Min Bil Tyresö
En del av Min Bil -
www.minbil.se
Välkommen till Min Bil Tyresö!
Min Bil Tyresö är en del av Min Bil koncernen. Min Bil Tyresö hette tidigare Lennarts Bil i Tyresö och har funnits som en välrenommerad bilverkstad sedan 1968. Vi har mångårig erfarenhet inom yrket.
Vi är auktoriserade för märkena Kia, SAAB, Opel, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Fiat Professional, Suzuki och för Mitsubishi.
Behöver du service, reparation, vindrutebyte, recalls/garantiärenden, däck, fyrhjulsmätning eller annat för din bil så hjälper vi dig gärna. Nu kan du även få hjälp med såväl plåt som lack.
Varmt välkommen till oss!
Varmt välkommen till oss!
Utmärkelser
626 omdömen om Min Bil Tyresö
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Min Bil Tyresö
Supersnabba att svara och väldigt lösningsorienterade. Rekommenderas!
skrev om Min Bil Tyresö
Höll tiden och gjorde jobbet, inga förseningar eller "överaskningar".
skrev om Min Bil Tyresö
Problemfritt samt utmärkt avslutat arbete
skrev om Min Bil Tyresö
Proffsigt och snabbt bemötande.
Efter service behövdes nya torkablad, fick dessa inst på köpet. Snyggt :-) -
skrev om Min Bil Tyresö
Jag blev väldigt bra och övertygande bemött.
Jag lämnade in min SAAB till Min Bil (fd SAAB återförsäljare Lennart Rönn) då jag ville ha en kvalificerad felsökning varför bilen låter som en diesel när jag lägger i backen. Jag fick tillbaka bilen efter 1700kr efter en diagnos u/a och med en bilddokumentation att vänster drivknut inte var ordentligt inskjuten i växellådan. Då jag utgick ifrån att det var den felaktigt monterade drivaxeln som förorsakade missljudet återände jag till den verkstad som tidigare bytt drivaxel varvid dom demonterade och konstaterade att den satt som den skulle. Det är ett väldigt distingkt läge som den sitter i när det är rätt. Motorn växellådan låter fortfarande som en diesel med ett oroväckande missljud.
Så besöket kostade mig 1700kr + återbesöket hos min tidigare verkstad rabatterat 1200.
Jag hade faktiskt hoppats på att Min Bil hade övertagit lite SAAB känsla från tidigare företag.
Så sammanfattningsvis är jag tämligen missnöjd då jag inte fått svar på min undran -
Hej!
Jag blev mycket väl mottagen ! På alla språk ! Beställningen av ny bilnyckel till min KIA fungerade enligt löften !
Toppen var den lilla påsen med Ahlgrens bilar som hängde i backspegeln och tackade för besöket.Tack Daniel ! Ja ljubjo tevbja ! -
Bästa servicen i Tyresö!
Vi återkommer vid nästa service tillfälle! -
skrev om Min Bil Tyresö
Trevlig personal men väldigt dålig återkoppling när det drog ut rejält på tiden att reparera vår bil.
skrev om Min Bil Tyresö
min bil har vart på verkstan i 3 veckor nu och när jag ringer och kollar hur allt går säger dom bara att dom kommer återkoppla men får inget svar!
Bra service.
Informerar om vad de hittar, samt vad de kostar innan åtgärd. -
Försening utan information
Jaga förseningen fick jag göra själv
Sen som plåster på såren gjorde verkstan ett extra åtagande vilket väger upp betyget -
skrev om Min Bil Tyresö
Toppenbra service och mycket trevlig personal. Upplevde en professionell återkoppling dom var tydlig.
skrev om Min Bil Tyresö
Otroligt service riktad personal som gör allt för sina kunder, gäller alla min Bil verkstäder
.....................................................................
skrev om Min Bil Tyresö
Grymt bra verkstad. Jag flyttar över mina och hustruns bil hit.
Trevligt och hjälpsamt bemötande.
Kan verkligen rekommendera Min bil i Tyresö. -
skrev om Min Bil Tyresö
Gott bemötande och service, min nya verkstad!
skrev om Min Bil Tyresö
Bemötande bra. Lite för många besök för ett fel. Efter att ha löst lite små fel så kommer det att bromsskivor behöver bytas 3:e besöket, för ytterligare ett besök och prisförslag. Då fick det räcka. Valde en annan verkstad.
1. Bra
3.Jag hade beställt service och den är utförd enligt boken har inte haft några problem så jag är nöjd -
skrev om Min Bil Tyresö
Väldigt bra service, bra bemötande, snabbt med reperationer, tack.
skrev om Min Bil Tyresö
Toppen bra service bemötande kunnande professionalism
Mkt nöjd! -
skrev om Min Bil Tyresö
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Verkligen serviceminded verkstad. -
skrev om Min Bil Tyresö
Bra och trevligt bemötande. God service. Min Bil gjorde 6000- Mila service och framvagnsinställning.
skrev om Min Bil Tyresö
Nja nja nja nja nja nja ingen vidare service
skrev om Min Bil Tyresö
Dålig återkoppling samt att reparationen tagit tregånger så långtid som beräknad.
skrev om Min Bil Tyresö
Bra bemötande och service. Rekommendrar.
skrev om Min Bil Tyresö
Väldigt trevligt bemötande, både per telefon och i receptionen. Jag hade fått en parkeringskada, ( plåt och lack) Ni fixade den så fantastiskt fint! Jag är en supernöjd kund. Tack ❤️❤️❤️
skrev om Min Bil Tyresö
Bra service och snabb återkoppling
skrev om Min Bil Tyresö
Ny kund här med 3 bilar från bolaget riktigt nöjd med tillmötesgåendet!
Kan varmt rekommendera Min Bil. -
Hej
Min bil Tyresö är toppen att komma till man blir väl bemött, priset är tydligt. Bra service helt enkelt. Jag kommer fortsätta lämna in min bil hos dom
Casper -
skrev om Min Bil Tyresö
Bra service och schysst bemötande
skrev om Min Bil Tyresö
Bra bemötande men de har glömt att beställa bättringsfärg för stenskott
skrev om Min Bil Tyresö
Bra service och bemötande. Kom mitt i semestern så det tog lite tid.
Smslänken fungerade bra men jag var tvungen att ringa för att ta bort ett deljobb -
skrev om Min Bil Tyresö
Gjorde felsökning och service. De gjorde jobbet bra.
skrev om Min Bil Tyresö
Trevligt och proffsigt bemötande.
Såvitt jag kan bedöma ett väl utfört jobb. -
skrev om Min Bil Tyresö
Väldigt bra bemöttande och jag fick kort väntetid efter en bilolycka
skrev om Min Bil Tyresö
Fick snabb kontakt vid servicedisken och
punkteringen blev snabbt fixad. -
skrev om Min Bil Tyresö
Bilen lämnades för servis. Jag är mycket nöjd med bemötandet.
skrev om Min Bil Tyresö
Fick tid snabbt, flexibla när jag behövde boka om.
skrev om Min Bil Tyresö
Bra / få snabbare svar på felsökning! / bytte turbon själv enligt förslag - motorlampan återkom efter en sväng till Linköping
skrev om Min Bil Tyresö
Mycket vänlig och hjälpsamma.
Proffsigt -
skrev om Min Bil Tyresö
Bra bemötande, mina förväntningar besannades och jag köpte ett bilbatteri som installerades som sig bör. Allting var som jag förväntat mig, Bra!
Bra bemötande.
Trodde att företaget efter att sett reklam om detta, kunde det dom åtog sej att göra (laga ac)
Men helt värdelösa att lösa problem, enklast att bara ta betalt utan att göra så mycket.
Löste själv problemet med lite olja, så fungerade AC -
skrev om Min Bil Tyresö
Mkt bra arbete men längre leveranstid.
skrev om Min Bil Tyresö
Hjälpsam och ärlig bilmekaniker. Gjorde ett fint arbete med byte av vindruta där de utan extra kostnad åtgärdade skador som annan verkstad orsakat👍
skrev om Min Bil Tyresö
Blev mycket väl bemött av både administrativ personal och mekaniker.
skrev om Min Bil Tyresö
Bra och trevlig personal, trevligt bemötande.
skrev om Min Bil Tyresö
Alltid super trevligt bemötande och mycket bra service. Hela familjen servar bilarna här och alla är lika nöjda.
skrev om Min Bil Tyresö
Trevligt bemötande av personal både vid bokning och hämtning av bil.
skrev om Min Bil Tyresö
Mycket vänligt o proffsigt bemötande
skrev om Min Bil Tyresö
Så proffsiga och supertrevliga ! Äntligen en bilmek man vill återvända till och rekommendera till vänner och bekanta! 🙏