Jättebra och kompetenta körlärare som på ett pedagogiskt och lugnt sätt förklarar och lär ut hur man ska köra på ett säkert sätt. Jag är jättenöjd med Ntrafikskola!
N Trafikskola
N Trafikskola i Finntorp startades 1991, vilket gör oss till Nackas äldsta trafikskola. Vi erbjuder körlektioner med både manuellt och automatväxlade bilar, Motorcykel lätt, begränsad samt tung, moped klass1 (EU-moped), teorikurser, handledarkurs, riskutbildningar samt intensivkurser. Från och med 2017 har vi utbildningar på...
494 omdömen om N Trafikskola
Sedan starten hos Reco 2015
Husse hjälpte mig att ta mitt A-kort i början på sommaren. Väldigt pedagogisk, lätt att ha och göra med, är positiv, ger bra feedback och väldigt rolig att köra hoj med! Rekommenderar starkt N Trafikskola och Husse som lärare. Har även varit med på kursen för Risk 1 och även där var det en väldigt bra kurs med bra innehåll och även stämning samt en lärare som ingav förtroende, Robert. Vill ni ta MC-kort, boka in er på N Trafikskola!
Otroligt bra körskola! Alla är så trevliga och proffsiga. Jag hade Therese när jag skulle ta Automatkörkort och hon var fantastisk. Alltid trevlig, upplyftande och fick en aldrig att känna sig dålig när det blev lite fel, tvärtom. Rekommenderar starkt😀
Vi har varit fantastiskt nöjda med N Trafikskola på alla sätt - både nu när min son precis tagit bilkörkort och när han för några år sedan tog körkort för moped! Väldigt bra och pedagogiska lektioner som anpassas efter den individuella eleven, allt kring bokningar och liknande har fungerat smidigt och ni har varit ett stort stöd och gett bra tips och råd. Stort tack!! Jag rekommenderar verkligen N Trafikskola!
Om du funderar på att ta körkort för mc så rekommenderar jag starkt att du tar körlektioner. Även om du upplever dig själv kunna köra mc redan så är de olika faktorerna du testas på under uppkörningen så specifika att hur bra du än upplever dina kunskaper och din teknik så är risken stor att du misslyckas om du inte övat på rätt sätt innan. Speciellt momenten på manöverbanan. På körskola får du bland annat lära dig hur du gör lågfartsbanan, högfartsbanan och inbromsningen och du har möjligheten att öva på en modern...
Rolig och lärorik upplevelse. Alexander är en fantastisk lärare som får en att behålla lugnet samt en mycket pedagogisk. Hade inte klarat körkortet utan honom.
Jättebra upplevelse! Husse hjälpte mig ta mitt A2 körkort nu under sommaren. Superbra lektioner, information/teknik, assistans och person inriktat för att klara av uppkörningen. Tack för allt!!
Wow vilken lärare Husse!!! Husse är väldigt pedagogiskt och hans mål är inte bara att någon ska ta körkortet men att man kör på ett säkert sätt, att man har konsekvenstänk. Han vill inte bara få ut nya mc förare i trafiken, hans mål är att de mc förare som kommer ut är trygga i sin körning och han gör allt för att det ska vara så, och det märks. Så många gånger jag har velat ge upp på högfartsbanan, men Husse lät mig aldrig utan istället lät både mig och alla hans elever åka med honom och man fick åka bak på hans hoj för...
Jag vill tacka N Trafikskola och framförallt min broder Husse för min MC-resa. Jag behöver inte drömma om 🏍️💨 längre då min dröm blev till verklighet .Jag är otroligt glad och tacksam för den hjälpen jag fått från Husse. En mer pedagogisk MC-lärare hittar du inte. Jag kan varmt rekommendera N Trafikskola och Husse🙏🏿❤️ Vi ses ute på vägarna och kör safe. Mvh Daniel
Otroligt bra körskola, har tagit moppe och b körkort och fick jätte bra hjälp båda gångerna. Väldigt proffsig personal har dom dessutom. Jag är super nöjd.
Tack bästa Husse 🥰🙏och N Trafikskola för min mc resa. Ni förverkligade min barndomsdröm. 🏍️ Jag är så glad och tacksam för den stöttning som Husse har givit mig. Husse är den bästa pedagog och mc lärare som finns. 🥰 Jag kan varmt rekommendera N Trafikskola. 👌🏍️
Tusen tack finaste N Trafikskola! Maj förra året började mitt MC äventyr. Aldrig haft någon med moppe eller MC i min närhet men i 50-års åldern sa det bara klick i skallen - att MC-körkort skulle jag ha. Min dotter kallade det för 50-års kris🤪 Min kompis Jenny tipsade om en enastående MC-lärare. Så på den vägen blev det. Husse - mannen legend på två hjul - en superskicklig MC-förare, pedagogisk och alltid professionell blev min MC-lärare. Och N Trafikskola blev min bästa MC-skola! Skolans chef heter Robert - även han...
Ntrafikskola, bästa beslutet jag tagit Om du är på jakt efter en trafikskola som inte bara levererar resultat utan också får dig att känna dig trygg, motiverad och peppad under hela resan då är Ntrafikskola är det självklara valet, och det finns en person som gör hela skillnaden: Husse, den bästa körskoleläraren du kan tänka dig, på riktigt. Jag och min tvilling tog körprovet för A2-behörighet samtidigt. Av totalt 8 personer som gjorde provet den dagen, var det bara 3 som klarade det och 2 av dem var Husses elever från...
TACK! TACK! TACK! N trafikskola och Husse! Jag har så mycket fina minnen och underbara lärdomar ifrån min tid hos N trafikskola!! Från att jag startade min intensivkurs hos N trafikskola med Husse som min bästa handledare. Stockholms bästa mc handledare om inte hela Sveriges bästa mc handledare!! Jag är obeskrivligt tacksam och evigt tacksam och super lycklig på samma gång att jag tog beslutet att lägga mitt öde och min mc resa i den fenomenala Husse som han faktiskt är. Utan Husse hade jag definitivt inte klarat min mc...
Jag kan varmt rekommendera N Trafikskola och framför allt min MC-lärare Husse! Från första lektionen kände jag mig både trygg och motiverad. Husse har ett lugn, en tydlighet och ett engagemang som verkligen gör skillnad. Han är inte bara en otroligt kunnig instruktör utan också en person som verkligen bryr sig om att man ska lyckas – och ha kul på vägen. Tack vare hans stöd, tålamod och positiva inställning har jag utvecklats enormt mycket. Tveka inte att välja N Trafikskola om du funderar på att ta MC-kort – det är bland det bästa jag gjort!
Grym MC-utbildning! Väldigt hjälpsamma. Lärde mig sjukt mycket av Husse! Utan honom hade jag inte haft kortet nu :)
Otroligt tacksam för all hjälp och stöttning jag fick av min körlärare Hussein på N trafikskola under vägen till mitt MC-kort! Riktigt grym och coachande, väldigt tydlig i förklaringar. Fick en att förstå t.ex varför man ska använder olika tekniker och inte bara hur man ska använda de. Väldigt engagerad och man märker att han brinner för att alla elever ska lyckas! Han gjorde verkligen alla lektioner roliga och lärorika, rekommenderar starkt!
Är du i tankarna på Mc kort? Då kan jag varmt rekommendera ”N trafikskola” i Nacka. Grymt flexibla, schysta priser och enorm kunskap och erfarenhet. Dom syr ihop utbildningen för dina behov. Själv satte jag igång min utbildning i mars och tog mitt kort i juli. Drömmen är inte längre bort än så. Hör av er! Husse en legend på två hjul. Han kommer vänja in dig på manövreringsbanan och alla dess moment för att sedan ta dig ut på vägarna och vaka över dig som en svanmamma vakar över sina ungar på vårkanten. //Roméo Deleau Melby
Gick MC utbildningen från risk 1an genom alla steg till att klara uppkörningen på första försöket, inget av detta hade vart möjligt utan Husse. Otroligt bra lärare, både extremt pedagogisk och praktiskt i sitt undervisande, han hade aldrig en dålig dag och bemötte en med samma entusiasm och glöd genom hela resans gång. Hade man fastnat i något moment eller inte förstod något så hade han alltid en lösning. Så till alla er därute som drömmer MC drömmar, ta hjälp av Husse så når ni målet snabbare än ni tror. Mvh Glen Vikström
Jag tog bara tre MC-lektioner hos N Trafikskola och gjorde även Risk 1:an där – och jag klarade uppkörningen på första försöket! Väldigt proffsiga och pedagogiska instruktörer som gjorde att jag kände mig trygg och väl förberedd hela vägen. Allt var smidigt, välorganiserat och effektivt. Kan varmt rekommendera N Trafikskola till alla som vill ta MC-kort! Sen! en väldig eloge till Husse! /Razmus Tapper
Jag tog nyligen mitt MC-körkort A hos N trafikskola, och jag kan varmt rekommendera dem till alla som vill ta hojkort! Från första dagen kände jag mig välkomnad och trygg. Läraren var otroligt professionell, pedagogisk och engagerad. Han tog sin tid att förklara allt noggrant, både på banan och ute i trafiken. Motorcyklarna de använder är moderna och i bra skick, vilket gjorde övningarna både roliga och säkra. Stort tack till Husse du gjorde hela resan mot MC kortet både lärorik och kul. Nu rullar jag vidare med ett leende...
Outstanding Experience with N Trafikskola A heartfelt recommendation for anyone pursuing their driver’s license: From the very beginning of my journey toward earning my driver’s license, N Trafikskola proved to be an exceptional choice. I felt fully supported every step of the way, thanks to the school's dedication to its students and the warm, motivating atmosphere they create. What truly sets N Trafikskola apart is the outstanding quality of their teachers. Each instructor I worked with was not only highly competent—possessing...
Jag tog MC-kort ganska snabbt, och Husse på N trafikskola var en stor del av den processen. Han är en schysst kille som inte lurade mig på onödiga lektioner, utan gav mig rätt mängd träning för att jag skulle känna mig redo. Efter en lektion fick jag beskedet att jag behövde ungefär fem lektioner till på skolan, samt att jag skulle försöka köra lite privat för att förbättra mig. Jag kan i efterhand säga att de bästa lektionerna jag hade var med Husse. Inte för att det är en skola, utan för de värdefulla tips han delade...
Jag tog mitt MC kort igår och har haft Husse på N trafikskola som lärare. Husse har varit närvarande från början och jag har provkört på andra skolor i söderort men aldrig upplevt en sån bra pedagogik. Husse har varit en grym lärare från början till slut. Det har varit superkul att köra med honom och lärorikt. Jag är så tacksam för hans hjälp och guidning. Hade inte kunnat välja en bättre skola. Jag satte kortet på första försöket efter att ha köpt en intensivkurs och Husse sa från första början att målet var att ta...
Jag tog mitt MC kort för A2 på N trafikskola. Hade några lektioner på manöverbana samt trafik medans jag körde privat vid sidan om. Jag hade Husse som lärare och han var otrolig. Jag uppskattar hans ärlighet och tydlighet som person och förövrigt riktig duktig lärare samt mc förare. N trafikskola kan rekommenderas varmt!
Jag tog mitt MC-kort med N Trafikskola och hade Husse som lärare – och jag kunde inte ha valt bättre! Jag hade aldrig suttit på en motorcykel tidigare, men ändå lyckades jag ta kortet på bara 23 dagar tack vare Husses grymma pedagogik, tålamod och driv. Han kändes mer som en vän än en lärare – alltid lugn, stöttande och med glimten i ögat. Samtidigt var han ärlig, rak och väldigt kunnig, vilket gjorde att jag snabbt utvecklades och kände mig trygg i varje moment. Rekommenderar N Trafikskola och Husse varmt till alla som vill ta MC-kort – oavsett tidigare erfarenhet. Tusen tack för allt!
Helt fantastisk service och skola, kan verkligen rekommendera till alla som ska sätta igång med vare sig MC, bil eller släp. Jag har redan rekommenderat husse och kommer alltid att rekommendera honom till alla som vill ta MC-kort – för Husse på Nacka Trafikskola är verkligen den bästa
Jag var på 4 olika skolor och testade en "prova-på lektion" på respektive, men efter en lektion med Husse var valet självklart. Man märker att han brinner för sitt yrke och vill verkligen att man ska lyckas. Tålmodig, snäll och en stor entusiasm. Kan stort rekommendera denna trafikskola och i synnerhet Husse, han är guld!
Jag kontaktade Hosse i början av året när jag bestämt mig för att ta motorcykelkörkort. Så fort säsongen drog igång ringde Hosse upp och satte ihop en plan för mig. Det var ingen enkel resa – lågfart och högfartsbanan gav mig många utmaningar, och jag var på väg att ge upp mer än en gång. Men Hosse gav aldrig upp på mig. Han fanns där hela vägen, pushade, stöttade och trodde på mig när jag själv tvekade. Tack vare honom blev min dröm verklighet! Hosse du är inte bara otroligt pedagogisk och tålmodig utan du gör det hela...
Helt fantastisk känsla för service, kan verkligen rekommendera till alla som ska sätta igång med vare sig MC, bil eller annat! Jag tog nyligen MC kortet tack vare Robban och Husse! Att dom stod ut med mig är ett under men idag har jag kortet! 😃 min Sambo är igång med bilkörkortet och hon är också sjukt imponerad över hur proffsiga samt tålmodiga alla är! STORT STORT tack!
Jag tog B-kort hos N Trafikskola 2019. Började ta körlektioner för MC i mars 2025 medan frosten låg på morgnarna, och nu efter Husses vänliga, busiga och tydliga vägledning har jag klarat uppkörningen i mitten av juni. Han instruerar i ur och skur och ser till att hinder kringgås och lösningar blir funna. Fullkomligt exceptionell lärare och trafikskola.
Väldigt bra skola, tog några körlektioner med Hussein, fantastisk körlärare som gav mig mycket bra tips.
Jag vill slå ett slag för denna trafikskola. Min fru tog bilkörkort förra året och jag mc kort i år. Fantastiskt bra lärare. Jag hade Husse på mina mc lektioner. Han går verkligen ett steg extra för att du ska lyckas på provet. Pedagogisk flexibel och bara rakt igenom bra människa! KING!!
Kan starkt rekommendera denna trafikskola, allt har gått så himla bra och smidigt, från början till slut. Kunniga, proffsiga och har haft roligt varje lektion. Tack vare Husse har jag nu ÄNTLIGEN ett körkort i handen. Husse är lugn, pedagogisk och skapar en trygg inlärningsmiljö. Med hans sätt gjorde han att jag kände mig både duktig och säker i trafiken , Stort TACK för det .
Det är en helt fantastisk trafikskola i mina ögon då min lärare Husse har hjälpt mig steg för steg med att ta mitt mc kort med tips och tricks samt att lägga upp en bra kurs ihop sydd just för att jag skulle kunna klara det utan problem! Ett stort tack till N trafikskola och Husse!
Otroligt nöjd med min tid hos denna trafikskola och framför allt Husse som var min körlärare. Väldigt lyhörd och gör sitt yttersta för att tiden hos honom ska vara så värdefull som möjligt. Lyckades lära mig köra hoj och ta körkortet på under en månad med Husses hjälp. Stort tack!!!
Jag hade kört på flera andra trafikskolor tidigare, men det hjälpte inte. Jag kände mig fortfarande osäker och tappade självförtroendet. Men när jag kom till den här skolan förändrades allt. Jag klarade uppkörningen på elfte försöket och det är tack vare det fantastiska stöd jag fick här. Stort tack till Teresa, Anders och Robert! Ni trodde på mig, förklarade allt lugnt och tydligt, och gav mig modet att fortsätta även när det kändes svårt. Tack för att ni aldrig gav upp! Jag rekommenderar skolan varmt till alla som vill ha trygga, erfarna och engagerade trafiklärare.
Tack Husse för att du var så pedagogisk och tålmodig. Du hjälpte verkligen mig att ta mitt A1 körkort! Jag är evigt tacksam 😊
Förmågan att sätta en plan, kommunicera proaktivt, ge tydliga instruktioner men framförallt skapa en trygghet i att ta sitt körkort. Väldigt nöjd på alla möjliga sätt och rekommenderar varmt!
Jag träffade Husse första gången under min uppkörning – en uppkörning jag inte klarade. Han var där med en annan elev som precis hade klarat sin. Redan då lade jag märke till hans närvaro och engagemang. Det var något speciellt med honom – en kombination av värme, passion och ett genuint intresse för att hjälpa andra lyckas. När jag senare själv började köra med honom blev det tydligt varför så många talar gott om honom. Husse har ett stort mc-hjärta och brinner verkligen för att inte bara lära ut hur man kör motorcykel,...
Sonen tog mc kort med hjälp av körskolan. Allt har varit bra, vi är jättenöjd med körlektionerna och Husse som var pedagogisk, flexibel och jättetrevlig. Fick många bra tips och sonen klarade uppkörning på första försöket.
Jag tog mitt motorcykelkörkort via N Trafikskola och kan varmt rekommendera dem – framför allt tack vare min instruktör Husse. Hans pedagogiska och strukturerade sätt att undervisa gjorde hela utbildningen både trygg, inspirerande och effektiv. Husse har en fantastisk förmåga att förklara saker på ett tydligt och lättförståeligt sätt, samtidigt som han anpassar undervisningen efter varje elevs individuella behov och förutsättningar. Tack vare hans engagemang och tydliga vägledning kände jag mig snabbt både bekväm och säker...
Jätte rolig utbildning. Gjorde utbildningen utan någon övningskörning samt tidigare erfarenhet och fick allt gjort på 17 lektion under ett par veckor. Grym personal, bara roligt! Rekommenderar N Trafikskola till alla!
Bästa MC läraren Husse finns här!! Väldigt tydlig, erfaren och med stor värme leder han dig till ett körkort! Rekommenderar alla som vill lära sig köra MC säkert o bra att boka Husse.
Jag tog mitt MC-körkort på N trafikskola och jag kan verkligen rekommendera skolan – särskilt tack vare min lärare Husse. Han har en otroligt pedagogisk och effektiv lärstil som gjorde hela processen både trygg och rolig. Husse förklarar allt på ett tydligt sätt och anpassar undervisningen efter ens behov, vilket hjälpte mig att utvecklas snabbt och känna mig säker på hojen. Jag är supernöjd med hela utbildningen och är tacksam för all hjälp jag fick.
Med hjälp av bästa Husse så klarade jag äntligen att nå min dröm och ta A-kort. Husse är otroligt pedagogisk och innehar enorma mängder tålamod. Med hans positiva attityd, pepp och push kan vem som helst klara att ta MC-körkort. Rekommenderar varmt N-trafikskola!
Proffsiga och trevliga och jag har nu klarat provet till mitt B96 körkort.
Jag kan varmt rekommendera N Trafikskola! Min körlärare Husse var otroligt pedagogisk, tålmodig och engagerad. Tack vare hans vägledning, tydliga instruktioner och stöd kände jag mig trygg och väl förberedd trots den korta tid vi körde ihop. Bästa trafikskolan och bästa körläraren!
Husse lärde mig allt jag kan, klarade både teori och uppkörning på första försöket, uppkörningen var 100% tack vare husse! de andra lärarna tex robert och therese är också sjukt bra! men husse lärde mig allt, väldigt bra trafikskola
5/5 och mer ändå! Med Husse som huvudlärare och inhopp från Robert, Alexander och Anders gick jag från nybörjare i januari till att klara Farsta på första försöket i mars. Det är till framtida bilisters sorg att Husse kör så mycket MC-utbildning, men om ni kan få honom som er lärare är ni i mycket goda händer. Ett stort, stort tack till NTrafikskola!