Motorcentrum

4.6

240 omdömen om Motorcentrum

Carin T
Skrev om Motorcentrum

Mycket lätt att få tid. Trevligt bemötande.

Svar från Motorcentrum

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Jeanette Margareta P

Motorcentrum i Kumla är väl bemötande verkstad, tyvärr kunde deras datorer inte åtgärda mitt fel denna gång

Anna Helena W
Skrev om Motorcentrum

Trevligt bemötande och inga extra åtgärder utan att de först tagit kontakt. Rekommenderar.

Göran David P
Skrev om Motorcentrum

Bra bemött Servade bilen till mycket bra pris

Ida Maria L
Skrev om Motorcentrum

Alltid bra service med kvalitet.

Lars Reidar D
Skrev om Motorcentrum

Anlitar man verkstan utan att klaga Är man en nöjd kund. 👍

Laila N
Skrev om Motorcentrum

Alltid väl bemött av trevlig personal som tagit hand om mig och min gamla bil i många år.

Jan Erik Sture J
Skrev om Motorcentrum

Det var en årlig service på bilen som gjordes och både den och personalen var till min fulla belåtenhet. 100%.

Bengt Olov O
Skrev om Motorcentrum

Trevlig kundmotagning ! Duktiga men dyra !

Carl Jonas B
Skrev om Motorcentrum

Fantastisk trevlig personal. Bra utfört arbete. Mycket god kommunikation vilket uppskattas som kund.

Stig Johnny S

Allt var bra. Ordning och reda. Bra bemötande👍

Odd Rickard J
Skrev om Motorcentrum

Alltid trevlig personal när man kommer dit. Proffsiga , enkla att ha med att göra. Kommer alltid att lämna in bilen till motorcentrum.

Jenny Cecilia L
Skrev om Motorcentrum

Trevligt bemötande och väl utförd service. Uppskattad kostnad stämde överens med den faktiska kostnaden. Återkommer gärna!

Anna-Lena D
Skrev om Motorcentrum

Alltid mycket bra mottagande och fantastisk service!

Bud Bengt Åke J
Skrev om Motorcentrum

Mycket bra och snabb service. Slapp gå tillbaka senare för att hämta bilen.

Svar från Motorcentrum

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Dina Gratiana V
Skrev om Motorcentrum

👍vi er tacksam,ni har gjort ett bra jobb

Majlis A
Skrev om Motorcentrum

Bästa stället bra service alltid hjälpsama synd att bilförsäljningen försvann ett toppen ställe

Maxemilian Pe H
Skrev om Motorcentrum

Snabb bokning av servicetid. Uppgivet fastprisavtal hölls utan extrakostnader. Rekommenderas

Sten E
Skrev om Motorcentrum

Mycket bra men dyrt bra att man kan låna bil

Svar från Motorcentrum

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Rolf Sigvard J
Skrev om Motorcentrum

Alltid bra service och trevligt bemötande!

Kumla Bostäder A
Skrev om Motorcentrum

Vi lämnade in bilen för service. Fick tid snabbt och en utförlig redogörelse om bilens skick. Bra personal vid bokningen.

Erik Peder J
Skrev om Motorcentrum

Helnöjd med allt, bemötande, utförande och pris. Kan inte vara mer nöjd.

Lena M E L
Skrev om Motorcentrum

Trevlig personal och bra utförd service på bilen .

Gerda Viv B
Skrev om Motorcentrum

Har anlitat dom med flesta bilar vi har. varit ägare till

Lars Patrik J
Skrev om Motorcentrum

Trevlig och hjälpsam personal serverade kaffe när jag väntade ett pluss i kanten .

Lars Håkan G
Skrev om Motorcentrum

Mkt bra bemötande, som vanligt. Dom löste mina problem snabbt och effektivt. Jag har mycket stort förtroende för Motorcentrum. Har alltid blivit bra bemött. Jag behövde akut hjälp med att få ett nytt batteri. De löste det på under 1 timme. Perfekt för mig som kund.

Svar från Motorcentrum

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Daniel Andres Z
Skrev om Motorcentrum

Mycket kunnig och hjälpsam personal

Anneli Eleonora A
Skrev om Motorcentrum

Den var bra. Upplevde ett bra bemötande.

Svar från Motorcentrum

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Maria Karina A
Skrev om Motorcentrum

Trevligt bemötande och bra service!

Svar från Motorcentrum

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Jan Edgar P
Skrev om Motorcentrum

Trevlig personal. Snabb o bra service. Hör av sig så fort bilen är klar.

Gunhild Kristina L

Fick den hjälp jag behövde och tips på vad jag skulle åtgärda inför kommande besktning.

Svar från Motorcentrum

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Stig Arne Ragnar L

Jag är jätte nöjd med mitt besök på motorcentrum. Trevligt bemötande!

Svar från Motorcentrum

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Johan Erik E
Skrev om Motorcentrum

Bra service, alltid nöjd med erat jobb😊

Birgitta Maria Eva N

Trevlig och service personal. Berättar även om andra fel dem hittat

Rolf Samuel N
Skrev om Motorcentrum

Det är bra service. Vänlig personal.

Inger Viola D
Skrev om Motorcentrum

Mycket snabbt hjelp med att starta min bil med helt urladdat batteri. Orsakat av att bilens instruktionsboken är mycket dålig betr. Inställningar av belysnings reglagen och dörröppning.

Karin Sally B
Skrev om Motorcentrum

Vänligt bemötande och bra service. Återkommer!

Sven-Inge Gustav K

Är gammal kund och har genom fått bra servis och vänligt bemötande och gjort bra jobb.

Curt Anders F
Skrev om Motorcentrum

I 25 år har jag använt Motorcentrum. Det säger väl allt.

Bengt Ingvar A
Skrev om Motorcentrum

Mycke behjälpliga med mina problem har en bra kundkänsla

Inger Viola C
Skrev om Motorcentrum

Bra och trevligt personal bra också att få prata med en person i telefon

June Hillevi H
Skrev om Motorcentrum

Jag är nöjd med deras service på min bilen och bra bemötande!

Alexandra Karin Marg S

Bara bra bemötande och service!

Mats Håkan N
Skrev om Motorcentrum

Fantastisk service och bra bemötande

Maj Lillemor Ragna E

Snabb och smidig hjälp. Trevlig personal.

Bo Stefan S
Skrev om Motorcentrum

Mycket prisvärt med service istället för märkesverkstad!!

Svar från Motorcentrum

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Karl Mikael K
Skrev om Motorcentrum

Snabb service mycket bra bemötande och bra mekaniker

Malgorzata Izabela I

Trevligt personal. Mycket bra service

Kerstin Valborg Mar S

Vänligt mottagande som alltid. Bra råd och förslag. Bra arbete med bilen.

Karin Helén R
Skrev om Motorcentrum

Trevligt bemötande och proffsigt jobb. Får tillbaka min bil i samma skick som när jag lämnade den, inte nedsmutsad av olja osv som när jag har lämnat fordon på annan verkstad.