Min Bil Tyresö

Min Bil Tyresö

En del av Min Bil minbil.se
  • BadgeTwoYears
4.2

Välkommen till Min Bil Tyresö! Min Bil Tyresö är en del av Min Bil koncernen. Min Bil Tyresö hette tidigare Lennarts Bil i Tyresö och har funnits som en välrenommerad bilverkstad sedan 1968. Vi har mångårig erfarenhet inom yrket. Vi är auktoriserade för märkena Kia, SAAB, Opel, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Fiat...

688 omdömen om Min Bil Tyresö

Sedan starten hos Reco 2019

Marcus J
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag lämnade in min Kia Niro på ’Min Bil Tyresö’ förra veckan och blev riktigt illa bemött. När jag skulle hämta ut bilen så gick vi igenom serviceprotokollet där det ingick kontroll av bilen och uppdatering av mjukvara. Bilen skulle även varit provkörd av verkstaden. När jag kom ut till bilen så lyste motorlampan. Jag gick in och påtalade detta och fick till svar att detta var vanligt på Kia eftersom det nu blandas i 10% etanol i bensinen. Jag nöjde mig inte med svaret utan bad dem scanna ODB porten och släcka felkoden....

Stephanie A
Skrev om Min Bil Tyresö

Service. Mycket sakliga, trevliga hjälpsamma. Tycker dock att bilen går lite ryckigt nu. Har inte varit där och pratat med dem. Det hade blivit en 5a om de erbjudit lånebil.

S82 Bygg Ab S
Skrev om Min Bil Tyresö

Lämnade in för reparation efter parkeringsskada. Passade då på att få service. Kommer hem och motorutrymmet är fullt av olja då dom missat stoppa ner oljeatickan. Ser även att dom varit på och polerat vid mina dekaler då det är polermedel runt dom. Varför.. jo för att dölja att det är lackdam på bilen. Dekalerna lyckades dom även skada. Lämnar in bilen igen. Då ska dom ta bort dekaler och polera bort lackdam. Hämtar bilen, då är det fortfarande lackdam kvar samt att dekalerna sitter fortfarande kvar. Den som polerade...

Khalil Abdel-rahman S
Skrev om Min Bil Tyresö

Det känns att man är välkomnad och personalen är hjälpsamma och trevliga.

Stig J
Skrev om Min Bil Tyresö

Lämnade bilen för service bra bemötande av personalen. Mycket svårt att få telefonkontakt med verkstaden

Stig J
Skrev om Min Bil Tyresö

Mycket bra, välkomnande utan att vara överdrivet.

Eva Agneta C
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra bemötande i receptionen. Lämnade en em inför service dagen efter. Fick ringa själv vid 16-tiden då jag ej hört något. Tar ju lite tid att ta sig till adressen då.man ej har bil(!). Då var den på G att bli klar...Lite sent besked alltså. Och dyrt förstås!

Bo Mattias D
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevligt bemötande, flexibla och väl genomfört arbete på bilen.

Sajjad G
Skrev om Min Bil Tyresö

Tack för bra bemötandet, och vi ses igen.

Maja Anna Maria H
Skrev om Min Bil Tyresö

Stulen katalysator, försäkrings ärende fixades mycket snabbt och oerhört professionellt! Helt suveränt!

Benn Daniel F
Skrev om Min Bil Tyresö

Vänligt bemötande trots att webb-bokningen saknades i deras system. Fick veta att det skulle vara en utökad service med bl.a. ventiljusteringar. Det visade sig inte stämma och tycker att 8323 kr. är för mycket för en årlig standard-service. Lämnade ändå verkstan med positiv känsla, det är ju inte dom som sätter tarifferna för arbetet och bemötandet var bra.

Utvecklingspedagogik Sverig Ab U

Proffsigt och trevligt bemötande,priserna överensstämmer med offerten. Rekommenderas varmt bilverkstad!

Tyresö Kommun T
Skrev om Min Bil Tyresö

sämst otrevliga kommer aldrig bärga en bil dit

Tyresö Kommun T
Skrev om Min Bil Tyresö

sämst otrevliga svåra att få tag på

Elis J
Skrev om Min Bil Tyresö

Hade beställt en vanlig service plus en kontroll av vattenläckage vid en bakdörr. Blev som vanligt proffsigt och vänligt bemött. Under felsökningen av vattenläckaget fick jag fortlöpande info om vad som hände. Då bilen är 15 år gammal fanns ingen ny dörrlist att få tag i varför man gjorde en provisorisk reparation utan kostnad för mig. Snyggt jobbat!!

Lena Margareta P
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra, som helhet. Vi hade en diskussion ang hur man noterar hur enskilda punkter på servicen anges. Ni var lyhörda för mina åsikter och allt löste sig till allas belåtenhet.

Erika W
Skrev om Min Bil Tyresö

Tyvärr var bemötandet oseriöst då anställda ger olika information i samma ärende

Sarah H
Skrev om Min Bil Tyresö

Jättebra och snabb service. Väldigt trevliga och professionella.

Héléne Maria Margaret P

Vänligt mottagande vid inlämning av bilen, blev informerad om att det kunde ta minst 14 dagar, kunde bli mer pga beställning från Japan.Blev uppringd 6 dagar senare att jag kunde hämta bilen. Kvinnan som lämnade ut bilen var väldigt trevlig, glad och positiv.

Smaragden Livs Aktiebolag S

Mycket proffsigt mottagande samt utfört arbete. Tydlig kommunikation och mycket behjälpliga. Jag kommer definitivt använda er igen för mina bilar.

Jonas Arne B
Skrev om Min Bil Tyresö

Bästa bilverkstaden i Stockholm. Smidig lämning och hämtning. Bra redogörelse för vad som gjorts med bilen. Bra kontakt via mejl och telefon.

Frans F
Skrev om Min Bil Tyresö

Vänliga och tillmötesgående bilen blev klar som utlovat,jag är nöjd

Carl Daniel Niclas A
Skrev om Min Bil Tyresö

Inga konstigheter och servicen utfördes enligt protokollet, toppen!

Karla O
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag är så nöjd! Tycker att personalen är väldig personliga, engagerade, trevliga och ärliga! Har gjort min andra service här och vilken skillnad från stället jag gjorde min första service på där jag upplevde ingen ärlighet hos, man hör så många skräck historier av oärliga mekaniker. Kan idag säga att jag kommer tillbaka!

Svar från Min Bil Tyresö

Tack Karla, dina ord uppskattas!

Anna Elizabe N
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra bemötande, snabbt fixad ac. Allt på topp.

Svar från Min Bil Tyresö

Bra att vi kunde hjälpa till snabbt. Tack för fina ord.

Rob.l. Sandberg Och Son Snicke R

Personal på plats är trevlig och bra bemötande. Det som drar ned betyget är att man måste ringa och jaga just personalen för att få reda på vad som händer med ens fordon då dem inte återkopplar och uppdaterar som dom säger att dem ska.

Maria Kris B
Skrev om Min Bil Tyresö

Den var bra med bemötandet och tydligt från tekniker

Svar från Min Bil Tyresö

Tack för din rekommendation! Ha en fortsatt fin dag!

Annica Therése W
Skrev om Min Bil Tyresö

Mycket trevligt bemött. Fick min AC reparerad snabbt. Är väldigt nöjd.

Svar från Min Bil Tyresö

Tack för din fina rekommendation! Ha en fortsatt fin dag!

Kjell Torsten J
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag fick ett bra bemötande när jag lämnade bilen på service. Fick tillbaka bilen samma dag

Svar från Min Bil Tyresö

Tack för ditt omdöme, ha en fin dag

Anette Ingegerd P
Skrev om Min Bil Tyresö

Vänligt och proffsigt bemötande med det lilla extra. Stort plus för möjligheten att kunna få sitta kvar och jobba medan de fixade bilen Väldigt trevlig lokal och gott kaffe.

Svar från Min Bil Tyresö

Det lilla extra är nåt vi brinner för så stort tack för din fina rekommendation! Ha en fortsatt fin sommar!

Malin J
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevlig personal och proffsigt arbete

Svar från Min Bil Tyresö

Tack Malin för din fina rekommendation! Ha en fin sommar!

Ilhan G
Skrev om Min Bil Tyresö

dålig bemötande av personal, otrevliga. Fick fel bedömning på vad som var fel på min bil till en början. Svåra att få kontakt med och fick som svar vid ett par tillfällen att jag kunde fixa bilen någon annanstans om jag inte ville vänta, när jag frågade om uppdatering. Tog nästan 2v för de att ens börja titta på min bil och ca 1mån innan de blev klar med dålig återkoppling till mig och min försäkring. kommer aldrig ta min bil dit igen eller rekommendera någon!

Werner W
Skrev om Min Bil Tyresö

Tack vare den vänliga kundservicen har jag lämnat in min bil till service och är väldigt nöjd med det utförda arbetet.

Svar från Min Bil Tyresö

Vad roligt Werner, tack för dina fina ord!

Ove S
Skrev om Min Bil Tyresö

På vilket sätt blev du bemött av företaget: Bra Vilka förväntningar hade ni och hur levde företaget upp till dem: Ja Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst: Vanlig bilservice

Svar från Min Bil Tyresö

Tack för din rekommendation! Ha en fin sommar!

Olof E

Helt ok Trevligt bemötande Kommer att ankra dem igen

Svar från Min Bil Tyresö

Tackar Olof för din rekommendation!

Ulf R
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra service och trevligt bemötande.

Svar från Min Bil Tyresö

Tack Ulf för din rekommendation. Ha en fin sommar!

Kai A
Skrev om Min Bil Tyresö

Hyfsat bra service, kundkontakten lite för personlig.

Svar från Min Bil Tyresö

Tack Kai för din rekommendation, ha en fin sommar!

Alice H
Skrev om Min Bil Tyresö

Tvätt ut invändigt, katastrofal!

Gbb Holding Ab G
Skrev om Min Bil Tyresö

Vi uppskattar hela Min Bil-kedjan då de är professionella, sakliga och informerande. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Min Bil Tyresö

Tack för era fina ord om oss, uppskattas mycket! Ha en fin sommar!

Kent Peter J
Skrev om Min Bil Tyresö

Fick tid direkt, fick förklarat vad som ingick i servicen och pris. Och mycket trevlig personal.

Svar från Min Bil Tyresö

Vad roligt, tack för dina fina ord! Ha en bra sommar!

David Per Harald M
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra och snabb service! Trevlig service-minded personal. Bästa verkstan i Tyresö jag varit på.

Svar från Min Bil Tyresö

Tack för det fina omdömet! Det värmer gott!

John W
Skrev om Min Bil Tyresö

Smidig hantering och trevligt bemötande

Svar från Min Bil Tyresö

Tackar tackar, nöjet helt på vår sida!

Marie Louise S
Skrev om Min Bil Tyresö

Supertrevligt ställe att lämna bilen på. Blev bra bemött under arbetetsgången, har bara positivt att säga. Den var inne för lackskador

Svar från Min Bil Tyresö

Stort rack Marie Louise, ditt omdöme värmer verkligen!

Marisa R
Skrev om Min Bil Tyresö

Flexibel, vänliga, serviceinriktad och jag blev nöjd med arbetet

Svar från Min Bil Tyresö

Marisa, stort tack för så fina ord, det blir vi väldigt glada för!

Viktor K
Skrev om Min Bil Tyresö

fick ej hjälp av tyresö. fick hjälp av bromma :D

Carin W
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag har aldrig besökt Min Bil Tyresö!

John L
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag har haft 3 st olika Subaru. Survat dom oftast i Bromma.. alltid väl bemött.

Johan Örjan H
Skrev om Min Bil Tyresö

Hej jag har inte besökt Min Bil Tyresö... men jag gissar att ni menar Min Bil i Bromma och att båda arbetsställena är samma bolag. Om Min Bil Bromma har jag bara snälla saker att säga. Bra service och smidiga kontakter!

Per Gustav L
Skrev om Min Bil Tyresö

Visste inte ens om att jag varit på Min Bil Tyresö... Men det var säkert väldigt bra

Magdalena H
Skrev om Min Bil Tyresö

Bilen skulle repareras efter en kollision. Jag upplevde att verkstaden ville pressa ut mig på pengar genom att vilja byta ut delar som fortfarande fungerade såsom bilbatteri, generatorn, avgassystemet. De påstod att bilen ville inte starta och darför kan de inte påbörja reparationer av kollisionskador innan de byter ut ovannämnda delar som skulle kosta mig över 15 tusen. Jag var tvungen att besöka dem och då startade bilen utan problem. De sa att man bor byta ut däck som var slitna. Jag köpte sprillans nya däck för 2 år...