Motorcentrum

4.6

178 omdömen om Motorcentrum

Johan Axel L
Skrev om Motorcentrum

Snabbt och okomplicerat, trevligt bemötande

Sven Erik Gunnar F

Snabb o jättebra Service. Alltid trevligt bemötande.

Karin Iris Maria B

Trevlig verkstad som vanligt även efter flytten.

Svar från Motorcentrum

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Anders Kenneth S
Skrev om Motorcentrum

Lätt att få en tid som passade, trevligt bemötande och snabbt fixat.

Svar från Motorcentrum

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Karl F
Skrev om Motorcentrum

Mycket gott bemötande, kunniga och lösningsorienterade tekniker. Jag vill inte åka till någon annan verkstad än motorcentrum i Kumla. Dom har fått mitt och min frus förtroende. Kan bara säga bra jobbat.

Svar från Motorcentrum

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Pia Helena J
Skrev om Motorcentrum

Snabb och bra hjälp. Trevlig personal

Svar från Motorcentrum

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Astrid Linnéa N
Skrev om Motorcentrum

Bra service, trevlig personal.

Svar från Motorcentrum

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Gun-Britt G
Skrev om Motorcentrum

Bra service och trevligt bemötande av personal.

Inga Lena Anna Marga E

Alltid glada och trevliga och hjälpsamma!

Kerstin Birgitta Mari F

Som alltid, en trevlig upplevelse.

Björn Anders P

Bra service! Bra bemötande! Tack

Sunita F
Skrev om Motorcentrum

DÅLIG INFORMATION OM VAR DE FLYTTAT. MÖRKT OCH TRÅNGT PÅ OMRÅDET. DÅLIG SKYLTNING

Svar från Motorcentrum

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Arvo K
Skrev om Motorcentrum

Alltid tillmötes och villiga att hjälpa. Kunnig och trevlig personal.

Svar från Motorcentrum

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Daniel Lars Arvid L

Professionellt utförda arbeten på vår VW golf, kommer återkomma

Lars Oskar J

Allt bra ! Trevligt vem otande

Jens Christian D
Skrev om Motorcentrum

Snabb service och proffsigt bemötande.

Gerth Gunnar T
Skrev om Motorcentrum

Funkade bra med att få hjälp.klar samma dag.

Hanar G
Skrev om Motorcentrum

Jag är nöjd med bemötande och med snabba service.

Barbro Viola W
Skrev om Motorcentrum

Bra bemötande Får alltid bra hjälp snabbt

Peter Lillebror Mik A

Fick snabbt hjälp med att laga bilen!

Julia Anna Linnea S

En verkstad som är så serviceminded. Så professionella och det är aldrig några problem att få hjälp. En verkstad som jag varmt rekommenderar till alla andra i min närhet.

Lars Göran L

Bästa bil värksta. Toppen bra

Stig Einar A
Skrev om Motorcentrum

Trevlig personal och mycket bra arbete

Göte Björn Kenneth A

Ett personligt engagemang för att få bilarna i bästa skick och ha ett långt liv i trafiken! Alltid att lita på till ett bra pris!

Johnny E
Skrev om Motorcentrum

Alltid bra hos Motorcentrum. Bra och prisvärd service.

Ingrid Maria Silvana L

Jag har alltid varit nöjd med hjälpen jag har fått genom alla år som kund.

Lena Inger Elisabeth C

Bra service och alltid bra bemötande

Rolf Daniel S
Skrev om Motorcentrum

Trevlig personal lätt att få tid

Svar från Motorcentrum

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Karin Rose-Marie Å

Trevligt bemötande vet vad dom gör.

Svar från Motorcentrum

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Jenny Maria L
Skrev om Motorcentrum

Bra verkstad. Rimliga priser och bra att ha och göra med.

Per Ola H
Skrev om Motorcentrum

Hjälpsamma och kunniga! Man känner sig trygg

Sven Andreas W
Skrev om Motorcentrum

Trevliga och fick bra hjälp! !

Ann-Marie Iréne A

Trevligt bemötande och bra service. Gick snabbt att få en tid. Ett extra pluss att verkstan är auktoriserad Hyundai verkstad och ligger i Kumla. Synd bara att bilförsäljningen är borta från Kumla.

Hans Evert L
Skrev om Motorcentrum

Jagär nöjd med allt inget att klaga på

Svar från Motorcentrum

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Anna J
Skrev om Motorcentrum

Alltid bra bemötande både på plats och i relefon. Hjälpsamma och trevliga. Denna gång däckbyte , batteriladdning m.m.

Märta Theresia S
Skrev om Motorcentrum

Trevligt mottagande, tydlig beskrivning av jobbet, svarar alltid i telefonen

Anna-Karin Birgitta N

Mycket trevlig personal. Fick en tid snabbt.

Svar från Motorcentrum

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Sören Peter A
Skrev om Motorcentrum

Trevlig personal, och ett bra jobb

Svar från Motorcentrum

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Lars Olof Herman L

Korrekt och bra bemötande liksom uppföljning med förklaring av serviceåtgärder. Gick ganska snabbt också. Kommer fortsätta anlita denna verkstad

Inger A
Skrev om Motorcentrum

Mycket nöjd med hela upplevelsen. God service och trevligt bemötande.

Alf Hugo Östen S
Skrev om Motorcentrum

mycket bra bemötande och ett bra utfört jobb

Olle C
Skrev om Motorcentrum

Alltid vänligt bemötande och ett bra jobb.

Malin Birgitta E
Skrev om Motorcentrum

Alltid bra att ha och göra med!

Tommy Johannes M
Skrev om Motorcentrum

En bra verkstad med trevlig personal

Göran J

Installerade cupe och motorvärmare . Inga problem bra bemötande

Jörgen Verner R
Skrev om Motorcentrum

Var inte bra. De glömde att balansera vinterdäck.. Vi fick pumpa upp alla däcken. De har inte heller pumpar upp däck.

Svar från Motorcentrum

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Kent Mikael P
Skrev om Motorcentrum

Det var jätte bra och snabba med jobbet

Svar från Motorcentrum

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Kjell Richard E

—————————————————————————————-

Mats Åke B
Skrev om Motorcentrum

Allt var bra,lätt att få en tid som passade. OBS jag har ny mail matsbrunosson@gmail.com

Svar från Motorcentrum

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Anders Henry N
Skrev om Motorcentrum

Fungerat bra. Fått bra information vid kontakt.