Alla kategorier Bilverkstad Stockholms län Täby Min Bil Täby
Större karta Vägbeskrivning
Min Bil Täby

Min Bil Täby

Kemistvägen 4, 183 79 Täby

4.8 i betyg av 6 rekommendationer
Välkommen till Min Bil i Täby, vi är Stockholms första auktoriserade försäljnings- och serviceanläggning för Ssangyong men servar och reparerar givetvis alla typer av bilar, oavsett märke och modell. Vi erbjuder kunskap och rätt att genomföra precis samma reparation eller service som andra biltillverkare auktoriserade verkstäder - även under den tid din bil fortfarande går under garantin.

Våra mekaniker arbeta med alla typer av bilar, märken och modeller vilket innebär att de har en mycket stor erfarenhetsbaserad kunskap. Vilket givetvis underlättar vid när man ska hitta lösningar på olika problem. Vi arbetar aktivt med att ta vårt miljöansvar och har avtal med återvinningsföretag som tar hand om de restprodukter som uppstår. Serva din bil hos oss och var säker på att vi jobbar både enligt biltillverkarens och branschens alla regler. Varmt välkommen!

Läs vad 6 kunder tycker om Min Bil Täby

 • Maria S
  Maria S skrev om Min Bil Täby
  Jag ringde igår och beställde tid för hjulskifte. Jag kom till verkstad imorse på avtalad tid, den trevlige och proffsige Salle noterade mina önskemål om att kolla däckens skick, handbromsen, jag fick också besked om en trasig lampa samt tips.Allt fixades medans jag väntade och drack capuccino som de bjöd på.
  Jag känner mig supernöjd och bilen fungerar perfekt! Tack så mycket för den fina servicen, nu kommer jag alltid att vända mig till er i fortsättningen! Jag har också meddelat mina nära och kära att komma till er!
  Stort tack!
  Hälsningar från Maria Serna 👌💐👏👍
  gillar detta
 • Ha Z
  Ha Z skrev om Min Bil Täby
  Bra verkstad med trevlig och kunnig personal.
  Min Bil, Salar H gillar detta
 • Emilia M
  Emilia M skrev om Min Bil Täby
  Så kul att Min bil har öppnat i Täby nu också!
  Får alltid den bästa servicen när det gäller allt på min Saab utav den bästa, Salle och jag kommer aldrig att byta verkstad!
  Jag har blivit lurad på andra verkstäder men på Min bil känner man sig alltid trygg och kan lita på alla 👍🏼 så nöjd, finns ingen bättre verkstad!
  Salar H, Min Bil gillar detta
 • Bo V
  Bo V skrev om Min Bil Täby
  Proffessionellt. Bilservice. Svarade upp mot förväntningarna.
  Salar H, Min Bil gillar detta
 • Peter
  Peter skrev om Min Bil Täby
  Snabbt och trevligt bemötande av Min Bil
  Salar H, Min Bil gillar detta
 • Per A
  Per A skrev om Min Bil Täby
  Jag bokade en tid för service till min Audi via hemsidan och blev sen uppringd av en serviceman så vi kunde gå igenom vad som skulle göras. Min serviceman mötte upp när jag lämnade bilen och allt känns seriöst. Promenad avstånd till Roslagsbanan.
  Servicemannen ringde upp och frågade mig om jag ville passa på att byta bromsarna. Mycket bra. Bilen har fungerat perfekt efter servicen.
  Salar H, Min Bil gillar detta
Kategorier