Min Bil Tyresö

En del av Min Bil minbil.se
  • BadgeFourYears
1 005
4.2

Välkommen till Min Bil Tyresö – din Autoexperten Bilverkstad i Bollmora! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder bland annat felsökning, batteritest, batteribyte, däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, hjulinställning, montering av däck på fälg och AC-service...

1005 omdömen om Min Bil Tyresö

Sedan starten hos Reco 2019

Magdalena Agniesz K
Skrev om Min Bil Tyresö

Väldigt hjälpsamma och trevlig personal!

Gun A
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevligt bemötande och snabba.

Ann-Cristin B
Skrev om Min Bil Tyresö

Snabbt och bra utfört arbete. Bilen vart som ny.

Henrik O
Skrev om Min Bil Tyresö

Mycket bra service och utfört arbete, samt trevlig och tillmötesgående personal.

Jan-Ture H
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra bemötande och sannolikt väl utförd service av min bil.

Lars Ivar Magnus L
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevligt bemötande och väl utfört arbete.

Redovisningsbyrån Eijvergård A

Bra service, professionellt och trevligt bemötande.

Maral A
Skrev om Min Bil Tyresö

Alltid trevliga och tillmötesgående. Bra service!

Karl Johan B
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra bemötande & fick snabbt en servicetid.

Emanuel L

Trevlig o proffsig personal. Topp

Luis Ricardo C
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevlig personal fick den hjälp som jag behövs till och med kunde komma snabb hem tack våra den bil som jag fick låna mycket nöjd

Robert Tobias L
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag har varit kund sedan den tid de hette Lennart Rönn Bil AB, vilket är ganska många år vid det här laget. Är själv okunnig om bilar så vill bara lämna bort allt utan att bli lurad, vilket jag kände att jag kunde förr i tiden. Men sakta har mitt förtroende och min trevnad gått ner. Dels har det nästan alltid blivit problem med någonting, vare sig det är betalningar, reparationstider, bokningar, etcetera. En gång fick jag inte hämta ut bilen för att jag inte kunde ta på faktura och mitt kort hade en maxgräns så jag kunde...

Kristina M
Skrev om Min Bil Tyresö

Ni är bäst😊 Bra bemötande och bra jobb utfört, ni är alltid flexibla och hjälper till på bästa sätt

Thomas Jan-Olof K
Skrev om Min Bil Tyresö

Allt fungerade som planerat fast dom hade glömt att boka in hyrbil åt mig.

Lars J
Skrev om Min Bil Tyresö

På vilket sätt blev du bemött av Min Bil Tyresö? Vilka förväntningar hade ni och hur levde Min Bil Tyresö upp till dem? Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst På vilket sätt blev du bemött av Min Bil Tyresö? Vilka förväntningar hade ni och hur levde Min Bil Tyresö upp till dem? Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst På vilket sätt blev du bemött av Min Bil Tyresö? Vilka förväntningar hade ni och hur levde Min Bil Tyresö upp till dem? Sammanfatta...

Robert J
Skrev om Min Bil Tyresö

Enkelt att beställa service +++++ Rekommenderas!

Mamadou Salieu J
Skrev om Min Bil Tyresö

Arbetet genomfördes snabbt, effektivt och professionellt.

Ren & Fino Stockholm A
Skrev om Min Bil Tyresö

Det är inte rätt att börja skrapa snön från en lånad bil när man anländer klockan 7 på morgonen; det är en betald bil, inte gratis.

Horst T
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra service och trevligt bemötande

Karin G
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra service och förklaring på det som har åtgärdats.

Lars G
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra bemötande och snabbt jobbat.

Eero L
Skrev om Min Bil Tyresö

Får all hjälp man behöver att fixa sin bilö hjälper dom dig med , även priserna är överkomliga mot andra service ställen.Även snabba tider att få bilen fixad

Tite Ulrika P
Skrev om Min Bil Tyresö

Inte kul att som kund få höra att man själv har orsakat problemet med bilen. Att man kör som en gammal gubbe. Sen visade det sig vara en större fel på katalysatorn som gick på garantin. Tänk om och behandla kunden snällt!

Jenny P
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevlig personal och lackade min bil snabbare än planerat.

Lars E
Skrev om Min Bil Tyresö

Verkstaden ligger på promenadavstånd från där jag bor. Trevligt bemötande. Tyvärr i dessa tider blir besöken grymt dyra.

Cristian S
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra service, men fick vänta länge i hallen .

Caroline Usa R

Trevliga och snabb reparation 😃

Effekt Svenska A
Skrev om Min Bil Tyresö

Inget jag rekommenderar, dålig service, dålig återkoppling

Elisabeth Maria B

Gott bemötande från personalen

Claes-göran N
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra logistik, bemötande. Bra utfört jobb.

Hawra Loay Razoki J
Skrev om Min Bil Tyresö

Allt var bra men hade hoppats på en kortare tid på reparation. Annars väldigt nöjd

Personuppgiften S
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag fick snabb hjälp med att boka service under ett telefonsamtal och blev väl bemött vid disken när jag överlämnade bilnyckeln. Under dagen hörde de även av sig för att kontrollera några detaljer kring bokningen. Under tiden servicen pågick hade jag tillgång till en lånebil. När jag hämtade bilen blev jag informerad om vad som hade gjorts. Allt skedde med ett vänligt bemötande och en professionell attityd, vilket gjorde hela upplevelsen enkel och smidig.

Kerim Gunnar Emin A
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevlig service och man kände väl omhändertagen

Anna I
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag blev så glad när däckdatorn blev uppdaterad!

Sinem K
Skrev om Min Bil Tyresö

Riktigt fin service! Uppskattas!

Iris Katharina F
Skrev om Min Bil Tyresö

Har haft en Ford som jag servat och haft däckhotell. Nu när jag fick min Dacia valde jag att vara kvar. De hjälpte mig ta hand om fordens däck. Fick snabbt tid för först byte av däck och sen en tid för service av Dacian. Lämnade in bilen vid 8 och den var klar på förmiddagen. Jag är nöjd.

Tomas Stanislaw J
Skrev om Min Bil Tyresö

Sisådär halvdant får man väl säga

Hans Gustaf L
Skrev om Min Bil Tyresö

Snabb hantering. Väl genomfört arbete. Rimligt pris.

Torbjörn Michael S
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevligt bemötande och snabb bokning. Fick mycket bra redogörelse av vad som var gjort.

Agneta Kristina K
Skrev om Min Bil Tyresö

En mycket trevlig bil att färdas i Mycket nöjd.

Sven Axel B
Skrev om Min Bil Tyresö

Lämnade in mina sommarhjul för förvaring och möttes av ett trevligt bemötande från personalen.

Göran Bernt Ivan S
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevligt bemötande både vid incheckning och utcheckning av min bil. Bra att jag kunde hämta bilen på förmiddagen. Extra god service och mycket trevlig tjej vid mottagningen då jag hämtade min bil.

David M
Skrev om Min Bil Tyresö

Alltid trevligt bemötande och bra service

Irene Christina L
Skrev om Min Bil Tyresö

Byte. Däck verkstads killen samma varge gång tycker jag är trevligt

Peter S
Skrev om Min Bil Tyresö

Från att ha varit lite stökiga med tider för skadebesiktning till att vända allt till en professionell och smidig upplevelse. Mycket nöjd med arbetet!

Thomas John W

Trevlig personal hjälpsamma lösningsorienterade

Maria Susanne E
Skrev om Min Bil Tyresö

Allt gick snabbt och enkelt och jag fick kaffe medan jag väntade på däckbytet

Linus E
Skrev om Min Bil Tyresö

Kom in för att få hjälp med en skadereglering, snabb återkoppling avseende försäkring och att få tid för vidare åtgärder. Åtgärderna utfördes väl inom tidsramen. Är mkt nöjd

Sven Kåre Holm J
Skrev om Min Bil Tyresö

Snabbt och effektivt om händertagande av min bils plåtskada

Claes D
Skrev om Min Bil Tyresö

Allt bra. Trevligt bemötande och.bra utfört jobb.