Suverän produkt, jag är riktigt nöjd och glad
Naturlig Deo
Hos Naturlig Deo hittar du våra egenproducerade deodoranter som har utsetts till Bästa deodorant under tre år. Aluminiumfri och med ett schysst innehåll av få och noga utvalda ingredienser. Vi säljer även andra miljövänliga och hållbara produkter för både kroppen, hemmet och utomhusliv. Vi har både webshop och en fysisk butik...
459 omdömen om Naturlig Deo
Sedan starten hos Reco 2024
Har använt Deo Grapefrukt nu i 5 år. Byter aldrig. Använder träskeden. Naturlig Deo lever helt och hållet upp till förväntningarna.
Denna deo är precis vad jag behöver och vad jag vill ha
Jag har köpt deo från Naturlig deo flera gånger. Det är lätt att beställa och checka ut och snabb leverans. Jag tycker mycket om produkten och det är så gulligt att få en handskriven personlig hälsning i paketet.
Har använt den i flera år och är supernöjd innehåller bara naturliga produkter.
Leveransen var snabb och jag fick en bra produkt. Beställde deo grapefrukt.
Deon funkar jättebra, man känner sig fräsch så länge. Ett plus den diskreta doften och att den inte innehåller några konstigheter.
Har testat många olika deodoranter utan aluminium och alkohol, men naturlig deo är den enda som verkligen har funkat. Har testat 3 av deras dofter och alla doftar naturligt och fräscht. Dem hr inte bara minskat lukten men också mängden svett. Väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera!
Toppen! Snabb leverans och inget krångel.
I have used Naturlig Deo for a week now and I like it! It’s smells natural, sits well and for long on the crop! I am definitely getting more natural products from you and bigger!!
Det jag har hunnit använda den så har den varit väldigt bra. Lite hård dock att få ur burken men det är nog en vanesak
Verkar lovande. Har inte fått nån klåda som jag annars brukar få av deo. Har dock bara provat oparfymerad än.
Snabb frakt och bra företag som tänker på miljön! Deon är mycket bra, doftar gott ( doft grapefrukt) har dock inte tränat mer intensivt med den ännu så återstår att se. Rekommenderas!
Fungerar utmärkt. Tog några dagar för kroppen att vänja sig. Nu vill jag inte använda något annat. Tack!
Luktar jättegott och fungerar bra! Nöjd och kommer fortsätta använda den
Jag har inte hunnit prova den alls ännu
Behaglig att använda , fin doft. Hjälper mot svett.
Köpte deodorant på burk med grapefruktdoft för ett tag sedan. Det fungerade bra och var snabb leverans. Nu har jag provat den ett tag och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med den. Den är effektivare än förväntat. Den torkar väldigt snabbt efter applicering och håller väldigt bra. Det bryter inte igenom någon svettlukt alls och det håller sig torrt och fint. I början upplevde jag det som en nackdel att applicera med handen men man vänjer sig så det fungerar bra nu. Den är lite dyr men man slipper aluminium och alkohol och den innehåller naturliga ingredienser vad jag förstår.
Smidigt att handla, köpte deo, bra konsistens, god lukt.
Superprodukt! Snabb leverans.
Enkelt och smidigt att handla. Snabb leverans. Jag tycker att deon är mycket bra. Enkel att applicera och känner att jag håller mig torr under armarna, känns väldigt fräscht 😊
Deo grapefrukt känns fräsch. Tror den kommer att fungera utmärkt. Trevligt med personlig hälsning.
Beställningen fungerade perfekt . Nu är det så att jag inte har börjat använda deon än så jag kan inte uttala mig om hur den fungerar på mig. Ni var lite för snabba med att önska ett utlåtande. Jag beställde tre olika provförpackningar.
Jag har nyligen köpt Naturlig Deo Kokos och är jättenöjd. Fin och mild doft som håller hela dagen. Rekommenderar verkligen
Bra och effektiv deo som samtidigt känns mild och klibbfri under armarna. Jag har känslig hud och vissa deodoranter ger klåda men inte denna.
Jag köpte grapefruktdeo och en handkräm från Ljung of Lapland. Jag är jättenöjd med båda. Uppskattar det handskrivna meddelandet på plocklistan. Känns bra att stödja små familjeföretag på Norrländska landsbygden.
Snabb och bra leverans. Recension av produkten: Bra: Doftar friskt och gott (grapedoft) när den är applicerad och skyddar mot fukt och lukt. Dåligt: kläderna får snabbt en gul, lite stel beläggning på ljusa kläder (och ljus beläggning på mörka kläder), luktar lite surt efter användning, vilket gör att de behöver tvättas oftare, då jag inte vet om de kommer att lukta så när jag använder kläderna en andra dag.
Hej Lena och tack för att du hörde av dig! Gula fläckar på kläder kan uppstå av en kemisk reaktion mellan kemikalier (oftast aluminiumföreningar) i vanliga deodoranter och kroppens egna svett. Vår deo innehåller inte någon form av aluminium, men det har hänt att ett par kunder hört av sig angående det och för dem har detta varit i övergången mellan “vanlig deo” och vår aluminiumfria Naturlig Deo. Under övergången från vanlig deo till en naturlig/ ekologisk kan man svettas extra mycket och det sker en form av detox när man...
Bra kvalitet och trevlig kommunikation!
Hudvänlig, härlig doft och effektivt
Det känns bra att stödja ett litet företag med stora ambitioner! Fick min deo på några dagar i brevlådan,med en liten personlig hälsning!☺️ Jag valde grapefrukt,för det är en av mina favoritdofter! Det tog ett par dagar innan den började fungera & har inte använt den så länge,men känner redan att det är en favorit!
Bra service och trevlig kommunikation. Bra att det finns naturlig deo. Det är en fin och bra produkt.
Jag hade väldigt låga förväntningar på deon då ingen deo riktigt har funkat på mig. Har mycket ångest och stress som triggar svettandet enormt. Den här funkar bättre än något annat jag har provat! Luktar inte alls svett och är torr från morgon till kväll. Den har stått emot flera jobbiga ångestpåslag, enorm stress och även träning/tungt fysiskt arbete. Är så positivt överraskad och allmänt glad att ha hittat en deo som faktiskt funkar på riktigt! Tack!
Har provat nu i två omgångar och et verkar som om jag får utslag av den. Ska prova igen men får jag nu utslag igen kommer jag ej att använda den mer. Tråkigt då jag gärna vill ha en naturlig och snäll deo som mina barn så småningom kan använda.
Hej Kristina och tack för att du hörde av dig om detta. Kan du snälla mejla info@naturligdeo.se så kan vi ge dig tips och råd (här kan vi inte svara så långt). Ser fram emot att höra av dig! Mvh Sara
Mycket bra varor och trevligt bemötande.
Snabb återkoppling och leverans Hade stora förväntningar och Naturlig Deo och alla förväntningar infriades. Har handlat många olika produkter och alla är bra men bäst är deon
Snabb leverans Fina burkar God doft
Jag och min man älskar deon! Den håller otrevlig doft borta hela dagen, även dagen därpå trots intensiva dagar. Första naturliga deon som vi är 100 % nöjda med.
Bra produkt!! Tyvärr lite för dyr för att jag ska välja denna jämt
Toppenbra! Luktar gott och håller länge
Överträffade mina förväntningar på alla vis! Har köpt ett antal småburkar som jag ger bort till släkt o vänner
Hej jag tycker deon lavendel luktar got och känns fräsch.Den smälter lätt in i huden. Ingen svettlukt ! Skulle varit lättare om den fanns på tub såklart men avskyr samtidigt plastförpackningar. Så på det hela taget en mycket bra produkt!
Lättsamt att beställa . Jag var spänd av förväntan att testa. Då jag inte varit nöjd med nån deo förut egentligen. Men nu då detta dök upp på sociala medier så ville jag testa. Jag har nu haft den nån vecka. Och jag är mer än nöjd. Köpte både naturlig deo med doft av lavendel och grapefrukt. Båda doftar ljuvligt. Kommer inte vilja använda någon annan deo än dessa. Mycket nöjda. Min mamma ville också testa så jag beställde åt henne med. Hon är också jätte nöjd
Superbra deo. Beställde doften grape, luktar gott och inte för mycket. Blev en favorit på en gång.
Jag hade inga stora förväntningar, men är glatt överraskad! Det funkar!! Ingen svettlukt, eller irriterad armhåla. Tacksam🙏🏼
Enkelt att handla, fin kontakt jag fick rabatt i efterhand som jag missat ange. Fin och lagom doft, jag gillar den och kommer attköpa igen.
Det fungerar jättebra , så jag är så nöjd.
OK. Funkar bra. Irriterar inte. Bra doft.
Jag upplever deon som bra, men tycker det är svårt att applicera den.
Det var första gången jag handlade hos Naturlig Deo det funkade bra och mina varor kom snabbt i postlådan. Jag köpte en Deodorat Cream med Grapefruktdoft. Jag är supernöjd med den och rekommenderar den verkligen. Det känns verkligen bra att inte ha alkohol och aluminium i min deo. Jag tycker att det är superviktigt att handla så rena varor som möjligt. Jag är norrlänning och tyckte att det var extra kul att handla hos ett västerbottniskt företag.
Jag kan varmt rekommendera naturlig deodorant – jag är väldigt nöjd med produkten.”