Monteriva Kaffe Sverige

Call 08-658 60 00 Share

34 omdömen om Monteriva Kaffe Sverige

Thomas B
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Har varit kund hos Monteriva i 23 år.. har köpt alla espressomaskiner och kaffe av dom.. Kvaliteten på produkterna och kaffet har alltid varit på topp… Deras service är i världsklass.. kan bara buga och lyfta på hatten.. samma sak med fredagens kundparty trevliga människor gott kaffe. En fantastisk goodie bag… Tack o bock till gänget på Monteriva.. Med vänlig hälsning, Thomas o co.

Magnus B
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Trevlig personal och bra service

Mirjam W
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Proffsigt bemötande, bra produkter, roligt sortiment

Halleen C
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Alltid lika trevligt och profsigt

Pär C
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Bra service, kunnig och trevlig personal samt ett extremt bra utbud på kaffemaskiner, kaffelösningar och tillbehör. Dessutom är det en fantastiskt trevlig butik att besöka. Passa på att drick en kopp kaffe när du besöker butiken!

Dany C
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

God kaffe och stabilt kvalitet plus att deras service är topp

Eva K
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Trevligt och proffsigt bemötande med kunnig och hjälpsam personal.

Dan M
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Generöst, mycket bra, gott kaffe😳

Sebastian P
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Trevlig utställning av kaffemaskiner och kvarnar. Lite dyra i jämförelse med andra leverantörer.

Kerstin A
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Mycket bra service samt vänligt bemött!

Stefan N
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Bra maskiner och gott kaffe. Alltid ett personligt och kunnigt bemötande.

Claes E
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Alltid bra service, trevliga och kunniga Stort engagemang

Sertac K
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Jag köpte en WMF 1500S kaffemaskin och kaffe från Monteriva och är otroligt nöjd! Redan från första kontakten blev jag varmt välkomnad – deras bemötande var både professionellt och personligt. Leveransen gick smidigt och servicen var förstklassig. Maskinen fungerar perfekt och kaffet smakar fantastiskt – verkligen cafékvalitet hemma/på jobbet. Monteriva visade ett stort engagemang för att jag skulle bli nöjd som kund, och det märks att de brinner för både kaffe och service. Jag kan varmt rekommendera Monteriva till alla...

Azadeh R
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Trevlig person som är service minded. Svarar alltid med engagemang på frågor som ställs

Magnus R
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Supertrevlig personal och stort utbud av allt kring kaffe. Rekommenderas

Leif W
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Trevlig butik och jättegott kaffe! Senaste gången jag var där så fick jag många fina tips på kaffemaskiner av en anställd man också.

Nikola K
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Vi har handlat via monteriva i över 10 års tid och får alltid bäst produkter och grym och snabb service.

Emma S
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Vi bokade en barista under ett företagsevent och han var toppen! Allt perfekt anordnat!

Carola K
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Man blir alltid bra bemött av Monteriva och de är väldigt snabba med återkoppling när man har felanmält. Kanontrevlig personal! ☺️ Vi beställer världens godaste kaffe av er enligt många kollegor på jobbet. Fortsätt som ni alltid har gjort! 🤩

Joakim D
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Alltid lika härliga! Tack gänget.

Olof S
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Kunniga, bra service, kvalitet och förväntade priser. Allt på samma ställe! Grymma

Torun H
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Bästa kaffet och bästa maskinerna. Supertrevligt black friday- event!

Janne G

Kunniga i ämnet - kaffe Proffsiga i sina rutiner Vänliga - alltid

Alma J
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Supervänligt och trevligt bemötande! Kunnig personal och ett otroligt sortiment för alla kaffeälskare som jag varmt rekommenderar.

Jeanette F
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Fantastiskt bemötande! Magiskt kaffe med bra priser! Deras sortiment gör att man inte behöver ha fler leverantörer, tidsbesparande och det gillar man som egenföretagare. Kerstin's ❤️ Monteriva

Svar från Monteriva Kaffe Sverige

Hej Nettan, Att du slank in på ett bananskal hos oss för massa år sedan och sen byggt upp den verksamhet du har idag är vi så tacksamma för. Du förgyller centralstationen i Trelleborg. Tack för att du fortsätter handla hos oss. /Sofie

Gunnar J
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Alltid en fröjd att besöka Monteriva, trevlig,/kunnig personal samt att vi får det bästa kaffet när vi köper där.

Svar från Monteriva Kaffe Sverige

Hej Gunnar, Vi försöker alltid göra vårt bästa och med fantastiska kunder som ni är det inte svårt. Lycka till med nya maskinen. Vi ses snart igen /Sofie

Kamran M
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

☕✨ Monteriva Kaffe ✨☕ Monteriva levererar inte bara kaffe av absolut toppklass, utan också en service som ligger på en mycket hög nivå. Alltid professionella, kunniga och med en genuin känsla för både kvalitet och kundupplevelse. Vi kan varmt rekommendera Monteriva till alla som vill ha det bästa – både i koppen och i bemötandet! Rekommenderar varmt

Svar från Monteriva Kaffe Sverige

Hej Kamran, Tack snälla för dina ord, det värmer! Vi försöker alltid göra vårt bästa och med kunder som er är det lätt! Önskar er en fortsatt fin vecka ☕ /Sofie

Ola L
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Som trogen kund hos Monteriva Kaffe har jag i alla år mött otrolig gott bemötande med stor kunnighet angående alla produkter i lokaler som är värda ett besök Utöver det så finns bara en sak stt beskriv deras fantastiska kaffeböner som jag ger bästa betyg med beröm. 🤩⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Med vänlig hälsning, Ola Lindén

Svar från Monteriva Kaffe Sverige

Hej Ola, Hur glada är inte vi för att få ha dig som kund i så många år och i minst lika många år till hoppas vi på. Ja vår butik är något vi ofta får väldigt fina kommentar om och gott kaffe är livsnödvändigt. Önskar din en fortsatt fin vecka /Sofie

Mutlu T
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Jag tycker dom här världens godaste kaffe, dom har varit jätte duktiga med berätta skillnaden mellan olika kaffemaskiner, vad dom är bra för, till vilken syfte, är det för privatbruk eller företag? Så man hade ingen aning om hur mycket man inte visste. Jag har köpt en liten kaffemaskin och tillbehör för privat bruk, jag fick också testa olika kaffe sorter. Dom har varit jätte snälla och professionella, kundbemötande är verkligen klass för sig. Rekommenderar dom starkt till alla!

Svar från Monteriva Kaffe Sverige

Hej Mutlu, Detta med kaffe och kaffemaskiner är en hel vetenskap och man lär sig något nytt varje dag, även vi. Det är fantastiskt att det finns maskiner som passar de flesta oavsett behov. Önskar dig lycka till med din maskin och varmt välkommen förbi när du har möjlighet. /Sofie

Chris C
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Alltid snabba och professionella i sitt agerande.

Svar från Monteriva Kaffe Sverige

Hej Chris, Tack för den fina feedbacken! Vi lägger stor vikt vid att hålla en hög servicenivå, så det gläder oss att det märks. Hoppas vi får hjälpa dig snart igen! /Sofie

KAJ S
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Långt innan jag klev in hos Monteriva hade jag undrat varför det var så sällsynt med riktigt gott kaffe i Sverige. När man i Italien kunde åka in på vilken bensinstation som helst och få en fantastisk upplevelse. Efter att i många år åkt avvägar för att på vägen till jobbet få en riktigt god kaffe bestämde jag mig för att det måste gå att lära sig att få samma upplevelse hemma. Nu är det mer än tio år sedan jag klev in i butiken på Alsnögatan och sedan dess har jag inte ens köpt kaffebönor någon annanstans. Där inne i Sveriges...

Svar från Monteriva Kaffe Sverige

Hej Kaj, Dina ord ger oss rysningar av lycka och vi är så tacksamma för att du klev in i butiken för alla dessa år sedan. Vi är så glada att du väljer att fortsätta din resa med oss. Haha ja latte art är inte lätt, men det viktiga är att det du får i koppen är gott ☕ Vi ses och hörs snart igen! /Sofie

Mikael E
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Fantastiskt kaffe (jag använder Scuro Napoli espresso bönor) och får ofta kommentarer om vart jag hittat det. Monteriva har också första klass service och jag har alltid fått min leverans dagen efter beställning, så jag slipper vara utan kaffe. 10/10 ☕️

Svar från Monteriva Kaffe Sverige

Hej Mikael, Tusen tack för dina fina ord! Det gläder oss att du gillar Scuro Napoli – och att andra också märker det goda kaffet! Vi gör alltid vårt bästa för att leverera snabbt, så det är kul att det uppskattas. Hoppas du fortsätter njuta av varje kopp! ☕ /Sofie

Representant för Pixel Palace
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

Helt klart våran favoritleverantör! Vad hade vi varit utan Scuro Napoli bönan?? Snabba leveranser och aldrig något strul. Supertrevlig personal som ställer upp i alla väder. Tack alla ni i Danvikstull :)

medet k
Wrote about Monteriva Kaffe Sverige

har du upplevt Italien i en kopp? inte! dem här killarna kan espresso...