Trevligt bemötande, snabbt, smidigt och rimligt pris! Rekommenderas starkt!
Monteringsservice i Nyköping AB
Välkommen till Monteringsservice i Nyköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Vi har servat och lagat bilar sedan 2010 och vi tar emot alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning, däckservice inklusive däckbyte, däckomläggning, hjulinställning och förvaring av dina däck på...
20 omdömen om Monteringsservice i Nyköping AB
Sedan starten hos Reco 2023
Snabb och bra service på akuta problem!
Bra! Trevligt bemötande, som vanligt, höll tiden som utlovas.
Bra service, bra bemötande, kompetent. Alltid trevligt att lämna bilen. Snabbt och bra utförande
Snabbt, trevligt bemötande, rimligt pris
Trevlig, personal, bra service,
Trevlig, snabb och kunnig personal
Snabbt o vänligt bemötande, flexibla o tillmötesgående.
Kändes som en seriös verkstad som gjorde det som behövdes och ej saker i onödan för att få betalt. Trevligt bemötande. Toppen bra att man kan boka service online och få ett pris direkt. Bra att verkstaden meddelade vad som behövde åtgärdas utöver service.
Snabb service och mycket trevligt bemötande. Kan inte ge annat än toppbetyg.
Trevligt bemötande och bra service
Jag anlitade Monteringsservice i Nyköping AB för att byta bromsrören på bilen. Redan från första kontakt svarade de snabbt, var tydliga med prisbilden och kunde boka in arbetet inom en vecka. Har även fått en offert på mer som behöver göras. Jag är väldigt nöjd och kommer anlita dem igen! . Rekommenderas varmt!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Snabb hantering! Bra kontakt vid mottagning Bra utfört arbete
Ställer alltid upp! Bättre kundservice får man leta efter!
Grym service och supertrevlig personal
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Hjälpsamma, prisvärda och trevliga.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Snabb och effektiv service, bra bemötande och fick också svar på frågor jag hade.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Alltid trevligt, alltid bra bemötande, också prisvärt för arbetet som utförs med bra resultat.Vi är helnöjda och någon vi kan rekommendera. Med vänliga hälsningar Rolf och Anki
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Snabb och bra service med trevligt bemötande
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid bra bemött , är gammal kund och alltid nöjd med servicen
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar från verkstan