Naturlig Deo

Naturlig Deo

• BadgeTwoYears
4.6

Hos Naturlig Deo hittar du våra egenproducerade deodoranter som har utsetts till Bästa deodorant under tre år. Aluminiumfri och med ett schysst innehåll av få och noga utvalda ingredienser. Vi säljer även andra miljövänliga och hållbara produkter för både kroppen, hemmet och utomhusliv. Vi har både webshop och en fysisk butik...

568 omdömen om Naturlig Deo

Carina H
Skrev om Naturlig Deo

Bra på alla sätt, gillar verkligen denna deo.

Jeanette R
Skrev om Naturlig Deo

Fungerar mycket bra! Håller svettlukt borta. Nackdel i sommarvärme då den blir flytande

Fanny H
Skrev om Naturlig Deo

En toppen produkt, jag är nöjd!

Malin H
Skrev om Naturlig Deo

Min deo sedan 10 år tillbaka. Den absolut bästa som finns!

Christine N
Skrev om Naturlig Deo

Helt beroende av krämen under armarna. Grapefrukt är favoriten. Haft i flera år och är den bästa deon som finns.

Therese B
Skrev om Naturlig Deo

Bra deo, doftar så gott. Önskan om att göra de till deostick. Lättare applicering och inget kladd på fingrarna skulle verkligen uppskattas.

Sandra N
Skrev om Naturlig Deo

Effektiv och dryg deodorant, rekommenderar.

Maja W
Skrev om Naturlig Deo

Luktar gott och man känner sig fräsch utan en massa giftiga ämnen.

Maria W
Skrev om Naturlig Deo

Bästa deon som finns. Om man inte gör egen.

Ulla R
Skrev om Naturlig Deo

Jag använder Naturlig deo de flesta dagarna i veckan sedan flera år (fick present av min syster) utom inför att jag ska träna lite hårdare nära tillsammans med andra inomhus. (Har ännu inte vågat testa ND vid sådana tillfällen. I övrigt känner jag mig nöjd och trygg och känner aldrig att jag ev skulle lukta svett.

Britt L
Skrev om Naturlig Deo

Tycker det är toppen, använt det i flera år. Tack för en fin produkt!

Philip D
Skrev om Naturlig Deo

Mycket bra deo. Långt över förväntan.

Håkan H
Skrev om Naturlig Deo

Vi är storköpare av lavendel-deon och har varit i många år. Den luktar gott, håller sig fräsch hela dagen och är lätt att applicera. Minus är att den är något dyr och behöver tid för att torka in, men det är överkomligt.

Jeanette L
Skrev om Naturlig Deo

min man fick tyvärr sår under armarna av den

Karin Hillevi M
Skrev om Naturlig Deo

Allergisk reaktion som gjort att jag nu är överkänslig mot allt, har aldrig varit känslig tidigare. Ångrar att jag provade den.

Annette L
Skrev om Naturlig Deo

Bästa deon som sitter minst 48hrs. Endast testat grape. Funkar perfekt och noll svettlukt.

Helena H
Skrev om Naturlig Deo

Snabbt leverans.Absolut den bästa deo jag använt och kommer inte köpa något annat. Grape är favoriten. Har även gett bort som present.

Gunilla C
Skrev om Naturlig Deo

Dryg och enkel att använda. Håller mig fräsch länge med naturliga ingredienser.

Astrid B
Skrev om Naturlig Deo

Jag fick röda kliande utslag tyvärr, även av den naturella doften.

Karin L
Skrev om Naturlig Deo

Deodoranten med grapefrukt doftar ljuvligt, det var det som jag gjorde att jag köpt den flera gånger. Det är något kladdigt att applicera salvan eftersom den ska smörjas på med fingrarna. Det är bra att deon håller mig fräsch hela dagen samtidigt som den inte innehåller skadliga ingredienser för min hud. Dessutom stöttar jag småföretagare, vilket jag också tycker är viktigt. Mycket god service, trevligt tilltal till kunden. Jag rekommenderar produkten.

Mirela G
Skrev om Naturlig Deo

Första giftfria deo som faktiskt håller vad den lovar. (Dock inte vid intensiv träning, därav 4 av 5) Extra plus att det är ett litet svenskt företag. Bra bemötande , leverans enligt förväntan. Rekommenderar!

Ursula S
Skrev om Naturlig Deo

Jag är verkligen nöjd, med Naturlig Deo, så jag ska köpa också in framtiden hos er.

Maria Elisabeth F
Skrev om Naturlig Deo

Super bra, inget kladd och fräsch doft

Märta Ingmarie M
Skrev om Naturlig Deo

Den absolut bästa deodorant jag provat, så nu håller jag mig till den. Håller all svettlukt borta lääänge, syns inte på kläderna och lavendelvarianten doftar ju så gott!

Lena Ö
Skrev om Naturlig Deo

Blev intresserad av produkten då jag läste om den. Kul med litet företag. Snabb service och trevlig handskriven lapp med hälsning- det lilla extra :) Tyvärr har jag haft problem med att jag får sveda och rodnad av produkterna men jag prövar lite då och då och hoppas att det blir bättre. . +++ pga upplevelsen runt mitt köp. Hade fått högre omdöme om deon fungerat bättre för mig

Svar från Naturlig Deo

Hej Lena! Fint att höra att du uppskattade den handskrivna hälsningen. Kan du vara snäll och skicka ett mejl till info@naturligdeo.se så kan vi vägleda dig med gällande reaktionen. Ser fram emot att höra av dig /Sara

Heidi J
Skrev om Naturlig Deo

Jättelätt att applicera och fungerar mycket bättre för mig än deo som man köper i affären. Ger inga fläckar på kläder och det känns skönt att kunna använda naturliga produkter direkt på huden.

Lena J
Skrev om Naturlig Deo

Jag har bara hunnit använda den i 2 dagar än så länge då jag först ville göra slut på min gamla deo som var aluminiumfri men inte särskilt bra 😂 So far so good men vill inte ge högsta betyg då jag har testat för kort tid. Men som sagt, den bådar gott! 👍😃

Mona A
Skrev om Naturlig Deo

Lätt att applicera, torkar in lätt, kladdar inte. Köpte lavendeldeon doftar som man är på spa!

Mona A och Sara Lindahl gillar detta
Monica Elisabet B
Skrev om Naturlig Deo

Lätt att ta lite ur burken och går snabbt in i huden

Anita M
Skrev om Naturlig Deo

Snabbt svar på en fråga jag hade. Trevligt bemötande. Firman ger ett pålitligt och piggt intryck.

Yasmin A
Skrev om Naturlig Deo

Köper naturlig deo för andra gången, tycker produkten fungerar utmärkt som deo, så skön och lätt på huden. Absorberas snabbt! Älskar grapefrukt doften mest men kokos är också gott! Nästa gång testar jag lavendel

Kristina H
Skrev om Naturlig Deo

Luktar gott lätt att använda men kan inte stå för varmt

Karin N
Skrev om Naturlig Deo

Helt fanatiker produkt som funkar superbra, känns extra bra att det bara är naturliga ingredienser i. Lavendel är en favoritdoft.

Dodd Karl-Gunnar J

Har inte varit i kontakt med Naturlig Deo. Men fick en trevlig hälsning i leveranspaketet Var lite skeptisk men Naturlig deo verkar fungera utmärkt! Köpte doft av grape och Lavendel., minsta förpackningen( har bara provat Lavendel ännu) Kommer att beställa mera framöver.

Marcellina S
Skrev om Naturlig Deo

Ville prova denna produkt eftersom andra deo gjorde att min hud i armhålorna blev brun. Varken apotekens eller andra deo hjälpte. Blev därför väldigt glad när det bruna försvann efterhand jag använde Naturlig Deo grapefrukt.

Birgitta B
Skrev om Naturlig Deo

Äntligen är klådan av deo borta tack vare Naturlig Deo!

Yvonne B
Skrev om Naturlig Deo

Kan inte ge något produktomdöme eftersom jag ska ge deon till mina döttrar i julklapp. Eftersom jag o mina döttrar vill undvika gifter i så stor utsträckning vi kan, blev jag glad att hitta er o denna deo utan onaturliga tillsatser. Övertygad om att döttrarna blir glada. Ger dem adressen till er så kan de förnya när burken är slut. Så glad att jag hittade detta. Tusen tack

Ulrika I

Jättenöjd! Kommer att fortsätta handla denna 😀

Carola P
Skrev om Naturlig Deo

För mig fungerade inte deon, svettlukt redan på em trots att jag inte anstränger mig fysiskt.

Svar från Naturlig Deo

Om det är så att du tidigare använt “vanlig” deodorant, alltså en deo som inte är fri från alkohol och aluminium så kan det vara så att man under övergången från vanlig deo till en naturlig/ ekologisk deo upplever att den inte fungerar till en början. Om du står ut denna övergångsperiod så upplever de flesta när allt stabiliserats att man både svettas mindre och luktar mindre än man gjorde tidigare med sin vanliga favorit deo. Hur lång övergångsperioden är, är väldigt olika. Allt ifrån några dagar upp till en månad är vanligt. Mvh Sara

Karin S
Skrev om Naturlig Deo

Bästa naturliga cremedeon jag provat!

Lotta S
Skrev om Naturlig Deo

En deo som luktar och upplevs mjuk, behaglig och lika hälsosam som den faktiskt är! Rekommenderas

Elisabeth L
Skrev om Naturlig Deo

Funkar mkt bra, känns bra att det är bra och naturliga ingredienser👍🏻Len mot huden

Alf Torgny Emanuel L

Enda deon som inte kliar för mej, toppen.

Sofie G
Skrev om Naturlig Deo

Första dagarna upplevde jag att jag behövde smörja på mer under eftermiddagarna för att det bli började lukta lite. Men nu behöver jag inte det längre. Fungerar mkt bra! Jag köpte deon med grapefruktdoft

Malla S
Skrev om Naturlig Deo

Personligt och med full service, inget att anmärka och utmärkta produkter.

Åsa A
Skrev om Naturlig Deo

Produkten är mkt bättre än jag förväntade mig.

Susanne B
Skrev om Naturlig Deo

Deon med grapefruit funkar väldigt bra! Känner mig fräsch hela dagen.

Johanna H
Skrev om Naturlig Deo

Jättebra idé och fungerade i avseende att motverka svettlukt. MEN armhålorna svullnade upp som bollar efter två dagar och det tog över en 1 vecka tills att de blev bra igen. Under dessa veckor kunde jag inte använda annan deo heller. Så... tyvärr skulle jag vilja reklamera denna produkt.

Svar från Naturlig Deo

Åh nej, självklart får du reklamera den. Jag ser inte dina kontaktuppgifter här så mejla gärna info@naturligdeo.se så ska vi ordna reklamation till dig. Önskar dig en fin dag /Sara

Johanna N
Skrev om Naturlig Deo

Snabb och bra service. Har ett stort utbud med schyssta produkter för hår, hud och natur. Gillar de handskrivna hälsningarna man får från Sara & Robin.

Kristina F
Skrev om Naturlig Deo

Lätt att applicera, god doft, förhindrar att jag svettas. Kan känna en liten aning fukt ibland men knappt kännbart. Dock, tyvärr!, luktar jag svett trots deon… Synd att den inte funkar på mig.

Svar från Naturlig Deo

Hej Kristina! För vissa kan det vara en invänjningsperiod om det är så att du tidigare använt “vanlig” deodorant, alltså en deo som inte är fri från alkohol och aluminium så kan det vara så att man under övergången från vanlig deo till en naturlig/ ekologisk kan man lukta svett trots användning av Naturlig Deo. Ekologiska och aluminiumfria deodoranter innehåller inte aluminiumföreningar som täpper till svettkörtlarna som vanliga deodoranter gör. Istället innehåller Naturlig Deo det PH justerande ämnet bikarbonat som tar...