Otroligt söta små mjukisdjur och man kan komponera sin present som man vill. Rekommenderas varmt!!!
nallebudet.se
Visa din omtanke med ett Nallebud! Födelsedagar, bröllopsdagar, tillskott i familjen eller kondoleanser. Det finns flera anledningar till att skicka ett Nallebud. Vad du än vill säga till dina nära och kära finns vi på Nallebudet redo att leverera överallt i hela Sverige. Du kan enkelt hitta ditt favoritpaket med nalle +...
916 omdömen om nallebudet.se
Sedan starten hos Reco 2020
Perfekt......................................................................................................................................
Tycker mkt om att använda nallebudet som en enkel överaskning till vänner som befinner sig i olika situationer! Smidigt, roligt o tacksamma och glada mottagare! Den sista en nyfödd liten tjej.
Snabb leverans! Stort utbud. Uppskattad present!
Snabb leverans. Mottagaren blev glad!!
Otroligt fina saker man kan beställa. Perfekt som gåva till någon som vistas på sjukhus och behöver en liten hälsning. Rekommenderas varmt.
Snabb och bra leverans , är väldigt nöjd
Det fungerar alltid smidigt med Nallebudet. När jag fick problem med en beställning så ringde de upp mig och beställningen kunde fixas. Dessutom har de så fina nallar samt tillbehör. Att de dessutom levereras direkt till mottagaren är toppen. Rekommenderas varmt.
Har använt nallebudet förr. Denna gång kom paketet inte fram, nog mitt eget fel, men nu har jag ingen aning om var det finns och har inte fått något besked. Hälsningar Ulla ljunggren
Tack för att du återkommit till oss igen och tack för att du skriver ett omdöme här på reco! Det låter som att det hängt upp sig någonstans på vägen med ditt Nallebud den här gången. Det är ju inte alls bra, men kan ju så klart hända. Om det blir tokigt någonstans i leveransen hjälper vi alltid till så gott vi kan. Det är mycket som ska stämma för att leveransen ska fungera hela vägen, allt i från namn, adress, inlämningar till transportör, transport, sortering på terminal, brevlådans märkning, väder och utlämning.Tveka...
Snabb leverans och bra produkter
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var bra produkter och snabb leverans! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
De är fantastiska! Och så fina saker!
Tack! Så glada vi blir av ditt omdöme och att få den här uppskattningen. Tack så mycket för omdömet och ha en fin dag! Varmt välkommen till oss igen! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Nallebudet har inte bara nallar i centrum utan öven kunder! De har en affärsidé som verkligen fungerar i praktiken! Allt från sortiment till betallösningar och leverans .Kul sortiment där man som kund har många valmöjligheter och bland annat kan sätta ihop egna nalle-paket och personliga hälsningar efter smak. Vid eventuella frågor får man alltid snabba svar och snabb hjälp. Kan varmt rekommendera att handla på nallebudet.se!
Ååh så glada vi blir av ditt omdöme och att få höra om din upplevelse. Det tar vi med oss! Varmt välkommen till oss igen! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Bra priser lätt o hitta snabba leveranser
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var bra prisnivå och snabb leverans! Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet och köra igång med Nallebudets höst. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Det gick snabbt från det jag beställde tills det levererades 👍
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var smidig leverans! Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet och köra igång med Nallebudets höst. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Kanonbra grej o göra för nära o kära o bra saker o välja på. Tack på förhand. Barbro Forstman👍❤️
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att du är nöjd med Nallebudet! Vi blir så glada! Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet och köra igång med Nallebudets höst. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Snabb leverans . Brukar alltid vara nöjd.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att du blev nöjd den här gången också 🧸 Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet och köra igång med Nallebudets höst. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
ett bra sätt att skicka en present som man har kvar som inte vissnar och är dessutom prisvärt och ger mottagaren glädje ung som gammal
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det du gillar att det är prisvärt och att Nallebuden varar länge! Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet och köra igång med Nallebudets höst. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Mkt bra och snabba👍🏻👍🏻sambon älskar buden när de kommer👍🏻
Å så härligt! Tack för ditt omdöme! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸🌸
Superbra och snabb leverans 🤩 Roligare att skicka än blommor. Det bästa är att det finns färdiga paket men hittar du inget som passar, gör du ditt egna🧸 Rekommenderas varmt 🌸
Stort tack för ditt omdöme och rekommendation om Nallebudet och så bra att höra att det varen superbra och snabb leverans! Härligt att du gillar paketen och möjligheten att välja själv. Vi kan bara hålla med om att båda varianterna är toppen. Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet och köra igång med Nallebudets höst. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Enkelt och bra!!! Smidig leverans dessutom.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var enkelt och bra och med smidig leverans! Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet och köra igång med Nallebudets höst. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Super trevlig kundservice som var väldigt hjälpsam och trevlig!
Å så fint att höra! Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet! Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet och köra igång med Nallebudets höst. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Genomgående proffsigt och snabbt expedierat. Möjligen lite svårt att förutse leveransdag med nuvarande system. Skulle det inte fungera om man fick välja önskad leveransdag och i mån av förutsättningar tillgodoser ni att det leveras så nära som möjligt den dagen.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra feedbacken om fraktvalet! Det finns absolut på önskelistan att göra leveransvalet mer användarvänligt. Nuvarande lösning är en kombination av hur det alltid varit och dagens fraktalternativ. Har definitivt förbättringspotential! Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet och köra igång med Nallebudets höst. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Lätt att beställa o betala. Snabb leverans till en överraskad mottagare 👍
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var enkelt att beställa och fixa betalningen! Härligt att det blev en lyckad överraskning. Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet ☀️. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Bästa sättet att ge en speciell gåva🥰 Snabb och bra leverans. Jag skickade en krya på dig nalle till min vän som brutit handen och den blev mycket uppskattad❤️
Å så fint! Största tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var enkelt att beställa och bra leverans! Så fint att det blev lyckat! Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Så bra service! Jag hade glömt att ge exakt avdelning och rum till barnet som låg på sjukhus så de ringde upp och allt blev korrekt! Budet kom fram snabbt och nallen är hans maskot på sjukhuset! Tack för allt ❤️
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att vi kunde hjälpas åt! Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Lätt att beställa o snabb leverans
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var enkelt att beställa och bra leverans! Nu är vi tillbaka från sommarledigheterna och kan tacka för omdömet. Hoppas det varit en fin sommar, ha en fin och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Mycket bra! Snabb leverans, fint paketerat och bra produkter!
Många tack för ditt omdöme och så bra att höra att det funkade bra! ! Vi är så glada att leverans, packning och innehållet i Nallebudet motsvarade dina förväntningar! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Blev uppskattat av mottagaren💖
Många tack för ditt omdöme och så fint att mottagaren uppskattade att få ett Nallebud! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Lätt att beställa, kom fram på rätt dag och mottagaren blev jätteglad
Många tack för ditt omdöme och så bra att höra att det var var lätt att beställa och att leveransen funkade fint! Vi gläds med dig att mottagaren blev så glad, vad härligt att höra! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Jag ger Nallebudet en 10:a. Vänliga och mycket tillmötesgående personal. Snabb leverans med en överraskad och glad mottagare. Vi köpte Lilla gosekaninen Cinta läser böckerna om Bo i fina Pixiboken.
Så härligt att höra!!! Många tack för ditt omdöme och så bra att ni blev nöjda både du och mottagaren! Ha en jättefin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Köpte en vit katt, en get well soon godisask och enhörningstatueringar. Paketet var fint inslaget och brevet var gullit med en enhörning på. Jag är jätte nöjd och pojken som fick det var ännu mera nöjd. Tack!
Många tack för ditt omdöme och så bra att höra att det var fint och gulligt levererat! Vi är så glada att ni är blev nöjda både du och mottagaren! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Mycket enkelt att beställa och välja vara. Den blev levererad snabbt och mottagaren blev överraskad och glad. Beställde en liten hund och liten vinflaska, det var så fint.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var enkelt att beställa och välja! Vi gläds med dig över att det blev lyckat och Nallebudet som du komponerade var verkligen jättegulligt 💗🐶. Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Snabb och utförlig leverans. Så jag kommer tillbaka och handlar igen😊
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var snabb och fin leverans! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Snabb leverans, fint packat. Fina färdiga paket, lätt att bygga eget paket med.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var snabbt och fint! Toppen att utbudet känns rätt! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞 Nina
Snabbt och fint levererat! Ett bra alternativ när man vill skicka en hälsning.
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det var snabbt och fint! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Snabb leverans och presenten blev uppskattad :)
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet och så bra att höra att det gick snabbt! Så glada vi blir att höra att presenten gav glädje! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Snabb leverans och mycket fina produkter!
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet som du skrev för ett tag sedan och så bra att Nallebudet kom snabbt fram! Fint att höra att du gillar våra nallar och saker! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Enkelt att beställa, och snabb leverans. Helnöjd kund🐻
Toppen att få din feedback! Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet som du skrev för några veckor sedan och så bra att det kändes enkelt och snabbt! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Lätt att beställa och betala och mottagaren uttryckte sin glädje med att ställa "nallen" på en hedersplats. Det blev en positiv upplevelse tyckte Hans
Stort tack för ditt omdöme om Nallebudet som du skrev för några veckor sedan och så bra att det kändes enkelt och lätt! Så härligt att kunna ge glädje och att nallen hamnade på hedersplats! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Tycker det är bra. Men den här gången har jag inte fått något leveransbesked
Stort tack för ditt omdöme och så bra att du tycker vi är bra - supertack för ditt svar! Med appen "Mina paket" kan Nallebudet följas och du kan se när det levererats till mottagaren. Ibland krävs det att både telefonnummer och mailadress (samma som användes vid beställningen) är inlagt som kontaktuppgifter i appen. Hör av dig till vår kundtjänst om det fortfarande är något du undrar över. Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Enkelt Lätt och smidigt. Mottagaren blev överraskad vilket alltid är positivt när man vill skicka en present. Bra utbud Lätt att betala.
Stort tack för ditt omdöme och så bra att det kändes enkelt och lätt - supertack för ditt svar! Vi håller verkligen med om att det är så härligt att kunna ge någon en överraskning! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Otroligt snabb leverans och en mycket uppskattad present
Stort tack för ditt omdöme och så bra att det kändes snabbt och blev uppskattat - supertack för ditt svar! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Jag hade inte möjlighet att åka till min bästa vän som ramlat på cykel o brutit armen och andra skador. Har själv fått från nallebudet och vet vad det betyder att få ngt med en liten hälsning. Så för mig var det ett enkelt val. Det blev väldigt uppskattat av mottagaren trots att det är en vuxen kvinna
Stort tack för ditt omdöme och och för att du berättar om betydelsen av att få en liten hälsning - supertack för ditt svar! Vi är så glada att Nallebudet var uppskattat av mottagaren! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Det var inte lätt när jag skulle beställa det krånglade mycket. Det som var bra var att jag fick veta när det händer något med leveransen.
Stort tack för ditt omdöme - vi undrar så klart vad det var som krånglade i webbshoppen. Vi försöker att laga sånt som är trasigt på nallebudet.se så snabbt det går, men ibland har vi ju missat även uppenbara fel tyvärr. Fint att höra att du uppskattar leverans-spårningen från våra samarbetspartners för frakterna. Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Mycket bra, håller vad dom lovar.
Stort tack för ditt omdöme och så bra att det kändes bra och säkert - supertack för ditt svar! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Snabb och enkel beställning. Vet dock inte om leveransen gick bra, var inte på plats. Men inte hört något så jag antar allt flytit på. Det har det gjort tidigare.
Stort tack för ditt omdöme och så bra att det kändes enkelt att beställa - supertack för ditt svar! Med appen "Mina paket" kan Nallebudet följas och du kan se när det levererats till mottagaren. Ibland krävs det att både telefonnummer och mailadress (samma som användes vid beställningen) är inlagt som kontaktuppgifter i appen. Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Det är lite dyrt för en liten nalle. Men det är ett roligt koncept.
Stort tack för ditt omdöme och tack för feedbacken om priserna! Vi tar med oss det för utvärdering! Kul att du gillar konceptet! Tänk att det har funnits sen 2004 med Nallebud som sprider glädje och omtanke! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Alla nallebud jag skickat har kommit fram fort. Jättefina nallar. Trevlig personal.
Stort tack för ditt omdöme och så bra att det kändes snabbt och att vi har levererat bra service - supertack för ditt svar! Vi håller med - nallarna är jättefina! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Så otroligt bra att det finns ihopsatta kit, men ännu bättre att d finns så man kan komponera ihop själv. Snabbt, enkelt 👍
Stort tack för ditt omdöme och så bra att det kändes snabbt och enkelt att handla hos oss. Bra med feedbacken på färdiga paketen och att det går att sätta ihop nallebuden själv också - supertack för ditt svar! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞
Det blev en fin överraskning med Nallebudet när det kom fram till mottagaren. Den lilla mini-nallen passade jättebra.
Stort tack för ditt omdöme och så bra att det kändes rätt att handla hos oss - supertack för ditt svar! Vi håller med - nallarna är supersöta! Ha en fin dag och varmt välkommen åter! med vänlig hälsning från oss på Nallebudet 🧸💞