Min Bil Täby

En del av Min Bil minbil.se
  • BadgeTenYears
1 482
4.4

Välkommen till Min bil Täby – din Autoexperten Bilverkstad nära Täby Centrum! Vi servar och reparerar alla bilmärken och modeller. Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, däckomläggning och däckbyte med förvaring på vårt däckhotell. Vi hanterar försäkringsskador, monterar och kalibrerar alkolås,...

1482 omdömen om Min Bil Täby

Sedan starten hos Reco 2016

Barbro Madeleine H
Skrev om Min Bil Täby

Fantastiska Daniel löste mitt bekymmersamma nyckel problem med kompetens och vänlighet. ” Man ska börja med det enklaste…..” Tack från Madeleine!! 🚙

Camilla H gillar detta
Sylvia Evelina H
Skrev om Min Bil Täby

Superbra service. Kunniga och effektiva med snabbt utförande

Signe Erika L
Skrev om Min Bil Täby

Saknar återkoppling som tex besked under väntetiden, har ännu inte fått åtgärdsdatum bokat, men har fått betala i förskott för självrisk, fick inget kvitto. Just nu oerhört irriterad. Kan ha full förståelse för det mesta av förseningar mm om jag får besked men har väldigt dålig förståelse för noll återkoppling.

Agneta G
Skrev om Min Bil Täby

Bra bemötande. Lång väntetid. Kanske glömdes jag bort. Kunde ha påmint. Ok!

Hans S
Skrev om Min Bil Täby

Har däckförvaring hos Min Bil Täby. Lätt att boka tid. Trevlig personal. Bra kaffe.

Marita E
Skrev om Min Bil Täby

Enkel incheckning, lätt att få tid och trevlig och noggrann överlämning efter utförd service. Vi kommer tillbaks!

Christer P
Skrev om Min Bil Täby

Snabb hantering. Proffsigt bemötande.

Tina N
Skrev om Min Bil Täby

ett mycket trevligt samtal med Madelein på reservdelar. Har inte fått min vara som jag beställde men det brukar aldrig vara några problem. jag har bara positivt att säga…

Össeby F
Skrev om Min Bil Täby

Hej lite otydliga vad som var felet

Personuppgiften S
Skrev om Min Bil Täby

Resolved the issue with my air conditioning system, dealt with the insurance company on my behalf and had the car ready on time. Very friendly and helpful service

Jan-erik T
Skrev om Min Bil Täby

Mycket bra och trevlig personal!

Björn Emanuel L
Skrev om Min Bil Täby

Mycket bra verkstad. Rekommenderas.

Malgorzata H
Skrev om Min Bil Täby

Mycket bra bemötande, bra och snabb service. Trevlig personal. Rekommenderar varmt!

Kenneth Holger Ö
Skrev om Min Bil Täby

Fick snabb hjälp att få en punktering lagad. Mycket nöjd.

Per Rickard N
Skrev om Min Bil Täby

Trevligt bemötande och korrekt utförd service på utsatt tid. Inget att anmärka.

Dynamate A
Skrev om Min Bil Täby

Ha marginal att ha bilen klar när ni säger den ska vara klar så slipper kunden vänta Ha fler val av service eller lagningar på er sajt eller möjlighet till fritextbehov. Hjulinställningsrapporten svår att förstå Annars bra och trevligt bemötande

Håkan Mikael L
Skrev om Min Bil Täby

Enkelt, bra och personalen kändes som dom var engagerade

Hedvig F
Skrev om Min Bil Täby

Hjälpsamma , proffesionella, otrolig nöjd med bemötandet, service. Kunnig personal .

Max W
Skrev om Min Bil Täby

Very friendly and service minded, explained everything, share pictures of the parts to be replaced with their offert, convenient and easy booking online. Very good!

Masoud M
Skrev om Min Bil Täby

Jag har inte gjort så mycket och haft bara ett besök och det var skade besiktning. Men personalen verkade bra och trevliga

Medi Sweden A
Skrev om Min Bil Täby

Bra från början till slut. snabba svar o bra kommunikation

Kent J
Skrev om Min Bil Täby

Bra mottagning Service av min kia

Bredablick Förvaltning S

Bra bemötande! Trots att vi inte är deras kund i vanliga fall så behandlade man oss som om vi vore det.

Sudhanshu D
Skrev om Min Bil Täby

Bästa stället att serva en Kia-bil. Daniel var mycket hjälpsam och vänlig i sina interaktioner. Alla ändringar av den ursprungligen överenskomna servicen kommunicerades tydligt och i tid med individuellt godkännande från min sida. Mycket effektivt och ändamålsenligt arbetsflöde. De sista detaljerna i allt utfört arbete förklarades tydligt och med tålamod. En lånebil tillhandahölls utan extra kostnad, när servicen behövde en extra dag för att slutföras. Sammantaget mycket nöjd med resultatet.

Peter M
Skrev om Min Bil Täby

Jag var nöjd. Finns inte så mycket att säga. Inlämning gick smidigt (ingen kö så jag checkade inte in on-line). Lämnade bilen ca 08:20 och fick ett SMS att den var klar kl 10:52. Smidigt att hämta ut den också.

Carl-Magnus Gustaf L

Trevligt bemötande och fick tid snabbt när jag ringde direkt till Min Bil Täby.

Olof Peter J
Skrev om Min Bil Täby

Mycket bra service och ett trevligt och glatt bemötande. Jag kommer att använda Min Bil Täby fler gånger

Lilly Marie Lillemor G

Bra bemötande. klar inom uppsatt tid

Per Anders L

Trevligt och hjälpsamt bemötande

Lars Emil Ulrik B
Skrev om Min Bil Täby

Bra bemötande och bra service.

Johanna H
Skrev om Min Bil Täby

Snabb hjälp, sms-uppdateringar inför och efter arbetet. Topp!

Jan Robert P
Skrev om Min Bil Täby

Har haft bilen där 3 gånger. Din bil passar dig som inte kan ett skit om bilar. Du lämnar in, hämtar ut och accepterar en fet räkning. Allt annat blir kaos.

Ann-Mari B
Skrev om Min Bil Täby

Mycket nöjd. Bra arbete som gick på 2 dagar. Tydlig faktura.

Stefan Joachim V
Skrev om Min Bil Täby

Lämnade in bilen (2018 Nissan Leaf ) 5 (!) gånger för att lösa ett problem med att byta en kontrollenhet, 2 av gångerna slutade andra saker fungera. Det hade vart 1 stjärna om jag inte hade fått väldigt bra bemötande samt att de faktiskt fixade problemet till slut.

Magdalena B
Skrev om Min Bil Täby

Mycket trevlig och professionell personal. Bra service och bilen blev väl eftersedd.

Carl-Martin E
Skrev om Min Bil Täby

Vi var inbokade till treårsservice med inlämning av bilen 0700-0900 och med en beräknad verkstadstid på ett par timmar, men när vi kom och blev inbokade på nytt fick vi veta att väntetiden var cirka 8 timmar! Vi fick tillbringa alla timmar i Täby Centrum och var helt slutkörda när vi sedan hämtade bilen. Man hade glömt en halvfull oljedunk utan lock i bagageutrymmet. Hade vi inte sett den had en olycka lätt kunnat hända!

Anna Cornelia L
Skrev om Min Bil Täby

Enkelt att komma i kontakt och vi kunde snabbt få en tid.

Isak Peter W
Skrev om Min Bil Täby

Bra. Snabb service Gott kaffe medans man väntar.

Berndt Anders M
Skrev om Min Bil Täby

OBS! Ärendet är inte avslutat.

Maud Helena M
Skrev om Min Bil Täby

Bra service efter kommunikations fel!

A Ferntoft Consulting A

Snabbt agerande och kompetent bemötande. Löste mitt problem på ett enkelt och snabbt sätt.

Gunilla W
Skrev om Min Bil Täby

Mycket trevligt bemötande! Bra redogörelse över vad som gjorts eller behöver göras med bilen! Bilen snabbt klar! Känns tryggt att köra den igen!!! Kommer att återkomma när det behövs igen för ny service eller om det dyker upp något problem! Tack!

Bromma Bilskador A

Bra jobbat ! Bästa verkstäder som finns i Stockholm Fouad Jbara

Ingegerd K

Kompetens och professionellt bemötande

Dioptra Longitud Teknik A

Smidig inlämning, snabb och proffsig service. Tack!

Rock A Fellow Holding A

Positivt bemötande, bra information och snabb åtgärd när mekaniker väl var på plats (det var i semestertider).

Johanna Louise B
Skrev om Min Bil Täby

Inte snabba och lurade på mig att byta 2 däck trots att det bara var 1 däck som hade gått sönder och jag påpekade dessutom att jag endast ville byta det trasiga däcket. Fick då till svar att försäkring täcker bättre om man byter 2, jag accepterade det och blev då tvungen att betala fullt pris för 2 däck trots att det bara va 1 däck som var trasigt ….

Hans H
Skrev om Min Bil Täby

+5 service med byte av bromsklossar fram. Lämnade in bilen 4/9 em och den var klar att hämta på 5/9 em. Bra information och dokumentation om genomfört arbete. Snyggt kontor.

FRANK Å
Skrev om Min Bil Täby

Fick tid snabbt. Mycket hög servicenivå. Tydlig redovisning av planerade åtgärder samt kostnader. Enkel incheckning. Vid utlämning fick jag tydlig info om vad de hade gjort i verkstaden. Förslag på vad jag skulle tänka på vad det gäller däck mm. Jag är mycket nöjd. Det var en årsservice som genomfördes. Fick även en garanti i form av ett års vägassistans som är värdefullt att ha tillgång till.

Bengt Yngve J
Skrev om Min Bil Täby

Daniel Lundkvist en klippa i er reception, som fixade ett batteri till min BMW på nolltid ,tackar Bengt - Y Johansson