oss med allt från reparation till däckomläggning

Lars P
Skrev om MH Motor & Fritid AB

MH Motor & Fritid erbjöd en snabb och bra nivå av service. Det var en enkel och tydlig kommunikation inför bokning av tid då det diskuterades olika lösningar. Trevligt och lättsamt bemötande.

Mats F
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Snabb och bra service Mycket nöjd och kan varmt rekommendera denna verkstad

Jerry H
Skrev om MH Motor & Fritid AB

Bokade tid hos MH Motor efter tips om firman. Bytte bak däck på Corvette C7, gick mycket smidigt. Mekanikern tipsar om flera saker spontant som jag kan förbättra på den. Mycket uppskattat, verkligen en trevlig och kunnig mekaniker Mattias. Kommer att fortsätta serva bilen där. // Jerry

Robert O

Kunnig, trevlig och snabb! Bytte vattenpump i en Golf