Mycket nöjd av arbetet som ni gör, bra bemötande.
Min Bil Tyresö
Behöver du serva din bil? Välkommen till Min Bil Tyresö. Vi är en Autoexperten Bilverkstad lokaliserade i Bollmora. Tjänster vi erbjuder innefattar bland annat felsökning, batteritest, batteribyte, däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, hjulinställning, montering av däck på fälg och AC-service samt bromsservice. Behöver...
1221 omdömen om Min Bil Tyresö
Sedan starten hos Reco 2019
Bytte batteri hos dom, gick felfritt.
Bokat service för min bil. Trevligt bemötande i telefon vid bokning samt in/ut lämning av mitt fordon. Bra pris. Hade inga direkta förväntningar då det var första gången vi lämnade bilen där. Ett sms skickades när bilen var klar för hämtning samt kostnad. Ett litet minus att det glömt nolla service lampan men det fixades snabbt innan jag lämna.
Trevligt bemötande och bra kommunikation.
Bra mottagande, genomgång, av servicen, tid för d:o.
Proffsigt bemötande fick svar på mina frågor
Trevlig bemötande! Snabb service ! Fått goda råd!
Bra service o bra bemötande. Men tycker att det är dyrt.
Trevlig och bra bemötande. Fick hjälp snabbt. Lite synd att vi fick hämta bilen på måndagen fast den var klar redan på fredag då det blev mer hyrbil för oss.
Bra och trevligt bemötande, allt klart på tid och enligt överenskommelse.
Bra bemötande, god kommunikation. Inga konstigheter.
Service inriktning mycket bra. Tråkigt att Kia är inte på samma nivå
Mycket bra service! Jättebra kontakt och snabb åtgärd! Snygt jobbar! 👍
Mycket bra service på detta företag. Bilen blev klar tidigare än väntat och dessutom ett mycket bra utfört arbete Och trevlig och tillmötesgående personal.
Bra mottagning vid inlämninga av bil. Sedana tappade de bort min bilnyckel och ringer mig. Påstår då att det inte är deras fel att nyckeln försvunnit med påståenden att det är min bil och skyller även på att det är deras lackverkstad som strulat till det. Innebörden för mig flera dagar med hyrbil och högre kostnad för denna. De åtar sig att beställa ny nyckel men det görs inte inom omloppet på 14 dagar. När jag nu senast ringde och klagade så får jag till svar. "att det är min första dag efter semestern". Vad har jag som...
Snabbare reparation än den utlovade. Bilen var tvättad vid leverans. Skötsel råd efter reparation var viktigt.
När ävwn chefen engagerar sig och försöker lösa problemet med fläkt och AC. Det är kundservice.
Skulle byta backspegel,det tog 2 dagar.
Snabb och bra service. Lätt att få tid - även mitt på sommaren.
Bra service och hantering av min bil
Enkelt att boka tid och allt fungerade precis som det ska vid inlämning och hämtning.
Jag lämnade in min bil för reparation av en karosskada. Bor på Södermalm så det är en bit att åka till Tyresö. Tog till marginal och kom till skadehandläggaren ca 40 minuter innan avtalad tid. Personen i fråga hade till synes inte mycket att göra men jag fick trots detta vänta i 25 minuter. Jag fick då veta att dom inte kunde hjälpa till med "lånebil". Inte heller ange exakt när bilen skulle bli klar - allt mellan 7 -14 dagar vilket gav mig problem. Nu tog det 11 arbetsdagar och resultat blev mycket bra vilket är det viktigast....
det var bra service vi fått ,vi rekomenderar andra
Bra bemötande och bra gfnomgört jobb.
Otroligt bra service, väldigt trevligt bemötande och snabba på att lösa problemet. Kan varmt rekommenderas! Kommer definitivt att återkomma vid behov!
Trevligt bemötande. Lyssnade på önskemål. Tydliga med vad som skulle göras. Bra genomgång vid hä mtning av bilen.
Trevlig personal Snabb och bra service Fixade tid trots kort varsel Men priset för en Kia orginalservice är högt. (Kanske inte Min Bils fel men det höga priset solkar ner upplevelsen)
Mycket bra service och bemötande
Vänligt bemötande och väl utfört arbete med kunnig personal. Rekommernderas.
Trevligt bemötande rakt igenom och fantastisk service.
Trevlig och snabb service. Bra kommunikation och tillgänglig persona, precis sånt jag uppskattar som kund! Karin
Mycket tillmötesgående o vänlig personal Är även mycket nöjd med reparation av min bil. Ska ha dem i åtanke nästa gång om reparartion behövs.
Bra bemötande, bra utfört arbete under tiden som överenskommet. Tvätt på bilen som extra åtgärd
Väldigt gott bemötande från service rådgivare och tydliga kommunikationer.
Bra och snabb service och bra bemötande
Beställde skadekontroll, ac-service (995 kr enligt hemsidan) och byte av torkarblad. Ac-servicen gick på 2200. Man kan ju tro att en service inkluderar både material och arbete - men tydligen inte. Torkarbladen byttes aldrig - märkte det 2 dagar efter med orkade inte åka tillbaka. Hade bokat tid en dag och bilen var inte klar förrän dagen efter. Men bra med lånecykel.
Jätte bra service fick en bra redovisad analys av servicen på bilen är Jätte tacksam för det här
Lätt tillgängligt och bra service!
Otrolig servicenivå och trevlig personal!
Trevligt bemötande. Raka besked om skadans omfattning och vad som behövdes göra Leverans på utsatt tid.
Jag fick en uppdaterad bil och svar på många frågor Som pricken över i åkte jag från er med ett leende på läpparna tack för godiset!!
Mycket bra service och kommunikation.
Skadeärende, IF försäkring. Tid för besiktning, snabbt och även åtgärden gick snabbt.
Trevligt bemötande. Och serviceinriktade. Snabba med leverans med reparationen.
Snabb service och fint bemötande
Trevlig bemötande och glad personal.
Trevliga och mkt bra service men jag hade uppskattat att de inte gjorde saker som ökade priset på det jag skrev på när jag lämnade in bilen.
trevligt, proffsigt samt snabbt
Snabb och bra service med gratis godis!😁
Trevligt och bra bemötande av samtliga i personalen. Personalen gör sitt yttersta för att ge en så bra kundupplevelse som möjligt. Besvarar och ringer upp enligt överenskommelse, och är snabba på att lämna svar. Vi lämnade in en krockskadad bil, så detta var ett försäkringsärende.