Fick ett akut problem med mina bromsar . Ringer till Mi o berättar om detta de säger kom i får vi titta 20 minuter senare är vi på plats .Analys på vad som är fel. Rostigt bromsok. Timmen senare bytt o problemet löst 🌹 super snabbt o trevligt 👍. Trevlig jul till er alla på MI
MI fordonsteknik AB
Välkommen till MI fordonsteknik i Örebro AB – din Autoexperten Bilverkstad i Örebro! Vi erbjuder vi professionell bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar felsökning, bromsservice, installation av motor- och kupévärmare, dragkroksmontering, däckbyte, däckomläggning och förvaring...
110 omdömen om MI fordonsteknik AB
Sedan starten hos Reco 2023
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Bra service och kunnig personal
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Ganska billigt och personalen var mycket trevliga.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Jag fick bara som svar att gamla Volvos drar olja. Inte om det var kolvringarna eller nåt med ventilpackningarna.
Vad tråkigt att höra. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda och vi tar med oss din feedback.
De är trevliga och duktiga En verkstad som man kan lita på till 100% Har känt de mer än 10 år och aldrig varit problem
Gjorde ett bra jobb med servicen på vår elbil. Dessutom felsökte dom och avhjälpte felet på samma besök.
Bra däckhotell. Lätt att få tid. Byte tar 15 min.
Bra och snabb service, trevlig personal
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Mycket trevligt bemötande och bra arbete
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Vänligt bemötande och snabb service
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
The service is excellent and very professional.
Thank you for choosing us, and we hope to see you again!
Jag blev bemött bra. Både när jag bokade tid, lämnade bilen & när jag hämtade bilen. Dom utförde en service & bytte till vinterdäck.
Gör ett bra jobb, trevlig personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Rekommenderar ej. Lämnade in min golf första gången med problem i växellådan den 22/10-2024, då ansåg dem att det var hydralpumpen och styrservoolja som behövde bytas ut och det kostade ca.12 000kr . Andra gången jag lämnade in den var 25/11-2024 och då var bilen där i över 1 veckan, den 10/12-2024 var bilen fortfarande inte klar. När den väl var klar visade det sig att det var mechatroniken som behövde bytas ut och det kostade ca.16 000 kr. Den 10/3-2025 var det samma problem med växellådan och dem ansåg att det återigen...
Tack för din återkoppling. Vi vill att alla kunder ska känna att arbetet blir som förväntat, och vi tar till oss av det du beskriver.
Transparent och tydlig kommunikation under hela förloppet. Krångelfritt med kringtjänster. Utmärkt utfört arbete.
Bilen skulle in på service, det gick snabbt och trevligt. Inga konstigheter! Väldigt professionellt.
Superbra bemötande och hjälp från början till slut.
Mycket bra bemötande och snabbt jobbat Kan rekomendera er
De är alltid till hands att hjälpa till
Mycket vänligt bemötande. Arbete utförs alltid snabbt och till rimligt pris.
Smidigt och trevligt som alltid!
Trevligt bemötande och lite mer service än vad som var förväntat. Anders
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Det gick fort och smidigt men det brukar kosta 200 så det blev lite dyrare
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Dom har en service som går utanpå det mesta. eftersom jag är handikappad kör dom mej hem(i min egen bil) och kommer och hämtar mig när bilen är klar eller så får jag låna en bil för att åka hem medan dom fixar min bil, dessutom kan man prata med dom och är det något extra ringer dom till mig och frågar.sådan kommunikation och service förekommer inte på märkesverkstäder. Jag är väldigt nöjd med den verkstaden, jag blev rekommenderad denna verkstad av den som sålde bilen till mig och har aldrig ångrat att jag följde rådet jag fick!
Bra bemötande, trevlig personal. Bra kontakt. Lånebil enligt avtal.
Snabb service och professionellt bemötande
Alltid bra service ock bra bemötande
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket trevligt ock stun att vänta bilen
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Måndag 27/11 kl 8 lämnade jag in min bil för service, byte av bromsskivor och bromsbelägg fram och upphängning av ljuddämpare. Fint att jag kunde ha en lånebil under tiden! Mellan 12 - 13 fick jag meddelande om att bilen var klar att hämta. Bra att det gick så snabbt. Har anlitat MI Fordonsteknik tidigare, blir alltid trevligt bemött. Återkommer gärna!
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Bra service vänligt bemötande.
Trevligt bemötande och kan alltid hjälpa mig med bilen
Inte första eller sista gången jag besöker detta team! Bra pris, bra utfört, snabba!!! och bra service 👍🏻 ni är grymma!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Med kort varsel kunde jag komma o montera vinterdäcken
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabb att få tid , inget att klaga på ,,,,,,,, c
Min bästa bilverkstad sedan 10 år tillbaka😊
Smidig bokning och snabbt utförande. Mycket trevligt bemötande.
Kanon bra bemötande trevlig personal allt var bra
Mycket bra, hjälpte mig på kort varsel
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Snabb service och trevligt bemötande
Vänligt bemötande och snabb service.
Fick snabbt hjälp och trevlig bemötande.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Bra kundservice och kvalitet jobb gjort
Det var bra! Fick tid snabbt, de hörde av sig och trodde det skulle bli mer komplicerat men så kunde de lösa det på ett snabbt (och billigare) sätt.
Bra bemötande,alltid trevlig personal och duktiga mekaniker.
Problemfritt hjulbyte. Snabbare hjulbyte finns inte
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Bra upplevelse det enda som sänkte betyget var att jag inte fick ta mig tid att själv bestämma när jag skulle svara på frågan med sagt så skulle jag verkligen rekommendera MI Fordonsteknik för andra. MVH Tony
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Nöjd med resultatet vilket ger högt betyg. Verkstaden ville frångå det uppgjorda priset (offerten) eftersom det var besvärligare än förväntat. Men efter diskussion godtog de offert-priset. Egentligen självklart, men ändå ett tecken på såväl sunt förnuft som seriositet.
Snabbt, trevligt och prisvärt alternativ för drabbade bilägare som behöver hjälp.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Duktiga och hjälpsamma killar ,lycka till med bättre o bättre.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Trevlig personal och gör arbetet noggrant!