Motala Energi

Motala Energi

• BadgeTwoYears
3.9

Motala Energi är det lilla elbolaget med det stora hjärtat! Vi ser till att du som kund alltid får förstklassig service och hjälp för att hitta det allra bästa elavtalet för dig. Vi verkar nära kunden i alla lägen och ser till att du får trygghet och enkelhet, tillsammans med bästa tänkbara prisbild. Vår målbild är att vara...

362 omdömen om Motala Energi

Sedan starten hos Reco 2022

Zahra Vadood Seyedi Z

Hej! Jag har känt mig välbemöt när jag ringt er. Jag har fått bästa priset. Jag är mycket nöjd 👍🤩🌹

Zahra Vadood Seyedi Z gillar detta
Svar från Motala Energi

Hej Zahra. Tack för dina fina ord gällande servicen och priset. Ha en fin dag. Emelie

Torbjörn Sellersjö T

Jag är nöjd och hade uppskattat en tydligare redovisning av min elförbrukning.

Svar från Motala Energi

Hej Torbjörn. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Ulf Birnik U

Hemsidan krånglar ofta........

Svar från Motala Energi

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback gällande hemsidan, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Uno Alexandersson U
Skrev om Motala Energi

bra samtal vid kontakt med er. får bra avtal.

Svar från Motala Energi

Hej Uno. Tack för ditt omdöme och så härligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Åsa Landmér Å

Så fint bemötande när man behöver hjälp fakturor el annat. Så nöjd/ Åsa L

Svar från Motala Energi

Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Ulrika Mc Kenith U
Skrev om Motala Energi

Jag har varit kund hos Motala Energi en längre tid och jag är mycket nöjd med er service🤩

Hej Ulrika. Tack för ditt omdöme och fin ord. Ha en fin dag. Emelie

Ulf W
Skrev om Motala Energi

Skulle önska smartare betalning än avi via mail

Svar från Motala Energi

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback gällande betalningsmetoder. Vi erbjuder våra kunder autogiro och e-faktura. Ha en fin dag. Emelie

Yvonne I

Hej, Motala energi är helt ok. //Yvonne

Svar från Motala Energi

Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Ha en fin dag. Emelie

Ulla André U
Skrev om Motala Energi

Jag uppskattade att ni hörde av er och erbjöd mig ett bättre abonemang. Hitills är jag helt nöjd med att vara kund hos er.

Svar från Motala Energi

Hej Ulla. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Ulf A
Skrev om Motala Energi

Har aldrig varit några problem, funkar som det ska

Svar från Motala Energi

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och så roligt att allt fungerat som det ska. Ha en fin dag. Emelie

BENGT K
Skrev om Motala Energi

Dyra! Har samma förbrukning och liknande avtal både privat (villa, 180 m²) och för kontoret (småföretag 90 m²). Privat med en annan leverantör, där är kostnaden hälften av vad jag betalar till Motala Energi. Bristande information på fakturan. Dåligt med statistik på webbsidan ("Mina sidor"). Påminnelser skickas fast fakturor är betalda om man sätter betalningsdatum till sista fakturadatum. Dags att byta leverantör, men varje månad tänker man "jag gör det nästa månad...". När Kundkraft lades ned placerades vi hos dem automatiskt.

Svar från Motala Energi

Hej Bengt. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Zarah Lennartsson Z
Skrev om Motala Energi

Jag har inte varit i kontakt så mycket endast när nytt avtal ska skrivas. Blivit vänligt bemött de gångerna. Saknar dock deras app där man kunde följa fakturor mm.

Hej Zarah. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Yngve Arvidsson Y
Skrev om Motala Energi

Tack för vänligt bemötande. På återseende.

Svar från Motala Energi

Hej Yngve. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen samt avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Ulf Japlin U
Skrev om Motala Energi

Det är som alla andra. Ps appen funkar inte på ett halvår

Svar från Motala Energi

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Vår app är borttagen för omprogrammering. Ha en fin dag. Emelie

Ulrika Charlotta K
Skrev om Motala Energi

Snabba i kontakten och bra pris!! 🏆

Svar från Motala Energi

Hej Ulrika. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen och priset. Ha en fin dag. Emelie

Gunnar L
Skrev om Motala Energi

Professionellt bemötande; korrekt men med förståelse för kundens synpunkter. Leveranser fungerar tilfredsställande. Tydlig prisinformation.

Svar från Motala Energi

Hej Gunnar. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och ditt avtal som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Tremula Teknologi Ab T

Ibland har det varit svårt att få fakturorna i rätt form

Svar från Motala Energi

Hej Tremula. Tack för ditt omdöme och feedback gällande fakturorna. Ha en fin dag. Emelie

Towe A
Skrev om Motala Energi

Jag är en nöjd kund än så länge och är jag inte det så tar jag kontakt med ett nytt bolag. Jag är ännu mer nöjd nu när jag ser att ni skänker pengar till Barncancerfonden, då jag själv drabbades utav det år 2024.

Svar från Motala Energi

Hej Towe. Tack för ditt omdöme och feedback, så roligt att du är nöjd med ditt avtal hos oss. Väldigt viktigt med Barncancerfonden, hoppas att du återhämtat dig från sjukdomen. 💐 Ha en fin dag. Emelie

Tony Florholmen T

???????????????????????,,,,,,,,,,

Svar från Motala Energi

Hej Tony. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att lägga ett. Ha en fin dag. Emelie

Ulf Johansson U
Skrev om Motala Energi

Fantastiskt enkel basic ! Kund kontakt och bra konkurrens kraftiga priser

Svar från Motala Energi

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priset som du har på ditt avtal. Ha en fin dag. Emelie

Weisheng Fu W
Skrev om Motala Energi

Vi är nöjda hittills, hoppas det ge oss fortsätt bra upplevelse

Svar från Motala Energi

Hej Weisheng. Tack för ditt omdöme och fina feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Ywonne Eklund Y
Skrev om Motala Energi

Alltid trevligt och glatt bemötande när man ringer

Svar från Motala Energi

Hej Ywonne. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Torbjörn Norman T
Skrev om Motala Energi

Har inget att klaga på så här långt.bra att det inte är någon fast kostnad som överskrider förbrukningen då det är på landet som abonnemanget finns.

Ulf S
Skrev om Motala Energi

Jag blev kund hos Motala Energi genom Kundkraft. Motala E. vann Kundkrafts upphandling för lägsta pris. Elkrisen 2022 ledde till att Kundkraft upphörde. Motala E. erbjöd då ett starkt alternativ och det var självklart att förlänga abonnemanget. Detta förhållande fortsatte sedan. Motala E. erbjöd varje år ett så pass konkurrenskraftigt prisupplägg att alternativ inte fanns. Det förändrades 2026. Strax efter att nytt kontrakt tecknats i januari kom information gällande kommande höjningar. Dessa påbörjades i april och har successivt...

BENGT K gillar detta

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Waleed Al-Suwailih W

Jag är nöjd med ni och rekommenderar mina kompisar att vara med

Svar från Motala Energi

Hej Waleed. Tack för ditt omdöme och feedback, tack för rekommendationerna. Ha en fin dag. Emelie

Ulla Duda U
Skrev om Motala Energi

jag har under några år haft Motala Energi som levrantör och till min belåtenhet trevligt bemötande i telefon

Svar från Motala Energi

Hej Ulla. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande avtalet samt kundservicen. Ha en fin dag. Emelie

Ulla Margareta Ekengren U

Jag har haft Motala Energi i några år. Det har fungerat bra hela tiden. Har aldrig haft några problem.

Hej Ulla. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Vivi-Ann Uusijärvi V

Blev totallurad av telefonförsäljare.Gick inte att återkalla avtalet.Det läggs på en massa tilläggskostnader som jag inte behöver Kommer att avsluta avtalet nu när avtalet går ut nästa år

Svar från Motala Energi

Hej Vivi-Ann. Tack för ditt omdöme och feedback. Vi har inte någon aktiv telefonförsäljning men vi tar till oss feedbacken. Ha en fin dag. Emelie

Tommy W
Skrev om Motala Energi

Jag blev trevligt bemött hen föreslog ett bra avtal som visar på hurdant världs läget idag.

Svar från Motala Energi

Hej Tommy. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Ulla Lilja U
Skrev om Motala Energi

Har fungerat bra. Bytte dock nu när jag gick med i en grupp som letar bra avtal.

Svar från Motala Energi

Hej Ulla. Tack för ditt omdöme och fina feedback gällande avtalet som du har hos oss Ha en fin dag. Emelie

Ulf Nyman U
Skrev om Motala Energi

Hjälpsamma, trevliga och bra att ha att göra med.

Svar från Motala Energi

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Åke Tillqvist Å
Skrev om Motala Energi

Kom till Motala Energi tack vare någon som handlade upp elavtal på auktion men sedan slutade den så jag har blivit kvar och inte tänkt något mer på det. Det har bara rullat på. Har skaffat Motalas app där man kunde se vad man hade för avtal och förbrukning men appen har slutat fungera. Är väl inte någon större förbrukare av el då jag har fjärrvärme som värmning av hus och vvarmatten.

BENGT K gillar detta

Hej Åke. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Villy Johansson V
Skrev om Motala Energi

Allt har fungerat som det ska och vi är så här långt nöjda med Motala Energi

Hej Villy. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Zandra T
Skrev om Motala Energi

Saknar blänkare när avtalet går ut vilket två år i rad resulterade i väldigt dyr el. Kan tycka att samma avtalsform ska löpa på om man inte aktivt väljer något annat. Annars helt ok

Svar från Motala Energi

Hej Zandra. Tack för ditt omdöme och feedback. Vi skickar ut information om att avtalet löper ut 60-90 dagar innan detta sker, du får gärna kontakta vår kundservice för att se så vi har korrekta kontaktuppgifter så att informationen når dig. Ha en fin dag. Emelie

Ulf Johansson U
Skrev om Motala Energi

Alltid bra service via telefon och mail. Förhållandevis ok priser och fakturor (inga elpriser i område 4 är ju ok, jämfört med övriga landet...).

Svar från Motala Energi

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priset. Ha en fin dag. Emelie

Tony Ellis T
Skrev om Motala Energi

I have nothing to say good or bad

Hej Tony. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Vanja Ö
Skrev om Motala Energi

Jag har min hushållsel genom Motala Energi, ( efter Kundkraft) och har blivit lika väl bemött här, samt att jag anser mig få betala ett rimligare pris än på en del andra företag inom elbranschen.

Svar från Motala Energi

Hej Vanja. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priset och servicen som du upplevt från vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Åse M
Skrev om Motala Energi

Enkla kontakter och okrångligt.

Svar från Motala Energi

Hej Åse. Tack för ditt omdöme och så roligt att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Ulrika Rygielski U
Skrev om Motala Energi

Trevlig kundtjänst o smidig app.

Svar från Motala Energi

Hej Ulrika. Tack för ditt fina omdöme och positiva feedback! Ha en fin dag. Emelie

Ulf Lindén U
Skrev om Motala Energi

Jag har inget att klaga på. Bra samarbete med personalen.

Svar från Motala Energi

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Roligt att du är så nöjd också. Önskar dig en fin dag. Emelie

Tony Karlsson T
Skrev om Motala Energi

Svårt att få tag i kundtjänst, hemsidan är lite "gammal"

Svar från Motala Energi

Hej Tony. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt hemsidan, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Åsa G
Skrev om Motala Energi

Bra service och OK priser. Bra service och OK priser.

Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Yvonne Wenåker Y
Skrev om Motala Energi

Har alltid blivit positivt bemött och fått bra svar på min fråga Hade ingen direkt förväntan, men blev positivt bemött på mina frågor Jag har fortsatt att vara kund hos Motala energi, där jag köpt min el till lägenheten, beroende på det bemötande jag fått

Svar från Motala Energi

Hej Yvonne. Tack för ditt fina omdöme och så himla roligt att du är nöjd med servicen samt avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Tommy E
Skrev om Motala Energi

Min förvaltare har skött om kontakten med Motala Energi. Vi har inga synpunkter att förmedla och är nöjd som kund.

Svar från Motala Energi

Hej Tommy. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Yvonne M
Skrev om Motala Energi

Mycket nöjd. Snabbt att komma i kontakt med personalen, Bra priser på el.

Svar från Motala Energi

Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priset som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Yvonne Wiberg Y
Skrev om Motala Energi

Förutom att det fortfarande inte går att logga in med bank-id, har varit så hur länge som helst. Annars helt ok.

Svar från Motala Energi

Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och feedback gällande bank-id. Vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Lilian Wallén L
Skrev om Motala Energi

Det fungerar så bra med att få el från er. Punktliga räkningar och ett trevligt bemötande när jag har ringt. tack för det.

Svar från Motala Energi

Hej Lilian. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet samt servicen. Ha en fin dag. Emelie

Ulla Hedberg-Henriksson U

Har aldrig haft några problem med företaget. De gånger, fåtal, jag varit tvungen att kontakta Motala Energi, har det varit lätt att komma fram och problemen har löst sig utan sura miner.

Hej Ulla. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Victor M
Skrev om Motala Energi

Bra service och bra kundtjänst

Svar från Motala Energi

Hej Victor. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen och avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Åke Ralgård Å
Skrev om Motala Energi

Allt bra utom att appen inte funkar. Autogirot mankerade också.

Svar från Motala Energi

Hej Åke. Tack för ditt omdöme och feedback gällande appen, vi tar till oss denna. Önskar dig en fin dag. Emelie