Funkar perfekt, blir en glad överraskning för mottagaren gammal som ung!
nallebudet.se
Visa din omtanke med ett Nallebud! Födelsedagar, bröllopsdagar, tillskott i familjen eller kondoleanser. Det finns flera anledningar till att skicka ett Nallebud. Vad du än vill säga till dina nära och kära finns vi på Nallebudet redo att leverera överallt i hela Sverige. Du kan enkelt hitta ditt favoritpaket med nalle +...
1265 omdömen om nallebudet.se
Sedan starten hos Reco 2020
Snabbt och enkelt och uppskattat av mottagaren.
Snabbt och enkelt. Mottagaren blev glad.
Helt underbart att kunna bygga ihop ett eget paket till någon man inte kan träffa pga smittorisk just nu.
Riktigt fint koncept och snabb leverans.
Ett trevligt sätt att uppskatta en vän på. Smidigt att beställa, snabb leverans.
Bra priser och fina saker. Passar till både vuxna och barn.
En underbar gåva att ge bort. Tycker den säger så mycket mer än en blombukett. Enkelt att göra beställning och snabb leverans. Så nöjd.
Mycket bra !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ed av smidigt fint uppskattat
Riktigt bra men skulle kunnat haft lite större utbud
De är fantastiska! Återkommer gång på gång!
Fina saker och snabb leverans!
Stort tack för ditt positiva omdöme om Nallebudet och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra och snabb och att vi har fina saker i vårt utbud Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Tycker det var riktigt snabb leverans och en jättefin nalle!
Stort tack för ditt positiva omdöme om Nallebudet och så härligt för oss att läsa att leveransen var snabb och att nallen var så fin! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Fin och snabb service inom centrala Malmö!
Stort tack för ditt positiva omdöme om Nallebudet och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra och snabb! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Nalle och chokladhjärtan som en krya-på-dig-hälsningen
Stort tack för ditt positiva omdöme om Nallebudet, så härligt för oss att läsa! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Enkelt att beställa. Uppskattas av mottagen som fick något som var bättre än blommor
Stort tack för ditt positiva omdöme om Nallebudet och så härligt för oss att höra att det gick bra att beställa och att mottagaren blev nöjd! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Det var inga problem, hemsidan är enkel att följa.
Stort tack för ditt positiva omdöme om Nallebudet och så härligt för oss att läsa att det gick bra att beställa! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Snabbt och enkelt och det blir levererat snabbt och smidigt.
Stort tack för ditt positiva omdöme om Nallebudet och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra, snabb och smidig! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Väldigt positiv till nallebudet för alla tillfällen och högtider! Beställde ett eget sammansatt nallebud till en kär anhörig och hennes lilla dotter! Jag är mycket nöjd med utbud och köpupplevelse på webben. Garanterat blir mottagarna mycket nöjda med!
Stort tack för ditt positiva omdöme om Nallebudet och så härligt för oss att läsa att det känns så bra med Nallebudet och att kunna välja själv vad som ska vara med i lådan! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Supersnabb leverans hem till kollega som blev jättenöjd och kände sig uppskattad och sedd. Tack för hjälpen!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för ett par veckor sen och så härligt för oss att läsa att det blev fint! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Kommer i tid och skapar känsla av omtanke och glädje
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att Nallebudet gav omtanke och glädje! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Lätt att hitta på deras hemsida. Snabb leverans fastän Postnord var inblandad.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så skönt för oss att läsa att leveransen var bra! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Så bra att kunna skicka en nalle är blommor inte är möjligt!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så fint för oss att läsa att höra att det funkar bra med ett Nallebud Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Så söta produkter. Snabb leverans, kom dagen efter.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra! Ja, visst är de söta - vi håller så klart med! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Mycket bra, snabb leverans. Inga klagomål, allt perfekt så som utlovat!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra och som förväntat! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Det gick hur smidigt som helst att handla av Nallebudet. Det var en födelsedagspresent. Jag köpte en elefant, ett halsband och ett födelsedagskort. Mottagerskan blev glad och nöjd. Paketet levererades på rätt dag. Det var väldigt lyckat allting! Tack Nallebudet!🙏
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra! Toppen att det blev så lyckat! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Mycket snabb leverans och superbra produkt!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var snabb och bra! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Lätt att beställa o betala. Vet inte ännu om budet kommit fram
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att det var bra att handla av oss! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
En enkel beställning och de nyblivna föräldrarna hade nallen bara två dagar efteråt. Helt perfekt och rekommenderas!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Smidigt och värt pengarna! Jag köpe en liten söt nalle med tryffel.. Hade kanske önskat fler val av chokladsorter bara. Men nöjd!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra! Till hösten får vi kika över chokladutbudet igen och se vad ni är mest sugna på att vi har i sortimentet - tack för kommentaren! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Så trevliga kombinationer för olika tillfällen! Denna gång gällde ett sjukt barnbarn, som blev såå överraskad och glad att få en hälsning från mormor och morfar! Vi har skickat via Nallebudet tidigare och alla har varit såå nöjda och glada över uppvaktningen eller vad det nu handlat om!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att det funkar så bra med Nallebudet! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Tycker Nallebudet är bra,skickat till vänner och det har blivit uppskattat.Mvh Kristna.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra och uppskattas! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Fantastiskt service och supersnabba svara vid funderingar på mail!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att få denna feedback om vår service och vårt bemötande! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Allt gick smidigt och bra. Mysigt att kunna se till att mitt barnbarn fick present direkt när han kom hem från sjukhuset fast jag bor långt borta
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så gott för oss att läsa att leveransen var bra och att det passade så fint med ett Nallebud! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Snabb leverans enligt förväntan.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra och enligt förväntan! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Alla blir alltid så glada när de får en liten nalle.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att alla blir så glada! Fantastiskt! Så gott! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Jag tycker detta var jätte mysigt. Min systerdotter som var sjuk och fick detta bud var så glad över detta😁😁
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att det blev så bra! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Så trevliga Nallar👍Alltid uppskatta!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att nalle-leveransen var bra! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Jag hade aldrig handlat från nallebudet.se tidigare och fann dem av en slump när jag letade efter något annat än blombud till en väns födelsedag. Det var enkelt att handla av dem och servicen var exceptionell. De svarade snabbt och trevligt på frågor och följde upp min order på ett sätt som gjorde mig mycket glad. Någon annan som nallebudet.se gjorde glad var min vän som nåddes av ett jättefint paket med uppskattat innehåll. Jag kommer att skicka fler överraskningar med nallebudet.se.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att allt blev så bra! Så gott! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Idén är fantastisk men vissa av sakerna, både nallar och tillbehör är dyrt medan annat är billigt. Lite svårt att hitta rätt eller att kunna jämföra även om man försökt förenkla genom att ha en beställningskedja.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra! Vi känner som du att det börjar bli dags att förändra vår webbshop lite grand så att tex priser och storlekar blir tydligare. Tack för att du påminner oss om att det är viktigt! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Hade höga förväntningar både på produkten( gulliga gosedjuret) och leverantören Nallebudet och blev INTE besviken!👌 Snyggt förpackat och snabb leverans! Toppbetyg! Sirpa H.
Så härligt att höra! Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen fick toppbetyg! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Enkelt att beställa, snabb leverans, bra pris, storlek som passar ett barns hand ❤️
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra ❤️ Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Snabbt och enkelt. Lite dyrt.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra - vi jobbar ständigt med kostnaderna och kommer fortsätta kämpa för att ha en så prisvärd och bra tjänst som det går! Ett tips är att sätta ihop Nallebudet själv jämfört med att välja ett färdigt paket och på så sätt ännu mer bestämma själv vad som ska ingå. Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Moster blev glad och paketet kom fram i tid.
Det var smidigt att handla och leveransen gick så fort som det kan göra.
Superbra! Snabb leverans och mottagaren nöjd
Upplevde att ni har mycket att erbjuda och att det är bra priser. Frakt och bud kom fram i tid, vilket var super även om avståndet var långt ifrån avsändaren och mottagaren. Toppen! Min mamma blev jätteglad på Alla hjärtans dag!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var bra och att det funkade som förväntat! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸
Allt fungerade perfekt, mycket snabb leverans! Fina varor.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att läsa att leveransen var perfekt och bra! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸
Fin present att skicka via posten 🧸✨
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet för en tid sen och så härligt för oss att att du var nöjd! Ha en bra dag och varmt välkommen åter till oss. med vänlig hälsning Nallebudet 🧸🌸