Bra bemötande och kunniga. Kommer definitivt att anlita dem igen framöver vid behov.
MI fordonsteknik AB
Välkommen till MI fordonsteknik i Örebro AB – din Autoexperten Bilverkstad i Örebro! Vi erbjuder vi professionell bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar felsökning, bromsservice, installation av motor- och kupévärmare, dragkroksmontering, däckbyte, däckomläggning och förvaring...
202 omdömen om MI fordonsteknik AB
Sedan starten hos Reco 2023
Allt har fungera enligt mina önskemål med arbetet. Kommer att återkomma när det är dags. Rekommenderas verkligen.
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Trevligt bemötande , duktig folk, snabb lösning för problemet
Bra service till ett bra pris 🌟
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Snabbt och effektivt jobb. Allting fungerar som det ska. Trevlig och informativ personal.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Nöjd med jobbet och kontakten!
Super trevliga! Toppen bra verkstad!
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Trots ganska många fel på bilen var priset förvånansvärt billigt och den blev även lagad väldigt fort. Det som drar ner betyget är kommunikationen från deras sida som var minimal, både då jag skulle lämna in bilen, få information om vad som var fel, och när jag skulle hämta ut den. Det var mycket som kändes oklart på grund av detta.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att fortsätta utvecklas. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Lätt att beskriva vad som behövs göras,utfört,lägger till mera jobb om det behövs och informerar så man kan godkänna eller tacka nej
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Väldigt trevlig personal och fint bemötande! Bilen fixad och jag är så nöjd. Kommer lämna in bilen där igen. Tusen tack!
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Trevligt bemötande och en snabb service!
Bra kontakt via mail, vid inlämning smidigt och tydligt, meddelande när bilen var klar och slutpriset. Hämtade fick bra info om resultat, och bilen fungerar felfritt. Kommer att återkomma vid behov.
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Bra utfört arbete och väldigt bra bemötande i kundmottagnigen.
Min bilservice utfördes mycket snabbt och noggrant till ett rimligt pris.
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Bra mottagande, väldigt snabbt, bra jobb utfört på vår trasiga AC.
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Snabbt jobb och trevligt bemötande av Pernilla!
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.
Vi är väldigt nöjda, dels med arbetet dels med bemötandet. Vi rekommenderar varmt företaget 😊.
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Riktigt dåligt absolut ingen goodwill....
Tack för din återkoppling. Vi är ledsna att höra att du lämnat verkstaden med en negativ upplevelse. Vi rekommenderar att du tar kontakt med verkstaden så att de får möjlighet att hjälpa dig vidare.
Vänlig och snabb kommunikation. Bra genomgång av reparation med mekaniker.
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Bra och snabb service så vi har inget att klaga på
Mi fordonsteknik är väldig duktig verkstad. Jag rekommenderar starkt 👍
Fantastisk duktiga och trevliga. Bäst i Örebro.
Bra och enkla att komma i kontakt med. Konkurrensaktigt pris. Mkt bra felsökning. Lätt att få tider även i semestertid
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Jag är tacksam över att de alla är vänliga och professionella; jag rekommenderar dem alla
Trevligt bemötande, direkt lösningsorienterade, uppenbart kunniga i sitt felsökande och kunde dessutom hjälpa mig ur en krissituation inför en resa på mycket kort tid!!
Bra service jag rekommenderar andra att åka dut
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Snabb service när AC:n på bilen gav upp inför semestern.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Jättebra jag fick bra upplevelse och
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Bytte en dragkrok för ca fem år sedan. Bilen var en Volvo V50, använde mig av Lasingoo där mi fordonstekniska la ett prisförslag som var billigast. Vid uthämtande av bilen visar det sig att företaget monterat en dragkrok som sticker ut långt och inte är avsett för den modell som jag har, jag påpekar detta men får inte gehör. Draget har nu rostat och jag kommer och visar upp draget igen då annan verkstad påpekat att dragkroken inte är avsedd för personbilar dessutom är arbetet dåligt utfört då man karvat ut i plasten som...
Tack för din feedback. Vi är ledsna över att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Om du önskar ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta verkstaden i första hand. Du kan även läsa mer eller kontakta vår kundservice via https://www.autoexperten.se/kundservice/.
Helt ok. Fick tid snabbt. Dock sa de en sak innan de tittat ordentligt vilket skapade oro hos mig såklart.
Tack för din återkoppling. Vi ser dina synpunkter som värdefulla och använder dem för att bli ännu bättre. Vi hoppas att vi får chansen att välkomna dig tillbaka.
Jag har aldrig haft några bekymmer med att få arbeten utförda. Besiktningsmannen sa att det var ett jättebra jobb som MI fordonsteknik utfört.
Finns ingen bättre ❤️de är bäst
Lätt att kommer i kontakt med. Utförd arbete professionellt. Kunde hämta bilen samma dag.
Väldigt nöjd med AC servicen. Bra pris och blev kontaktad direkt när dem stötte på problem med kompressorn 👍🏼
Bra service, snabbt och smidigt och bra bemötande
Smidigt och bra bemötande, fick tid snabbt.
Personal som uppträder respektfullt och intelligenta i bilen
Nöjd med arbetet. Har garanti även på begagnade bildelar.
Tack för bra och snabb hjälp med min bil . Kan varmt rekommendera er.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Duktig ställe snäll personal hjälpsam
Snabb service och toppen att man får låna lånebil
Snabbt att få tid. Bra bemötande vid ankomst och lika vid uthämtning av bilen.
Trevligt bemötande, kostnadsförslag innan reparation och bilen klar när den skulle vara klar ✅ inget att anmärka på, jag är helt nöjd! / Niklas
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Billigt o smidigt. Bytte fjäder bak utan problem
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
De löste mina problem som andra verkstäder inte lyckades med. Önskar kanske de kunde varit lite bättre på att underrätta en om vad som händer med bilen men arbetet var utmärkt utfört och till rimlig kostnad Toppen jobb!
Everything and everyone made me feel welcome.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Bra grabbar. Bytte bromsar pp bilen
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Dom gjorde det som behövdes och jobbet blev utmärkt gjort sen kundbemötandet var perfekt :)
Skulle fylla på AC. Deras svar tillbaka var att ett rör var sönder och att kondensen mest troligt kommer gå sönder när de byter, och sammanlagt skulle de kosta 12.000kr. Värdelöst!!
Tack för att du berättar, vi tar detta på största allvar och kommer att följa upp detta.
Välbemötande av personal och snabbt servic
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.