MJ Motor

18 omdömen om MJ Motor

Sedan starten hos Reco 2026

Jan A
Skrev om MJ Motor

Efter problem med fyrhjulsdriften tog jag kontakt med MJ, efter rekommendationer från flera håll. Problemet löstes snabbt och effektivt och till ett rimligt pris !! Nu vet vi var vi kan få hjälp med både service o reparationer framöver :-) !

Carl S
Skrev om MJ Motor

Snabb på att reparera eller serva till ett bra pris Trevligt bemötande

Ab B
Skrev om MJ Motor

Vi driver Elvings Brunnsborrning i Vårgårda och har alltid haft problem när våra bilar behöver repareras eller servas... Vi behöver våra bilar varje dag så när man av verkstäderna i vårat område får svaret att vi kan ta in eran bil om 1 vecka eller 2 veckor??? Service kan man planera, men när något går sönder och man har bokat jobb hos kunder vill man inte höra 2 veckor Sedan några år tillbaka har vi inte det problemet längre då vi träffade Johannes på MJ Motor Löser alltid problemen, kommer till oss på plats när det kör...

Karin S
Skrev om MJ Motor

Trevlig, lätt att ha att göra med och serviceinriktad. Pålitlig

T.larssons A

Bästa verkstaden i Västragötaland👌🏽

Ann-Sofi J

Toppen! Snabb service till överkomligt pris. Trevligt bemötande

Anna S
Skrev om MJ Motor

Trevligt bemötande och bra service!

Kent H
Skrev om MJ Motor

Snabb och bra lagning från första samtalet till åtgärdat problem. Kommer återkomma när nästa bekymmer dyker upp.

Tony H
Skrev om MJ Motor

Mycket bra och snabb service.jag kan varmt rekommendera MJ Motor.

Carl Jonas N

Trevligt bemötande och snabb hjälp, som dessutom innehöll service utöver det man kan begära. I mitt fall ordnade verkstaden med ombesiktning efter utförd reparation, vilket var väldigt värdefullt.

Maria H
Skrev om MJ Motor

Bra bemötande, positiv och engagerad! Får alltid snabb hjälp med det som ska åtgärdas på min bil!

Anders W
Skrev om MJ Motor

Snabb och bra service och ett jättebra bemötande!

Lars-Gunnar S

Kanon bemötande super bra service 👍🙂

Anna J
Skrev om MJ Motor

Det är enkelt att boka tid och det går fort att få tid. När bilen väl är lämnad får den bästa servicen och det är smidigt och snabbt att hämta den. Jag är supernöjd med den service jag fått av MJ Motor och rekommenderar dem varmt!

Jonny A

Bra service Snabbt jobbat Trevligt bemötande

Knut E
Skrev om MJ Motor

Otroligt bra!. Hit åker jag med allt. Grym mekaniker, bra priser, bra service!

Anders J
Skrev om MJ Motor

Bra och väldigt snabb hjälp.

Sandra A
Skrev om Jn Moberg

Proffsiga på bilar och släp och man blir alltid bemött på ett trevligt sätt. https://mjmotor.nu/