Min Bil Tyresö

• BadgeFiveYears
1 138
4.2
Call 08-684 044 70 Share

Behöver du serva din bil? Välkommen till Min Bil Tyresö. Vi är en Autoexperten Bilverkstad lokaliserade i Bollmora. Tjänster vi erbjuder innefattar bland annat felsökning, batteritest, batteribyte, däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, hjulinställning, montering av däck på fälg och AC-service samt bromsservice. Behöver...

1138 omdömen om Min Bil Tyresö

Sedan starten hos Reco 2019

Tommy Sigvard S
Wrote about Min Bil Tyresö

Jag fick en spik i bakdäck. Nu är den utbytt oc blev bemötande väldigt bra bemött Jobbet är också blev mycket snabbt gjorda

Jekaterina G

Bra jobbat!

Elise S
Wrote about Min Bil Tyresö

Väldigt trevligt bemötande och vi fick bra hjälp med det vi önskade!

Sven L
Wrote about Min Bil Tyresö

Trevligt bemötande från personalen men under all kritik att en enkel reparation av en plåtskada ska ta 10 arbetsdagar. Deras svar när jag ställde frågan var, du har ju en lånebil ? Och vem betalar lånebilen per dag, det gör ju kunden

Lars Rune S
Wrote about Min Bil Tyresö

Vänligt bemötande o bra jobb gjort i tid. Bra där!

Robert N

Trevliga och tillmötesgående.

Kjell Robert J
Wrote about Min Bil Tyresö

Trevligt bemött i receptionen och fick tid snabbt. Jag har rekommenderat er till mina vänner. Har varit hos er tidigare och alltid varit nöjd

Björn Kenneth W
Wrote about Min Bil Tyresö

Bra bemötande och snabb service! Supernöjd!

Maria Anita W
Wrote about Min Bil Tyresö

Fick snabbt tid och en bra offert. Trevligt bemötande!

Rakel B
Wrote about Min Bil Tyresö

Trevlig personal med professionell bemötande.

Boris M
Wrote about Min Bil Tyresö

Det var bra, professionalismen är på en hög nivå. Det fanns några problem med betalningen, men till slut fick jag 5% rabatt. Jag hoppas att servicen kommer att förbli på en hög nivå.

Christian S

Helt graciöst bästa stället

Per Jonas A
Wrote about Min Bil Tyresö

Har monterat nya däck på bilen och när jag lämnade bilen så har jag bett lägga nyckeln i bilen när den var klar eftersom jag skulle hämta bilen efter kontors stängningstider. Det skulle de ordna lovade personalen och jag sa att det är ok för mig att ha bilnyckeln inne i bilen. Montering var redan förskottsbetalt. När bilen hämtades då fanns inte bilnyckeln i bilen. Min sambo letade den i 30 minuter och hittade inte och jag skulle ändå behöva komma med andra nyckel att få bilen hem. Till slut kom ut någon personal från verkstad...

Anna Ulrika S
Wrote about Min Bil Tyresö

Tack för att ni lyckades fixa service så snabbt!

Kurt A
Wrote about Min Bil Tyresö

Byte av damasker drivknutar fram bra bemötande och fina lokaler , rent och fint

Elva Agneta H
Wrote about Min Bil Tyresö

Fick en snabb tid. Bemötandet var väldigt trevligt och hanteringen gick snabbt och smidigt.

Rut Linda Therese J
Wrote about Min Bil Tyresö

Mycket trevligt bemötande. Ärliga och serviceinriktade.

Serar A
Wrote about Min Bil Tyresö

Tack allt bra och Ett glatt ansikte och gott bemötande

Saleh S
Wrote about Min Bil Tyresö

Det var en bra upplevelse, jag var väldigt nöjd med allt jag gjorde hos Min Bil & personalen var trevliga.

Tua L
Wrote about Min Bil Tyresö

Mycket bra service. Snabbt och tydligt.

Menydesign I Stockholm A
Wrote about Min Bil Tyresö

Fick snabbt en tid, trevlig personal och ett bra utfört jobb. Rekommenderas!

Sören T
Wrote about Min Bil Tyresö

Bra bemötande och det känns som om lyssna r på mina önskemål dvs bra service anda

Daniel J
Wrote about Min Bil Tyresö

Trevliga och snabbt utfört arbete

Ann Carina B
Wrote about Min Bil Tyresö

Väldigt trevligt bemötande av samtliga som jag hade kontakt med

Lars Ronny L
Wrote about Min Bil Tyresö

Bra. Bra bemötande men det blev väldigt dyrt. Snabba! Tack!

Johannes S
Wrote about Min Bil Tyresö

Grymt bra service och trevligt bemötande!

Josefina L
Wrote about Min Bil Tyresö

Alltid trevlig personal o bra välkomnade

Yusuf E
Wrote about Min Bil Tyresö

Rekommenderar! Lösningsorienterad personal som hjälpte mig snabbt med att fixa dilemmat jag hade med däcken.

Bjarne F
Wrote about Min Bil Tyresö

Mötande var bra o jobbet bra men bilen var inne för lång tid för detta jobb

Ann-Charlotte Viola D
Wrote about Min Bil Tyresö

Då bilen bärgades dit så var väntetiden lite längre än vanligt men varje gång jag kontaktade dem så hade de ett trevligt bemötande.

Anupsingh Gyansingh C
Wrote about Min Bil Tyresö

toppen toppen toppen toppen toppen

Per Åke W
Wrote about Min Bil Tyresö

Det är tre år sedan jag fick min dåvarande bil, en KIA reparerad hos min bil. Den bilen har jag inte kvar. Jag har inte varit på den verkstaden sedan dess. Jag har fått dessa förfrågningar årligen sedan min reparation. Vänligen sluta med att skicka detta tills dess att jag har besökt verkstaden nästa gång.

Bengt Gösta K
Wrote about Min Bil Tyresö

Servicen utfördes på ett förväntat sätt.

Christina A
Wrote about Min Bil Tyresö

Bra bemötande och god service. Kände mig mycket nöjd och glad

Kaj R
Wrote about Min Bil Tyresö

Så fort du kliver in genom dörren hälsar personalen dig välkommen. Lämnade in min Kia för årsservice, tvätt och lite annat. Funkade perfekt med bra service, kunnig personal och på utsatt tid. Jag kommer tillbaka.

Bodil A
Wrote about Min Bil Tyresö

Bra bemött. Fick vänta flera veckor innan bilen togs emot, beroende på kylan enl Min bil. Först då beställdes produkterna från Italien som bestod av innerskärmar fram, ytterhölje samt justering av strålkastare, sensor odyl. Tack!

Sven Ulf Örjan S

Snabb reparation trevligt bemötande

Jimmy J
Wrote about Min Bil Tyresö

Smidigt med allt. Trevlig personal och snabb återkoppling

Jan-Åke A
Wrote about Min Bil Tyresö

Bilen blev klar fort jag undrar om det inte Blev för fort med lakering Men det såg bra ut

Karl Athner H
Wrote about Min Bil Tyresö

Vid uppvisning av bilen blev jag vänligt o proffsigt bemött. Hoppades att bilen skulle gå bra att reparera.Den hade stora plåtskador. Vid hämtning av bilen visade det sig att den var helt återställd.Mycket bra utfört arbete. Det var med stor glädje i tacksamhet som jag hämtade ut bilen.

Auto Bodyshop Center B
Wrote about Min Bil Tyresö

Jag rekommenderar den verkstad ,,, De har fasta priser och jättesnabbt ,, Bra jobbat Min Bil Tyresö ,, Fouad Jbara

Jan N
Wrote about Min Bil Tyresö

Ett mycket bra bemötande och snabb service.

Mohammad Hossein N
Wrote about Min Bil Tyresö

Bra service god mottagande Vänliga personal

Ingvar F
Wrote about Min Bil Tyresö

Eydight funktionen slutade fungera. Återälldes inte korrekt. Inre och yttre tvätt inte utförd. Bortglömd.

Eric Ragnar I
Wrote about Min Bil Tyresö

Snabbt och intressant av kunden

Vera R
Wrote about Min Bil Tyresö

Snabb offert. Bra pris och trevligt bemötande. Servade och bytte kamrem på min Ford F 2016. Nöjd och kan tänka mig att återkomma.

Jutta Sofia Å
Wrote about Min Bil Tyresö

Prisvärd, snabb och med trevlig personal så kan det inte bli annat än högsta betyg.

Jan Evert Bertil A
Wrote about Min Bil Tyresö

Engagerat bemötande och känns som en verkstad jag kan lita på

Camilla Maria E
Wrote about Min Bil Tyresö

Otrolig service, resultatet var även det otroligt! Mer än nöjd! Extra plus för servicen i receptionen!

Julia Anna Sofia A
Wrote about Min Bil Tyresö

Fick tid snabbt för en felsökning och dem lyckades åtgärda felet på en gång. Snabbt och smidigt!