MLK Service- verkstad i Landvetter

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 031-88 05 20 Dela

Välkommen till MLK Landvetter – din Autoexperten Bilverkstad i Landvetter! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi utför arbetet med högsta kvalité och med kundnöjdhet i fokus. Vi hjälper dig med felsökning, AC-service, bromsservice, däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, däckmontering...

344 omdömen om MLK Service- verkstad i Landvetter

Daniella Emma T
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Snabb & grym service. Daniel är en stjärna kan verkligen rekommendera!

Britt L
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Otroligt bemötande av lysande lampor.ni behöll bilen för att åtgärda det.

Kurt Michael G
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Alltid bra och vänliga. Det går fort också.

Svar från MLK Service- verkstad i Landvetter

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Jörn Einar W
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Snabbt smidigt och bra mottagande.

Ludvig Johan W
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Superbra service! Löste mitt problem snabbt!

Marie C
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Alltid trevliga, hjälpsamma killar! Har varit kund i årtionden.

Arne Jan-Anders W

Bra mottagande, service och engagemang Rimligt pris. Toppklass

Pawan A

Professional bemötande, bra service

Annika Mathil G
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Fick snabbt en tid, bra hjälp, effektiv service på plats och trevligt bemötande.

Anne Carina J
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Snabb hjälp och trevligt bemötande samt ett klart överkomligt pris.

Hasse J
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Bra bokning och tydlig prisinformation. Lyssnar på synpunkter och rättar om det blir fel.

Carina Elisabeth E
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Ja det va snabbt o bra 👍inget att klaga på

Lars-magnus H
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Det man vill är att det ska gå snabbt och lätt och det gjorde det.

Börje Ejnar T
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Gjorde bra jobb trevligt bemötande har inget att klaga på

Kenth Gunnar H
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Jättebra ni gör. Hoppas ni byter däck framöver och hostar våra däck. Vi bor på en ö som heter Källö-Knippla och det är svårt att ha däcken hos oss. Anledningen att vi anlitar er att två av våra tre barn bor i Landvetter och vi har köpt vår husvagn i Landvetter och servar den varje år där också.

Sven Jonny F
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Ni tog bilen innan avsatt tid då jag var tidigt på plats.

Concept Lighting Nordic A
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Härliga gubbar och bra service

Stig Karl-Axel J
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Snabbt och bra. Personlig kundmottagning.

Svar från MLK Service- verkstad i Landvetter

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Jan Ove O
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Helt okej från min sida! Inget att anmärka på.

Kathe Lillemor L
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

De är tillgängliga vad gäller bokning och alltid tillmötesgående och trevliga! Snabbt och lätt genomfördes skiftet av däck och så skönt att kunna lämna ersatta däck kvar på däckshotellet! Servicen är toppen!

Marina Eleonore A
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Fick tid snabbt och det var ett trevligt bemötande.

Ulinco A
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Otroligt snabbt och trevlig hjälp

Svar från MLK Service- verkstad i Landvetter

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Elsa Birgitta A
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Personalen är alltid vänlig o tillmötesgående, dessutom har do världens godaste cappuccino! Med vänlig hälsning Birgitha

Agnes Anna B
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Missnöjd med de senaste tre till fyra däckskift som ni måste vara väl medvetna om.Två besök vid varje tillfälle för bl a ko mplettering av fälgbultar mm enbart av er slarvig hanterin. Men betala ska man enligt prisbild för en normal hantering. Alt däckhotell ska prioriteras. Mvh/0705205878

Svar från MLK Service- verkstad i Landvetter

Vi uppskattar din synpunkt. Ett av våra viktigaste mål är att leverera kvalitet som motsvarar förväntningarna, och vi vill alltid bli bättre.

Leena Orvokki V
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Det var en bra upplevelse. Personalen har alltid varit trevliga. Killarna var punktliga med däckbyte. Gick snabbt och smidigt.

Stina Maria E
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Trevligt bemötande och en bra service. Rimliga priser och de ansträngde sig lite extra för mig.

Leif Gunnar Reine G
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Bättring av småskador på bil. Jobbet gick fort och lätt och blev bra. Jag planerar att komma med frugans bil för att lacka en parkeringsskada. Mvh Reine Gustafsson

Solveig Birgitta G

Mycket vänligt och trevligt MVH Birgitta

Svar från MLK Service- verkstad i Landvetter

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Thomson Winter B
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Bra service, lite tid att få in delar bara men det är inget dem kan styra över.

Rut Signe Karin O
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Jag hade en årlig service på min bil. Jag tycker personalen som jag har haft kontakt med är lätta att prata med.

Anna Lena U
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Lite dålig uppmärksamhet i receptionen annars toppen.

Christopher Marcel G
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Löste saker snabbt och enkelt!

Per Tomas M
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Däcksbyte Snabbt och effektivt, man hinner knappt med en kaffe.

Björn Olof F
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Trevliga Kunniga bra service!

Lars Anders L
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Bytet till vinterhjul fungerade bra liksom däckhotellet. Personalen alltid trevlig. Däremot verkade inte fälgarna vara riktigt rengjorda vilket ingår i uppgörelsen.

Karin Marianne O
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Lite svåra att få tag i, tredje gången gillt….

Kristina J
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Ett däckbyte tar ju normalt inte mer än en kvart. I mitt fall tog det 50 minuter. Visade sig ha en naturlig förklaring men jag hade önskat att någon förklarat för mig tidigare varför det tog tid. Annars jättenöjd!

Svar från MLK Service- verkstad i Landvetter

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Kerstin Monica Rose-Mari R

Däckbyte. Snabb omhändertagande.

Gösta E
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Trevligt bemötande från kundmottagare. Informativt innan åtgärd. Efter åtgärden fick vi en riktigt bra genomgång o information om jobbet. Tack

Svar från MLK Service- verkstad i Landvetter

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Academix A
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Always great personal service love keeping my tires there and changing 2x a year thanks guys ! :)

Ab Virtual Engineering E
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Snabb och bra service, skönt att kunna hantera däckskifte och förvaring lokalt.

Petra Helena A

Bra och smidig service.

Mirsad M
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Bra och kunnig personal, allt blev fixat snabbt

Didrik Arvid Erik S
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Bra upplevelse, duktig personal men dyrt

Dapt A
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Vänlig personal. Bra bemötande. Bilen var på 7.500 mil service.

Anita Viktoria J
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Är mycket nöjd med service och kundkontakt. Har lämnat mina däck och fått vinterdäck på. Har anlitat er en gång förut för service. Anita Johansson

Sylwa Lillian Lisbet S
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Jätte trevligt bemötande bra service

Leif Göran S
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Mycket fint bemötande och hjälpsamma.

Svar från MLK Service- verkstad i Landvetter

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Nils Gustav David Å
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Här är det aldrig några problem Trevligt folk och fin service!

Svar från MLK Service- verkstad i Landvetter

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Emma Cathrine Olivia E
Skrev om MLK Service- verkstad i Landvetter

Det är alltid smidigt och alla är alltid otroligt hjälpsamma.