nallebudet.se

nallebudet.se

• BadgeSixYears
1 310
4.5

Visa din omtanke med ett Nallebud! Födelsedagar, bröllopsdagar, tillskott i familjen eller kondoleanser. Det finns flera anledningar till att skicka ett Nallebud. Vad du än vill säga till dina nära och kära finns vi på Nallebudet redo att leverera överallt i hela Sverige. Du kan enkelt hitta ditt favoritpaket med nalle +...

1310 omdömen om nallebudet.se

Sedan starten hos Reco 2020

Michaela A
Skrev om nallebudet.se

Snabb och bra service, rekommenderas

Camilla L
Skrev om nallebudet.se

Snabb leverans, gulliga gåvor och rimliga priser.

Malin T
Skrev om nallebudet.se

Superbra service, snabba och trevliga svar och snabb leverans av en väldigt uppskattad present till ett barn på sjukhus. Tack!

Yvonne B
Skrev om nallebudet.se

Jsg köpte en nalle och en tröja till den. Tröjan var förstor och passa ej till nallen. jag blev mycket besviken då jag gav bort den utan att öppba paketet.

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet och tack för att du uppmärksammar oss på att det kan bli fel med storleken! Via Nallebudets kundtjänst kan vi självklart hjälpa dig nu i efterhand, så skriv gärna en rad till oss på info@nallebudet.se. Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Helen H
Skrev om nallebudet.se

Detta blev så fantastiskt mottaget av min svägerska som ligger på med 2 i Malmö . Både svägerskan och tjejen från receptionen grät så rörda blev de. Hon hjälpte till att öppna paketet. Kan bara rekommendera detta för att göra andra människor som man bryr sig om . Stort tack för perfekt leverans.//Helen Ljungqvist Holmgren

Annika W
Skrev om nallebudet.se

Snabbt och smidigt nöjd mottagare

Kristina Z
Skrev om nallebudet.se

Jag har använt mig av Nallebudet ett flertal gånger och det har alltid fungerat perfekt! Istället för att skicka blommor har jag ofta valt detta istället vilket har varit så uppskattat. En jättefin idé att visa uppskattning och kärlek på det här sättet. Jag kan verkligen rekommendera Nallebudet.

Mikaela M

Bra priser, trevliga paket och snabb leverans. Bara massa +++++

Caisa O
Skrev om nallebudet.se

Snabbt och gulligt! Mottagaren blev jätteglad!

Ann-Helen D
Skrev om nallebudet.se

Bra service och lätt att beställa. Ni skulle ha mer utbud, d.v.s. lite större nallar och mer godis och choklad (gärna utan spår av nötter och mandel för oss som har allergibesvär) att välja mellan.

Susanne S
Skrev om nallebudet.se

Hej Jag tyckte att det var ett urgulligr paket med många roliga små saker , som hon kan spara i många år. Ta fram och tänka på farmor en gång i tiden♥️

Rosenqvist J
Skrev om nallebudet.se

Mycket nöjd med Nallebudet, min kompis blev mycket nöjd!

Helena R
Skrev om nallebudet.se

Alltid lika uppskattat att skicka ett nallebud! Snabb leverans och bra kvalitet på nallar och tillbehör!

Cecilia M
Skrev om nallebudet.se

Nallen var såå fin och mycket uppskattad! Har skickat många nallebud och alla har blivit mycket uppskattade!

Veronica E
Skrev om nallebudet.se

En fin hälsning som sätter avtryck! Alltid lika uppskattat av dem som blir uppvaktade.

Brittmari S

Bra Så snabb o bra service Toppen

Linda E
Skrev om nallebudet.se

Snabb leverans, produkterna lika fina som på bild.

Susanna S
Skrev om nallebudet.se

Mycket uppskattat personen tyckte mycket om den

Irene Z
Skrev om nallebudet.se

Det var bra och gick snabbt 👍 Väldigt nöjd.

Jenny D
Skrev om nallebudet.se

Perfekt när man inte själv kan närvara med present. De extra tillvalen är superbra. Snabb leverans.

Lena L
Skrev om nallebudet.se

Bra produkter men det är tråkigt när jag fyllde i ett leveransdatum och paketet kom fram en dag efter. Ingen idé att fylla i datum om den inte levereras då! Besviken på det.

Svar från nallebudet.se

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om Nallebudet. Vad fint att du tycker om våra produkter🧸! Vi misstänker att det har blivit ett missförstånd här om "skickdagen", som går att välja vid beställlningen. Det verkar som det varit otydligt att det datum som anges är dagen när försändelsen skickas iväg och att det tillkommer leveranstid, oftast 1-3 dagar. Vi får ta på oss att det upplevts otydligt och ber verkligen om ursäkt för det. Kontakta vår kundtjänst om det finns frågetecken om leveransen så hjälper vi till...

Saga O
Skrev om nallebudet.se

Har inte levererats ännu. Valde leveransdatum 19/9,men kommer inte fram förrän 22/9.

Svar från nallebudet.se

Tack för omdömet om Nallebudet. Vi är så ledsna att läsa att det har blivit ett missförstånd här kring vårt beställningsformulär och våra köpvillkor. Vi är väldigt ledsna att det varit otydligt att det datum som anges är dagen när försändelsen skickas i iväg och att det tillkommer leveranstid 1-3 dagar. Så här har vi det för att kunna erbjuda den mest prisvärda frakten, som dock inte har en garanterad leveransdag. Vi får ta på oss att det upplevts otydligt och ber om ursäkt för det. Kontakta vår kundtjänst om det finns frågetecken...

Ellen R
Skrev om nallebudet.se

Bra service, snygga layouter att välja på till korten, bra kvalitet på nallarna. Jag är en återkommande nöjd kund.

Anne-Marie S
Skrev om nallebudet.se

Toppen och snabb leverans . Min syster blev så glad, hon är på sjukhus för en lårbensfraktur just nu

Ulla S
Skrev om nallebudet.se

En tröstenalle till en som blivit änkeman

Susanne E

Enkelt . Stor valmöjlighet. En uppskattad gåva

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så härligt att det blev bra och uppskattat med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Nowa M

Super bra och snabb leverans. Tusen tack ! 🌸

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så härligt att detfunkar superbra och snabbt med Nallebudet! Det är vi som ska tacka 🧸💗 Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Christina B
Skrev om nallebudet.se

Seriöst företag! Har beställt flera gånger och det har alltid blivit mycket uppskattat!

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så härligt att det blir så uppskattat med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Maria L
Skrev om nallebudet.se

Enkelt och smidigt. Beställningen levererades som förväntat.

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt att det blev bra med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Thina M
Skrev om nallebudet.se

Gick smidigt att beställa och leveransen var snabb. Min vän uppskattade gåvan.

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt att det blev bra med beställningen och leveransen av Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Ola V
Skrev om nallebudet.se

Smidig beställning och lagom snabb leverans. Funkade bra för ändamålet.

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt att det funkade bra med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Helen A
Skrev om nallebudet.se

Mycket bra. Lätt att skicka. Går snabbt.

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet för ett par veckor sen och så härligt att det blev bra och gick snabbt med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Toriseva U
Skrev om nallebudet.se

Jätte fint. Mottagaren blev glad o tyckte pixi böckerna va jättefina

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet för några veckor sen och så härligt att det blev bra på alla vis med Nallebudet! Vi håller med - de små pixiböckerna är jättefina! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Anna S
Skrev om nallebudet.se

Snabb leverans och fint utbud.

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt att det blev bra på alla vis med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Malin Z
Skrev om nallebudet.se

Den varma och gulliga hälsningen med det lilla extra.

Svar från nallebudet.se

Ååh 😍 - tack så fint skrivet! Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Eva B
Skrev om nallebudet.se

Söta, omtyckta nallar med snabb leverans

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt att du gillar våra nallar! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Jansson A
Skrev om nallebudet.se

Genom åren har jag via Nallebudet kunnat gratulera, trösta och uppmuntra många vänner och släktingar.

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt läsa det du skriver! Vi hoppas att du vill fortsätta att handla hos oss för att uppmärksamma livets stora och små händelse! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Yvonne L
Skrev om nallebudet.se

Tog ett större paket och fick det jag önskade. Gåvan blev uppskattad och det som beskrevs fanns även med i paketet. Jag är supernöjd med min beställning.

Persson E
Skrev om nallebudet.se

Enkelt att beställa från eran hemsida. Bra att man kan få vara anonym. Bra produkter,mycket fin och snabb leverans. Stort tack 🌟🌹

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt det är att det blev bra med Nallebudet! Ett litet förtydligande om att skicka anonymt. Med dagens digitala tjänster kan man inte längre vara helt anonym med Nallebudet, mail och telefonnummer kan synas i fraktinformationen och vi har dessutom alltid mottagarens upplevelse med i bedömning också. Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Gunilla J
Skrev om nallebudet.se

Hej. Har skickat Nallar från Syd till Öst. Det är mycket tacksamt. Kul att glädja någon som behöver glädjas. Skickar hjärna med lite x-tra. Godis eller annat.

Svar från nallebudet.se

Hej 🧸☀️ Stort tack för ditt härliga omdöme om Nallebudet för en tid sen och så fint att höra hur du brukar göra med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Karlstam C
Skrev om nallebudet.se

Väldigt trevlig hemsida! Lätt att beställa, och snabb leverans. Mjukiselefanten och hjärtljuset jag beställde var jättefina!

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt trevliga omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt att det blev bra med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Tanja S
Skrev om nallebudet.se

Sötaste lilla älgen med snickarbyxor som uppmuntrar, tack för idén med Nallebud 👍🏼♥️

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och vi håller med: så härligt det är att Nallebudet finns! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Oskar F
Skrev om nallebudet.se

Nallebudet levde upp till mina förväntningar och jag rekommenderar er verkligen

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt det vi levde upp till förväntningarna och att du vill tipsa andra om oss! Vi är så tacksamma! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Berat R
Skrev om nallebudet.se

Enkelt att hitta de man önskar och beställa. Med en mycket snabb leverans, uppskattas!

Svar från nallebudet.se

Jättestort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt att det blev bra och gick snabbt med leveransen av Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Nicola F
Skrev om nallebudet.se

Helt magiskt och snabb service. Finns mycket positivt med en liten nalle via posten .

Svar från nallebudet.se

Åå så fint 😊🥹 Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt att läsa dina rader om Nallebudet. Bra att det gick snabbt med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Elisabet W
Skrev om nallebudet.se

Funkar perfekt, blir en glad överraskning för mottagaren gammal som ung!

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt att läsa om hur lyckat det är med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Lillemor R
Skrev om nallebudet.se

Snabbt och enkelt och uppskattat av mottagaren.

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt datt höra att det blev bra med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Magdalena E
Skrev om nallebudet.se

Snabbt och enkelt. Mottagaren blev glad.

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt det är att det gick snabbt och enkelt och att mottagaren blev glad! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Nina S
Skrev om nallebudet.se

Helt underbart att kunna bygga ihop ett eget paket till någon man inte kan träffa pga smittorisk just nu.

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så fint att vi kunde hjälpa till och att det blev bra med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸

Sofi E
Skrev om nallebudet.se

Riktigt fint koncept och snabb leverans.

Svar från nallebudet.se

Stort tack för ditt fina omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt det är att det gick snabbt med Nallebudets leverans! Ha en bra dag och varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸