Jobbigt med en burk. Jag tycker bättre om deostick-förpackning.
Naturlig Deo
Hos Naturlig Deo hittar du våra egenproducerade deodoranter som har utsetts till Bästa deodorant under tre år. Aluminiumfri och med ett schysst innehåll av få och noga utvalda ingredienser. Vi säljer även andra miljövänliga och hållbara produkter för både kroppen, hemmet och utomhusliv. Vi har både webshop och en fysisk butik...
588 omdömen om Naturlig Deo
Jag köpte deo, lavendel, kokos och naturell. Oväntat bra funktion, oväntat lätt att vänja om sig från roll-on till att ta en liten klick och smeta ut, och luktar fantastiskt gott! 👌
Jag beställde det jag ville ha. Då jag visste vad jag ville ha, behövdes ingen kontakt med Naturlig Deo på annat sätt. Jag köpte 2 små burkar Naturlig deo, en grape och en doftfri. Jag är mycket nöjd med dem, har använt dem i flera år. En liten burk räcker ca ett halvår (apropå att de små burkarna rekommenderas för weekendresor!).
Helt fantastisk. Miljövänlig, gör sitt jobb och är mycket prisvärd.
Deo som fungerar hela dagen och som är snäll mot kroppen och miljön.
Köper till min dotter, Håller länge, funkar kanon. Man får inte glömma den i träningsväskan när de är för varmt bara för då smälter den. Hon hade önskat att den fanns i någon form av roll on.
Den känns bra, ingen svettdoft, "den håller bra". Lätt att applicera.
Har inte använt den själv utan gett den i present till en kille som använt den i många år. Han vill inte ha någon annan utan säger att den funkar toppenbra! 👍
Deon sitter bra och man håller sig doftfri. Tyvärr funkar den inte på mig då jag efter någon vecka fick fullt av exem i armhålorna, annars hade betyget varit högre.
Åh nej, jag hoppas eksemen är borta nu, annars mejla info@naturligdeo.se så kan vi ge dig råd via mejl. Önskar dig en fin dag /Sara
Den smular , inte alls bra , inte nöjd
Gillar verkligen hela tanken kring naturlig deo men när jag testade den med grapefrukt svullnade mina lymfkörtlar upp. De var svullet, sved och gjorde ont i en vecka. Jag lämnade båda burkarna vidare till en kompis. Jag gissar att jag tyvärr fick en allergisk reaktion.
Åh nej, jag beklagar. Hoppas det blivit bättre för dig nu och så snällt att du gav deon vidare så någon annan fick chans att testa. Önskar dig en fin dag /Sara
Den bästa deon. Tänker aldrig använda någon annan deo, med massa kemikalier i.
Den fungerade toppen och luktade precis lagom. Tyvärr kunde jag bara ha den vid två tillfällen för jag reagerar på bikarbonat.. visste om det men klickade tyvärr fel vid beställningen..
Jättebra! Luktar gott och håller mig fräsch hela dagen. Min favorit
Jag gillade den inte tyvärr. Jag gav den vidare. Personen jag gav den till gillade den inte heller. Tyckte den var krånglig. Jag tyckte parfymen försvann för fort.
Hej Gunilla. Så snällt att du gav den vidare när du inte gillade den. Ja den har väldigt mild doft eftersom den inte innehåller några syntetiska parfymämnen utan istället ekologiska eteriska oljor till doft sättning. Istället innehåller Naturlig Deo det PH justerande ämnet bikarbonat som tar bort svettlukten. Önskar dig en fin dag /Sara
Den är Kanon det enda tänkbara
Första gången jag provar annat än "vanlig" deo. Är supernöjd! Funkar verkligen lika bra!
Provade av nyfikenhet. Svettas väldigt mycket och ingen naturlig lösning har fungerat för mig . Måste säga att den här är bra👍🙂 Känns också skönt att sätta på.
Hejsan, Har använt naturlig deo i några år. Dessvärre har jag fått utslag av den så kommer inte fortsätta att köpa den. Tråkigt, då jag upplevde att jag hittat något genuint och fint företag. Skulle vilja ge en femma flr bemötande och leverans, men iom utslag så blir det ett lägre betyg. Jag hoppas att flertalet inte får den hör reaktionen på huden som jag fick! //Helena
Hej Helena! Så tråkigt att höra att du fått utslag av den efter år av använding, det skulle betyda mycket för oss om du kunde mejla oss på oss på info@naturligdeo.se och skriva numret på undersidan av burken så kan vi undersöka batchen du fick. Skriv också gärna samma sak som här så kan vi försöka hjälpa och svara dig lite längre än vad som tillåts här. Önskar dig en fin dag /Sara
Sympathetic sales and guidance. Non-pushy recommondations and sales. Smooth marketing. True statements about the product. The product itself is very pleasant, soft, non-agressive and very natural. I would recommend Naturlig Deo anytime to anyone!
Bra på alla sätt, gillar verkligen denna deo.
Fungerar mycket bra! Håller svettlukt borta. Nackdel i sommarvärme då den blir flytande
En toppen produkt, jag är nöjd!
Min deo sedan 10 år tillbaka. Den absolut bästa som finns!
Helt beroende av krämen under armarna. Grapefrukt är favoriten. Haft i flera år och är den bästa deon som finns.
Bra deo, doftar så gott. Önskan om att göra de till deostick. Lättare applicering och inget kladd på fingrarna skulle verkligen uppskattas.
Effektiv och dryg deodorant, rekommenderar.
Luktar gott och man känner sig fräsch utan en massa giftiga ämnen.
Bästa deon som finns. Om man inte gör egen.
Jag använder Naturlig deo de flesta dagarna i veckan sedan flera år (fick present av min syster) utom inför att jag ska träna lite hårdare nära tillsammans med andra inomhus. (Har ännu inte vågat testa ND vid sådana tillfällen. I övrigt känner jag mig nöjd och trygg och känner aldrig att jag ev skulle lukta svett.
Tycker det är toppen, använt det i flera år. Tack för en fin produkt!
Mycket bra deo. Långt över förväntan.
Vi är storköpare av lavendel-deon och har varit i många år. Den luktar gott, håller sig fräsch hela dagen och är lätt att applicera. Minus är att den är något dyr och behöver tid för att torka in, men det är överkomligt.
min man fick tyvärr sår under armarna av den
Hej Jeanette! Ojdå, du får väldigt gärna mejla oss på info@naturligdeo.se och skriva samma sak som här så kan vi försöka hjälpa och svara dig lite längre än vad som tillåts här. Önskar dig en fin dag /Sara
Allergisk reaktion som gjort att jag nu är överkänslig mot allt, har aldrig varit känslig tidigare. Ångrar att jag provade den.
Hej! Ojdå, du får väldigt gärna mejla oss på info@naturligdeo.se och skriva samma sak som här så kan vi försöka hjälpa och svara dig lite längre än vad som tillåts här. Önskar dig en fin dag /Sara
Bästa deon som sitter minst 48hrs. Endast testat grape. Funkar perfekt och noll svettlukt.
Snabbt leverans.Absolut den bästa deo jag använt och kommer inte köpa något annat. Grape är favoriten. Har även gett bort som present.
Dryg och enkel att använda. Håller mig fräsch länge med naturliga ingredienser.
Jag fick röda kliande utslag tyvärr, även av den naturella doften.
Hej Atrid, jag beklagar. Om dina utslag kvarstår så mejla oss gärna för att få råd kring dina reaktioner på info@naturligdeo.se . Önskar dig en fin dag /Sara
Deodoranten med grapefrukt doftar ljuvligt, det var det som jag gjorde att jag köpt den flera gånger. Det är något kladdigt att applicera salvan eftersom den ska smörjas på med fingrarna. Det är bra att deon håller mig fräsch hela dagen samtidigt som den inte innehåller skadliga ingredienser för min hud. Dessutom stöttar jag småföretagare, vilket jag också tycker är viktigt. Mycket god service, trevligt tilltal till kunden. Jag rekommenderar produkten.
Första giftfria deo som faktiskt håller vad den lovar. (Dock inte vid intensiv träning, därav 4 av 5) Extra plus att det är ett litet svenskt företag. Bra bemötande , leverans enligt förväntan. Rekommenderar!
Jag är verkligen nöjd, med Naturlig Deo, så jag ska köpa också in framtiden hos er.
Super bra, inget kladd och fräsch doft
Den absolut bästa deodorant jag provat, så nu håller jag mig till den. Håller all svettlukt borta lääänge, syns inte på kläderna och lavendelvarianten doftar ju så gott!
Blev intresserad av produkten då jag läste om den. Kul med litet företag. Snabb service och trevlig handskriven lapp med hälsning- det lilla extra :) Tyvärr har jag haft problem med att jag får sveda och rodnad av produkterna men jag prövar lite då och då och hoppas att det blir bättre. . +++ pga upplevelsen runt mitt köp. Hade fått högre omdöme om deon fungerat bättre för mig
Hej Lena! Fint att höra att du uppskattade den handskrivna hälsningen. Kan du vara snäll och skicka ett mejl till info@naturligdeo.se så kan vi vägleda dig med gällande reaktionen. Ser fram emot att höra av dig /Sara
Jättelätt att applicera och fungerar mycket bättre för mig än deo som man köper i affären. Ger inga fläckar på kläder och det känns skönt att kunna använda naturliga produkter direkt på huden.
Jag har bara hunnit använda den i 2 dagar än så länge då jag först ville göra slut på min gamla deo som var aluminiumfri men inte särskilt bra 😂 So far so good men vill inte ge högsta betyg då jag har testat för kort tid. Men som sagt, den bådar gott! 👍😃
Lätt att applicera, torkar in lätt, kladdar inte. Köpte lavendeldeon doftar som man är på spa!
Lätt att ta lite ur burken och går snabbt in i huden
Snabbt svar på en fråga jag hade. Trevligt bemötande. Firman ger ett pålitligt och piggt intryck.