Bekvämt, enkelt - toppen helt enkelt. Stort plus för fint bemötande och bra service.
Naturlig Deo
Hos Naturlig Deo hittar du våra egenproducerade deodoranter som har utsetts till Bästa deodorant under tre år. Aluminiumfri och med ett schysst innehåll av få och noga utvalda ingredienser. Vi säljer även andra miljövänliga och hållbara produkter för både kroppen, hemmet och utomhusliv. Vi har både webshop och en fysisk butik...
704 omdömen om Naturlig Deo
Den känns naturlig och är lagom krämig, upplever att den går snabbt in i huden. Motverkar svettlukt bra.
Min stora favoritprodukt och den enda deodorant jag använt de senaste 6 åren. Finns inget bättre giftfritt alternativ 👍👍👍
Fantastika klädnypor , det är roligt och lekfullt att hänga tvätt
Hej! Jag är mycket nöjd med Aleppotvålen. Får mjuka händer och inga självsprickor 👌 Även bakborsten är bra men jag använder den ute när jag planterar på planteringsbordet. Beckoljan ska en av döttrarna ha men är kvar hos oss än. Jag undrar om tvålen påverkas av hårt vatten? Min äldsta dotter har köpt tvålen men hon blev jättetorr på händerna. Där hon bor är vattnet hårdare än hos oss. (Vi har avhärdning från kommunen) När hon är här och använder tvålen blir hon mycket mjuk efter bara några gångers användning. Min yngre...
Väldigt bra att äntligen hittat en deo med bra ingredienser som faktiskt fungerar. Använt i en månad nu. Luktar gott (ej för starkt) och bra konsistens som känns bra mot huden. För att den ska funka hela dagen för mig behövs det en lagom klick till varje armhåla och då luktar jag gott från morgon till kväll. Märkt att mängden påverkar, testade någon gång att snåla ganska rejält och då fungerade den mycket sämre. När jag tar mer produkt än vanligt håller den istället längre. Tycker att den är ganska dryg ändå och tror att...
Mycket bra service och fina skohorn.
Äntligen har jag hittat en fungerande deo som inte irriterar huden! Jag har allt oftare fått klåda i armhålorna av deodoranter. Produkter med aluminiumklorid och andra kemikalier har varit helt omöjliga att använda, men mer hudvänliga deodoranter utan dessa ämnen har ändå ofta kliat. Inte förrän jag hittade Naturlig deo Lavendel så har problemet försvunnet. Då tacksam för denna produkt! Bäst! Mjuk och skön och luktar gott!
Bästa deon som finns! Varken jag eller kläder luktar svett
Företaget Naturlig deo har snabb leverans och man får alltid en fin liten hälsning skrivet för hand! Man får med en beskrivning av produkten och bra tips. Inga påföljande massor av mejl med reklam, vilket uppskattas! Produkten Naturlig Deo är helt suverän och har hjälpt mig oerhört mycket. Den går att smörja både här och där, om man säger så, och då uppskattar jag ännu mer att ingredienserna är naturliga. Jag behöver inte längre vara rädd för att lukta illa! Rekommenderas å det varmaste!
Snabb leverans och bra produkt
Sedan jag började med naturlig deo så kommer jag aldrig återgå till något annat. Kroppen mår bra av det och man luktar gott.
Lämnar gula fläckar på kläderna. Känner svettlukten ändå. Nöjd att den är naturlig för min kropp.
Hej Petra och tack för att du hörde av dig om detta. Gula fläckar på kläder kan uppstå av en kemisk reaktion mellan kemikalier (oftast aluminiumföreningar) i vanliga deodoranter och kroppens egna svett. Vår deo innehåller inte någon form av aluminium, men det har hänt att ett par kunder hört av sig angående det och för dem har detta varit i övergången mellan “vanlig deo” och vår aluminiumfria Naturlig Deo. Under övergången från vanlig deo till en naturlig/ ekologisk kan man svettas extra mycket och det sker en form av detox...
Krämig substans, lätt att applicera. God doft. Första gången jag använder naturlig deo, funkat bra för mig i normal temperatur, lämnar inga fläckar på kläder..
Den bästa deodorant jag har haft. Effektivt skydd och diskret doft gör den väl värd sitt relativt höga pris. Ett plus att den inte missfärgar mina vita T-shirts.
Snabb leverans. Dock blir den flytande när det är för varmt och nu när det har varit värmebölja har det varit ganska meckigt att hantera.
Hej Martina! Om innehållet blivit flytande rekommenderar vi att du rör om i burken med baksidan av en sked, ställer in den i kylen ett par timmar, och tar sedan ut den i rumstemperatur igen, om möjligt om du har något lite svalare utrymme där du bor. Naturliga råvarors nackdel; att de förändras beroende på temperatur :) Effekten är dock densamma oavsett konsistens på deon men jag håller med om att den blir mer meckig att hantera när den är flytande. Vi har testat göra deodoranter utan kokosolja, men de blir tyvärr inte lika...
Bästa deon jag haft! Lätt att applicera och håller hela dagen.
Älskar den! Det är helt enkelt den bästa deon.
Bästa deon någonsin, bra kvalitet och snabba leveranser
Bästa deodoranten utan aluminium och en massa andra kemikalier, fungerar hur bra som helst.
Deon är super ända nackdel är att jag behöver tvätta händerna efteråt men eftersom den håller hela dagen så är det nog ett litet problem.
Använt i flera år. Älskar den! Dyr men dryg, så det jämnar ut sig.
Fungerar alltid. Sommar som vinter.
Bästa! Helt enkelt. Tack för ett alternativ till andra produkter på marknaden.
Bästa deon jag hittils har använt, kommer att köpa mer av den i framtiden. Gillar det personliga meddelandet på a4 pappret för ordern!
Oslagbart!!!! Den bästa deoderanten någonsin.
Testat många olika ekologiska deos och denna är oslagbar! Använt i flera år och fortfarande så nöjd!
Snabb leverans. Produkter som håller vad dom lovar.
Minskad irritation,luktar gott,minskar svett fördel Dyrt nackdel
Var skeptisk men blev väldigt positivt överraskad. Pink grape fungerar otroligt bra och jag kommer inte att byta tillbaka till en vanlig deo.
Hej, Hittills så tycker jag att produkten funkar väldigt bra. Trots att jag bara använt den ett par gånger så skulle jag ändå kunna säga att det är en bra produkt. Det känns inte skumt eller klippigt när jag smörjer med den. Deon sugs direkt upp av huden, vilket jag verkligen uppskattar. Den är inte som en vanlig deo då man måste vänta ett litet tag innan det börjar kännas bekvämt med att ta på sig tröjan.
Hyfsat bra deo. God doft. Snabb leverrans.
Funkar mot svett från dag 1, fantastiskt! Lätt, behaglig doft. Rekommenderar varmt!
Sedan den dagen jag hittade Naturlig Deo för lite mer än ett år sedan, så har jag slutat leta efter ett bra hälsosamt alternativ till det som finns i "vanliga" butiker, nu har jag det enda jag behöver från Naturlig Deo. Jag gillar att jag inte behöver oroa mig att det finns saker i min deo som är ohälsosamt för min kropp, sedan att dofterna är naturliga och inte överväldigande. Det har alltid varit enkelt att handla från Naturlig Deo, och ibland får man en liten handskriven hälsning eller tack på följesedeln, det värmer...
Den bästa deo! Kan inte gå tillbaka till vanlig deo.
Deodoranten var till min fru, som hade svårt att hitta en deodorant som verkligen fungerar utan aluminium och alkohol, men hon är väldigt nöjd med den här. Tack så mycket, hälsningar Pieter Stange
Fungerar som den ska. Använder den dagligen och märker ingen skillnad mot de gamla vanliga märkena, förutom att den här känns bättre för huden. Håller tätt även när man svettas på träningen. Inget att klaga på.
Naturlig deo är lätt att använda, doftar gott och är ett bra produkt både för min kropp och för naturen
Jag har känslig hud och har provat många deodoranter som ska vara snälla mot huden, men alltid med samma resultat: klåda, sveda och öppna sår. Men med Naturlig Deo upplever jag inte dessa problem, det svider inte ens på nyrakad hud. Mina sår har till och med börjat läka! Jag köpte tre provburkar, Lavendel, Grapefrukt och Doftfri, och blev glatt överraskad av mängden deo. Doften är mild och god, och jag känner mig fräsch hela dagen. Jag kommer absolut att fortsätta använda Naturlig Deo!
Jag köpte en deo, och är nöjd med den. Torr och fräsch hela dagen.
Snabb leverans, alltid fint med handskrivna meddelanden på orderbekräftelsen. Testar en deo som jag inte riktigt är överens med än. Men de kan ta tid att byta deo ;)
Så glad att jag provade denna! Är gravid med tillhörande doftkänslighet så Naturlig Deo blev närmast en skänk från ovan! Har tipsat hanen min och alla mina kompisar om denna dryga mirakelprodukt!!! 🌹
Fantastisk, håller hela dagen .. jag har verkligen hittat min deo
Funkar jättebra! Önskvärt att den funnits som deostick!
Bästa deodoranten! Den funkar även efter en dag i solen. Skönt att slippa aluminium.
Bra deo, luktar gott, har fin konsistens. Jag svettas inte när jag använder den.
Bästa deon , kommer aldrig byta
Återkommande kund. Beställde först hem små i olika dofter. Favoriten är lavendel. Jag märker att mörka i armhålan börjar försvinna(blekna) är så glad så man gå i linne i sommar.
Känslan att använda den är bra.
Snabb leverans, god doft (grapefrukt), kladdfri och fungerar mycket bra👍