Mycket bra bemötande. Kan rekommenderas.
Motorkonsult i Nyköping AB
Välkommen till Motorkonsult i Nyköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Vi erbjuder bilservice, reparation och felsökning av alla bilar, även lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Vi hjälper dig att fixa din besiktningsanmärkning, gör AC-service på din bil och monterar motor- och kupévärmare samt...
167 omdömen om Motorkonsult i Nyköping AB
Bilservice. Lugnt, trevligt bemötande och visad omsorg.
Trevligt bemötande, snabba på att åtgärda fel och oerhört kompetenta
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Fantastiskt från början till slut. 5 stjärnor!
Väldigt fint bemötande mot sina kunder. Tydlig kommunikation👍
Mycket bra service! Snabba och kompetenta!
Trevligt bemötande bra info om åtgärder dom vidtagits. Prisuppgift innan reparation stämde vid avhämtning
Avsåg årlig bilservice. Vänligt bemötande och snabbt och bra utförande.
Jag blir bemött utav kunning personal och sätter mig som kund i fokus med hjälp av sin kunskap, service och mycket trevligt bemötande jag fick snabb hjälp med min bil som fungerar perfekt nu. Rekommenderar dem varmt!
Alltid ett professionellt bemötande.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra bemötande och service. Detta var första gången men inte sista jag lämnar min bil där.
Alltid tillmötesgående och trevlig personal.Hade bilen på service och bytte till vinterdäck.
Trevligt bemötande, det räcker långt
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Trevlig personal och ett bra bemötande.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Trevlig personal bra bemötande
Smidigt, från bokning till betalning. Tydlig återkoppling efter genomförd service.
Hej Jag är väldigt nöjd med bemötande och att felet kunde åtgärdas snabbt.
Bra att ha och göra med tydliga kostnadsförslag väl utförda arbeten.
Snabb och prisvärd hantering!!
Alltid bra service! Tack Micke!
Vi fick som vanligt ett proffsigt bemötande.Vi är mycket nöjda med hjulbytet. Gudrun o Lennart
Det var bra klar på utsatt tid. Jag vänta kvar.
Bra bemötande fast pris mycket nöjd
Välskött verkstad med trevlig personal
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Jag är väldigt nöjd med bemötandet och kvaliteten på arbetet!
Ett vänligt och glatt bemötande och ett bra utfört arbete.
Trevliga kundmottagare som gör att man känner sig välkommen. Alltid bra utförda jobb
Vi är nöjda med servicen. Trevligt bemötande.
God kunskap, god ordning, god service och Gott kaffe.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Snabb åtgärd vid en akut situation. 😀
Lättilgängligt, svarade i telefon snabbt. Fick tid ett par dagar senare. Byte av glödlampa.
Har lämnat min bil hos Motorkonsult några gånger nu. Både gällande service och reparation. Alltid ett trevligt bemötande och noggrant utfört arbete.
Bra servis, tydligt kostnadsförslag innan jobbet.
Oerhört trevlig personal och kunnig
Bra Servicerådgivare som gick igenom serviceprotokollet med mig och även ringde om fel de hittade vid service. Kan varmt rekommenderas
Väldigt trevliga och tillmötesgående. Kontaktade mig för att åtgärda ett fel de själv orsakat istället för att mörka, pluspoäng! Dock lite slarviga vilket gjorde att min upplevelse inte blev perfekt och därmed inte toppbetyg
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Bra bemötande.Fick även bilen när jag ville efter service.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevlig personal och bra utfört arbete.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra bemötande. Tydliga med vad som behöver göras och vad det kommer att kosta.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Mycket bra mottagande, bra information, dvs Topp
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Bra service känns inte som man är lurad
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Trevligt bemötande. Återkommer på tisdag för batteribyte
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra på alla sätt och vis. Tack
Trevligt bemötande. Bra med samma person varje gång när man behöver hjälp med bilen. Snabbt att få tid för service. Fick hjälp med ett ovanligt problem. Ska åtgärdas i veckan.
Trevlig och hjälpsam personal!
Mycket bra och snabb service.
Snabba, kompetenta och trevliga
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Har alltid varit ett bra bemötande och en väldig bra service trevlig personal
Jättetrevlig snubbe som fixade det han skulle. Nu går moppen som den vore nu, frugan är helnöjd.
Mycket serviceminded och hjälpsamma