Mycket lätt att få tid. Trevligt bemötande.
Motorcentrum
240 omdömen om Motorcentrum
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Motorcentrum i Kumla är väl bemötande verkstad, tyvärr kunde deras datorer inte åtgärda mitt fel denna gång
Trevligt bemötande och inga extra åtgärder utan att de först tagit kontakt. Rekommenderar.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra bemött Servade bilen till mycket bra pris
Alltid bra service med kvalitet.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Anlitar man verkstan utan att klaga Är man en nöjd kund. 👍
Alltid väl bemött av trevlig personal som tagit hand om mig och min gamla bil i många år.
Det var en årlig service på bilen som gjordes och både den och personalen var till min fulla belåtenhet. 100%.
Trevlig kundmotagning ! Duktiga men dyra !
Fantastisk trevlig personal. Bra utfört arbete. Mycket god kommunikation vilket uppskattas som kund.
Allt var bra. Ordning och reda. Bra bemötande👍
Alltid trevlig personal när man kommer dit. Proffsiga , enkla att ha med att göra. Kommer alltid att lämna in bilen till motorcentrum.
Trevligt bemötande och väl utförd service. Uppskattad kostnad stämde överens med den faktiska kostnaden. Återkommer gärna!
Alltid mycket bra mottagande och fantastisk service!
Mycket bra och snabb service. Slapp gå tillbaka senare för att hämta bilen.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
👍vi er tacksam,ni har gjort ett bra jobb
Bästa stället bra service alltid hjälpsama synd att bilförsäljningen försvann ett toppen ställe
Snabb bokning av servicetid. Uppgivet fastprisavtal hölls utan extrakostnader. Rekommenderas
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Mycket bra men dyrt bra att man kan låna bil
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Alltid bra service och trevligt bemötande!
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Vi lämnade in bilen för service. Fick tid snabbt och en utförlig redogörelse om bilens skick. Bra personal vid bokningen.
Helnöjd med allt, bemötande, utförande och pris. Kan inte vara mer nöjd.
Trevlig personal och bra utförd service på bilen .
Har anlitat dom med flesta bilar vi har. varit ägare till
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Trevlig och hjälpsam personal serverade kaffe när jag väntade ett pluss i kanten .
Mkt bra bemötande, som vanligt. Dom löste mina problem snabbt och effektivt. Jag har mycket stort förtroende för Motorcentrum. Har alltid blivit bra bemött. Jag behövde akut hjälp med att få ett nytt batteri. De löste det på under 1 timme. Perfekt för mig som kund.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Mycket kunnig och hjälpsam personal
Den var bra. Upplevde ett bra bemötande.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt bemötande och bra service!
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Trevlig personal. Snabb o bra service. Hör av sig så fort bilen är klar.
Fick den hjälp jag behövde och tips på vad jag skulle åtgärda inför kommande besktning.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Jag är jätte nöjd med mitt besök på motorcentrum. Trevligt bemötande!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra service, alltid nöjd med erat jobb😊
Trevlig och service personal. Berättar även om andra fel dem hittat
Det är bra service. Vänlig personal.
Mycket snabbt hjelp med att starta min bil med helt urladdat batteri. Orsakat av att bilens instruktionsboken är mycket dålig betr. Inställningar av belysnings reglagen och dörröppning.
Vänligt bemötande och bra service. Återkommer!
Är gammal kund och har genom fått bra servis och vänligt bemötande och gjort bra jobb.
I 25 år har jag använt Motorcentrum. Det säger väl allt.
Mycke behjälpliga med mina problem har en bra kundkänsla
Bra och trevligt personal bra också att få prata med en person i telefon
Jag är nöjd med deras service på min bilen och bra bemötande!
Bara bra bemötande och service!
Fantastisk service och bra bemötande
Snabb och smidig hjälp. Trevlig personal.
Mycket prisvärt med service istället för märkesverkstad!!
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Snabb service mycket bra bemötande och bra mekaniker
Trevligt personal. Mycket bra service
Vänligt mottagande som alltid. Bra råd och förslag. Bra arbete med bilen.
Trevligt bemötande och proffsigt jobb. Får tillbaka min bil i samma skick som när jag lämnade den, inte nedsmutsad av olja osv som när jag har lämnat fordon på annan verkstad.