Bra kundbemötande, snabb installation. Snabb återkoppling. Vi har fått hjälp från start till slut. Jag rekommenderar Moveco.
MOVECO AB
Vill du sänka dina elkostnader genom att installera solceller till din villa? Eller har du precis köpt en elbil som behöver laddas under natten? Hur du än vill spara på energi, är Moveco rätt partner för dig på vägen. Moveco vill göra det enkelt för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att sänka sina elkostnader...
107 omdömen om MOVECO AB
Sedan starten hos Reco 2022
Väldigt trevligt bemötande både via mejl och på telefon. Det märks att dom kan och vet vad dom pratar om när man ställer lite knepigare frågor. Hade fler offerter i luften samtidigt där jag ställde samma frågor till alla. Dock var det bara Moveco som kunde svara på alla frågor direkt och på ett sätt som jag förstod. Vissa frågor gällde installation och andra gällde mjukvaran. De svar jag fick, stämde precis med hur det blev, och det var tryggt för mig som beställare. De verkligen lyssnade på min behov, tankar och funderingar...
Ett överlag mycket gott betyg från start till mål. Kanske lite brist på information stundtals vilket jag tror har att göra med att min kontaktperson åkte iväg på tjänsteresa. Moveco har dock hämtat hem detta och slutuppföljningen har varit mycket bra. Än så länge mycket nöjd med produkten även om systemet bara har varit driftsatt i en dryg månad.
Jag kan verkligen rekommendera Moveco! Man får snabb hjälp, de håller vad de lovar och alltid trevliga att ha och göra med.
Det var bra . Det var bra kommunikation från deras sida. Dom hjälpte mig att komma igång när allt var klart med appen. Det funkar bra med hela systemet!
Det började med att vi hade kontakt med Johan och det fungerade jättebra. Vi diskuterade fram och tillbaka om storlek på Growatt batteri som vi var ute efter, hade redan solceller på taket. Vi sa okej till det vi kom fram till. Tog ca 1 vecka innan vi fick Growatt batteriet och dagen efter kom två supertrevliga killar och monterade, det var Alfredo med lärling. Allt flöt på superbra, de var även tvungna att flytta växelriktaren för kablarna var för korta, men det fixade Alfreda med lärling utan några som helst problem. Vi...
Allt har funkat till belåtenhet👍
Trevligt bemötande från dag ett. Allt har gått smidigt och snabbt. Supernöjd!
Engagerade, kompetenta och håller vad man lovar.
Vi är mycket nöjda med hela upplevelsen från start till mål med Moveco AB. Säljaren var vänlig, lyhörd och genuint hjälpsam – tog sig tid att förstå våra behov och komma med kloka förslag. Även kommunikationen med företagets VD fungerade utmärkt; snabba, tydliga och professionella svar genom hela processen. Elektrikern var riktigt skicklig – snabb, lösningsinriktad, alltid tillgänglig för frågor och dessutom väldigt trevlig att ha att göra med. Solcellsmontörerna arbetade effektivt, noggrant och med ett tydligt fokus på...
Vi vill lämna våra bästa rekommendationer för Moveco AB. Från första mötet med en påläst säljare till slutbesiktningen av vår solanläggning har allting varit noggrant och mycket professionellt åtgärdat. Vi fick förtroende för företaget ganska omgående. Bemötandet från kontorets personal samt installatörerna har varit genomgående mycket trevligt. Vi är fantastiskt nöjda med produkterna, supporten och eftervården från Moveco AB. Det är inte ofta man stöter på en leverantör som tar ett sådant ansvar för sin kund.
Jag är supernöjd med MOVECO, från första säljmötet till konsultation, installation och eftervård. Som med många projekt stötte vi på några hinder längs vägen, även om vissa av dem hade kunnat undvikas, löste MOVECO utmaningarna med ro och professionalism. Att de dessutom erbjöd en av de mest prisvärda offerten (inte den billigaste, men definitivt bland de bättre) gjorde valet enkelt. Jag kan varmt rekommendera dem!
Mycket serviceinriktad och professionell respons och hantering från första kontakt hela vägen till avslutad installation samt detaljerad stöd och information avseende optomal inställning av solenergianläggningen. Föredöme för andra leverantörer!
Mycket professionellt skött både administrativt och praktiskt.
Tack snälla för ditt fina omdöme Gunnar! 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde både det administrativa och det praktiska som professionellt skött. Vi försöker alltid göra jobbet så smidigt och tryggt som möjligt för våra kunder, så det värmer att det märks. Tack för förtroendet och för att du valde oss! ☀️ /Team Moveco
Alltid bra och trevligt bemötande. Snabba svar. Snygga och korrekta montering. Begärde man extra grejer eller installationer, så var det inga problem. De kan sina saker tycker jag. Har viss fog för att skriva detta då jag själv jobbat med el i väldigt många år.
Tack så mycket för ditt omdöme! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både bemötande, montering och vår flexibilitet. Vi vill alltid att det ska kännas enkelt att få saker gjorda och extra kul såklart att få uppskattning från någon med erfarenhet inom elbranschen. Tack för förtroendet och för att du valde oss! ☀️ /Moveco
Seriösa, står för vad man lovar ( så långt min erfarenhet gäller), snygg installation och bra uppföljning. Möjligen att kommunikationen från kontoret kunde varit lite mer proaktiv. Efter 2,5 månader efter installationen är allt som utlovat. Upptumme på det!
Hej Christer, stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med installationen och uppföljningen, det betyder mycket för oss att leverera precis det vi lovar. Vi tar också till oss din feedback kring kommunikationen från kontoret och jobbar aktivt med att bli ännu mer proaktiva i vår dialog med kunderna. Din input hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Tack för förtroendet, vi ser fram emot att finnas här för dig även framåt om du vill utöka din anläggning. /Teamet på Moveco ☀️
Köpt solceller bra bemötande och trevlig personal jobbade snabbt kan varmt rekommendera dom
Hej Örjan, vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd både med bemötandet och installationen. Vårt mål är alltid att leverera snabbt, tryggt och med ett leende på vägen :) Tack för rekommendationen, det betyder mycket för oss! /Teamet på Moveco ☀️
Väldigt snabb och bra service. Trevliga på alla sätt.
Hej Per, stort tack för din fina återkoppling! 🙏 Det gör oss verkligen glada att höra att du upplevt både snabb service och ett trevligt bemötande. Det är precis den känslan vi vill skapa i varje kundmöte. /Team Moveco ☀️
Totalt sätt så är jag väldigt nöjd med installationen av solcellsanläggningen som utförts av Moveco. Detta inkluderar hela processen från: * första kontakten med (den duktiga och pålästa) säljaren, * offerten, * dialogen om ändringar jag önskat, * den uppdaterade offerten, * det totala priset, * leveransen av komponenterna, * installationen av solpanelerna och batterierna, samt driftssättningern av hela anläggningen, * även kommunikationen under hela processen.... Det har skett ett antal ändringar under hela processen...
Hej Zlatko, stort tack för att du delar din upplevelse! 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med hela resan, från första kontakten med vår säljare, via offert och ändringar, till installationen av dina solceller, batterier och driftssättning av anläggningen. Att du uppskattar vår tillgänglighet, dialogen och kommunikationen med både nätägare och er som kund gör oss extra stolta då det är precis så vi vill att en solcellsinstallation med Moveco ska kännas: trygg, smidig och professionell. Tack för ditt förtroende...
Svarar snabbt vid problem när det har uppstått
Hej Roger, tack för ditt fina omdöme! Snabb återkoppling och lösningar när problem uppstår är något vi prioriterar högt, därför känns det extra kul att du lyfter just det. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga med sin solcellsanläggning och med Moveco som installatör. /Teamet på Moveco ☀️
Hög kunskap Trevligt bemötande. Hög tillgänglighet
Hej Margaretha, stort tack för din fina återkopplingen. Vi är glada att du uppskattar vår kunskap, vårt bemötande och att vi finns tillgängliga när du behöver oss. För oss på Moveco är det viktigt att en solcellsinstallation inte bara handlar om paneler och teknik, utan också om trygghet och service genom hela processen. /Teamet på Moveco ☀️
Snabbt svar och bra installation till förmånligt pris.
Hej Bo, stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar både vår snabba återkoppling, installationen och det förmånliga priset. Vårt mål på Moveco är alltid att erbjuda trygga solcellsinstallationer med hög kvalitet – till ett pris som gör investeringen lönsam för våra kunder. /Teamet på Moveco ☀️
Mycket positiv upplevelse från först kontakt till avslutad installation. Allt från säljare, installatörer och ledning. Och ett mycket konkurrenskraftigt pris, 5 solar av 5 möjliga
Mycket trevligt bemötande och serviceinriktade.
Moveco installerade solpaneler, batteri, växelriktare och elbilsladdare. Från start till mål på under 3 veckor. Tack Josefine med kollegor för ett mycket proffsigt utfört arbete!
Köpte solceller av dem tidigare. Då gick allt smidigt förutom specifikation av offert, fick bara en klumpsumma. September 2024 beställde jag batterier och checkwatt från dem. Batterierna installerades men något var knas med växelriktaren. Efter en månad eller 2 så byttes den ut mot annat märke. Då hade marknaden för stödtjänster rasat helt. Ville avboka chekwatt modulen som skruvats upp men aldrig registrerats eller startats. Det fick jag inte. ( med facit i hand skulle de inte ha fått sätta upp den innan hela systemet...
Var mycket nöjd med både säljare och hantverkare. Fick bra återkoppling och uppföljning av säljaren. Hantverkarna var effektiva och gjorde bra jobb. Det var även lätt att bolla frågor med elektrikern som gjorde jobb inne i huset. Jag kan varmt rekommendera dem.
Hållit vad som utlovats i både pris, funktion och tid. Bra och seriös säljare som inte överdrev eller pratade skit om andra. Tog in 4 offerter, två större aktörer som låg 50% högre i pris (varav en erbjöd ett totalt oseriöst och katastrofalt krediterbjudande), en konkursmässig och Moveco (som kunde erbjuda 80% av beloppet räntefritt). Tog en månad från beställning till att det var i bruk i början på maj. 24 paneler och 14kW batteri. Supernöjd än så länge
Vi är väldigt nöjda med Moveco, mycket kunnig och trevlig personal, installationen av solceller och batteri gick smidigt på en dag. Vi kan varmt rekommendera Moveco.
Innan jag beställde min solcellsanläggning hade jag besök av flera leverantörer. Johan på Moveco gjorde ett mycket gott intryck, påläst, seriös och föreslog en rimlig anläggning efter våra behov. Valet föll på Moveco pga av fler faktorer, ett mycket konkurrenskraftigt pris, bra leveranstid, besiktning av anläggningen ingick, snabb återkoppling vid frågor och inte minst bemötandet från Johan. Jag har inte ångrat valet utan är mycket nöjd med allt från leverans och montage till inkoppling och administration. Moveco har...
Tusen tack Johan för dina fina ord! Det betyder mycket att höra att hela upplevelsen – från första möte till färdig anläggning – fungerat så bra, och att du känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Extra roligt är det också att höra att Johans engagemang och personliga bemötande gjorde skillnad. Stort tack för rekommendationen – och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något i framtiden! /Teamet på Moveco
Mycket kompetent personal, både försäljare och montörer. Kan starkt rekommendera dem. Installation av solceller och batteri. /Peter
Stort tack för ditt fina omdöme, Peter! Vi blir väldigt glada över att höra att både våra säljare och montörer gjort ett bra intryck. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med installationen av solceller och batteri – och att du vill rekommendera oss vidare! Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor framöver. /Teamet på Moveco ☀️
Moveco var helt igenom väldigt tillmötesgående och skötte allt väldigt bra, jag kan varmt rekommendera dem!
Hej Alexander, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att allt fungerade bra genom hela processen. Vi uppskattar verkligen din rekommendation! Soliga hälsningar, Moveco ☀️
jag är mycket nöjd ock imponerad .Arbetet utfördes inom den lovade tiden . Med duktiga och trevliga hantverkare. ( Perfekt) Arbetet bestod av Montering av solcellsbatterier
Hej Robert, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd och att allt flöt på som utlovat. Våra montörer kommer att uppskatta att du lyfter fram deras kompetens och bemötande – det betyder mycket för hela teamet. Vänliga hälsningar, Moveco ☀️
Moveco har en produkt som har högre teknikhöjd än konkurrenten dvs den tar tillvara möjligheterna på ett bättre sätt. Vid första mötet med Moveco fick jag en bra och tydlig bild av försäljaren som även följde upp mina frågor på ett konstruktivt och bra sätt. Väl beställd gjordes installationen efter väldigt kort tid. Att en oberoende granskning ingick skapade förtroende och när den väl genomfördes hittades inga större avvikelse (men det var inte helt avvikelsefritt...).
Hej Göran, Stort tack för din utförliga och genomtänkta recension – den värmer verkligen! Vi är glada att du uppskattar den tekniska lösningen vi erbjuder och att vårt arbetssätt, från första mötet till installation och granskning, levde upp till dina förväntningar. Tack för förtroendet! Soliga hälsningar, Moveco
Technical explanation by sales representative was very clear, and got good response from the team whenever approached. Installation was clean.
Hi Chandra, Thanks for your kind review! We're happy you found the technical explanation clear and that the team was responsive. Great to hear the installation went smoothly. Sunny regards, Moveco
JAG ÄR MYCKET NÖJD AV MOVECO. BEMÖTANDE AV MOVECO PERSONAL ANGÖENDE INFORMATION , PLANERING , MONTERING OCH EKONOMI VAR MYCKET BRA OCH GODKÄND. MIN FRU OCH JAG MED HJÄLP AV MOVECO KÖPTE SOLCELL OCH BATTERI. JAG FICK MYCKET MYCKET EKONOMISK STÖD , HJÄLP , TÅLAMOD MED SAMTAL AV MOVECO. JAG ÄR JÄTTE NÖJD , GLAD ATT NI PÅ MOVECO TOG HAND OM MIG SOM MÄNNISKA OCH KUND. JAG REKOMENDERAR ER FRÅN HJÄRTAT. TACK FÖR ALLT AHMAD , NASER BIGDELI 20, 04, 2025
Hej Ahmad, Stort tack för dina varma ord – vi blir verkligen rörda av din fina rekommendation! Det betyder mycket för oss att du och din fru kände er väl omhändertagna genom hela processen, både praktiskt och personligt. Vi är glada att få ha varit med på er resa mot egen solenergi och önskar er all lycka med er nya anläggning. Soliga hälsningar, Moveco
Första mötet kändes seriöst och säljaren var mycket noggran. Killarna som satt upp solcellerna var snabba . Tog tyvärr lite tid emellan solcellsinstalationen och batteri uppkopplingen av elektriker men även denna kille gjorde ett bra jobb. Vi är mycket nöjda med Moveco
Hej Ninni, Tack så mycket för ditt omdöme och för att du delar med dig av er upplevelse! Vi är glada att höra att ni är nöjda med både säljaren och installationsteamet, och att allt blev bra i slutändan. Soliga hälsningar, Moveco
Jag har mycket positiv erfarenhet och kan varmt rekommendera Moveco till alla som vill eller funderar på att installera solceller. Jag har valt Sigenergi och är jätte nöjd med anläggningen, fungerar klockrent. I början fick jag lite små strul med anläggningen men Moveco har hanterat det mycket bra, smidigt och professionellt.
Hej Wissam, Stort tack för din fina rekommendation! Det gläder oss att du är nöjd med din anläggning och att allt fungerar som det ska. Vi uppskattar att du lyfter fram hur vi hanterade de första småproblemen – det är viktigt för oss att vara tillgängliga och lösningsfokuserade när det behövs. Soliga hälsningar, Moveco
Fått solceller installerade på taket och är otroligt nöjd med arbete och kontakter med trevliga montörer och säljare. Kan rekommendera företaget o det varmaste.
Hej Bengt, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både installationen och bemötandet från våra montörer och säljare. Din rekommendation betyder mycket för oss! Soliga hälsningar, Moveco
Fantastisk personal, både säljare, installatörer och leveransansvarig. Jättenöjd med alla
Hej Jan, Stort tack för ditt omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd med hela teamet – det betyder mycket för oss att du lyfter fram både säljare, installatörer och leveransansvarig. Soliga hälsningar, Moveco
Moveco levererade och monterade enligt avtal. Tog ungefär en månad efter att vi signerat offerten tills allt var klart. Det har nu gått två månader sedan anläggningen installerades och är hittintills nöjd med allt, inklusive supporten efter installationen.
Hej Mikael, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att allt gick enligt plan och att du känner dig nöjd både med installationen och supporten efteråt. Soliga hälsningar, Moveco
Moveco har levererat och installerat solceller, batteri samt AI styrning. Hitintills har allt fungerat mycket bra. Slutbesiktningen kvarstår.
Kul att höra att allt fungerar som förväntat! Vi ser fram emot den slutliga besiktningen och att säkerställa att allt är i toppskick. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Stort tack för din recension och för att du valde Moveco :)
Installation av bil laddare. Enkel och smidig process. Trevligt bemötande och snabb installation. Precis som man önskar sig.
Tack för din recension! Härligt att höra att installationen gick smidigt och att du är nöjd. Vi finns här om du behöver oss framöver. Tack för att du valde Moveco! :)
Otroligt smidig process från början till slut. Blev nån försening av leverans men det kommunicerades tidigt och sköttes bra. Efter hembesök fick jag en offert som stämde med slutprodukten. inga oväntade kostnader. Montörerna kändes proffsiga och var vänliga. inga anmärkningar på slutbesiktningen. I sin helhet en mycket nöjd kund :)
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att processen varit smidig och att du är nöjd med både kommunikationen, installationen och resultatet. Vi strävar alltid efter en transparent och professionell upplevelse. Tack för ditt förtroende och för att du valde Moveco! :)
Professionellt och trevligt bemötande. Jag bor i nedre Norrland. Montörerna kom upp på förmiddagen och hade monterat allt innan kvällen. De arbetade metodiskt och snabbt. Det blev snyggt. De löste problem som jag inte hade uppmärksammat som att en del takpannor var trasiga där de skulle montera. De frågade mig om det var OK att ta takpannor från andra sidan taket och byta. Såklart det var. De bytte plats på takstegen till sotaren för att solcellerna skulle få plats på sydsidan. (Takpannorna på andra sidan lagade jag efter...
Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att installationen gick smidigt och att vårt team kunde lösa utmaningarna på ett bra sätt. Vi strävar alltid efter kvalitet och kundnöjdhet, så det är extra roligt att vi levde upp till dina höga förväntningar. Stort tack för förtroendet och för att du valde Moveco!
Rekomenderar inte att anlita dom leveranser kommer när när sagt ingen hör av sig när leveranserna kommer väntat på elektriker 3v nu hade inbikad tid som blir ombokad vet ej när dom ska komma montörerna hade sönder altantaket mycket misnöjd med hur det här sköts så får se när deras elektriker behögar att komma 4-5/2-25 kom tillslut elektrikern och gjorde det sista atälde batteret på plats kopplade in det, mem städning efter man borrat i gips och väggar lämnar man kvar och damsuger ej efter sig Den 21/8-25 en huvudräkning...
Bra, Bra plan för färdigställande. Bra och trevliga hantverkare. Rent och snyggt efter jobbets färdigställande
Så roligt att höra! Vi är glada att du är nöjd med både processen och resultatet. Stort tack för ditt förtroende! :)
-Bra förklarad teknik i samband med offert. Några uppdateringar från oss blev det, vilken de skötte bra. -Förväntningarna var på rimlig nivå, Moveco levde upp till dessa. -Vi beställde installation av: solpaneler, vxl.riktare, styrutrustning samt batterier.
Tack för din recension! Kul att höra att du uppskattade genomgången av tekniken och att uppdateringarna hanterades smidigt. Det gläder oss att vi levde upp till dina förväntningar. Stort tack för ditt förtroende. :)
Trevlig bemötande. Kunniga och professionella personal. Köpte 39 solpaneler och batteri, växelriktare. + två extra batterier. Mina förväntningar var välldig klara eftersom jag hade personer i eran företag med goda rekommendationer av tidigare utfört arbete. Så jag kände mig mycket säker.
Tack för din recension! Härligt att du kände dig trygg i ditt val och att vårt team levde upp till dina förväntningar. Vi uppskattar ditt förtroende och är glada att ha fått leverera din solcellsanläggning! :)
Kunnig personal. Hållit vad dom lovat.
Tack för din recension! Det gläder oss att du uppskattar vår kunskap och att vi har levererat enligt förväntan. Vi uppskattar att du valde Moveco!