natureko.se

277 omdömen om natureko.se

Sedan starten hos Reco 2022

Ann-Kristin C
Skrev om natureko.se

Hej Jättenöjd Blev rekommenderad denna produkten Bra för miljön Tyvärr fick jag det skickat till mig två gånger Varan har gått i returen till er (När jag beställde första gången fick jag ingen bekräftelse på köpet ) Fick göra den igen fick jag bekräftelse Skå fortsätta handla hos er Med vänlig hälsning, Anci Clevström

Elisabeth Ö
Skrev om natureko.se

Enkelt att beställa. Produkterna som jag använder är mycket bra.

Carina N

Har använt super10 tidigare och den är jättebra

Klaus-Dieter G
Skrev om natureko.se

Beställde 5 liter super 10,, fick det snabbt och smidigt.

Svar från natureko.se

Hej Klaus Tack för dit svar vi är glada du är nöjd Välkommen åter MVH Roland Hedstrand

Ann-Catrin  B
Skrev om natureko.se

Jag är väldigt nöjd Proffsigt bemötande Snabb leverans Jag beställde Super 10 Det är en produkt som jag mina vänner och familj använt sedan 70 talet Så bra till all rengöring Så jag tycker natureko sköter bra och jag fortsätter vara kund

Svar från natureko.se

Hej Ann-Catrin Tack för dina vänliga ord det värmer. Vi jobbar för kunden ska vara nöjd. Ja Super 10 är så bra som det låter o finns i så många hem o företag alla som provar gillar detta. MVH Roland Hedstrand

Inger K
Skrev om natureko.se

Enkelt att beställa. Snabb leverans.

Hej inger Tack för dit svar vi är glad då kunden är nöjd MVH Roland Hedstrand

Ulrika M

Super!

Hej Ulrika Bra du är nöjd då blir vi glada. MVH Roland Hedstrand

Lars-Ewert L
Skrev om natureko.se

Hej! Det var enkelt att hitta och snabbt levererat. ” SUPER” ! Precis som i SUPER 10 .produkten! / Lars-Ewert

Svar från natureko.se

Hej och tack för ditt svar det uppskattar vi gör oss glada. Nöjd kund då är vi nöjda o glada.

Lars E
Skrev om natureko.se

Lätt att beställa.Snabb leverans.

Svar från natureko.se

Hej Lars ditt svar gör oss glada vi gillar nöjda kunder

Christer L
Skrev om natureko.se

Tack för bra bemötande och förklaring till försenad leverans.

Svar från natureko.se

Hej Crister Ja vi försöker ge svar om det är några problem förseningar blir det ibland så vi gör så gott vi kan.

Iren M

Har köpt super 10 verkar bra men har inte använt så mycket än

Svar från natureko.se

Hej Irene Ja då du testar det kommer du se o märka skillnaden. Behovet av i att städa blir roligt när det blir rent.

Peter S
Skrev om natureko.se

Suveränt till mycke Kan användas över allt

Svar från natureko.se

Hej Peter Ja super 10 använd till allt som tål vatten. Det är mycket sen att det funkar o blir rent är super.

Lena J
Skrev om natureko.se

Smidig beställning och leverans, precis så man vill ha det. Tack😊

Svar från natureko.se

Hej Lena Tack för dina ord det uppskattar vi. Jag hoppas du blir nöjd med din produkt.

Amal K
Skrev om natureko.se

Har beställt Tre, Juicedryck och Super 10. Har använt super 10 tidigare och tyckte att den var bästa städmedel. Tre juice är sååå god, dyrt men väldigt gott :) Tack för bra service. AK

Svar från natureko.se

Hej Amal Tack för dit svar blir glad du är nöjd med produkterna, Men drycken tre är som du säger god o nyttig o god . super tio är bra på annat som rengöring på allt.

Eva T
Skrev om natureko.se

Första gången jag beställde något från er, tyvärr kom min beställning precis när ni flyttade lagret så jag väntar fortfarande på min lev. Känner inte att jag kan göra en bedömning ännu, men jag hoppas att lev kommer inom kort. Mvh Eva

Svar från natureko.se

Hej tack för svar ja detta är inte bra för oss. Vi fick reda på detta med kort varsel själva. Men din order skicka så fort vi kan då vi inte har så stort lager så tog det slut fort. MVH Roland Hedstrand

Elisabeth Ö
Skrev om natureko.se

Snabb och enkel service vid beställning av varor

Svar från natureko.se

Hej tack för dit svar det gör mig glad då nöjd kund är det bästa . Välkommen åter MVH Roland Hedstrand

Marianne W
Skrev om natureko.se

nöjd gillar varan blir så rent

Svar från natureko.se

Hej och tack för ditt svar det gör oss glada nöjda kunder gillar vi . Välkommen åter MVH Roland Hedstrand

Marita P
Skrev om natureko.se

Beställde Super10 på hemsidan- enkelt och problemfritt. Snabb leverans- superbra. Betalningsalternativ är perfekt, man väljer det som är personligen bäst. Så allt är till belåtenhet. Tack Natureko, för att ni gör livet enkelt, både att städa med Super10 och att beställa när det behövs.

Svar från natureko.se

Tack för dom värmande order det gör mig glad. Då vi gör så gott vi kan för kunderna. Välkomman åter MVH Roland Hedstrand

Carin P
Skrev om natureko.se

Det blev en liten miss: hade beställt 2 fl super 10. Det kom en, vid första leveransen. Ringde o talade om det o blev lovad en fl till o den kom i torsdags. Blev väldigt trevligt bemött. Så ett bra betyg från mig Mvh Carin Peterson

Svar från natureko.se

Hej Ja det blir fel ibland då vi har mycket o packa. Men det går o fixa o lösa snabbt . Välkommen åter MVH Roland Hedstrand

Katarina H
Skrev om natureko.se

Allt funkade bra. Inga problem alls, beställningen kom i god tid och var korrekt.

Svar från natureko.se

Hej Katarina H Tack för dit svar det uppskattar vi mycket. Välkommen åter Roland Hedstrand

Kerstin N

Jag beställde en flaska Super 10. Snabb och smidigt beställning och leverans

Svar från natureko.se

Hej Kerstin N Vi tackar för dit svar det gör oss glada nöjd kund då är vi nöjda. Välkommen åter Roland Hedstrand

Maj-Lis H
Skrev om natureko.se

För det första är super 10 en mycket bra produkt. Sen har jag ingenting att klaga på när det gäller transporten.

Svar från natureko.se

Hej Ma-Lis Vi blir glad då du gillar vår produkt. Då det gick bra med DHL leveransen Välkommen Åter

Lisa L
Skrev om natureko.se

En produkt som jag gillar och använder

Svar från natureko.se

Hej Ja vist är super 10 bra det är så många som säger att det går inte o vara utan det. Så välkommen åter MVH Roland Hedstrand

Bengt H
Skrev om natureko.se

Snabb leverans köpt 2 st super tio.

Svar från natureko.se

Hej Beng tack för ditt svar vi skickar så fort vi kan Välkommen åter MVH Roland Hedstrand

Gunnel E
Skrev om natureko.se

Bra vara men lång leveranstid som medelads efter beställning o svårt att följa paketet.

Svar från natureko.se

Hej Gunnel Ja vi har haft lite längre leveranstider under sommaren. då vi haft semester så hade vi ingen leverans. Välkommen Åter MVH Roland Hedstrand

Inger-Carin C
Skrev om natureko.se

Efter att ha letat efter Super 10, under lång tid, hittade jag produkten hos Natureko. Enkel hantering vid beställning och betalning. Däremot var leveranstiden ganska lång men för mig hade det ingen betydelse.

Svar från natureko.se

Hej Inger Tack för ditt svar. Ja vi har haft lite lång leveranstid nu under sommaren. Det Har varit lite leveransproblem från leverantören. sen har vi haft semester. Men nu ska det bli kortare leveranser. Välkommen åter MVH Roland Hedstrand

Birgitta B
Skrev om natureko.se

inget att klaga på ! varför jag är möjd med min leverans o produkten är super 😀

Svar från natureko.se

Hej Birgitta tack för ditt svar vi blir glada när kunderna är glada o nöjda Välkommen åter MVH Roland Hedstrand

Sofia A
Skrev om natureko.se

Fick fel antal men skickades iväg direkt när jag hört av mig till dom

Svar från natureko.se

Hej Sofia Ja det blir lite stressigt ibland o då lätt hänt det blir fel Men vi rättar till det så snabbt vi kan så ni kunder blir glada o nöjda Välkommen Åter MVH Roland Hedstrand

Hanna L
Skrev om natureko.se

Snabb leverans, bra produkter.

Svar från natureko.se

Hej Hanna Ja vi skickar så fort vi kan det är vårt mål viktigast är kunden som blir nöjd Då är vi nöjda. MVH Roland Hedstrand

Marika D
Skrev om natureko.se

Lätt att beställa, snabb leverans. Bra produkter.

Svar från natureko.se

Hej Marika Tack för ditt svar det glädje oss du är nöjd Det är vårt mål nöjda kunder gör oss glada. Välkommen Åter. MVH Roland Hedstrand

Barbro S
Skrev om natureko.se

Oftast snabb leverans av bra produkter.

Svar från natureko.se

Hej Barbro Tack för dit svar ja vi gör så gott vi kan Nöjd kund då är vi nöjda Välkommen Åter MVH Roland Hedstrand

Helena B
Skrev om natureko.se

Det är bra med varor som inte påverkar miljön så mycket

Svar från natureko.se

Hej Helena B Ja våra produkter är 100% miljövänliga det gillar vi därför vi jobbar med detta Ser på framtiden då är det bra med miljövänliga produkter. Välkommen åter MVH Roland Hedstrand

Elisabeth N
Skrev om natureko.se

Visserligen något senare än utlovat, men ok. Dock kan jag tycka det är viktigt att få rätt tid för leverans under semesterveckorna. Gillar att jag fick svar på min förfrågan. I det stora hela är jag nöjd. Kommer handla där igen. Elisabeth

Svar från natureko.se

Hej Elisabeth tack för dit svar. Ja det har varit lite längre leveranstider.som vi intye gillar själva Det är huvudlaget som inte skickar som det ska vikarier. med vikarier. spelar nog in men vi jobbar på så fort det går. Välkommen åter

Jenny S
Skrev om natureko.se

Fick tag i bästa städmedlet super 10 och är jättenöjd!

Svar från natureko.se

Hej och tack för dit svar blir glad o höra positiva ord. Välkommen åter

Ann-Marie P
Skrev om natureko.se

Mycket bra bemötande. Bryr sig om sina kunder. Väntade på paketet, skulle åka bort så ville inte missa det. Fick inget innan vi åkte. Fick påminnelse mail ifrån säljaren att jag skulle hämta paketet. Utlämningsstället hade missat att scanna in min paket. Hade jag inte fått detta mail ifrån säljaren hade jag missat mitt paket. Tacksam att säljaren kontaktade mig ang detta. Samt att han hade kontakt fram tills paketet var hittat. Köpte SUPER 10, och kommer göra det igen!

Svar från natureko.se

Hej tack för ditt svar jag försöker hålla kol så det inte glöms bort . lätt o missa allt löste sig . Välkommen åter Roland

Barbro A
Skrev om natureko.se

Fick vänta länge på leveransen. Fick meddelande och ursäkt för det så det var helt ok! 😊

Svar från natureko.se

Hej tack för dit svar ja i bland blir det lite längre leveranser då det är många ordar så hinner vi inte alltid med sen får vi inte leveranser som vi beställer i tid o då blir det lätt förseningar. Men vi är tacksam för dit svar. Välkomne åter Roland

Carina O
Skrev om natureko.se

Jag sökte på nätet efter någon återförsäljare för Super 10 och hittade er! Tkr detta är en fantastisk produkt och som jag använt i många år! Brukar rekommendera till fam och vänner. Det var snabb leverans från er och jag är jättenöjd!! Tack😊

Svar från natureko.se

Tack för ditt svar det ger oss glädje. ja det är en superbra produkt vi finns här när du behöver mer. Rekommendera gärna till fler det uppskattar vi . MVH Roland

Ann-Marie N

Fungerade jättebra! Bra produkt

Hej tack för dit svar vi är glada o nöjda . Välkommen åter Roland

Leif D
Skrev om natureko.se

Helt ok å bra i go å tydlig m.

Hej tack för dit svar Välkommen åter Roland

Britt-Marie G
Skrev om natureko.se

Enkelt att skicka efter varor från natureko, hade inga förväntningar för jag hade ingen personlig kontakt. Jag köpte två flaskor Super10 , kan inte leva utan detta rengöringsmedel finns inget bättre👌

Svar från natureko.se

Hej jag tackar för ditt svar. Vi vill att kunden ska vara nöjd då är vi nöjda. Att ni tyckte det var lätt o beställa varor. Välkommen åter Roland Hedstrand

Marita T
Skrev om natureko.se

Äntligen fick jag tag i Super 10. Bästa medlet mot fett och fläckar.

Svar från natureko.se

Hej så bra du fick tag i det o hitta oss .ja detta kan man inte vara utan . Välkommen åter. MVH Roland Hedstrand

Mai W
Skrev om natureko.se

Alltid snabb leverans av Super10.

Svar från natureko.se

Hej Mai Tack för dit svar jag vi försöker skicka så fort det går. Vi är glad du är nöjd. Välkommen åter

Lars P
Skrev om natureko.se

Jag köpte Neolifebar jättebra att ha med ut i skogen.

Svar från natureko.se

Hej tack Vi blir glada ni är nöjd Ja Neolifebar är både praktisk o ha med o nyttig . Bra mellan mål också . Välkommen åter.

Anna A
Skrev om natureko.se

det ända som inte är bra är att kartongen vid leverans är trasig

Svar från natureko.se

Hej Ann kartong ska inte vara trasig Det är DHL som hanterar paketen vi skickar alltid hela kartonger . Viktigt att varorna är hela Med vänlig hälsning, RolandHedstrand

Per F
Skrev om natureko.se

Snabbt verkande mycket effektivt bra miljöval kommer alltid att använda super 10

Svar från natureko.se

Hej tack för ditt svar vi är glada ni gillar produkten o miljön är viktig för framtiden . Välkommen åter

Mats A
Skrev om natureko.se

Bra bemötande och snabb leverans

Svar från natureko.se

Hej ja vi tackar för ditt svar Ni är välkommen åter

Hadje S
Skrev om natureko.se

Har köpt i många år. Fungerar bra. Trevlig bemötande och snabb leverans Tack för service

Svar från natureko.se

Hej och tack för ditt svar det gör oss glada . Välkommen åter

Håkan J
Skrev om natureko.se

Trevligt bemötande. Snabb leverans.

Svar från natureko.se

Hej och tack för ditt svar det gör oss glada nöjd kund så är vi nöjda. MVH Roland Hedstrand

Kerstin I
Skrev om natureko.se

Har köpt super 10 i många år. Fungerar hur bra som helst. Tack för fin service.

Hej tack för ditt svar vi strävar efter nöjda kunder . MVH Roland Hedstrand

Ulla-Britt B
Skrev om natureko.se

Köpte ansiktskräm. Blev bra bemött. Leveransen var snabb.

Svar från natureko.se

Hej tack för ditt svar blir glada när kunden är nöjd Välkommen åter Roland Hedstrand