Snabb & grym service. Daniel är en stjärna kan verkligen rekommendera!
MLK Service- verkstad i Landvetter
Välkommen till MLK Landvetter – din Autoexperten Bilverkstad i Landvetter! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi utför arbetet med högsta kvalité och med kundnöjdhet i fokus. Vi hjälper dig med felsökning, AC-service, bromsservice, däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, däckmontering...
344 omdömen om MLK Service- verkstad i Landvetter
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Otroligt bemötande av lysande lampor.ni behöll bilen för att åtgärda det.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Alltid bra och vänliga. Det går fort också.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Snabbt smidigt och bra mottagande.
Superbra service! Löste mitt problem snabbt!
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Alltid trevliga, hjälpsamma killar! Har varit kund i årtionden.
Bra mottagande, service och engagemang Rimligt pris. Toppklass
Professional bemötande, bra service
Fick snabbt en tid, bra hjälp, effektiv service på plats och trevligt bemötande.
Snabb hjälp och trevligt bemötande samt ett klart överkomligt pris.
Bra bokning och tydlig prisinformation. Lyssnar på synpunkter och rättar om det blir fel.
Ja det va snabbt o bra 👍inget att klaga på
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Det man vill är att det ska gå snabbt och lätt och det gjorde det.
Gjorde bra jobb trevligt bemötande har inget att klaga på
Jättebra ni gör. Hoppas ni byter däck framöver och hostar våra däck. Vi bor på en ö som heter Källö-Knippla och det är svårt att ha däcken hos oss. Anledningen att vi anlitar er att två av våra tre barn bor i Landvetter och vi har köpt vår husvagn i Landvetter och servar den varje år där också.
Ni tog bilen innan avsatt tid då jag var tidigt på plats.
Härliga gubbar och bra service
Snabbt och bra. Personlig kundmottagning.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Helt okej från min sida! Inget att anmärka på.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
De är tillgängliga vad gäller bokning och alltid tillmötesgående och trevliga! Snabbt och lätt genomfördes skiftet av däck och så skönt att kunna lämna ersatta däck kvar på däckshotellet! Servicen är toppen!
Fick tid snabbt och det var ett trevligt bemötande.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Otroligt snabbt och trevlig hjälp
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Personalen är alltid vänlig o tillmötesgående, dessutom har do världens godaste cappuccino! Med vänlig hälsning Birgitha
Missnöjd med de senaste tre till fyra däckskift som ni måste vara väl medvetna om.Två besök vid varje tillfälle för bl a ko mplettering av fälgbultar mm enbart av er slarvig hanterin. Men betala ska man enligt prisbild för en normal hantering. Alt däckhotell ska prioriteras. Mvh/0705205878
Vi uppskattar din synpunkt. Ett av våra viktigaste mål är att leverera kvalitet som motsvarar förväntningarna, och vi vill alltid bli bättre.
Det var en bra upplevelse. Personalen har alltid varit trevliga. Killarna var punktliga med däckbyte. Gick snabbt och smidigt.
Trevligt bemötande och en bra service. Rimliga priser och de ansträngde sig lite extra för mig.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bättring av småskador på bil. Jobbet gick fort och lätt och blev bra. Jag planerar att komma med frugans bil för att lacka en parkeringsskada. Mvh Reine Gustafsson
Mycket vänligt och trevligt MVH Birgitta
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Bra service, lite tid att få in delar bara men det är inget dem kan styra över.
Jag hade en årlig service på min bil. Jag tycker personalen som jag har haft kontakt med är lätta att prata med.
Lite dålig uppmärksamhet i receptionen annars toppen.
Löste saker snabbt och enkelt!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Däcksbyte Snabbt och effektivt, man hinner knappt med en kaffe.
Trevliga Kunniga bra service!
Bytet till vinterhjul fungerade bra liksom däckhotellet. Personalen alltid trevlig. Däremot verkade inte fälgarna vara riktigt rengjorda vilket ingår i uppgörelsen.
Lite svåra att få tag i, tredje gången gillt….
Ett däckbyte tar ju normalt inte mer än en kvart. I mitt fall tog det 50 minuter. Visade sig ha en naturlig förklaring men jag hade önskat att någon förklarat för mig tidigare varför det tog tid. Annars jättenöjd!
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Däckbyte. Snabb omhändertagande.
Trevligt bemötande från kundmottagare. Informativt innan åtgärd. Efter åtgärden fick vi en riktigt bra genomgång o information om jobbet. Tack
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Always great personal service love keeping my tires there and changing 2x a year thanks guys ! :)
Snabb och bra service, skönt att kunna hantera däckskifte och förvaring lokalt.
Bra och smidig service.
Bra och kunnig personal, allt blev fixat snabbt
Bra upplevelse, duktig personal men dyrt
Vänlig personal. Bra bemötande. Bilen var på 7.500 mil service.
Är mycket nöjd med service och kundkontakt. Har lämnat mina däck och fått vinterdäck på. Har anlitat er en gång förut för service. Anita Johansson
Jätte trevligt bemötande bra service
Mycket fint bemötande och hjälpsamma.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Här är det aldrig några problem Trevligt folk och fin service!
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Det är alltid smidigt och alla är alltid otroligt hjälpsamma.