Har anlitat Nedersta bygg vid flertalet tillfällen och är lika imponerad varje gång. Resultatet blir alltid bättre än jag föreställt mig och offerten stämmer väldigt bra. Dessutom är de väldigt proffsiga och trevliga i sitt bemötande.
Nedersta Bygg AB
9 omdömen om Nedersta Bygg AB
Mauritz är eftertänktsam, noggrann, kreativ och otroligt enkel att jobba med. Kunde möta mina behov i utförande och lät mig tänka högt och bollade gärna, men utan att kompromissa på kvaliten i slutresultatet. Rekommenderas varmt oavsett projekt!
Mycket trevligt bemötande och ett perfekt utfört jobb, kan absolut rekommendera detta företag.
Jag anlitade Nedersta Bygg på rekommendation av en vän för att renovera min sekelskifteslägenhet. De rev en vägg, satte in nytt kök och renoverade ytskick (golv, väggar och tak). Jag är supernöjd med resultat och kontakten med Nedersta Bygg under tiden. De höll sig inom offererat pris och diskuterade beslut med mig under renoveringens gång. Jag kan varmt rekommendera Nedersta Bygg!
Jag har bara bra saker att säga om Nedersta bygg. Rekommenderar alltid om någon behöver en snickare. Trevligt och proffsigt bemötande, noggrann och snyggt utfört arbete och bara bäst på alla sätt. Kommer enligt överenskommelse. Det har aldrig varit något problem.
Nedersta Bygg har varit rakt igenom professionella, stöttande och flexibla. Alla hantverkare (jag behövde snickare, elektriker, målare och rörmokare) har varit inlyssnande och lätta att samarbeta med. Jag kunde inte vara mer nöjd och rekommenderar dem redan till alla vänner och bekanta som ska renovera.
Mycket trevlig bemötande och väl utfört arbete. Rekommenderas varmt!
Supertrevlig och superduktig!
Otroligt skicklig hantverkare! Proffsigt genomförande av de tjänster vi önskade hjälp med. Dessutom design och tillverkning av måttanpassad vinhylla. Snyggt!