Motorkonsult Strängnäs AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 0152-71 10 85 Dela

Välkommen till Motorkonsult Strängnäs AB – din Autoexperten Bilverkstad i Strängnäs! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Hos oss hjälper vi dig med bland annat bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, batteritest, batteribyte, byte av hjullager och däckservice inklusive däckbyte med förvaring...

20 omdömen om Motorkonsult Strängnäs AB

Kristina Maria Louise H
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

De har ett trevligt och genuint bemötande. Alltid tillmötesgående och proffsiga. Tycker det känns tryggt att lämna in bilen där.

Tommy A
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Fantastisk bemötande och man känner sig alltid välkommen som kund. Fick snabb och smidig lösning på mitt problem

Björn Åke B
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Bra service och bra bemötande kan rekommendera er för andra.

Tore Urban K
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Trevligt bemötande, och snabb service!

Aurimas N

Allt var bra!

Bo Erik L
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Hej! Bo Erik Lysholm har avlidit 2024. Mitt namn är Ursula Lysholm och jag är nuvarande ägare av bilen med re.nr DLD 831. Jag är nöjd av bemötande och service från er, särskilt hemkörning etc. är uppskattad från mim sida. Mvh Ursula Lysholm

Kjell Erik E
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Alltid bra service o bemötande

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning Motorkonsult Strängnäs

Wiveka Maria B
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Alltid lika trevligt bemött, fullständig information om vad som är gjort med bilen

Lena S M R
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Smidigt , hjälpsam, kunnig, och det där lilla extra som skapar tillit och gör mig som kund , glad och trygg.

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Anna Inez Maria W
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Mycket trevligt och professionellt bemötande och snabb hjälp. Superservice! När jag hade svårt att ta mig från verkstaden till mitt jobb utan bilen erbjöd de utan tvekan att skjutsa mig. Jag fick tydliga beskrivningar av vad som behövde göras och vad jag kunde vänta med, dvs de ”prackade inte på mig” onödiga byten för att tjäna lite mer pengar. Jag kommer definitivt anlita dem igen!

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Hälsningar Verkstan

Bilenkelt Sverige A
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Snabb service, fick skjuts till och från verkstan så jag slapp vänta där samt fick en påse Bilar till hemresan 👌🏻

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Per-Ola B
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Tidernas bästa verkstad. Kunnig och rolig personal som alltid ställer upp för en och tar sig tid med problemen med ens bil. Precis så som alla verkstäder borde vara.

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Hans Folke E
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Jag hade problem med våran husbil. Hörde mig för hos Motorkonsult om det gick att reparera. Ja, det går att återställa fick jag till svar. Jag hade tanka vatten i dieseltanken!!! Bärga tillkallades och husbilen kördes dit. Den trevliga personalen tog hand om husbilen och återställde husbilen i körbart skick. Kan verkligen rekommendera Motorkonsult i Strängnäs för husbil och personbil, med mycket kunnig personal.

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Hallgruppen Sverige A
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Bra priser, bra bemötande och snabbt utfört arbete! Allt man kan önska sig som kund

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Thure Jonny B
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Jag är mycket nöjd med den service jag fick. De var trevliga och professionella och arbetade snabbt och effektivt. De gav mig en tydlig uppskattning innan arbetet och höll priset. Jag kan varmt rekommendera denna verkstad.

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Per Åke Albin H
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Snabbt beslut och jobb, tack Per

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar verkstaden

Jms Project A
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Snabba, bra bemötande & riktigt bra service

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Hans Lennart L
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Trevliga och ett snabbt och utmärkt jobb.

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan

Hanna Christina E
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

De är alltid superproffsiga och trevliga - verkligen toppenservice!

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar från verkstan

Klas Uno Axel E
Skrev om Motorkonsult Strängnäs AB

Snabb service. Trevlig personal. Kan verkligen rekommendera detta företag.

Svar från Motorkonsult Strängnäs AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan