Motala Energi

Motala Energi

• BadgeTwoYears
4.0

Motala Energi är det lilla elbolaget med det stora hjärtat! Vi ser till att du som kund alltid får förstklassig service och hjälp för att hitta det allra bästa elavtalet för dig. Vi verkar nära kunden i alla lägen och ser till att du får trygghet och enkelhet, tillsammans med bästa tänkbara prisbild. Vår målbild är att vara...

462 omdömen om Motala Energi

Sedan starten hos Reco 2022

Sven Hjalmarsson S
Skrev om Motala Energi

Kontakten är liten och förmodligen behövs inte mycket -Jag får en redogörelse månatlig. .

Susanna Muhli S

Dåligt med information ,,,,,,,,,,,?,,,,

Peter Jansson P
Skrev om Motala Energi

Bra företag! Enkelt att ta kontakt, trevlig personal. Tydlighet med vad som gäller med regler och sånt. Och bra pris på el såklart! 🙂

Perry Jörgensen P

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxccccccccccgccccvvvghggtt

Peter Karlsson P
Skrev om Motala Energi

Jag har blivit bemött Fantastiskt varje gång jag har haft något ärende alltid fått hjälp

Saad B
Skrev om Motala Energi

Jag blev mycket bra bemött av Motala Energi. Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell och jag fick svar på mina frågor på ett tydligt sätt. Mina förväntningar var att få bra service, tydlig information och en smidig hantering av mitt ärende. Motala Energi levde upp till mina förväntningar och jag kände mig väl omhändertagen som kund. Sammanfattningsvis är jag nöjd med min upplevelse av Motala Energi. Jag köpte en energitjänst/elavtal och är nöjd med både bemötandet och servicen jag fick.

Sarah Scherf S
Skrev om Motala Energi

Jätte bra och smidig, har inte haft problem

Thomas Sköld T
Skrev om Motala Energi

Bra med ett mindre bolag som det är lätt att komma i kontakt med. Trevlig personal har det varit vid kontakter. Nöjd!

Svar från Motala Energi

Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Rolf Magnus Hansson R

Bra service och avtal.Kan rekommendera detta.

Svar från Motala Energi

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Tom Blixt T
Skrev om Motala Energi

Motala Energi är en trygg och varm vän i ”djungeln” av elbolag. De tar hand om sina kunder som det vore deras egen familj. 😀

Svar från Motala Energi

Hej Tom. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande din upplevelse som kund hos oss, gläder oss verkligen att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie

Qing Wang Q
Skrev om Motala Energi

Good price and good service, happy about it!

Hej Qing. Tack för ditt omdöme och fina ord. Ha en fin dag. Emelie

Sölvi Eriksson S
Skrev om Motala Energi

Bekymmersamt eftersom min faktura från i somras fortfarande inte är reglerad och ingen återkoppling skett. Mvh Sölvie Eriksson

Svar från Motala Energi

Hej Sölvi. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen, vi tar till oss denna. Kontakta gärna vår kundservice för att dubbelkolla hur det går med ditt ärende. Ha en fin dag. Emelie

Raoul Karlsson R
Skrev om Motala Energi

Har inga problem med Motala Energi. Enligt mig sköter de sig alldeles utmärkt.

Hej Raoul. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Shirin Hajiadineh S
Skrev om Motala Energi

Ganska bra upplevelse. Har tänkt fortsätta så länge som känns bra som nu.

Svar från Motala Energi

Hej Shirin. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund. Ha en fin dag. Emelie

Renée B
Skrev om Motala Energi

Är nöjd med er. Har inte behövt någon kontakt då all fungerar på mästare sätt

Hej Renee. Tack för ditt omdöme och fina feedback. Ha en fin dag. Emelie

Yvonne Hansson Y
Skrev om Motala Energi

Har tålamod o talar lugnt och förklarar bra på frågor. Viktigt för mig som hör dåligt. De enda tråkiga va att jag missade fakturan sist, den va inte på Kivra, som den brukar. Ringde er på reco, när jag fått påminnelse o då hittade jag den under e-fakturor. Trist att inte kunna betala i tid som jag brukar.

Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Thomas Edvard Öhlund T

Bra bemötande på tel vid frågor avs avtal

Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Samfällighetsföreningen Gästgivaren S

Man blir lite undrande över ert data/adressystems förmåga att då och då röra till vår adress. Per Dahl, sekr/kassör

Svar från Motala Energi

Hej Per. Tack för ditt omdöme och feedback gällande systemet, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Thomas Lundin T
Skrev om Motala Energi

Jag har bara positiva erfarenheter ME:s kundtjänst, kvinnan jag har både skrivit med och talat med låter både trevlig och snygg. Hade inga större förväntningar utan dom låg bra till prismässigt når jag bestämde mig. Hur det ser ut nu har jag ingen större koll på. Jag har väl lyckats ställa till det själv när det har blivit problem men det har hon i kundtjänsten löst. Det enda jag väl inte gillar är att fakturan ska vara betald den 25:e och inte den sista varje månad.

Svar från Motala Energi

Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Susanne Strömberg S

Fungerar bra. Har inga problem.

Svar från Motala Energi

Hej Susanne. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie

Sven Jernström S

Mycket bra.Fullt tillfredställande.

Hej Sven. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Sven Rudberg S
Skrev om Motala Energi

Motala Energi har skött sig på det goda sätt jag förväntar mig, av ett elbolag! Säger Sven Rudberg

Svar från Motala Energi

Hej Sven. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Susanne H
Skrev om Motala Energi

Trevlig personal och väl bemöt när man ringer kundservice

Svar från Motala Energi

Hej Susanne. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Pär Hall P

Lössningsorienterade och trevliga!

Hej Pär. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Ronny Andersson R
Skrev om Motala Energi

smidigt levererar den el jag vill till bra pris

Svar från Motala Energi

Hej Ronny. Tack för ditt omdöme och feedback gällande elleveransen. Ha en fin dag. Emelie

Stefan P
Skrev om Motala Energi

Räkningen skall komma på kivra och inte i form av ett brev i brevlådan.

Svar från Motala Energi

Hej Stefan. Tack för ditt omdöme, efter att vi bytte system så försvann kivra som betalsätt, vi tar till oss feedbacken dock. Ha en fin dag. Emelie

Per Ohlsson P
Skrev om Motala Energi

Saknar uppfattning då jag inte bemödat mig att konkurrensutsätta företaget.

Hej Per. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Robert Ortbäck R
Skrev om Motala Energi

Jättebra!!! Bästa el bolaget jag haft. Seriösa rakt igenom. Kan verkligen rekommendera bolaget.

Svar från Motala Energi

Hej Robert. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Pia N
Skrev om Motala Energi

Vi uppskattar mycket att det har funnits möjlighet att prata med trevlig och kunnig personal. Inte bara "knappval" !!

Svar från Motala Energi

Hej Pia. Tack för ditt omdöme och feedback gällande kundservicen. Ha en fin dag. Emelie

Per Gunnar Holm P
Skrev om Motala Energi

Mycket trevligt bemötande och aldrig något problem med fakturor jag köper el genom Motala Energi och kan varmt rekommendera er att kontakta dem

Svar från Motala Energi

Hej Per. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt faktureringen. Ha en fin dag. Emelie

Roland J
Skrev om Motala Energi

Har valt för det har hittills varit problem fritt. Jag är nöjd så långt. Med detta företag

Svar från Motala Energi

Hej Roland. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Jan T
Skrev om Motala Energi

Oklart faktureringssystem. Ständiga påminnelser på redan betalda fakturor från Kivra. I ärlighetens namn faktiskt oacceptabelt. Strömmen är väl ok men administrationen runt om alltså.....

Svar från Motala Energi

Hej Jan. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Karim B

-------------------------------

Hej Karim. Tack för ditt omdöme. Ha en fin dag. Emelie

Simo Joncevski S
Skrev om Motala Energi

Mycket bra och bra pris! Har varit kund i många år. 👍🙂

Svar från Motala Energi

Hej Simo. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priset samt så roligt att du varit kund i flera år. Ha en fin dag. Emelie

Thanita Strandberg T

Jätte bra. Men ännu bättre om ni skickar fakturorna på strandbergkg@gmai.com. Så ni får betalt. Jag har inget svenskt Bank-id

Svar från Motala Energi

Hej Thanita. Tack för ditt omdöme och feedback, kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig med detta. Ha en fin dag. Emelie

Tommy Petersson T
Skrev om Motala Energi

Har inte varit i kontakt med dom men det har funkat.

Svar från Motala Energi

Hej Tommy. Tack för ditt omdöme och feedback gällande avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Reine Franzon R
Skrev om Motala Energi

Bra, de uppfyller mina förväntningar som elleverantörer.

Hej Reine. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Teemu M
Skrev om Motala Energi

Jag är kund hos Motala energi för andra året i rad och allt har fungerat klanderfritt hittills. Har fast pris vilket jag är glad över nu när vintern står för dörren.

Svar från Motala Energi

Hej Teemu. Tack för ditt omdöme och feedback, så roligt att du är nöjd med avtalet du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Robert Björk R
Skrev om Motala Energi

De var trevliga och tydliga. Hade bra pris, men jag bytte leverantör då de inte var kompatibla med min solcells-leverantör.

Svar från Motala Energi

Hej Robert. Tack för ditt omdöme och feedback. Vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Stig Södergren S
Skrev om Motala Energi

Motala energi är ett företag jag rekommenderar!😀

Svar från Motala Energi

Hej Stig. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande din leverans hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Slawomir R
Skrev om Motala Energi

Allt funkar som det ska, är nöjd med priser

Hej Slawomir. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Sarah Wätthammar S
Skrev om Motala Energi

Mycket positiv och alltid vänliga och hjälpsamma vid personlig kontakt.

Svar från Motala Energi

Hej Sarah. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen och det avtal som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Snezhana Petrovska S

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍☀️☀️☀️☀️

Svar från Motala Energi

Hej Snezhana. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Per H
Skrev om Motala Energi

De har en urusel IT avdelning. Klarar inte att åstadkomma en fungerande app. Månader som den inte fungerat. Kundservice funkar bra

Svar från Motala Energi

Hej Per. Tack för ditt omdöme och feedback. Vi har tagit bort appen så därav fungerar inte denna, vi kommer omprogrammera den och sedan lansera den igen. Vi har dock inget svar på när detta är klart. Ha en fin dag. Emelie

Ronnie Ahl R
Skrev om Motala Energi

Har väll funkat bra tycker jag.

Hej Ronnie. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Peter Öhrn P
Skrev om Motala Energi

När mitt avtal gick ut hjälptr de mig att tekna ett nytt med bra rabatt. Inga problem att avsluta med dem när jag flyttade

Svar från Motala Energi

Hej Peter. Tack för ditt omdöme och feedback gällande avtalet och servicen. Ha en fin dag. Emelie

Romina Johansson R
Skrev om Motala Energi

Bra men lite dyrt. Dålig app men bra service

Svar från Motala Energi

Hej Romina. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och appen. Ha en fin dag. Emelie

Rolf Erlandsson R
Skrev om Motala Energi

Kundtjänsten har inte varit bra senaste tiden. De har ingen app för Android ocg trots upprepasde förfrågningar har de aldrig kunnat ge besked. Det har också förekommit astt de inte svarat på mina mail/meddelanden.

Svar från Motala Energi

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och feedback, vi håller på att omprogrammera appen och vet inte riktigt när den kommer tillbaka. Vi tar givetvis till oss feedbacken. Ha en fin dag. Emelie

Sandor B
Skrev om Motala Energi

Helt ok bemötande personligen och även vid telefonsamtal

Svar från Motala Energi

Hej Sandor. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Pekka Kaski P
Skrev om Motala Energi

Billigt och bra! Inget att klaga på!

Hej Pekka. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie