N Trafikskola

N Trafikskola

ntrafikskola.se
  • BadgeNineYears
4.9

N Trafikskola i Finntorp startades 1991, vilket gör oss till Nackas äldsta trafikskola. Vi erbjuder körlektioner med både manuellt och automatväxlade bilar, Motorcykel lätt, begränsad samt tung, moped klass1 (EU-moped), teorikurser, handledarkurs, riskutbildningar samt intensivkurser. Från och med 2017 har vi utbildningar på...

340 omdömen om N Trafikskola

Sedan starten hos Reco 2015

Julia T
Skrev om N Trafikskola

Bra trafikskola med grymma lärare som är pedagogiska och uppmuntrande! Jag har använt trafikskolan för både moppe- och bilkörning och är nöjd rakt igenom!

Siyanthan S
Skrev om N Trafikskola

Min lärare var Husse, väldigt bra bemötande och väldigt trevlig. Han delade med sig av massa knep som gjorde mig till en bättre förare. Massa olika skolor kräver ytterligare lektioner även om du är redo för trafiken, dock var det inte i denna skolan. Husse är väldigt erfaren ledare som delar med sig av sin kunskap och gör dig till en bättre förare. Jag rekommenderar starkt att gå till Ntrafiikskola!

Mats K
Skrev om N Trafikskola

Jag har haft Husse som min lärare för mc kort. Det som skrivs här stämmer inte….han är ÄNNU bättre. Pedagogisk, omtänksam och en otroligt schysst person. Kortet är bärgat idag och det känns bara så gött. Mats Knutson

Taner P
Skrev om N Trafikskola

Kände mig extremt välkommen redan första körpasset, jag hade planer att ta MC kortet till nästa säsong men tack vare handledarens breda kunskap så lyckades jag ta kortet redan i år. Min upplevelse på trafikskolan var extremt roligt samt lärorikt, har fått en ordentlig uppfattning om hur en Mc ska köras samt att jag känner mig trygg med mig själv ute i trafiken. Rekomenderar starkt, hoppas vi ses ute i trafiken

Laina Gabriella Mathilda B

På bara några veckor klarade jag uppkörningen för A-körkort (hade sedan tidigare A2). Husse är grymt tillmötesgående, trevlig och pedagogisk. Han har tålamod och ser varje elev! Kan rekommendera starkt.

Joakim E
Skrev om N Trafikskola

Vill du lära dig köra motorcykel så kan jag varm rekommendera Husse. Hans coachande och pedagogiska sätt tillsammans med en eldsjäls inställning och övertygelse gör att du lär dig fort och ger dig en grymt kul resa till körkortet!

Filip H
Skrev om N Trafikskola

Jag är supernöjd med lektionerna tillsammans med Husse. Det ledde till att jag idag tog A2 kortet! Man märker att Husse vet vad han gör och är en extremt trevlig och duktig lärare. Tack!

Paul E
Skrev om N Trafikskola

Tog körkort för MC på första försöket idag och måste passa på att tacka Husse för all hjälp och stöttning:)!!! Det är tack vare dig som jag har körkort idag ^^! Jag körde på insenaiv paketet och allt gick toppen smidigt!

Emil B
Skrev om N Trafikskola

Husse är den bästa mc-läraren som jag haft. Tog A2 nu och har A1 sedan innan. Husse visar hur man kör motorcykel. Han är delaktig och ser till att du förstår och får känna på hur man gör på riktigt. Stort tack till husse, blivit en mycket bättre förare med 6 års tidigare erfarenhet.

Kajsa L
Skrev om N Trafikskola

Mycket pedagogisk och engagerad mc-lärare som kommer med glatt humör även kl 7 på morgonen och tipsar och trixar med en tills allt sitter! Stort tack till Husse för att du hjälpt mig nå hela vägen!

Knut Roger K
Skrev om N Trafikskola

Mycket nöjd men min MC utbildning hos N-trafikskola! Bra personal som gjorde att varje lektion kändes som ett framsteg mot kortet. Särskilt tack till Husse som engagerat sig enormt i min utbildning!

Saad H
Skrev om N Trafikskola

Började först på annan trafik skola (utan att nämna namnet) efter 5 lektioner kändes A-körkortet väldigt långt bort och väldigt väldigt dyrt, hade även planer på att lägga ner. Sedan så tipsade en vän till mig N-Trafikskolan och speciellt Husse som lärare och bad mig testa, WOW vilken skillnad måste jag säga. N-trafikskola och Husse bryr sig verkligen om dig. Husse som lärare 10/10. Han är en ödmjuk person, lär ut sjukt bra genom att visa dem olika teknik moment som finns & gör det väldigt enkelt för dig att hantera hojen....

Johan Albert M
Skrev om N Trafikskola

Bra och härlig lärare som gjorde att jag klarade trafiken efter bara två lektioner utan några problem.

Amanda L
Skrev om N Trafikskola

Hade kört en del hemma men kom inte vidare i min utveckling. Fick snabbt och enkelt tider hos Husse som kom med bra tips och idéer och de sista momenten släppte på ett par lektioner. Även om man hade lektioner med andra som var på en annan nivå än en själv anpassade Husse momenten efter ens eget behov och tog sig verkligen tiden för en att förklara och visa för att utvecklas.

Alexander B
Skrev om N Trafikskola

Tog mitt A2 kort nyligen tack vare Husse som har varit en så bra lärare och beskrivit allt så himla bra. Tog intensiv paket och dom på N trafikskola har haft ett så bra bemötande. Skulle rekommendera 100 procent om du vill ta mc körkort välj N trafikskola och fråga efter Husse bästa läraren. Tack så mycket för all hjälp.

Helge H
Skrev om N Trafikskola

Tog mitt A-kort i veckan och kan endast ge beröm till N-trafikskola och Husse som lärare: Bra att organisera, kommunicera, bra att förklara körteknik, strategier på olika typer av körningar, vad man ska akta sig för eller det som behöver justeras för att klara de olika körprovsmoment. Teori och praktik kommer tillsammans, tips förankras och motiveras och till slut fungerar det på banan och i trafik. Att lära sig hojkörning blev riktig roligt (så som det borde vara!) varje gång man fick åka till övningsplatsen eller ute...

John Henrik E
Skrev om N Trafikskola

Kom från en annan mc-skola med en känsla av att inte blivit riktigt sedd och hörd där jag liksom harvade på planlöst. Så jag bytte till N trafikskola och träffade Husse. Samtliga problem lösta. Husse är närvarande och har inte svårt för att förklara vad man behöver jobba med för att bli bättre. Han är verkligen en kanonlärare. Kul att hänga med och ärlig. Jag känner inte att någon lektion var bortkastade pengar eller tid.

Jesper L
Skrev om N Trafikskola

N Trafikskola har varit kanon hela vägen. Jag klev in hos dem utan att veta mycket mer än att jag ville ta MC kort, och de ledde mig förbi alla steg. Dom har också varit flexibla och tillmötesgående. T.ex. när jag hittade en uppkörning kunde de med kortvarsel få in mig så att jag kunde värma upp och åka med dem dit. Husse är också en kanon lärare 🥳

Ellen B
Skrev om N Trafikskola

Tog mitt BE-körkort via N trafikskola och är supernöjd! Mycket flexibla med att hitta tider och svarar alltid snabbt på alla funderingar. Tack!

Sanchit B
Skrev om N Trafikskola

Jag tog A kortet idag och om du vill ta mc kortet så rekommenderar jag denna trafikskola och fråga efter Husse. I denna körskola vill lärarna verkligen lära ut hur man kör mc både på bana och trafik. Dessutom har du det sjukt roligt. Jag körde med annan trafikskola innan jag hitta hit och jag kan stark rekommendera denna trafikskola. Här kommer du verkligen lära dig hur ska ska manövrera mc på bana och hur du ska köra på ett tryggt sätt ute i trafik. Om du har målet och ta mc kortet så kontakta denna skola och självklart fråga efter husse! Tack så mycket ni är bäst!

Walter W
Skrev om N Trafikskola

Sjukt bra lärare (Husse) som visste exakt vad han höll på med! Jag tog A1 körkort och de var inga konstigheter utan fick hjälp och de kändes verkligen som om att de brydde sig mycket! Rekommenderar väldigt starkt!!! Tack

Vilhelm S
Skrev om N Trafikskola

Jag rekommenderar starkt N Trafikskola och Husse som lärare för alla som är intresserade av att ta MC-körkort. Husse är oerhört driven och kunnig samt lätt att ha att göra med. En riktigt bra och schysst karaktär helt enkelt. Han ser till att man lär sig alla viktiga moment för MC och pushar en under resans gång. Jag upplever också att trafikskolan är lösningsorienterade och hjälpsamma även på kort varsel vilket är ett stort plus!

Eric S
Skrev om N Trafikskola

En väldigt ny men rolig upplevelse för mitt A1 körkort. Jag kunde få alla mina behövda lektioner i god tid innan sommarlovet avslutades. Det var inte perfekt först men nya tider kom så jag kunde lära mig tidigare och snabbare. Sen fick jag samma trevliga läraren Husse som min bror fick och han lärde mig snabbt med konstruktiv kritiserade av min körning som jag behövde. Sen klarade jag körprovet på andra försöket och nu äntligen har jag mitt mc körkort. Skulle verkligen rekommendera denna mc skola om du vill ta mc körkort. Nu kommer jag köra runt med min fantastiska sporttouring motorcykel.

Kasper L
Skrev om N Trafikskola

Klart den bästa trafikskolan jag varit på, har testat sammanlagt tre olika MC körskolor. N trafikskolan har klart mest engagerade lärare som ser och ger kommentarer över tid. Kände mig välkommen från min första lektion tills jag tog körkortet. Märks att lärarna bryr sig om att man ska bli bra på att köra och inte bara för att man ska klara provet.

Lars Daniel O
Skrev om N Trafikskola

Tog MC kort med N Trafikskola! Super nöjd med allt! Husse (lärare) har varit riktigt bra genom hela processen. Pedagogisk, lugn, trevlig och tydlig! Rekommenderar flera som är sugna på att ta MC kort att välja N Trafikskola.

Alfons R
Skrev om N Trafikskola

Rekommenderas! 10 poäng från första bemötandet och genom hela utbildningen. Riktigt stor eloge till Husse som kör MC lektionerna. Han är dels en grym pedagog men kanske ännu viktigare såg han till att hela utbildningen var rolig och lättsam. Från att aldrig kört MC så hade jag efter två intensiva veckor klarat uppkörningen på första försöket! Står ni och väljer mellan två trafikskolor så välj Ntrafikskola.

Thomas B
Skrev om N Trafikskola

Fantastisk resa från när jag som förälder skulle hitta en körskola till vår son som skulle ta A1 fram till den stora dagen då han fick MC-kortet. Började att maila ett antal trafikskolor för att sondera marknaden. N Trafikskola svarade snabbt på mina frågor, gav tips och vägledning man kände sig trygg och väl omhändertagen så valet blev enkelt. Sedan har de världens bästa lärare Husse, pedagogisk, engagerad och brinner verkligen för att få eleverna att utvecklas till blivande MC-förare och han gör det på ett fantastiskt...

Mille B
Skrev om N Trafikskola

Tog körkort för A1 idag. Allt tack vare Husse (en helt fantastisk lärare) och receptionen (mycket hjälpsam och snabbt svarande) på körskolan. Utan varken av dem hade det varit praktiskt taget omöjligt för mig att ta körkortet under den period som jag gjorde. Med det sagt kan jag säga att du som ska ta MC-körkort med N Trafikskola är i goda händer, om inte de bästa!!

Bashar Halim Raihan A

Idag tog jag mc kortet. Och är jätte glad och tacksam till husse den bästa läraren jag har träffat och kört me. Rekommenderar N trafikskolan till 💯. Husse du är bäst ❤️

Marcus Bo Fredrik Å

Riktigt bra skola. Husse är en otroligt pedagogisk och trevlig lärare vilket gör det riktigt kul att köra.

Adam G
Skrev om N Trafikskola

Jag säger stort TACK till N Trafikskola! Jag kan starkt rekommendera denna skola! Dom hjälpte mig med allt från start till slut. Aldrig något problem att ringa och avboka eller boka om en lektion. köpte intensivt paketet och det var allt jag behövde för att få mitt mc kort. Dom bokade allt åt mig från risk 1 och testlektionen till uppkörningen. Husse är en duktig, trevlig och framför allt mycket lugn och lärorik lärare! Tack för all hjälp jag har fått!

Elsa Anna-Marie S
Skrev om N Trafikskola

Robert och Husse är en grymt duktiga och pedagogiska lärare och var en stor del i att min dotter nu tagit sitt hojkort! De är dessutom fantastiskt trevliga, inger förtroende och Robert är magisk på att trolla fram körtider utifrån skolschemat. Varmt tack! Vi återkommer när det är dags för nytt kort!

Karl Anders Vagn E
Skrev om N Trafikskola

Kan starkt rekommendera denna trafikskola! Husse är så lugn och cool i sitt lärande, klarade uppkörningen på första försöket tack vare honom!

Isak Å
Skrev om N Trafikskola

Jag körde precis upp med motorcykel och klarade det, det vara tacka vare den enstaka lektionen med N trafikskola som jag gjorde det. Jag kan inte tacka de tillräckligt. Min upplevelse var grym och personalen var jättesnälla och hjälpsamma.

Ludwig M
Skrev om N Trafikskola

Jag kan med glädje rekommendera N Trafikskola för alla som planerar att ta sitt körkort (Jag tog lätt mc-kort - A1). Min upplevelse hos dem var inget mindre än fantastiskt! Genom hela processen gick det extremt smidigt, och jag är otroligt tacksam för den kunskap och stöd jag fick av deras fantastiska personal. All personal på trafikskolan var otroligt kunnig, professionell och vänlig. De skapade en positiv och välkomnande atmosfär, vilket gjorde att jag kände mig bekväm och motiverad att lära mig. Deras engagemang och...

FANNY L
Skrev om N Trafikskola

Jag har bara positiva saker att säga om N trafikskola. Körläraren Husse hjälpte mig att ta det efterlängtade Mc kortet i juni i år och en mer engagerad, peppande och kompetent lärare får man leta efter. Varje lektion kändes givande och jag fick grym feedback, plus att N trafikskola inte kommer rekommendera dig att ta fler lektioner än vad du faktiskt behöver (vilket jag har erfarenhet av från andra körskolor). Utöver så var personalen i receptionen väldigt hjälpsamma och lättillgängliga. Rekommenderar starkt!

Yazdan J
Skrev om N Trafikskola

Bästa trafikskolan! Har gått risk 1 med Robban och tagit körlektion med Husse. Måste säga att det är riktiga proffs som på bästa sätt guidar dig fram till körkortet.

Zimon W
Skrev om N Trafikskola

Grym trafik skola rekommenderar starkt husse som mc lärare sjukt duktig lärare och sjukt trevlig person, alla som jobbar där är oxå sjukt trevliga och hjälpsamma. Rekommenderar starkt!!! ! N trafikskola nacka!!!!

Ludvig B
Skrev om N Trafikskola

Stort tack till Husse för superbra tips o bra körlektioner, lärde mig väldigt mycket på kort tid. Kan varmt rekommendera denna körskola och Husse som lärare. Ni kommer inte bli missnöjda!

Tim B
Skrev om N Trafikskola

Välj den här körskolan! Jag tog ett stort paket hos körskolan och körde alla lektioner med bästa Husse. Han är superduktig, han visar på tydliga sätt hur man ska ta sig an olika utmaningar. Lägger ner så mycket tid och engagemang i sina elever för att de ska passa alla. Ingen körskola som vill mjölka pengar. Utan är uppriktiga och ärliga hur du ligger till utvecklingsmässigt, samt vill verkligen se sina elever lyckas. Jag rekommenderar varmt denna körskola. Har haft väldigt mycket roligt under denna tid med Husse samt...

Zan A
Skrev om N Trafikskola

Stort tack till Hussein för all stöd och hjälp som jag har fått under min resa från att aldrig ha suttit på en mc till att ha ett mc kort.

Lukas P
Skrev om N Trafikskola

Troligtvis Sveriges bästa Mc körskola och lärare. Sjuk nöjd med hur man blev bemött och instruerad. Fick bra relation med läraren (Husse), man blev sedd. Körskolan ställde upp och såg till att lösa alla frågor/problem som uppstod. Objektivt bedömd, företaget var inte ut efter att tjäna pengar. Kan varmt rekommenderas Mvh nybliven A1 körkortsinnehavare

Ali K
Skrev om N Trafikskola

Har precis gått Risk-1-kursen för MC och kan bara säga hur positivt imponerad jag blev av upplägget! Robban som höll i kursen var super-duktig och pedagogiskt så 3,5 timme gick väldigt fort och man fick en mycket större förståelse och respekt för hur man ska hantera sin MC. Har även börjat köra MC med Husse och kan bara säga, vilken klippa! Ett riktigt proffs som vet vad han pratar om och är en stjärna på att lära ut sina kunskaper på ett pedagogiskt sätt! Full pott för denna trafikskola!

Pär Magnus Å
Skrev om N Trafikskola

Kan bara säga: Vilken kanonskola för MC! Nu har jag bara kört med Husse, och tackar ödmjukast för allt han lärt mig. Jag önskar att alla kunde få en sådan mästerlig lärare som honom =D Jag startade min MC-utbildning sommaren 2022. Samtliga lektioner var SUPERproffsiga; - Bra tips, teori, bra banor, bra exempel från verkligheten, supertrevliga. Inget alls "kräma ut så mkt pengar som möjligt", utan mycket proffsiga utefter MIN förmåga. Receptionen är också supertillmötesgående och pragmatiska; De hjälper till med allt man...

Sara Elin Johanna B
Skrev om N Trafikskola

Tog mc-kort med Husse som instruktör både på manöverbanan och i trafiken. Det var alltid en positiv miljö att komma till utan tråkiga kommentarer från varken lärare eller elever. Rekommenderar till all som vill lära sig köra motorcykel.

Alexander H
Skrev om N Trafikskola

Jättenöjd! Tidigare tagit B-kort via skolan, tog nu körkort för mc. Hade Husse som mc-lärare. Mycket bra att ha att göra med väldigt kompenent som lärare. //Alexander.H

Carl Magnus Christoph V

Tog MC-kortet med Husse som lärare. Fick en individuell plan på lektioner och klarade uppkörningen på första försöket efter alla kanonbra tips jag fick på lektionerna. Var först rädd att skolan bara ville mjölka lektion efter lektion för att tjäna pengar; men så var verkligen inte fallet. Fick till och med rekommendation i slutet av att inte ens ta en till lektion då ”det bara är bortkastat” då jag garanterat skulle klara uppkörningen om inget väldigt oförutsett hände. Och det gick ju vägen! Så ett stort tack till trafikskolan...

Victor D
Skrev om N Trafikskola

Det var ett bra bemötande och det märktes av att lärarna verkligen ville att man skulle lyckas. Detta var verkligen nyckeln till mitt körkort. Tack!

Svar från N Trafikskola

Hej Victor! Kul att du upplevde ett engagemang från oss på skolan. Vi gör vad vi kan för att stötta. Tack för omdöme och betyg. Det betyder mycket för oss. Mvh Robert

Mattias P
Skrev om N Trafikskola

Proffsigt, trevligt och personligt bemötande och upplägg under hela vägen till uppkörning!

Svar från N Trafikskola

Hej! Tack för att du tog dig tid att ge os ett omdöme, och ett fint sådant också + en 5a i betyg :) . Ha en härlig sommar och njut av körkortet. Mvh Robert

Bo Håkan H
Skrev om N Trafikskola

Har under ett års tid kämpat med att ta MC-kort. Tagit lektioner på en annan trafikskola och tyckt det varit sådär. I år var det dags för nya tag, tog kontakt med nacka trafikskola och bokade en lektion med ”Husse”. Fantastiskt glad trevlig och inspirerande men samtidigt rak, fick höra kommentarer som ”kom igen gubbe”’🤪. Jag bokade ytterligare en lektion och lärde mig massor. Körde upp idag och klarade provet galant. Tack Husse 🙏🏼 utan dig hade jag inte klarat provet.

Svar från N Trafikskola

Hej! Kul att du har uppskattat de lektioner du tagit med oss och att Husse gav dig det du behövde för att klara provet. Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme och ett fint betyg. Nu får du njuta av en sommar på två hjul. Mvh Robert