MyChoice Sydafrika

MyChoice Sydafrika

5.0 / 5 baserat på 125 omdömen
Välkommen till MyChoice Sydafrika!
Funderar du på att resa till Sydafrika - tveka inte att kolla med oss, vi bor här! Vi som jobbar på MyChoice Sydafrika har bott här i över 20 år och kan därför guida dig genom de Sydafrikanska hemligheterna som bara lokalborna känner till.

Varför MyChoice Sydafrika?
- Få tillgång till unika tips och lokala pärlor.
- Vi bor här. Och behandlar dig som den gäst du är.
- Vi hjälper dig på plats. Oavsett tidpunkt.
- Du pratar alltid med någon av våra specialister.
- Alla resor och boenden är kvalitetssäkrade.

När du reser med oss kan du antingen välja något av våra färdiga paket eller skräddarsy din egen resa. Varmt välkommen att besöka vår hemsida för att få mer inspiration om vilken resa som passar dig bäst!

Utmärkelser

125 omdömen om MyChoice Sydafrika

Sedan starten hos Reco 2019
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-03-16 Insamlad av företaget
  En mycket trevlig upplevelse där det mesta översteg våra förväntningar!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-03-13 Insamlad av företaget
  Hittade till MyChoice via internet och blev positivt och glatt kontaktad av Dennis. Han var inkännande och kom med ett förslag till oss med de önskemål vi hade och det kändes tryggt från början. Allt fungerade sedan klockrent och blev hur bra som helst. Vi möttes aldrig men hade kontakt via SMS. Hög nivå på de tjänster, boende, restauranger etc. som Dennis förbokade åt oss. Vi kan varmt rekommendera My Choice.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-03-12 Insamlad av företaget
  När vi skulle planera vår resa till Sydafrika kom vi i kontakt med MyChoice. Med deras hjälp, goda idéer och förslag blev vår resa en oförglömlig upplevelse. Mycket trevligt och tillmötesgående bemötande. Kan varmt rekommendera dem.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-03-10 Insamlad av företaget
  De ordnade och planerade hela vår resa, en vecka i Kapstaden, tre dagar i Franshoek och tre dagar safari. Varenda rekommendationer de gav var över våra förväntningar. Alla boenden, restauranger och utflykter. Vi fick en fantastisk resa tack vara dem och jag rekommenderar starkt!

  Vi hade dessutom otur med vädret på safari och missade på grund av detta våra flyg hem och fick stanna en extra dag. Andreas på My choice Sydafrika och hans kollegor var så hjälpsamma och gjorde allt de kunde för att hjälpa oss boka om nya flyg och boenden.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-03-05 Insamlad av företaget
  MyChoice Sydafrika, med Andreas i spetsen, har på ett helt fantastiskt sätt hjälpt oss med att få till vår drömresa till Sydafrika. Resans upplägg skräddarsyddes efter våra önskemål och vår upplevelse överträffade alla förväntningar. Det kändes som att Andreas förstod precis vad vi var ute efter och vilken typ av resa just vi ville ha så alla bokningar av boende, förslag på resrutt, utflykter, aktiviteter, och inte minst alla restaurangtips blev precis i linje med vad vi ville ha, och vi hade aldrig kunnat få till det lika bra på egen hand. Tryggheten och enkelheten i att få hjälp med precis allting, och då menar jag verkligen allting, ner till minsta detalj, var för oss också helt ovärderlig och gjorde att vi verkligen kunde njuta av vår resa istället för att fundera på praktiska saker. Sydafrika är verkligen ett helt otroligt resmål, och vi längtar redan tills vi kan åka tillbaka nästa gång. Och när vi väl gör det kommer vi utan tvekan ta hjälp av MyChoice och Andreas igen, som får våra absolut varmaste rekommendationer!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-02-27 Insamlad av företaget
  Vi blev bemötta på ett professionellt sätt, med fullt fokus på vår resa. Vi fick en resa som vi upplever verkligen blev "vår" resa tack vare det engagemang och kundkskap om Sydafrika Andreas Östergren och My Choice hade. Vi fick tre resor i en (storstad, vin och safari) med bra råd och guidning till inte bara de självklara turistmålen utan också till mer lokala servärdheter som verkligen gav mersmak. Restauranger, guider, transfer, boende och förslag till planering var toppen. Vi blev väldigt glada att besöka Franschhoek med ett fantastiskt hotell och underbar mat och vin. Och safarit kan vi inte med ord beskriva hur bra det var. Er hjälp var också ovärderlig när vi fick problem med översvämning och fastnade en dag extra på lodgen. Från mig får vänner och bekanta bara ett tips vad gäller Sydafrika och det är MyChoice och Andreas Östergren!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-02-20 Insamlad av företaget
  Fick kontakt med my choice travel via rekommendation av vänner. Det har varit tryggt och de har varit till stor hjälp under vår resa. Vi är supernöjda med upplägget och de val vi gjorde och blev rekommenderade till.
  Alltid lätt att få kontakt med, och de återkopplade snabbt.
  Kan varmt rekommendera Andreas Östberg och hans kollegor my choice travel.

  /Thomas och Sofie
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-02-20 Insamlad av företaget
  Vi är verkligen supernöjda med MyChoice och Andreas! Allt från hjälp med upplägg, planering, bokningar och tips. Vår resa blev verkligen en helt fantastisk upplevelse och ett minne för livet. Mycket tack vare Andreas och hans personliga engagemang. Han mötte upp oss på hotellet första dagen och under hela vår vistelse i Sydafrika kunde vi höra av oss med frågor och funderingar och vi fick alltid snabb återkoppling.
  Stort tack från oss! Kan varmt rekommendera MyChoice!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-02-19 Insamlad av företaget
  Dennis hjälpte oss på bästa sätt att få ihop resan! Rekomenderas! Han kom med tips och råd på alla plan och svarade på allt vi undrade.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-02-19 Insamlad av företaget
  Vi tog kontakt med MyChoice Sydafrika efter att ha fått dem rekommenderade av bekanta. Personalen hjälpte oss tidigt med att rekommendera resetillfälle efter önskemål, upplevelser och budget. Utefter dessa parametrar skräddarsydde MyChoice en otrolig agenda som innehöll alla våra önskemål. Eftersom vi tog kontakt med företaget ca ett år innnan avgång så uppehöll personalen en professionell kontakt med oss fram till avresa genom regelbunda avstämningar. Då vår resa kretsade mycket kring mat och vin gav personalen oss bra information om vilka ställen vid borde boka och när vi senast var tvugna att göra detta för att garantera en plats. Vi bokade även aktiviteter genom MyChoice hemsida som var några av de bästa vi haft. De har verkligen plockat ut det bästa av det bästa och enkelt gjorde tillgängligt för oss att hitta.

  Väl nere i Kapstaden fick vi ett bra bemötande av vår kontakt Dennis som gick igenom hela resan med oss i punkt och prickar. Det kändes bra att få en kontakt nere i Kapstaden som man också kunde ställa alla frågor till vid behov.

  Därefter började den bästa resan vi haft. Någonsin. Alla aktiviter och händelser var så genomtänkta och flöt så väl in i varandra. Vi var inte missnöjda med något som MyChoice hjälpte oss med och det märktes att de vet vad de gör.

  Otroligt stort tack för hjälpen att skräddarsy vår resa Dennis och MyChoice Sydafrika! Vi kommer mer gärna tillbaka!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-02-18 Insamlad av företaget
  Vi har fått ett fantastiskt bemötande av MyChoice. De mötte upp första dagen för att informera och ge tips. Redan vid första kontakten kände jag att de var lyhörda för våra önskemål och anpassade resan efter vad vi efterfrågade. Våra förväntningar var att de skulle lägga en grundplan. Det var precis vad de gjorde. Vi fick hjälp med boende och safaritur. De skickade länkar på bra dagsturer och restauranger så vi kunde anpassa resan efter vad vi ville uppleva. Resan blev magisk och jag kan varmt rekommendera MyChoice till er. Åsa med familj.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-02-14 Insamlad av företaget
  Vi har varit i Sydafrika 3 tillfällen. Efter tips från vänner valde vi att anlita MyChoise för hjälp med vår resa. Dennis har varit en stor tillgång och stöd med bokningar av boende och flyg för vår resa. Dennis har också varit med hjälp och blixtsnabb återkoppling på sms och mail vid våra frågor under resan. Stort tack Dennis med medarbetare för en lyckad resa. Jag rekommenderar MyChoise som är unik och personlig resebyrå PO och Anna Blomqvist
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-02-10 Insamlad av företaget
  Jag bokade en resa till Sydafrika 2020 som blev inställd pga. pandemin och som sedan fick bokas om två gånger pga. nya utbrott av Covid-19.

  Helt otroligt bra service av Andreas som svarade snabbt på mail och uppdaterade om läget under hela tiden samt skötte all kontakt med hotell och safarilodge som fick bokas om.

  När det sedan var dags nu två år senare så fick jag all hjälp jag behövde (almänna råd och tips, saker att tänka på med hyrbil, när man kör osv.) och även en resplan med rekommendationer i världsklass på allt från restauranger till konserter, utflykter osv. och han fanns med under hela resans gång bad det än gällde.

  Kändes tryggt och vi kunde inte bli mer nöjda!
  Rekommenderar till 100%
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-02-09 Insamlad av företaget
  Vi var 2 par som gjorde en rundresa i Sydafrika med vinprovning, safari och lite annat sevärt.
  Vi fick snabba svar på alla våra funderingar,
  Prisvänligt, bra förslag på sevärdheter, restauranger mm.
  Trevligt att få träffa er när vi kom till Kapstaden
  Alltså är vi supernöjda👌🏽
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-01-30 Insamlad av företaget
  I was recommended by a friend to contact Anderas at MyChoice for the planning our South Africa holiday. Choosing him to set it all up was probably the best choice we made!

  Andreas was extremely service minded and proactive. He helped us with suggested route and places to stay, and also helped with practical advice and how to deal with various issues. In the planning, I always felt he had our best interest in mind and that he was ahead of things that needed to be dealt with.

  The places he helped us book (hotel in Capetown, safari in Gondwana, guesthouse in Wilderness and vineyard in Stellenbosch) were great places. We had some minor issues at the vineyard, and when we contacted Andreas about those, he immediately helped us make alternative arrangements for our last day.

  We bought our trip before the pandemic, and it was postponed twice, pushing it two years. In that period, Andreas continuously kept us in the loop and also negotiated prices for us so we basically did not have to pay anything for the delay. When we arrived in Cape Town, Andreas met us in our hotel on the first day and talked with us about the itinerary, clearing out any questions we had.

  Very happy.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-01-27 Insamlad av företaget
  Otroligt nöjd! Fanns inget att klaga på! Verkligen fantastiskt på alla sätt. Alla tips/rekommendationer var otroliga
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-01-23 Insamlad av företaget
  Det var en ren tillfällighet att vi gick in på MyChoice hemsida, men det resulterade i en helt fantastisk resa till Sydafrika.
  Vi uppskattade alla personliga skypemöten inför resan där vi i detalj planerade vart vi skulle, hur vi skulle bo och vad vi skulle uppleva. Dennis förmåga att omvandla våra intressen och önskemål till helt perfekta hotell, restauranger och aktiviteter gjorde att allt blev mycket lyckat. Superlativen räcker inte till.
  Det kändes också väldigt tryggt att ha någon där nere att ringa om något skulle hända.
  Vi antog också tipset att följa med Jim från African invite på två dagsaktiviteter vilket var värt varenda Rand. Han är Sydafrikan men talar även svenska. Så gillar man fåglar och vin som vi gör är Jims guidade turer en lisa för själen.
  Vi planerar redan nästa resa till Sydafrika och att planera denna med Dennis på My Choice Sydafrika är en självklarhet!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-01-23 Insamlad av företaget
  Andreas var allt du behöver för att ha en drömresa till Syd Afrika! Vi var oändligt tacksamma for all hans hjalp och utmärkta tips! Han anpassar sig efter allas behov. Alltid snabba svar och dessutom få träffas direkt vid ankomst var superb!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-01-19 Insamlad av företaget
  Ska ni åka till Sydafrika så ska ni kontakta MyChoice. Ni får då den absolut bästa tänkbara guidningen till en resa som är helt i er smak. Andreas som hjälpte oss lyssnade noga in vilka våra önskemål var med vår resa och kom med förslag utifrån det. Förutom lyhördhet för kunden möttes vi av trevligt bemötande med snabba svar både innan och under vår resa.

  Kalle och Annika
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-01-18 Insamlad av företaget
  Andreas har tagit hand om oss väl från den dagen vi skickade vår förfrågan till första dagen i Kapstaden där vi mötte upp Andreas för ett möte där vi fick våra sista frågor besvarade.

  Andreas hjälpa oss att boka safarin i Pilenesberg och boendet i Kapstaden/Franschhoek vilket verkligen underlättade för oss då man oftast inte har koll på vilket område man ska bo i.

  Vi är mycket mycket nöjda med vår semester som Andreas hjälpte oss att boka!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-01-16 Insamlad av företaget
  Tydligt att MyChoice Sydafrika lyssnar på dina specifika behov och presenterar en bra förslag efter dina önskemål och förutsättningar.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-01-15 Spontant omdöme
  Dennis lyckades få med massa delar som vi ville se och uppleva i Kapstaden. Allting kändes smidigt när vi skulle vara med på tidiga aktiviteter eller när vi skulle flyga från Kapstaden till Krugerparken.

  Dennis tips om att ordna simkort till mobilerna var otroligt hjälpsamt! Det underlättade att beställa Uber och inte behöva förlita sig på Wi-fi. Likväl om man behövde överföra till kortet.

  Vi gjorde en heldagstur med Local Knowledge som Dennis hade bokat åt oss och det var en riktigt härlig upplevelse. Mötte andra par och det var avslappnat från guiderna men samtidigt professionellt. Allt detta trots att vi gjorde en guidad tur under Boxing Day.

  Mychoice är definitivt rätt val om man skall utforska Sydafrika.

  Supernöjda
  Anna-Maria och Niklas
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-01-07 Insamlad av företaget
  Stora vågen till My Choice Sydafrika! Från första kontakten tills vi kom tillbaka till Sverige, följde ni oss väldigt proffesionellt och engagerat. Med fantastiska hotell, restaurang- och aktivitetstips. Kändes som vi höll en god vän i handen. Välkommen att fiska i Vindelälven Andreas 🙂 Eva o Johan
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2023-01-03 Insamlad av företaget
  Så bra det blev ! Tack vare Dennis på MyChoice Sydafrika. Att få hjälp med planering, bokning och tips är det bästa man kan göra när man reser till ett land man aldrig besökt . Att på en begränsad tid uppleva både stad, land , golf , vingårdar o safari i ett lagom tempo och fyra fantastiska boenden hade vi inte fixat själva . Jim , sydafrikan som pratar svenska som guidade oss i historia, kultur och vin gjorde att resan fick ett djupare innehåll. Vi kände oss trygga med Dennis och visste att han bara fanns ett samtal bort om något skulle hända oss. Eller som när vi blev försenade och landade i Cape Town mitt i natten och Dennis stod där på flygplatsen o tog emot oss och lotsade oss hela vägen till Franschhoek.
  Kan varmt rekommendera MyChoice Sydafrika.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-15 Spontant omdöme
  Tacksam!! Sydafrika tog oss med storm och tack vare MyChoice och Dennis blev våran resa verkligen ett minne för livet. Allting var perfekt, från början till slut. Kapstaden, safari, valar, sol&bad och Franschoek. Vi fick en reseplan som var perfekt skräddarsydd åt oss, fina hotell med bra läge och grymma restaurang och drinktips för två matnördar som oss!
  Vi fick bra hjälp med att boka diverse aktiviteter och hyrbil, samt väldigt tryggt att kunna ha kontakt när vi väl var på plats.
  Samt ett väldigt stort plus att det var så enkelt och smidigt att få hjälp med att boka om när covid bröt ut

  Ett stort tack från oss! Sydafrika är paradiset på jorden och funderar man på att åka så ÅK!!!(och ta hjälp av MyChoice) Kram<3/Hilda&Filip
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-15 Insamlad av företaget
  Så glad att vi hittade MyChoice Sydafrika och Andreas.
  Vi hade höga förväntningar som infriades på ALLA områden.
  Fantastika golfdagar på Fancourt, magiska möten med vilda djur på Gondwana game Reserve och en vecka i fantastiska Cape Town.
  Ett minne för livet för vår familj! Standarden är satt för framtida resor!

  //Familjen Bringefält
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-13 Insamlad av företaget
  En resa i världsklass! MyChoice Sydafrika hade styrt upp en helt fantastisk vistelse för oss.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-12 Spontant omdöme
  Talar för hela ALFREDs vägnar:

  WOW, säger vi bara! Vilken upplevelse för livet ni skapat åt oss på ALFRED.
  Dennis, ditt personliga engagemang från start till mål och din förmåga att konstant lyckas läsa av oss under hela vägen har varit helt otroligt.

  Er närvaro och höga service har oklanderligt levererats från start till mål.
  Dennis, Tabi, vår personliga Chaufför och alla guider vi haft förmånen att få träffa, ni har haft sånt öga för detaljer och varenda moment har varit noga uttänk, vilket verkligen har märkts. När vi inte trodde det kunde blir bättre så blev det just det, precis hela tiden.

  Vi hade aldrig fått samma upplevelse utan er och nu önskar vi bara att ni öppnar upp världen över, för hur ska vi annars kunna toppa denna resa framöver?!

  STORT TACK för en magiskt upplevelse
  vännerna på ALFRED Consulting AB
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-10 Insamlad av företaget
  Vi behövde hjälp med att hitta en safariresa som en del av en lite längre resa i Sydafrika. MyChoice svarade direkt och gav oss ett antal bra alternativ att välja mellan. Jag tycker beskrivningen stämde väldigt bra med det ställe vi valde till slut, och det blev en extra trygghet för mig när vi reste dit. Vi fick också många andra bra tips och rekommendationer inför resan och det hjälpte också till. Jag kan verkligen rekommendera MyChoice som gav oss synnerligen bra service rakt igenom med tydliga beskrivningar, bra tips och snabba svar.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-10 Insamlad av företaget
  MyChoice med Dennis i spetsen gjorde att våran resa blev helt perfekt.
  Proffsiga och ser till att alla i sällskapet har det fantastiskt!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-09 Insamlad av företaget
  Helt fantastisk upplevelse från start till mål!
  Dennis och gänget har med sitt personliga engagemang och otroliga känsla för service, skapat en sådan trygghet så vi bara kunnat luta oss tillbaka och njuta, LYX!
  Vill alltid ha en Dennis med på mina framtida resor.
  Stort tack för att ni skapat minnen för livet!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-09 Insamlad av företaget
  Allt var fantastiskt! Utan er hade resan varit detsamma, åker jag tillbaka kontaktar jag absolut er igen OCH rekommenderar till alla jag känner :D
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-09 Insamlad av företaget
  Fantastiskt bemötande från första kontakt och genom hela resan. Dennis och gänget ger en extraordinär service som överträffar alla förväntningar och den resa vi gjorde med företaget hade aldrig kunnat genomföras på ett bättre sätt. Vi fick hjälp med allt vi ville och mer därtill och vid varje moment på resan så fanns MyChoice där för oss och lyfte upplevelsen till något utöver det vanliga. Studiebesök i Waterfront, Zipline, Vinprovning, Sidecar, Table Mountain, Safari, restaurangbesök, allt planerat i minsta detalj och med extraordinär service! Kan inte ge högre betyg än 5 men skulle gärna vilja!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-09 Insamlad av företaget
  Grymt trevliga och kunniga. Jag åkte ner utan några förväntningar då jag litar på min kollega som bokade. Men om jag hade haft högt ställda förväntningar så levererade gänget mer än väl.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-09 Insamlad av företaget
  Helt suveränt gäng som gav oss service över förväntan. Trevliga, kunniga och punktliga. Kan verkligen rekommendera MyChoice Sydafrika till såväl företag som privatpersoner.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-09 Insamlad av företaget
  MyChoice hjälpte oss att få en helt fantastisk upplevelse i Sydafrika. Överträffade verkligen alla mina förväntningar! Rekommenderar verkligen Dennis om man ska åka till Sydafrika. Minnen för livet! Tack ännu en gång för allt!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-07 Insamlad av företaget
  We had some wonderful days in South Africa in November, all planned by Dennis at MyChoice. Dennis' desire to make our trip an incredible experience was fulfilled to 100%. The questions we had during the trip were always answered quickly and efficiently, rental car booked and delivered and all the restaurants Dennis recommended were completely to our taste. If you want a fantastic experience of South Africa, contact Dennis at MyChoice!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-07 Insamlad av företaget
  Ovärderligt stöd vid planeringen av vår resa till Sydafrika.
  Stor tillgänglighet väl på plats i Sydafrika. Hade mycket hjälp av den lokala kännedom som finns hos MyChoice samt de förslag på aktiviteter, utflykter, restauranger mm vi fick när vi äntligen var på plats i Kapstaden med omnejd.
  Kan starkt rekommendera MyChoice!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-07 Insamlad av företaget
  Kan inte säga annat än helt fantastiskt! Hade nog inte fått till en så bra och magisk resa utan dem! Dennis på MyChoice var guldvärd!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-07 Insamlad av företaget
  Ett allt igenom fantastiskt omhändertagande av Dennis med kollegor. Upplägget på resan var 10 av 10 p.
  Maken till service har man nästan inte upplevt.
  Glada, trevliga, service de luxe - inget var något problem att lösa.
  Rekommenderar å det varmaste MyChoice Sydafrika!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-07 Insamlad av företaget
  MyChoice bidrog till att göra våran resa oförglömlig, ett minne för livet.

  Tusen tack för allting du gjorde för oss Dennis, du såg verkligen till att ingenting saknades under våran vistelse i Sydafrika. Dig kan man verkligen förlita sig på.

  /Saman från ALFRED
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-07 Insamlad av företaget
  MyChoice Sydafrika överträffade alla förväntningar, Dennis lokalkännedom och kunskap om vad vi ville ha ut av resan, samt Thabi som följde med och guidade var helt fantastisk, gav även personlig touch på guidningarna.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-07 Insamlad av företaget
  Ett mycket professionellt företag. Väldigt bra bemötande av både företaget och de guider och andra de knutit till sig för att genomföra uppdraget. De agerade professionellt hela tiden och kändes som om de var vårt företags förlängda arm.
  Jag kan verkligen rekommendera ett inlyssnande företag som är på din sida med en stor kunskap om landet, som agerar som din förlängda arm på ett, helt enkelt, utmärkt sätt. 5 stjärnor av 5 möjliga.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-12-06 Insamlad av företaget
  Vår resa till Sydafrika blev ganska hastigt bestämd och vi googlade runt lite och tänkte att vi kunde kolla vad en resebyrå förslår man ska bo/se/göra i Kapstaden. Vi hade inte en tanke att boka något och brukar resa på egen hand. Skickade ett mail till mychoicesydafrika och hade kort därefter ett trevligt samtal om våra önskemål. Strax därpå fick vi ett reseupplägg som lät väldigt bra men vi var osäkra på vad detta skulle kosta oss. Blev positivt förvånade att höra att ingen mer kostnad tillkom, endast hotell och safaribokning som vi lät mychoicesydafrika boka via deras kontakter var deras ersättning. Hotellen/safarin kom till samma pris som hotels.com angav, ingen extrakostnad för oss alltså. Innan resan hade vi lite frågor och med väldigt kort svarstid fick vi bra guidning. Strax innan resan fick vi ett dag för dag upplägg med utflyktstips och restaurangtips. Väldigt värdefullt och vi utnyttjade tipsen fullt ut och fick uppleva en bra mix av restauranger med fin miljö, god mat och bra priser, en del vi aldrig hade hittat till själva. På plats mötte Andreas upp och gav fler tips och han fanns sedan tillgänglig under hela vår resa och var behjälplig på bästa tänkbara vis. Rekommenderar Mychoicesydafrika varmt för deras sätt att läsa av oss och förstå våra önskemål på ett ypperligt sätt. Kommer självklart kontakta dem igen om/när vi besöker Sydafrika igen
  Gilla
 • 2022-11-23 Spontant omdöme
  Vi har haft en fantastisk resa i Sydafrika tack vare My Choice Sydafrika, Andreas .
  Vi fick hjälp med att planera resan, och bokning av alla boenden samt bokning av bilen.
  Vi pratade även Andreas på telefon några gånger, och däremellan hade vi mailkontakt.
  Kändes väldigt tryggt och bra, och vi fick även ett personligt besök av Andreas när vi anlänt till Kapstaden, mycket trevligt 👍
  Vi kunde kontakta Andreas när som under resan om det var något vi funderade på, eller fråga om, kändes väldigt tryggt.
  Absolut högsta betyg för hela resan, ställen vi bodde på och alla utflykter, och restauranger.
  Rekommenderar MyChoice Sydafrika, till alla som funderar på att åka till Sydafrika 👍🤩
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-11-09 Spontant omdöme
  Mycket bra planering, variation och helhet. Återkopplade suveränt under resans gång, proaktivt och lyhört. Våra varmaste rekommendationer. Tack MyChoice!
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-10-30 Spontant omdöme
  Så bra! Kändes att Dennis lyssnade på vad vi önskade, och han hjälpte oss att sy ihop en toppenresa.
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-08-03 Insamlad av företaget
  Fantastiskt hjälp och service vid vårt första Sydafrika besök. Lyssnade på våra önskemål och gjorde resan smidig, enkel och full av roliga aktiviter! Tack!
  Stort tack för din rekommendation Sofie. Roligt att ni är nöjda med vår hjälp och service och att ni blev nöjda med resan. Varma hälsningar från Kapstaden, MyChoice-teamet MyChoice Sydafrika
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-08-03 Insamlad av företaget
  Kanon! Många värdefulla tips o personligt besök vid ankomst. Fin resplan, känndes tryggt att kunna kommunicera med dem under resans gång, och få snabb och personlig respons. Fin kontakt även under de två år vi var tvungen att skjuta upp resan p g a pandemin.
  Hej Lars Göran! Stort tack för att du tog dig tid att ge oss en rekommendation. Verkligen superkul att få höra att ni är nöjda med vår service och att ni äntligen fick uppleva Sydafrika. Varma hälsningar från Kapstaden, MyChoice-teamet MyChoice Sydafrika
  Gilla
 • skrev om MyChoice Sydafrika
  2022-06-29 Spontant omdöme
  Kapstaden, safari och Mauritius; min bucketlist-resa med mina vuxna barn, framskjuten ett år pga Covid. Hade höga förväntningar, och de inte bara infriades, de överträffades ordentligt! Planering, kontakt före och under resan, alla boenden, upplevelser, guider, tips mm mm, allt har varit helt fantastiskt! Kan varmt rekommendera MyChoice för Sydafrikaresan!
  Hej Margareta! Stort tack för din fina rekommendation. Jättekul att ni är så nöjda med resan och vår service. Det var ett rent nöje att få skämma bort er! Varma hälsningar från Kapstaden, MyChoice-teamet MyChoice Sydafrika
  Gilla