Mollies AB

5.0

4 omdömen om Mollies AB

Malin A
Skrev om Mollies AB

Är så otroligt nöjd, kommer aldrig byta! Therese och hennes fantastiska medarbetare är alltid tillgängliga under arbetstid, kunniga inom alla områden som mitt bolag behöver hjälp med. Håller mig uppdaterad, påminner och sköter allt så bra. Även mina kollegor har flyttat sin bokföring, bokslut etc till detta underbara team. När jag inte förstår vissa skattefrågor tar dom sig tiden att förklara genom mail eller erbjuder sig att ringa upp! Så behöver du revisor, affärsjurist för ditt bolag! Anlita Mollies AB ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Mollies AB

Tack för de fina orden! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete.

Miriam W
Skrev om Mollies AB

Bästa gänget och med största professionalitet - rekommenderar starkt Mollies!

Svar från Mollies AB

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att höra att du är så nöjd.

Robin J
Skrev om Mollies AB

En utomordentlig byrå med alla de delar man behöver för att klara sig i allt vad det innebär att driva bolag. Kompetenta, snygga och professionella som tar hand om dig i allt vad redovisning och juridik består av. Ett långt samarbete som bara blir längre. Tack.

Bettina Therese Ö

Jag är mycket nöjd med det personliga bemötandet, alltid snabba svar om jag har frågor. Rekommenderar varmt Mollies AB!