MotorMedlarna Sverige AB

MotorMedlarna Sverige AB

motormedlarna.se
  • BadgeSevenYears

Välkommen till MotorMedlarna Sverige AB! Vettiga priser och hög kvalitet. Låter det för bra för att vara sant? MotorMedlarna Sverige har vi gjort detta möjligt genom flera års erfarenhet och god kännedom inom fordonsbranschen. Vårt mål att att göra alla våra kunder nöjda oavsett om du köper en motorcykel eller servar din moped....

475 omdömen om MotorMedlarna Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2020

Mikael J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Motormedlarna ställer upp med kort varsel och utför bra jobb.

Christian N
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Inget negativt, bra på alla sätt

Hult M
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Snabba svar och enkla att ha och göra med. Affären gick smidigt på nätet. Men har dock inte fått något besked om hemleverans ännu.

Lars L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Alltid trevligt bemötande. Ärliga, håller vad de lovar. Jag har köpt 3 mc av dem nu och alltid varit nöjd med affärerna. Jag har haft otur någon gång då en hoj gått sönder efter 4 mil ungefär men de kom och hämtade upp mig och fixade felet utan några bekymmer. Kan starkt rekommendera Motormedlarna om ni är i tankar på att köpa mc!

Jan A
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra inga problem vänlig och trevliga .en smidig affär jag är nöjd kan rekommendera dom

Håkan P
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Jag är väldigt nöjd med mitt val av den mopeden som jag köpte av MotorMedlarna. Jag tycker att företaget är både seriöst och dom visar verkligen att dom bryr sig om sina kunder på ett bra sätt. Marcus är både trevlig och noggrann. Motormedlarna rekommenderas väldigt varmt.

Constantin C
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Best..!En trevlig upplevelse med duktiga människor. Jag är väldigt nöjd med köpet jag gjorde. Tack..!

Fredrik G
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Snabb, professionellt bemötande och servicen utfördes på överenskommet sätt!

Arne J

Väldigt trevligt bemötande! Hjälpsamma

Mikael K
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Enkelt, trevlig personal man kände sig väldigt bra bemött. Affären gick fort och bra .

Roger J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Har inte fått min cykel tillbaka efter reparationer men så långt verkar de väldigt bra! Mvh.Roger

Ulf Christer Carl-Jo T
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Alltid ett vänligt bemötande och dom är väldigt kunniga!

Daniel P
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra och snabb service an en moped, viarelli.

Michael A

Kanon, rekommenderas definitivt!

Jerker H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Fin service, mkt bra bemötande från start till avslut. Är supernöjd :) Kan varmt rekommenderas

Lars H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Har lämnat min motorcykel för service och däckbyte, bra personligt bemötande från trevliga killar.

Göran S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra responce. Höll vad dom lovade och hjälpte mig med mitt problem.

Erik J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket professionella, snabba och bra jobb till rätt kostnad

Bo-Göran H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Snabb återkoppling på frågor jag ställt.

Ömer Y
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Väldigt hjälpsam, fick svar på alla våra frågor samt mycket mer information om motorcykeln jag önskade köpa. Väldigt nöjd med servicen samt bemötandet, det blev en beställning för min del.

Daniel C
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Vid ankomst fans det ingen bokning vilket gjorde serviceteknikern väldigt förvånad. Men han löste det på ett proffsigt sätt, bjöd på kaffe och erbjöd mig att provköra en hoj medans jag väntade. Blev dock lite förvånad att dom inte kunde släcka service lampan vilket jag tycker är en lika självklar sak i servicen. Vänliga och trevliga och bra bemötande

Svar från MotorMedlarna Sverige AB

Hej! Tack så mycket för ditt omdöme! 😊 Det värmer verkligen att du tar dig tid att skriva, både det som var bra och det som inte var helt perfekt. Superroligt att höra att teknikern löste bokningsmissen med kaffe och provkörning – det gör mig glad att ni kunde vända det till något positivt ändå! Angående service-lampan på din Z650 så är jag ledsen att den inte gick att nolla den här gången. Den ska normalt gå att göra direkt i displayen, så det var inte bra att den inte fungerade. Får du inte rätt på det så sväng förbi så...

Peter N
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Utomordentligt bra service både bemötande och utförande. Erfarna medarbetare

Niklas O

Trevliga och inget trams Rekomenderas fullt 😀

Fozzi J

Mycket bra service köpte en kawasaki 800vulkan

Erik K
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra kontakt, service och bemötande.

Emma P
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra kvalitet, total service och smidig hantering. Proffs!

Jörgen O
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Lätt att få tid, bra bemötande, snabb hantering!

Lars S

kgafkasfkgsdf fajfafljELAFJLASGJ

Svar från MotorMedlarna Sverige AB

Tusen tack för att du tog dig tid att skriva! Även om texten är lite oklar :) Välkommen åter!

Rolf Erik F
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Det kanske var en dålig dag på jobbet. Jag fick intrycket att hojen jag kom långväga för att prova inte var till salu. Först så var det inte orginalstyre, vilket inte stod i annonsen. Sedan var fotbromsen inte fungerande, luft i bromssystemet. Lätt åtgärdat av mekanikerna, men ändå sämre intryck. När jag pratade med säljaren så var det sura miner och negativt om min inbytes hoj. Inget förhandlingsutrymme, bara fastsatta priser gällde. Jag försökte i 10 minuter, men det var fastkört. Bara att vända hem de 50 milen med egna...

Svar från MotorMedlarna Sverige AB

Hej, Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, och ledsen att du fick en så negativ upplevelse efter den långa resan. Jag förstår att det känns frustrerande att köra 50 mil och inte komma överens. För att ge lite kontext till vad som hände: Vi hade kommit överens om ett inbytespris via mejl innan du kom. När hojen anlände visade det sig att den hade skador som inte nämndes i mejlkorrespondensen ( att den hade varit omkull ). Samtidigt ville du ha 10 000 kr högre inbytesvärde än det vi hade kommit överens om. Det...

Fredrik B
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Snabbt o smidigt. Trevlig säljare och ett superbt bemötande! Stort plus att vi fick hjälp att surra fast motorcykeln i släpet då vi kände oss osäkra.

Carl-Magnus B
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Fantastisk upplevelse, service och hjälpsamhet långt över vad man är van vid, vi kommer att återkomma hela familjen.

Fredrik L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Vi gjorde enkel service på två motorcyklar här. Fick tid och de var klara på bara några timmar. Snabbt och lätt!!

Martin S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt och professionellt bemötande.

Tim R
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket trevlig och kunnig personal

Daniel Z
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra service och snabba svar via mejl.

Per L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra service till ett bra pris men framförallt extremt trevlig personal!

Ibrahim H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Väldigt bra service och är väldigt glad över köpet på en ktm 790 black 😍 helt fantastiskt. Tack så mycket 🙏🏻 Mvh Ibbe.

Patrik N
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Motormedlarna använder jag alltid för min son moped eller min egna motorcykel. De är alltid hjälpsamma och snabba på service. Jag kan varmt rekommendera dem.

Marcus H

Snabb o prisvärd service 👍 Trevlig personal

Martin H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Snabb hjälp och bra service. Köpt moppen där och dom är hjälpsamma så fort det är någon fråga eller åtgärd.

Jim P
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Väldigt trevligt ställe, återkommer mer än gärna.

Thommas S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt bemötande med säljaren. Även reparatören kom och hälsade vilket ledde till Ett lättare beslut att genomföra affären för mig. Servicen med att både lämna och hämta fordonen vägde tungt för mig inför valet av köpställe.

Mattias J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Snabba svar på frågor och bra leverans hem

Joakim H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Väldigt enkel och smidig affär!🙂Marcus förklarade och löste allt med försäkring och annat. Han t o m lastade och surrade motorcykeln åt mig. Väldigt nöjd och ett fantastiskt trevligt bemötande! Rekommenderas 👌//Joakim

Svar från MotorMedlarna Sverige AB

Tack detsamma och hoppas att resan hem gick bra!

Marcus S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket proffsig hantering. Allt funkade bra och trevligt bemötande.

ALBERT N
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Vãldigt hjälpsam och duktiga . Smidigt affär ,jag rekommenderar starkt .

Anders T
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevliga Produkten va är finare än vad jag jag trodde Har ej provkört produkten pga väder och min hälsa.

Hassan A
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Härlig service och en bra och snabb affär

Johan S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra personligt bemötande , inga problem . Snabb affär på en Honda Deuville-99 som ny . Rekommenderas varmt

Jan-Eric A
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Allt bra skött med det administrativa och leverans, enda lilla minuset, det var repor lite här och där, men ändå ok, bra pris! MvhJanne