Alla kategorier Skor Stockholms län Stockholm Norrmalm Mister Minit

Mister Minit

Hamngatan 18 - 20, 111 47 Stockholm — Visa karta

5.0 i betyg av 4 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 4 kunder tycker om Mister Minit

 • Martin E
  Martin E skrev om Mister Minit
  Fixade mina skor på nolltid. Hade en svår skada som dom lyckades fixa och skorna håller än idag!! Super trevlig personal dessutom. Full pott för MISTER MINIT!!
  gillar detta
 • Jacqline L
  Jacqline L skrev om Mister Minit
  Jag skulle ut på dejt förra fredagen och ville ha mina skor färdiga medan jag väntade och trots att det bara vara en kvart till stängningsdags fixade killarna i Mister Minit butiken mina skor på ett alldelles utmärkt och snyggt sätt. Att dejten inte var någon vidare är inte Mister minits fel :)
  gillar detta
 • Johan T
  Johan T skrev om Mister Minit
  Jag var inne på butiken förra veckan för att få mina skor omsulade. Snabbt och effektivt önskar bara att det fanns en större tillgängliget och fler Mister Minit butiker i Stockholm.
  gillar detta
 • sara J
  sara J skrev om Mister Minit
  jag lämnade in mina skor för en vecka sedan, och blev helt chockad när jag fick tillbaka dem. Dem var helt nya och glänste, då dessa var mina favoritskor fick jag nästan tårar i ögonen. så jag kan gott rekommendera denna underbara butik, att personalen var professionell och vänlig var ju inget negativt det heller. klart 10 av 10 ==== mest seriösa företaget. Dem andra i branschen ser väldigt skumma ut. Personalen på NK-enheten är riktigt trevliga, och duktiga.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Hamngatan 18 - 20, 111 47 Stockholm
Kategorier