Motorkonsult i Nyköping AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 0155-28 35 00 Dela

Välkommen till Motorkonsult i Nyköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Vi erbjuder bilservice, reparation och felsökning av alla bilar, även lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Vi hjälper dig att fixa din besiktningsanmärkning, gör AC-service på din bil och monterar motor- och kupévärmare samt...

24 omdömen om Motorkonsult i Nyköping AB

Gunilla M Ki N
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Vänligt bemötande, snabbt jobbat! Nabba svar och flexibla. Personalen känner igen kunden genast när man kliver in genom dörren. Bara plus!

Ola Georg E
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Motorkonsult i Nyköping är alltid hjälpsamma, tydliga och trevliga!

Hedvig Karolina Julia H
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Trevligt och professionellt bemötande! Väljer alltid att åka hit med bilen, oavsett vad det gäller.

Eva Margareta L

Professionellt, fint bemötande.☀️

Börje Valdemar E
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Mycket bra och enligt min önskan.

Dennis Gabriel N

Snabba och trevliga! Bra priser

Håkan L
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Bra service, trevligt bemötande. Mycket kunnig service-tekniker. Toppen!

Ingrid Elisabeth C

Årlig service. Det sköttes OK efter vad ksgvksn förstå

Johanna Lovisa E
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Trevligt bemötande och bokad tid snabbt och smidigt.

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Johan Viking Eric R
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Bra bemötande och tydliga besked!

Synnerfors .
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Bra bemötande och fint att få uppgifter på vad som ska göras och vad det kostar. Både material och tid.

Ann-Sofi Maria F
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Jag fick ett varmt och trevligt mottagande trots min lite sena ankomst.

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Eva Sofie S
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Mycket trevligt bemötande och mycket tillmötesgående. Snabbt och smidigt.

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Bengt Gösta A
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Mycket bra bemötande och bra service

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Mary Lena Birgitta S
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Sååå trevligt bemötande av alla kategorier personal. Snabbt fixande av bromsarna på min bil, toppen. Återkommer gärna!!!

Eva Ann-Charlotte L
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Vänligt bemötande och bra service!

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Nävekvarns R
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Smidiga att ha att göra med och tydliga i kommunikationen.

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från verkstan

Praktikertjänst A
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Trevligt bemötande som alltid. Man får alltid en tid inom rimlig tid, oftast inom 1 vecka.

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Bronco Transmission A
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Bra jobbat Mycket bra service och trevligt bemötande

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från oss på verkstan

Peter Olof Lennart L
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Alltid tillmötesgående. Ofta hjälp direkt.

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Lars Robert K
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Trevligt bemötande och bra snabb service

Kjell Åke D

trevligt bemött , bra service , mycket bra utfört jobb

Ulrika Helén S
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Trevlig, kunnig personal. Enkelt att boka. Felet avsöktes- del beställdes- reparationen gjordes- utlovad tidsplan och kostnad hölls. Precis som man vill att ett verkstadsbesök ska vara.

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Bengt Mikael T
Skrev om Motorkonsult i Nyköping AB

Bra jobb och trevligt bemötande!

Svar från Motorkonsult i Nyköping AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga hälsningar vi på verkstan