Motala Energi

Motala Energi

• Badge2025
3.9

Motala Energi är det lilla elbolaget med det stora hjärtat! Vi ser till att du som kund alltid får förstklassig service och hjälp för att hitta det allra bästa elavtalet för dig. Vi verkar nära kunden i alla lägen och ser till att du får trygghet och enkelhet, tillsammans med bästa tänkbara prisbild. Vår målbild är att vara...

266 omdömen om Motala Energi

Sedan starten hos Reco 2022

Malihe G
Skrev om Motala Energi

Jag är nöjd med Motala Energi .

Sven B
Skrev om Motala Energi

Har inget att klaga på kanske lite dyrare än fortum men fät fungerar bra

Reidun W
Skrev om Motala Energi

Bra bemötande! Mina förväntningar var ”Bra el till låga kostnader”! Levererade vad de lovade! El till boende och fritidshus!

Klas E
Skrev om Motala Energi

Kontakten med Motala Energi lämnades över av Kraftklubben när de lade ner sin verksamhet. M E har aldrig varit i kontakt med oss annat än med den månatliga fakturan för el-leverans.

Linus W
Skrev om Motala Energi

Har inte haft så mycket kontakt personligen men det har funkat smidigt med avtal och förlängning

Björn O
Skrev om Motala Energi

jag tyer om bemötandet. Att få lägre pris än grannen. bra

Celal G
Skrev om Motala Energi

Bemötes alltid med respekt och professionellts

Jan L
Skrev om Motala Energi

Smidigt och enkelt, inga oklarheter.

Tommy P
Skrev om Motala Energi

Kundkraft skötte mina elavtal. Upptäckte för sent att Motala energi höjde taxan REJÄLT när Kundkraft gick i konkurs. Fick det till hela 71öre (!!!) högre än andra leverantörer under t.ex jan. ELLEVIO till vår andra fastighet, skötte kundkraftskonkursen mycket snyggt och SÄNKTE i stället taxan för oss. Så en stor varning för Motala. Om du letar komner du se att fler ger samma varning. Inga tydliga info om denna höjning och helt otydliga fakturor utan uppdelade specificerade kostnader. Att dom ens får fortsätta???

Jerry L
Skrev om Motala Energi

Bra , kunde ha lite mer information

Urban J
Skrev om Motala Energi

Jag tycker Motala energi är bra o trevliga

Gudrun E
Skrev om Motala Energi

Ingen upplevelse utom att det blivit mycket dyrare.

Magnus H
Skrev om Motala Energi

Har fungerat bra, inte varit nåt problem än så länge

Fredrik A
Skrev om Motala Energi

El som El. Ni var billigast när jag gjorde valet !

Sten P
Skrev om Motala Energi

Bra bemött. Fungerar utan anmärkning.

Jose M
Skrev om Motala Energi

allt funkar som det ska, har ej haft någon anledning att klaga på er

Johan Måns Sverker D

Enkelt och smidigt utan att sticka ut på endera håll, av bekvämlighet har jag behållit avtalet sedan dess att Kundkraft upphörde.

Nikolajs I
Skrev om Motala Energi

Bra så länge jämföra med andra

Elisabeth N
Skrev om Motala Energi

Jättenöjd!! Bra kundtjänst som snabbt ger svar på eventuella frågor. Dock ett litet minus för appen… Fick just reda på att den är under omarbetning så det blir säkert bra det också! 😃👍🏻

Youjia S

brabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabra

Liselotte S
Skrev om Motala Energi

Jag tycker det är bra att jag blev kontaktad på telefon, trevligt bemötande. Det är vår fritids fastighet och bor annars i lägenhet i Göteborg. Uppskattar att Motala energi är lätta att komma i kontakt med. Vill gärna lära mig mer hur vi kan påverka förbrukningen av el. Hälsningar Lisa

Svar från Motala Energi

Hej Lisa. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande servicen och avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Boel L
Skrev om Motala Energi

Vi har Motala Energi som elleverantör sedan flera år tillbaka och det har löpt på utan några direkta problem vad jag kan komma på.

Hej Boel. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Nils-Ove B
Skrev om Motala Energi

Upplevelsen är något av ett gott omhändeetagande av en god vän.

Hej Nils-Ove. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Paul J
Skrev om Motala Energi

Vänligt och bra bemötande. Allt fungerade bra

Svar från Motala Energi

Hej Paul. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Anna E
Skrev om Motala Energi

Blev bemött på ett snabbt och bra sätt genom mail konversation när vi skulle teckna ett nytt avtal. Har haft Motala Energi nu några år och är nöjd med de elpriser Motala Energi har gett mig.

Svar från Motala Energi

Hej Anna. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande ditt avtal som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Reino P

bra service, vänligt bemötande

Hej Reino. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Freddy J
Skrev om Motala Energi

Bra leverantör. Lätt att komma fram

Svar från Motala Energi

Hej Freddy. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Tyronne A
Skrev om Motala Energi

Bra lätt att ringa och få svar

Tyronne A gillar detta
Svar från Motala Energi

Hej Tyronne. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen, det gläder oss verkligen. Ha en fin dag. Emelie

Björn A
Skrev om Motala Energi

Tycker att allt fungerar bra med Motala energi. Har ingenting att klaga på. Hälsningar Björn

Svar från Motala Energi

Hej Björn. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande din upplevelse. Ha en fin dag. Emelie

Rolf M
Skrev om Motala Energi

Jag har bara bra upplevelse av ert energibolag. Jag kan inte komma på några problem alls att uppge. Allt flyter bara på utan bekymmer. Jag hoppas på samma fortsättning

Svar från Motala Energi

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet och att allt bara flyter på. Ha en fin dag. Emelie

Eva B
Skrev om Motala Energi

Så här långt har den varit bra

Svar från Motala Energi

Hej Eva. Tack för ditt omdöme och så härligt att läsa att du är nöjd med allt. Ha en fin dag. Emelie

Eva W
Skrev om Motala Energi

Svårt att följa förbrukningen per månad

Svar från Motala Energi

Hej Eva. Tack för ditt omdöme och feedback gällande förbrukningen, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Berndt L
Skrev om Motala Energi

Fick bra information om de olika möjligheterna att välja elavtal.

Svar från Motala Energi

Hej Berndt. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande servicen och avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Mohammad T
Skrev om Motala Energi

Utmärkt kundservice och direkt respons.

Svar från Motala Energi

Hej Mohammad. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen, vi blir glada att läsa att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie

Marie H
Skrev om Motala Energi

Jag har köpt el under många år. Det har fungerat bra.

Hej Marie. Tack för ditt omdöme och positiva feedback! Ha en fin dag. Emelie

Gunnar A
Skrev om Motala Energi

Jag kan inte komma in på mina sidor !!

Svar från Motala Energi

Hej Gunnar. Tack för ditt omdöme och feedback gällande mina sidor. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig med att komma in på mina sidor. Ha en fin dag. Emelie

Ingrid E

Bra snabba lätta att nå, får bra information9

Svar från Motala Energi

Hej Ingrid. Tack för ditt omdöme och roligt att läsa att allt fungerar som det ska! Ha en fin dag. Emelie

Fredrik E

Allt funkar kanon!

Svar från Motala Energi

Hej Fredrik. Tack för ditt omdöme och härligt att allt fungerar kanon. Ha en fin dag. Emelie

Mohamed H
Skrev om Motala Energi

Ett företag som är mafia aldrig mer ni är otrevliga tjuvar som lurar kunderna på inkasso avgift som är felaktigt jag varnar även andra att tecka avtal med er jag är youtuber jag kommer att påverka er

Svar från Motala Energi

Hej Mohamed. Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att du känner dig missnöjd, kontakta gärna vår kundservice så ska vi se över vad som skett. Ha en fin dag. Emelie

Ingrid W
Skrev om Motala Energi

Energi, är oberoende av producent det är samma produkt hos brukaren/ köparen. Energin produceras på mer eller mindre miljömässiga goda sätt. Jag som köpare kan inte välja vilket. Därför tycker jag frågan är löjlig. Tänker ni att jag ska kommentera hur serviceinriktade ni är? Alltså, ni förser mitt hem med elektricitet som vi kommit överens om?

Svar från Motala Energi

Hej Ingrid. Tack för ditt omdöme, det är frivilligt att lägga en recension men det hjälper både oss och blivande kunder att få en översikt. Ha en fin dag. Emelie

Martin K
Skrev om Motala Energi

Jag har absolut ingen relation till Motala energi. Bara det kommer ström är jag nöjd. Vem som levererar har ingen betydelse

Svar från Motala Energi

Hej Martin. Tack för ditt omdöme och skönt att allt flyter på. Ha en fin dag. Emelie

Armando S
Skrev om Motala Energi

Det är jättebra ide att är hjälpa.

Svar från Motala Energi

Hej Armando. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med ditt avtal som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Marika T
Skrev om Motala Energi

hur bra som helst gillar er, tummen upp

Hej Marika. Tack för ditt fina omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Bo L
Skrev om Motala Energi

Jag upplever inga större problem

Hej Bo. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Annika A

Fungerar alldeles utmärkt . Det finns inget att erinra emot

Hej Annika. Tack för ditt omdöme. Ha en fin dag. Emelie

Susanne G
Skrev om Motala Energi

Tillgängliga. Lätt att kommunicera via telefon. Haft bra avtal och hoppas det nya ettårsavtalet fr o m februari blir lika bra

Svar från Motala Energi

Hej Susanne. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har med oss samt servicen. Ha en fin dag. Emelie

Venus H
Skrev om Motala Energi

Jag avråder starkt från att bli kund hos Motala Energi. Jag debiterades 219,89 öre/kWh i januari medan spotpriset i SE4 samma månad låg på 112,99 öre/kWh – nästan dubbelt så högt. Kundservice bekräftade att mellanskillnaden var deras påslag men kunde inte redovisa en fullständig prisberäkning. Trots att tillsvidareavtalet var extremt dyrt togs ingen aktiv kontakt när jag debiterades detta pris. Först när jag redan bytt leverantör erbjöds ett billigare avtal. Jag accepterar att tillsvidareavtal är dyrare, men denna nivå...

Svar från Motala Energi

Hej Venus. Tack för ditt omdöme och utvecklade feedback. Vi tar såklart till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Jan-Erik J
Skrev om Motala Energi

Allt okey. Mycket bra bolag, tycker jag!

Svar från Motala Energi

Hej Jan-Erik. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Freddie B
Skrev om Motala Energi

Bra service och kundbemötande. Däremot kan tjänsten för efaktura bli bättre genom att erbjuda efaktura med flerbanker och speciellt lokala sparbanker speciellt när framför allt kunder som vill ha lokal el och har lokala bank som bank men det erbjuds inte efaktura för dom lokala bankerna vilket skulle förbättra servicen. Jag kan bara ha mejlfaktura vilket jag tycker är skit för då får man alla fakturot utspritt i stället för samlat till ett ställe.

Svar från Motala Energi

Hej Freddie. Tack för ditt omdöme och tydliga feedback som vi tar till oss. Ha en fin dag. Emelie

Clary E
Skrev om Motala Energi

Motala Energi hade bästa elpriset just när vi skulle teckna nytt avtal. Fakturan kommer när den ska. Annars har vi inte haft så mycket med dem att göra. Det har fungerat som det ska

Svar från Motala Energi

Hej Clary. Tack för ditt omdöme och skönt att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie