MotorMedlarna Sverige AB

MotorMedlarna Sverige AB

motormedlarna.se
  • BadgeSixYears

Välkommen till MotorMedlarna Sverige AB! Vettiga priser och hög kvalitet. Låter det för bra för att vara sant? MotorMedlarna Sverige har vi gjort detta möjligt genom flera års erfarenhet och god kännedom inom fordonsbranschen. Vårt mål att att göra alla våra kunder nöjda oavsett om du köper en motorcykel eller servar din moped....

425 omdömen om MotorMedlarna Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2020

Ismail A
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Toppen bemötande och bra service. Är riktigt nöjd med köpet.

Aleksej K
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

MotorMedlarna Sverige AB: är bästa butik som jag träffade i min Liv. Kunnig personal, bra rekommendation att välja hoj, service. rekommenderar och hjälper med försäkring m.m. Varmt Rekommenderar att besöka.

Dan R
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Kanon service. Mailade om tid för oljebyte på moped. Fick tid precis när jag ville. Lämnade moppen dan innan och hämtade den efter jobb . Fick hjälp med inlastningen. Räkningen betalades på platts och var ung som jag förväntade mig. Rekommenderas till alla förvirrade föräldrar med mopedburen ungdom.

Andersson E
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Väldigt trevlig köpupplevelse. Kunde ringa och prata med säljaren i telefonen som gick ut och tittade och svarade på alla frågor som vi hade. Väl på plats fick vi hjälp att få upp hojen och surra fast den. Kändes riktigt bra

Bjarne B
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

De är mycket vänliga. proffsiga och hör omgående av sig vid fråga. Köpt en Honda Monkeybike av de. Är mycket nöjd, jag rekommenderar de.

Dödsboet Efter Tord T
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Snabbt och lätt köp, trevlig säljare

Ingmar H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Fick ett bra bemötande och kände att de inte bara ville sälja vilket jag uppskattade.

Andreas R
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Lämna in en moped för reparation och allt gick som förväntat. Väldigt hjälpliga och trevliga. 5/5

Jessica Z
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra service och kundbemötande!

Anna S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Kunnig personal som har kundens bästa i åtanke. Serviceminded och hjälpsamma. Rekommenderas varmt.

Axel S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket trevliga och tillmötesgående, köper gärna av dem igen.

Andreas J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Alltid väldigt trevliga och kunnig personal på plats! Har köpt 3st motorcyklar där och det lär blir fler med tiden! Fick hemleverans på uttalad tid och allt går så otroligt smidigt med Motormedlarna. Tack för idag så ses vi en dag när jag har vägarna förbi. Jag rekommenderar starkt att handla hos Motormedlarna!

Tina H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Gjorde jobbet snabbt och bra och priset va det vi kom överens om från början, kunniga och trevliga grabbar

Mattias H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Ett trevligt och proffsigt bemötande ledde till en snabb och smidig affär. Kan bara rekommendera.

Anders S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt bemötande. Bästa servicen enligt mig. Kan varm rekommendera dom till vem som. Man vet om att när du köper en hoj där, så är den noga kontrollerad och genomgången innan 👍👍👍👍👍

Leif S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket trevligt och personligt bemötande. Hade inga förväntningar. Gjorde ett byte Triumph mot en något mindre Triumph och det blev helt perfekt. Nu överlåter jag service och reparationer till MotorMedlarna.mvh.Sam.

Peter S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Snabb kontakt. Snabb och smidig leverans. Rekommenderar företaget.

Fredrik N
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Väldigt Hjälpsamma o tillmötesgående. Byte av gasvajer till sonens moppe. Mycket nöjd med MotorMedlarna. //Fredrik

Effektura A
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Professionella och snabba med leverans till dörren. Helt enkelt en alltigenom positiv affärsupplevelse!

Clas H
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Lätt att boka tid via nätet. Svarar ganska fort. Mottagandet vid lämningen av motorcykeln för service gick smidigt och lätt. Ger de gott omdöme.

Kenth B
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt bemötande. Bra service. Köpte mc. Ett fel skall avhjälpas när reservdelar kommit.

Kent S

Mkt Trevligt bemötande .snabbt smidigt enkelt .kommer fortsätta vara kund här 👍

Magnus S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Snabba, lösningsorienterade och levererar kvalitet.

Mats P
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Motorcykel till rätt pris och en snabb och enkel affär.

Robert J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Lätta att nå, förstår dina behov, berättar vad de gjort på servicen och om de rekommenderar fler åtgärder baserat på observationer under arbetet. Håller tiderna och jobbar snabbt. Rekommenderas!

Micky P
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt ställe med mycket hjälpsamma personer. Mopedköpet till grabben var smidigt och servisen på topp rekommenderar starkt!!

Fredrik B
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevlig och hjälpsam säljare,. Bra priser och smidig leverans!

Andrew B
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

We had a problem with our moped and the guys at Motormedlerna went above and beyond in helping us. Really appreciate their approach and support. Cannot recommend them highly enough.

Per-Elof B
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Inget krångel, åkte hem med en underbar hoj till rätt pris. Kalas nöjd!

Sofia B
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra service, fint kundbemötande och mycket hjälpsamma.

Linda E
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Har bara gott att säga om Motormedlarna. Bra service, fint kundbemötande och väldigt hjälpsam personal.

Fredrik P
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra bemötande, köpte en Honda Goldwing F6B . Bra läge på butiken , bra testvägar utan massa trafik .

Christoffer B
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt bemötande med kunnig personal och det kändes tryggt att handla

Robert E
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Inga klagomål snabbt smidigt och elegant

Dejan M
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Professionella , hjälpsamma och smidigt och enkelt affär ! Bra jobbat , fortsät så 👍🙂

Per S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Hjälpsamma o tillmötesgående när jag köpte mc.

Lena R
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Trevligt bemötande och bra service ☺️

Dennis S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra och professionellt bemötande

Dan F
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Köpte en begagnad Mc av MotorMedlarna, trevligt och professionellt bemötande, blev hämtad på busstationen, alla papper och handlingar färdiga vid ankomst. Rekommenderas varmt. // Danne F

Anders L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket nöjd med min mc ett bättre bemötande kan man inte få av både ägaren såväl personal så tummen upp för er

Thomas G
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra service! Kommer garanterat tillbaka för service mm.

Ulrika T
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Snabbt och mycket bra bemötande!

Per-Anders J
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Bra och trevligt bemötande. Bra service.

Tommy S
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Blev intresserad av en HD som jag då ringde på. Jag åkte ner för att titta på den och provkörde. Kändes bra med cykeln och fråga om dom kunde leverera den hem till mig, som att jag bor 5 timmar bort. Dom körde hem den samma dag så det kallar jag service. Bra bemötande, Jag är nöjd kund en så länge.

Anders Mikael L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Lätt smidigt snabb affär ,bra pris för inbytet . jättenöjd .

Marcus S gillar detta
Per A
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket bra service och bemötande! Vi är mycket nöjda!

Krook M
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Väldigt smidiga o kundservice vänliga. Rekommenderar de om man skall göra en MC affär.

Rickard M
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Fantastiskt bra och personlig service. Är raka och tydliga i sin kommunikation och har tillit. Inger förtroende. Jag är väldigt nöjd!

Joacim W
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Mycket snabb respons på mail / telefon & snabb service utan väntetid. Bara positivt !

Jonas  L
Skrev om MotorMedlarna Sverige AB

Den skulle vara nyservad men efter 5 mil kom lampan för Service upp, vid Stegeborgs färja blev det stopp ett 15 minuter pga väntan sedan gick temperaturen upp oförklarligt nästan på rött sedan ner lika plötsligt. Men kom hem och ska kolla att alla vätskor är i nivå innan jag kör något mera.

Svar från MotorMedlarna Sverige AB

Okej vilken hoj gäller detta? Återkom gärna direkt tills oss vi så kan hjälpa dig. Mvh Marcus