Min Bil Täby

En del av Min Bil minbil.se
  • BadgeTenYears
1 510
4.4

Välkommen till Min bil Täby – din Autoexperten Bilverkstad nära Täby Centrum! Vi servar och reparerar alla bilmärken och modeller. Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, däckomläggning och däckbyte med förvaring på vårt däckhotell. Vi hanterar försäkringsskador, monterar och kalibrerar alkolås,...

1510 omdömen om Min Bil Täby

Sedan starten hos Reco 2016

Tand. 3
Skrev om Min Bil Täby

Bra service och trevligt folk.

Kerstin K

Trevlig personal - lösningsorienterade ❤️

Jenny Cecilia Ann S

Trevligt bemötande,snabb service.

Christina D
Skrev om Min Bil Täby

Trevligt bemötande och då bilen var klar för hämtning efter den årliga servicen fick jag en genomgång om vad som gjorts och vad som kan vänta till nästa gång.

Peter F
Skrev om Min Bil Täby

Mycket hög nivå på kunskap och kundservice. Trots stort arbete höll de kontakten hela tiden. Snyggt jobb!

Jan Anders B
Skrev om Min Bil Täby

Alltid trevlig och hjälpsam personal! Har haft Min Bil både i Sollentuna och Täby som verkstad i över 10 år!

Sofia L
Skrev om Min Bil Täby

Mycket bra service och bemötande. Flexibla.

Claus Carl-Henry E

Toppen!!!

Joachim K
Skrev om Min Bil Täby

Mycket trevliga! Bra service.

Karin Pernilla I
Skrev om Min Bil Täby

Trevligt även om man glömde åtgärda en fråga som jag ställde

Britt L
Skrev om Min Bil Täby

Trevligt bemötande i receptionen. Arbetet utfört enl tidigare överenskommelse Har varit kund länge hos min bil i Täby och har bara goda erfarenheter

Bengt B
Skrev om Min Bil Täby

Blev mottagen av en trevlig person som var kunnig. När jag lämnar bilen vill jag helst prata med någon inte lämna bilnyckeln i ett skåp, känns bättre. Årlig service I övrigt en bra verkstad.

Shm Consulting A
Skrev om Min Bil Täby

SÅ jävla nöjd med allt, bilen går som en klocka nu. Kan starkt rekommenderar Min Bin i Täby och du ska serva bilen. 6 av 5 badbollar i betyg David

Peter B
Skrev om Min Bil Täby

Trevligt bemötande och bra service!

Timmy S
Skrev om Min Bil Täby

Trevliga, hjälpsamma och kompetenta. Rekommenderas!

Annika L
Skrev om Min Bil Täby

Trevligt, lyhört och snabbt. Tydlig information om kostnader. Min Bil Täby har hjälpt mig att räta ut större buckla i plast och hjulbyten.

Mattias Per Simon A
Skrev om Min Bil Täby

Bilen bogserades till Min Bil Täby med trasig generator och jag kunde hämta den ett par dagar senare! Tydlig kommunikation om förslag till olika åtgärder och vad det skulle kosta. Smidig hantering överlag.

Daniel George E
Skrev om Min Bil Täby

Väldigt trevligt bemötande, bra information och ett väl utfört arbete

Gertrud Maria J
Skrev om Min Bil Täby

Väl bemött , fick tid fort och bra arbete utfört

Darija W
Skrev om Min Bil Täby

Jätte hjälpsam och profesionält.

Maria Catarina C
Skrev om Min Bil Täby

De jobbade utmärkt på min bil Alfan

Monica T
Skrev om Min Bil Täby

Tillmötesgående när man ringer ordnar allt till det bästa

Clary Agneta S
Skrev om Min Bil Täby

Ligger perfekt från hemmet. Servicen anlitar jag verkstaden till. Tråkigt nog stod dom inte för sin felreparation som kostade mig en ny växellåda . Bytte ut för klena ledningar till oljekylaren. Jag 85 år råkar ut för ett haveri med bärgning som följd, tog numret till bärgare som mitt Försäkringsbolag anlitat, fel säger verkstaden . Mitt stora misstag att jag inte behöll de gamla . Vände mig till ARN kunde inte få till förlikning då inte bevis fanns kvar.

Sune T
Skrev om Min Bil Täby

Fick mig att fundera på om min lokala bilreparatör ska ta över efter nybilsgarantin.

Bilmarknaden I Stockholm A

Proffsiga och duktiga. Vi lämnar alla våra bilar för service och reparation där. Dem är bäst i test. Stort plus i kanten för DANIEL som alltid löser allt.

Lean Laser A
Skrev om Min Bil Täby

Tyckte det var något otydliga i början

Boris B
Skrev om Min Bil Täby

Snabbt, bekvämt. Kan rekommenderas.

Mirgani Shakir M
Skrev om Min Bil Täby

Snabbt återkoppling, bra kommunikation.

Barbro Madeleine H
Skrev om Min Bil Täby

Fantastiska Daniel löste mitt bekymmersamma nyckel problem med kompetens och vänlighet. ” Man ska börja med det enklaste…..” Tack från Madeleine!! 🚙

Camilla H gillar detta
Sylvia Evelina H
Skrev om Min Bil Täby

Superbra service. Kunniga och effektiva med snabbt utförande

Signe Erika L
Skrev om Min Bil Täby

Saknar återkoppling som tex besked under väntetiden, har ännu inte fått åtgärdsdatum bokat, men har fått betala i förskott för självrisk, fick inget kvitto. Just nu oerhört irriterad. Kan ha full förståelse för det mesta av förseningar mm om jag får besked men har väldigt dålig förståelse för noll återkoppling.

Agneta G
Skrev om Min Bil Täby

Bra bemötande. Lång väntetid. Kanske glömdes jag bort. Kunde ha påmint. Ok!

Hans S
Skrev om Min Bil Täby

Har däckförvaring hos Min Bil Täby. Lätt att boka tid. Trevlig personal. Bra kaffe.

Marita E
Skrev om Min Bil Täby

Enkel incheckning, lätt att få tid och trevlig och noggrann överlämning efter utförd service. Vi kommer tillbaks!

Christer P
Skrev om Min Bil Täby

Snabb hantering. Proffsigt bemötande.

Tina N
Skrev om Min Bil Täby

ett mycket trevligt samtal med Madelein på reservdelar. Har inte fått min vara som jag beställde men det brukar aldrig vara några problem. jag har bara positivt att säga…

Össeby F
Skrev om Min Bil Täby

Hej lite otydliga vad som var felet

Personuppgiften S
Skrev om Min Bil Täby

Resolved the issue with my air conditioning system, dealt with the insurance company on my behalf and had the car ready on time. Very friendly and helpful service

Jan-erik T
Skrev om Min Bil Täby

Mycket bra och trevlig personal!

Björn Emanuel L
Skrev om Min Bil Täby

Mycket bra verkstad. Rekommenderas.

Malgorzata H
Skrev om Min Bil Täby

Mycket bra bemötande, bra och snabb service. Trevlig personal. Rekommenderar varmt!

Kenneth Holger Ö
Skrev om Min Bil Täby

Fick snabb hjälp att få en punktering lagad. Mycket nöjd.

Per Rickard N
Skrev om Min Bil Täby

Trevligt bemötande och korrekt utförd service på utsatt tid. Inget att anmärka.

Dynamate A
Skrev om Min Bil Täby

Ha marginal att ha bilen klar när ni säger den ska vara klar så slipper kunden vänta Ha fler val av service eller lagningar på er sajt eller möjlighet till fritextbehov. Hjulinställningsrapporten svår att förstå Annars bra och trevligt bemötande

Håkan Mikael L
Skrev om Min Bil Täby

Enkelt, bra och personalen kändes som dom var engagerade

Hedvig F
Skrev om Min Bil Täby

Hjälpsamma , proffesionella, otrolig nöjd med bemötandet, service. Kunnig personal .

Max W
Skrev om Min Bil Täby

Very friendly and service minded, explained everything, share pictures of the parts to be replaced with their offert, convenient and easy booking online. Very good!

Masoud M
Skrev om Min Bil Täby

Jag har inte gjort så mycket och haft bara ett besök och det var skade besiktning. Men personalen verkade bra och trevliga

Medi Sweden A
Skrev om Min Bil Täby

Bra från början till slut. snabba svar o bra kommunikation

Kent J
Skrev om Min Bil Täby

Bra mottagning Service av min kia