Det var som förväntat så jag är nöjd
Munkedals Bilservice AB
Välkommen till Munkedals Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Munkedal! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi utför AC-service, bromsservice, felsökning, installation av motor- och kupévärmare och dragkrokar samt hjälper dig med däckbyte och förvarar av dina hjul på vårt...
47 omdömen om Munkedals Bilservice AB
Fint bemötande Nöjd med arbetet.
Alltid bästa service, Rekommenderar.
De tog sig tid, upptäckte felet, förklarade tydligt & med tydlig information om vad som skulle åtgärdas, samt fick ett kostnadsförslag som verkligen stämde
Jag är helt nöjd med den service som gjordes med bilen är det inte 30 tecken nu tro
Lite svåra att få tag på via mail och inte jätte bra respons vid frågor. Kunde framgått mer online hur dem vill bli kontaktade då jag hittade olika mailadresser. Men själva servicen var bra och när bilen väl var servad och lagad är jag nöjd.
Jag lämnade in bilen på årsservice. Allt gick snabbt och bra. Jag rekommenderar Munkedals Bilservice.
Mycket gott bemötande. Trevlig personal.
Funkar väldigt bra, löser det mesta med väldigt fint bemötande och hög servicenivå, rekommenderas varmt!
Bra bemötande Att felet skulle åtgärdas inom rimlig tid,vilket det också gjordes Byte av hjullager vä bak ABS -sensor Skäkta varningslampor Mycket bra
Allt perfekt och seriöst kan rekommenderas
snälla och trevliga lätt att sammarbeta bra tillmötes
Mycket bra trevligt bemötande och kunnig personal
Trevliga snabbjobbade billiga 😉😉😉
Bra verkstad med bra personal som inte försöker sälja på en onödiga grejer.
Mknkedals Bilservice har gjort ett bra jobb med min bil ännu en gång, tack 😊
Mycket trevliga grabbar som man blir bemött av när man kommer dit. Dom kan verkligen sitt jobb.
Mkt trevliga och duktiga. Kan verkligen rekommenderas.
Bra! Kom med ett akut problem o ch fick snabbt proffsig hjälp!
Väldigt bra bemötande och bra service, bättre kvalitet får man leta efter
Jag har under flera år nu lämnat in alla våra bilar till företaget. Jag har dessutom rekommenderat dem till bekanta och vi är alla nöjda. Vi är nöjda med bemötandet, proffesionaliteten, prissättningen. Senast servades husbilen, oljebyte och reparation av belysning fram. Sammanfattningsvis - ett företag med hög trovärdighet och duktig personal.
Kanon bra jobb. Bra Servic och bemötande
Bra servis och trevlig personal.
Trevliga, noggranna och snabb service!
Bra och noggrann service, trevligt bemötande vid bokning. Kollar över andra delar och informerar om ev. slitage 👌😊
Om alla företag bemötte sina kunder på det sättet som de gör skulle det vara helt underbart företagsklimat i Sverige så jag tackar för för det bemötande jag fick av dem
Bra bemötande. Löste problemet på ett proffsigt sätt. Fixade fel efter besiktning och även efterkontroll mycket nöjd.
Besöket kan sammanfattas med: Vänligt, enkelt och snabbt!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
De är där för att reparera bilar och kundservice kanske inte är fokus. Men de gör det de skal och de gör det bra. Nöjda varje gång.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Känns bra o seriöst, man får förtroende för dom
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Vänligen Autoexperten
Riktigt proffsigt och bra bemötande. Har endast nyttjat verkstaden ett par ggr men kan rekommendera den.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. mvh Autoexperten
Kan man altid lita på ! Kunnig personal! Och bra bemötande
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar verkstaden
Som vanligt mycket bra service
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Jättebra bemötande. Känner förtroende för er! Gjorde service på bilen.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Mkt bra service och personal 🥳
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Trevlig personal och bra utfört arbete
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket trevliga, hjälpsamma och duktig personal, bra priser
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Bemötande var bra.. Hade begärt att få bytt bromsskivor och klossar. Det gick snabbt och bra.!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Duktig personal som vet vad som skall göras Servicekänsla och prisvänliga
Bra priser och har aldrig haft någon reklamation på något arbete de har gjort.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Snabb, informativ och bra service.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Jag bokade tid via e-post och fick snabbt svar. Jag har blivit rekommenderad att vända mig till Munkedals Bilservice av både vänner och kollegor så jag förväntade mig ett bra jobb, och det tycker jag att de gjorde! Kundbemötandet var också bra. Jag kände mig trygg och kommer absolut tillbaka till nästa bilservice eller annat som min bil kan behöva. Jag har redan rekommenderat min familj att anlita Munkedals Bilservice.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra bemötande och väl utfört arbete.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Skäligt timpris och väl utfört arbete.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Väldigt nöjd trevliga och hjälpsamma gör ett bra jobb
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Bara positivt gott bemötande,gör allt dom kan snabbt och väldigt bra.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar från oss på verkstan
Mycket nöjd. Snabb och bra service.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från vi på verkstan