Bara positivt hela vägen bra bemötande från första kontakt kom när det var uppgjort tiden gjorde jobbet mycket bra kunnig på sitt jobb med luftvärmepumpar.
MH Motor & Fritid AB
MH Motor & Fritid i Luleå är din kompletta partner för både fordon och inomhusklimat. Vi är en erfaren bilverkstad som erbjuder allt från rutinunderhåll och bilvård till avancerade reparationer av personbilar och fritidsfordon. Vi har nu utökat vår verksamhet och erbjuder även professionella lösningar inom värmepumpsventilation...
106 omdömen om MH Motor & Fritid AB
Sedan starten hos Reco 2024
mycket trevlig kille och flitig arbetsam, vi är mycket nöjd.
Glatt och trevligt bemötande med kloka råd, snabb effektiv service och en bra produkt. Litet minus för att allt material för installation inte kom med vilket medförde en alternativ lösning för isolering samt att jag själv fick ta hand om gammalt material utan någon justering av priset. Men i övrigt är jag supernöjd!
Ett mycket trevligt och bra kundbemötande samt snabbt och professionellt montage. Vi är mycket nöjda med insatsen.
Vi bytte ut våra gamla luftvärmepumpar och allt flöt på enligt det utlåvade. Mycket smidigt och bra. Rekommenderas varmt!!
Det funkade bra ………………………………..
Mycket bra service och tillgänglighet
Saklig. Arbetet utfört enligt förväntan. Trevlig. Prisuppgift tillkommande material hade gärna kunnat meddelats innan beställning
Kom enligt avtalad tid och snyggt och noggrant arbete.
Toppen bemötande , kompetent utförande och snabb leverans av beställning. Vi är supernöjda!
Bra service och snabb återkoppling på förfrågan. Prisvärda däck!
Trevligt, snabbt, smidigt och ett väl utfört arbete.
Bra bemötande, byte koppling, inga förväntningar.
Ok installation uppfyllde8 mina önskemål
Trevligt bemötande och snabb leverans av luftvärmepump
Snabb respons på kontakt via email. Kom fem dagar senare och installerade. Supernöjd med bemötande och installation.
Mycket nöjd med installationen av luftvärmepump. Mattias på MH Motor & Fritid är väldigt bra ha att göra med, lätt att komma i kontakt med och trevlig i bemötande. Rekommenderas!
Snabb och smidig installation av en luftvärmepump Mitsubishi LN35 ute i Luleå skärgård, nu har vi svalt och skönt i stugan. Rekomenderar verkligen MH Motor & Fritid AB.
Snabb leverans och installation.
Kunnig och mån om kunden. Bra råd vid beställning och snygg installation på överenskommen tid.
Trevligt bemötande av installatör, snabb montering och priset var inte helt fel.
Bra och snabb montering. Nöjd med jobbet.
Väldigt vänligt och trevligt bemötande,snabb leverans av en ny luftvärmepump (Mitsubishi)
Superbra service med snabb leverans och installation.
Snabb och proffsig! Montage samma dag som beställning av lvp. En söndag dessutom!
Mycket snabb utryckning för en vp-installation. Arbetet utfördes till full belåtenhet. Seriös och trevlig tekniker.
Otroligt serviceinriktad och kunnig. Kan verkligen rekommenderas.
Snabbt och effektiv, bra och tydlig kommunikation!
Extremt bra service! rekommenderas starkt!
Väldigt trevlig och proffsig. Snabb kontakt och uppföljning. Arbetet utfördes snabbt och resultatet blev väldigt bra!
Lyhörd, hittade bra alternativ och snabb åtgärd. Nöjd.
Snabb och bra service, alla varor på plats när jag kom med bilen. Proffsigt.
Väldigt bra bemötande och proffsigt utfört arbete till ett bra pris. Rekommenderas starkt..
Köpte däck till en av bilarna. Bra bemötande. Fantastiskt pris.
Väldigt kompetent arbete och trevligt bemötande. Verkstad var mycket välordnad. Marknadsmässigt pris. Kommer definitivt att anlita företaget också för andra arbeten i framtiden. Jan Norman 070-326 32 78
Bra och snabb service! Hjälpt oss med allt från reparation till däckomläggning
MH Motor & Fritid erbjöd en snabb och bra nivå av service. Det var en enkel och tydlig kommunikation inför bokning av tid då det diskuterades olika lösningar. Trevligt och lättsamt bemötande.
Snabb och bra service Mycket nöjd och kan varmt rekommendera denna verkstad
Bokade tid hos MH Motor efter tips om firman. Bytte bak däck på Corvette C7, gick mycket smidigt. Mekanikern tipsar om flera saker spontant som jag kan förbättra på den. Mycket uppskattat, verkligen en trevlig och kunnig mekaniker Mattias. Kommer att fortsätta serva bilen där. // Jerry
Kunnig, trevlig och snabb! Bytte vattenpump i en Golf
Fantastisk service och bra utfört arbete! Kontinuerlig uppdatering, service utöver det vanliga och prisvärt!
Snabb service och trevlig bemötande!
Trevligt bemötande, bra service
Bemötandet från Matthias var verkligen toppklass – professionell, trevlig och snabb i kommunikationen. Han erbjöd sig att hämta mig när bilen var klar vilket gjorde det väldigt smidigt hitta en tid som passade också för mig. Märks tydligt att han har ett genuint intresse för bilar och att kunden blir nöjd. Gjorde basservice och fick bromsarna bytta på min Volvo V60 och jag är mycket nöjd både med arbetet och priset. Rekommenderas varmt!
Exceptionellt snabb och bra service vid byte av fjädrar, dämpare etc
Mycket kunnig, duktig och seriös.
Superbra, han gav mig en snabb tid för hjälp med bilen och när jag behövde boka om så erbjöd han att ta det en tid som passade mig. Han erbjöd att hämta mig när bilen var klar vilket underlättade massor för mig. Han var trevlig och pratsam. Priset blev väldigt bra och han löste problemet. Har inget negativt att säga.
Supertrevlig och hjälpsam. Väldigt kunnig. Kan starkt rekommendera. 5/5
Mycket bra service med bra återkoppling i alla moment som sker, löste problemen som dök upp under arbetets gång och fick ihop bilen på en tight deadline. Rekommenderar!
Väldigt nöjd med bytet av mina bromssköldar som gjordes med kort varsel. Bra kommunikation och väl utfört arbete. Det märks att Matthias är en erfaren mekaniker.