Beställde en vara, fick den snabbt och smidigt.
Möbelstudion Stockholm
Hos Möbelstudion Stockholm hittar du tapetseringsmaterial och verktyg för att renovera dina möbler! Vi är även utbildade tapetserare och hjälper dig att renovera dina möbler om du inte vill göra jobbet själv. I vår webbbutik hittar du en mängd olika material och verktyg för att renovera eller ge dina möbler lite kärlek. Vi...
182 omdömen om Möbelstudion Stockholm
Sedan starten hos Reco 2024
Bra service och mycket snabb leverans
Helt ok. Trodde det skulle vara 14 till 21 dagar, men den kom efter en vecka. Tack.
Lätt att hitta produkter Snabb service
Allt fungerade som det skulle. Köpte sadelgjord för att laga en stol. Köpte ett verktyg också - men det behövde jag inte, tyvärr. så det var en onödig utgift...
Mycket snabb leverans och bra produkt.
Lätt att beställa och snabb leverans.
Bra åtkomst på nätet, bra priser och relativt snabb leverans utan problem
Snabbt och smidigt! Jag har inte provat produkten ännu, men fick den rekommenderad av en tapetserare på söder i Stockholm som själv använde den i sin verkstad så jag känner mig trygg.
Have been very impressed and extremely fast service! Would definitely make another order again.
Rätt färg på tråden bra leverans
Det blev ett fel som dom var snabba med att rätta till.
Det finns inget som gör att det inte blev ett smärtfritt bra leverans av fibertyget
Har inget att klaga på. Beställde och fick mina varor snabbt.
Snabb leverans och varor håller hög kvalitet.
Smidig beställning Snabb leverans Hoppas att montaget funkar..
Hej Jag tyckte det fungerade jättebra, äe nöjd
Smidigt och lätt att beställa. Kanon bra bemötande och snabb leverans.
Snabb hantering av beställningen, varan var precis som i beskrivningen och snabb leverans.
Dena fisklim sorter funkat väldigt fin på min instrument ...tack
Jag beställde spraylim för möbeltapetsering av Möbelstudion och jag är mycket nöjd med produkten och leveransen. Beställningen togs om hand snabbt och effektivt. Det tog bara några dagar innan jag hade limmet. Jag kommer att göra fler beställningar i framtiden. MVH Kerstin Thorell
Varan som jag behövde fanns i lager. Enkelt att beställa och snabb leverans. Dyr frakt men är är annars nöjd.
Handlade i deras Webbshop! Välsorterad, prisvärt och bra förklarande text på sortimentet. Snabb leverans.
Vänlig ferm expedition , snabb leverans och vänligt bemötande även om leveransen handlade om enbart ett enkelt tillbehör/reservdel.; lädersnöre till Jetson nackstöd.
Så dålig service och bemötande!! Jag hörde av mig och sa att de endast skickat 1st av fyllning trots att jag beställt och betalat för 2st. Men eftersom det gått mer än 2 veckor vill de inte göra rätt för sig. Rekommenderar verkligen inte att handla av dom. En sak att man har "lagen" på sin sida. Men god service och viljan att göra rätt för sig är något helt annat, vilket ni totalt saknar. Handlar aldrig igen!!
Hej, Att höra av sig efter 5 månader efter leverans och meddela att vi packat fel är tyvärr för lång tid. Självklart rättar vi till om vi gjort fel/byten osv inom en rimlig tid efter mottagandet. Jag har krediterat dig 179kr för den varan. Önskar dig allt gott! 🌸 Med vänlig hälsning Caroline
Snabb leverans av bra produkt!
Bra produkter och snabb leverans , precis som det ska vara.
Snabb och bra service , enkelt att beställa, smidig betalning
Varan stämde överens med mina förväntningar, alltså helt nöjd!
Kanon! Snabb leverans. Fullblodsproffs
Bra service, snabb leverans. Jag köpte en rulle sytråd.
Enkelt och smidigt. Varan skickades utan dröjsmål och motsvarade beskrivningen väl. Emballaget var väl anpassat för varan, så plus i kanten för att inte göra kollit mer skrymmande än nödvändigt.
Mycket snabb leverans, kom redan dagen efter beställning!
Väldigt snabb leverans! Har inte hunnit klä om stolarna...men tror att det blir bra👍
Enkelt och snabbt. Inga krångligheter alls.
Mycket snabb leverans av bra produkt.
enkelt att beställa leveransen kom snabbt och perfekt
Bor i Skåne och besöker inte er affär personligem.. För mig är det viktigaste att ni tillhandahåller möbelpoleringsmedlet som jag,är i starkt behov av och dessutom i större förpackning ! Resten vet jsg inget om. Med vänlig hälsning, Helka PS Brukar inte svara på dessa mails om min uppfattning om varor jag beställt men i detta fallet hsr ni tur. Marknadskunskap blr väl ligga hos er personal
Snabb och bra leverens av kvaltetsverktyg !
Snabb leverans, toppenprodukt!
Bra produkter och snabb leverans
So far so good! Jag har inte handlat så mycket ännu men det som levererats har varit helt okej.
Smidig beställning, och betalning. Snabb leverans.
Bra priser Kanonbra………………………………………………………………………..
Enkelt att att beställa varor Snabb leverans 🚚 Kan verkligen rekommendera denna webbutik
Snabb hantering och bra produkt!
Beställde textilklätt skumgummi en meter och det kom efter två dagar direkt hem i brevlådan. Varan uppfyller våra förväntningar.
Snabb leverans. Trevlig och sakligt bemötande på frågeställning om produkt innan beställningen gjordes. Resultatet blev bra av hemma renoveringen.
Snabbt och enkelt. Bra leverans. köpte innerkuddar till stolar.
Beställt 3 m sadelgjord. Det kom som utlovat. Inte mer att säga!