Vänligt bemötande, snabbt jobbat! Nabba svar och flexibla. Personalen känner igen kunden genast när man kliver in genom dörren. Bara plus!
Motorkonsult i Nyköping AB
Välkommen till Motorkonsult i Nyköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Vi erbjuder bilservice, reparation och felsökning av alla bilar, även lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Vi hjälper dig att fixa din besiktningsanmärkning, gör AC-service på din bil och monterar motor- och kupévärmare samt...
24 omdömen om Motorkonsult i Nyköping AB
Motorkonsult i Nyköping är alltid hjälpsamma, tydliga och trevliga!
Trevligt och professionellt bemötande! Väljer alltid att åka hit med bilen, oavsett vad det gäller.
Professionellt, fint bemötande.☀️
Mycket bra och enligt min önskan.
Snabba och trevliga! Bra priser
Bra service, trevligt bemötande. Mycket kunnig service-tekniker. Toppen!
Årlig service. Det sköttes OK efter vad ksgvksn förstå
Trevligt bemötande och bokad tid snabbt och smidigt.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra bemötande och tydliga besked!
Bra bemötande och fint att få uppgifter på vad som ska göras och vad det kostar. Både material och tid.
Jag fick ett varmt och trevligt mottagande trots min lite sena ankomst.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden
Mycket trevligt bemötande och mycket tillmötesgående. Snabbt och smidigt.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket bra bemötande och bra service
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Sååå trevligt bemötande av alla kategorier personal. Snabbt fixande av bromsarna på min bil, toppen. Återkommer gärna!!!
Vänligt bemötande och bra service!
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Smidiga att ha att göra med och tydliga i kommunikationen.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från verkstan
Trevligt bemötande som alltid. Man får alltid en tid inom rimlig tid, oftast inom 1 vecka.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Bra jobbat Mycket bra service och trevligt bemötande
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från oss på verkstan
Alltid tillmötesgående. Ofta hjälp direkt.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Trevligt bemötande och bra snabb service
trevligt bemött , bra service , mycket bra utfört jobb
Trevlig, kunnig personal. Enkelt att boka. Felet avsöktes- del beställdes- reparationen gjordes- utlovad tidsplan och kostnad hölls. Precis som man vill att ett verkstadsbesök ska vara.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra jobb och trevligt bemötande!
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga hälsningar vi på verkstan