Skulle köpa en liten flaska färg till lacken på bilen. Var tvungen att komma in och betala i förskott innan man beställde varan. De hade inte Swish. Onödig resa! Bottendåligt!!!!
Min Bil Täby
Vi på Min bil Täby är din Autoexperten Bilverkstad nära Täby Centrum! Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, däckomläggning och däckbyte med förvaring på vårt däckhotell. Utöver det hanterar vi också försäkringsskador, monterar och kalibrerar alkolås, lagar stenskott, byter vindrutor och...
1729 omdömen om Min Bil Täby
Sedan starten hos Reco 2016
Professionell kontakt, bra pris, smidigt. Finns inget att klaga på.
Det var bra jag hittar inga fel
Snabbt, effektivt,bra bemötande och prisvärt!
Hej. Har aldrig någonsin under mina 60 år som bilförare blivit så bra omhändertagen. En upplevelse som sticker ut på bästa sätt, faktiskt.
Väldigt bra service och rimligt pris. Snabba på att svara, trevliga och tog sig tid att förklara. Jag kan verkligen rekommendera Min Bil i Täby.
Vi är imponerade över handläggarnas proffsighet, uppföljning och vänlighet
Superbra, fick snabb hjälp med min bil samt var prisvärt!
Otroligt vänlig personal och mycket snabb service. Jag kom förbi på tisdag för att fråga ett ett fel på min bil. Samma torsdag fick tid för att lämna in bilen! Bilen blev klar på en timme och alla tre punkter åtgärdades. Rekommenderar denna verkstad starkt!
Riktigt bra och schysst service!
Trevliga och proffsiga. Tar sig tid för att förklara
Omfattande bra bemötande och service!
Mycket trevlig bemötande, snabb service och tydlig kommunikation. Uppdaterades mjukvara på elbilen. Fortsätt så man vill komma tillbaka 👍👍
Jättebra upplevelse. Tack så jättemycket
Positivt och jättebra service, trevlig personal.
Lätt att ha att göra med! Tillmötesgående
+ Snabba och gott om tider, förklarar bra vid upptäckta brister på fordonet. Tryggt med en auktoriserad verkstad. - svårt att komma i kontakt med över telefon.
Toppen, mycket proffsig och bra service , jag kan rekommendera alla som jag känner.
Utmärkt rakt igenom, tydligt och väl hanterat
Trevligt bemötande. Kunniga och proffsiga
Trevligt bemötande...jobbet utfördes snabbt .
Först var inte bilen klar och sen när jag skulle hämta gick det inte att gå och starta gör batteriet var helt urladdat
Snabb och bra service. Trevlig och lösningsorienterat personal
Bra service och trevlig personal. Tog lite längre tid än vad det från början var sagt. Men jag fick en gratis lånebil under tiden så det var inte hela världen 😊
Jag är mycket nöjd. Trevligt bemötande och bra service. Dessutom är det gångavstånd från mitt hem.
Nya bemötande men problem med information om tide beroende sammanblandning av nya Kia med min gamla
Tydlig kommunikation och vänligt bemötande. Min uppfattning är att de lyssnar och försöker hjälpa en icke bilkunnig människa att förstå.
Service av Alfa Romeo; smidigt och bra pris
Enkelt att boka och lämna bilen. Bra och snabb service. Lite besviken över att jag inte fick information om att domnstängde tidigare dagen för service. Vilket gjorde att jag inte han hämta bilen samma dag somnservice.
Var på årsservice av bilen. Trevlig personal. Det som inte var bra var att det var jättedyrt.
Professionella, tillmötesgående och kunniga
Smidigt att få tid men dyrt - inte jämförelsevis kanske .
Känns seriösa! Gör inte extra saker bara för att tjäna pengar.
Bra bemötande gällande min bil på verkstan som bytte morton.
Ett bra bemötande, smidig incheckning och möjlighet att vid avhämtning ställa några frågor till den mekaniker som jobbat med bilen.
Professionell och trevlig personal i incheckning och utcheckning. Jag beställde en kontrollservice inför besiktning och hoppas nu kunna känna mig trygg inför densamma!
Superbra mottagande och verkar vara engagerade medarbetare.
Trevligt bemötande. Snabb service. Det ända som måste ändras det är den automatiska "telefonväxeln", men det har jag redan förklarat för personalen, med förslag på hur det borde fungera/vara. (För långt för att skriva här).
Mycket bra bemötande, rekommenderas varmt!
Vänligt och informativt mottagande, snabb hantering, mycket nöjd.
Det var en bra upplevelse,jag fick tillbaka min bil relativt snabbt även om det var under semestertider.
Snabb och utmärkt service, rekomenderas varmt.
Jag har vid flera tillfällen blivit helt nöjd med felsökning och reparation.
Jag fick snabb, effektiv och prisvärd hjälp vid ett akut problem med bilen. Rekommenderas.
Snabb tid för felsökning av min AC (inom 4 dagar) till skillnad mot flera andra verkstäder som jag kontaktade. Inom två veckor fick jag tid för garantireparation och därmed är sommarens bilsemester räddad med väl fungerande AC.
Tack för trevligt bemötande och snabb sevice.
Service var bra men dom kunde inte åtgärda datorprogrammet
Bra service och trevligt bemötande
Trevlig personal, bra återkoppling!
Bra och snabb service. Trevligt bemötande från personalen, speciellt Daniel.