Bra service och trevligt folk.
Min Bil Täby
Välkommen till Min bil Täby – din Autoexperten Bilverkstad nära Täby Centrum! Vi servar och reparerar alla bilmärken och modeller. Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, däckomläggning och däckbyte med förvaring på vårt däckhotell. Vi hanterar försäkringsskador, monterar och kalibrerar alkolås,...
1510 omdömen om Min Bil Täby
Sedan starten hos Reco 2016
Trevlig personal - lösningsorienterade ❤️
Trevligt bemötande,snabb service.
Trevligt bemötande och då bilen var klar för hämtning efter den årliga servicen fick jag en genomgång om vad som gjorts och vad som kan vänta till nästa gång.
Mycket hög nivå på kunskap och kundservice. Trots stort arbete höll de kontakten hela tiden. Snyggt jobb!
Alltid trevlig och hjälpsam personal! Har haft Min Bil både i Sollentuna och Täby som verkstad i över 10 år!
Mycket bra service och bemötande. Flexibla.
Toppen!!!
Mycket trevliga! Bra service.
Trevligt även om man glömde åtgärda en fråga som jag ställde
Trevligt bemötande i receptionen. Arbetet utfört enl tidigare överenskommelse Har varit kund länge hos min bil i Täby och har bara goda erfarenheter
Blev mottagen av en trevlig person som var kunnig. När jag lämnar bilen vill jag helst prata med någon inte lämna bilnyckeln i ett skåp, känns bättre. Årlig service I övrigt en bra verkstad.
SÅ jävla nöjd med allt, bilen går som en klocka nu. Kan starkt rekommenderar Min Bin i Täby och du ska serva bilen. 6 av 5 badbollar i betyg David
Trevligt bemötande och bra service!
Trevliga, hjälpsamma och kompetenta. Rekommenderas!
Trevligt, lyhört och snabbt. Tydlig information om kostnader. Min Bil Täby har hjälpt mig att räta ut större buckla i plast och hjulbyten.
Bilen bogserades till Min Bil Täby med trasig generator och jag kunde hämta den ett par dagar senare! Tydlig kommunikation om förslag till olika åtgärder och vad det skulle kosta. Smidig hantering överlag.
Väldigt trevligt bemötande, bra information och ett väl utfört arbete
Väl bemött , fick tid fort och bra arbete utfört
Jätte hjälpsam och profesionält.
De jobbade utmärkt på min bil Alfan
Tillmötesgående när man ringer ordnar allt till det bästa
Ligger perfekt från hemmet. Servicen anlitar jag verkstaden till. Tråkigt nog stod dom inte för sin felreparation som kostade mig en ny växellåda . Bytte ut för klena ledningar till oljekylaren. Jag 85 år råkar ut för ett haveri med bärgning som följd, tog numret till bärgare som mitt Försäkringsbolag anlitat, fel säger verkstaden . Mitt stora misstag att jag inte behöll de gamla . Vände mig till ARN kunde inte få till förlikning då inte bevis fanns kvar.
Fick mig att fundera på om min lokala bilreparatör ska ta över efter nybilsgarantin.
Proffsiga och duktiga. Vi lämnar alla våra bilar för service och reparation där. Dem är bäst i test. Stort plus i kanten för DANIEL som alltid löser allt.
Tyckte det var något otydliga i början
Snabbt, bekvämt. Kan rekommenderas.
Snabbt återkoppling, bra kommunikation.
Fantastiska Daniel löste mitt bekymmersamma nyckel problem med kompetens och vänlighet. ” Man ska börja med det enklaste…..” Tack från Madeleine!! 🚙
Superbra service. Kunniga och effektiva med snabbt utförande
Saknar återkoppling som tex besked under väntetiden, har ännu inte fått åtgärdsdatum bokat, men har fått betala i förskott för självrisk, fick inget kvitto. Just nu oerhört irriterad. Kan ha full förståelse för det mesta av förseningar mm om jag får besked men har väldigt dålig förståelse för noll återkoppling.
Bra bemötande. Lång väntetid. Kanske glömdes jag bort. Kunde ha påmint. Ok!
Har däckförvaring hos Min Bil Täby. Lätt att boka tid. Trevlig personal. Bra kaffe.
Enkel incheckning, lätt att få tid och trevlig och noggrann överlämning efter utförd service. Vi kommer tillbaks!
Snabb hantering. Proffsigt bemötande.
ett mycket trevligt samtal med Madelein på reservdelar. Har inte fått min vara som jag beställde men det brukar aldrig vara några problem. jag har bara positivt att säga…
Hej lite otydliga vad som var felet
Resolved the issue with my air conditioning system, dealt with the insurance company on my behalf and had the car ready on time. Very friendly and helpful service
Mycket bra och trevlig personal!
Mycket bra verkstad. Rekommenderas.
Mycket bra bemötande, bra och snabb service. Trevlig personal. Rekommenderar varmt!
Fick snabb hjälp att få en punktering lagad. Mycket nöjd.
Trevligt bemötande och korrekt utförd service på utsatt tid. Inget att anmärka.
Ha marginal att ha bilen klar när ni säger den ska vara klar så slipper kunden vänta Ha fler val av service eller lagningar på er sajt eller möjlighet till fritextbehov. Hjulinställningsrapporten svår att förstå Annars bra och trevligt bemötande
Enkelt, bra och personalen kändes som dom var engagerade
Hjälpsamma , proffesionella, otrolig nöjd med bemötandet, service. Kunnig personal .
Very friendly and service minded, explained everything, share pictures of the parts to be replaced with their offert, convenient and easy booking online. Very good!
Jag har inte gjort så mycket och haft bara ett besök och det var skade besiktning. Men personalen verkade bra och trevliga
Bra från början till slut. snabba svar o bra kommunikation
Bra mottagning Service av min kia