Nerostein

Nerostein

4.4 / 5 baserat på 158 omdömen
Nerostein är ett företag med lång erfarenhet inom stenindustrin. Vi specialiserar oss på att skapa och leverera bänkskivor av högsta kvalitet till våra kunder. Vårt sortiment inkluderar kvartskomposit, keramik, marmor och granit i olika färger, mönster och texturer. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av alternativ som passar alla våra kunders personliga stil och smak.

Hos Nerostein kan du förvänta dig en komplett service från design och mätning till tillverkning, installation och underhåll av din bänkskiva. Vi är experter inom området och vår erfarenhet garanterar att du alltid kommer att få högkvalitativa produkter och en professionell service. Vi är också mycket engagerade i att använda miljövänliga processer och material som minimerar vår påverkan på miljön.

Genom att besöka vår hemsida kan du enkelt navigera genom vårt sortiment av bänkskivor och hitta den perfekta stenen för ditt projekt. Vår dedikerade kundtjänst finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och hjälpa dig att göra det bästa valet. Kolla in vår hemsida redan idag och upptäck varför vi är en av de ledande leverantörerna av naturstensbänkskivor i Nordeuropa!

Utmärkelser

158 omdömen om Nerostein

Sedan starten hos Reco 2023
 • 2023-03-30 Insamlad av företaget
  Proffsiga och trevliga installatörer
  Gilla
 • 2023-03-30 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande, höll tider och leveranstid
  Gilla
 • 2023-03-29 Insamlad av företaget
  Snabb installation med ett bra resultat.
  Gilla
 • 2023-03-29 Insamlad av företaget
  Trevliga hantverkare, bra förklaring, snabbt arbete och de höll tiden
  Gilla
 • 2023-03-29 Insamlad av företaget
  mycket bra bemötande ock mycket trevlig personal
  Gilla
 • 2023-03-29 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande! Bra killar som levererade och monterade bänkskivan.
  Gilla
 • 2023-03-29 Insamlad av företaget
  Produkten var jätte fin och levde upp till förväntningen.
  Men har aldrig varit med om ett så stressat företag. Dom ringde och boka om tiden tre gånger jätte stressade i telefon ja sa de är inga problem. Mätningen gick jätte bra.
  Transport och montering va de sämsta. springer typ in i huset med skivan stöter i en hörn slänger upp skivan limmar dit hon i en himla fart. Allt gick på 10 min. Frågade om dom limmar skivan, ”ja där de går” och skratta. Frågade även om dom monterar kranen. ”Ser vi ut som några rörmokare”
  Nej ett helt klart tråkigt besök. När man lägger mycket pengar på en sak som detta.
  Gilla
 • 2023-03-29 Insamlad av företaget
  Nöjd med installationen och bänkskivan. Men missnöjd med tiden det tog för att få dem att komma och mäta. Det tog två veckor att få en tid. Sen tog det ytterligare en vecka för produktion. Vilket gjorde att bygget stod stilla denna tid. Det är jobbigt att vara helt utan kök.
  Hej Monica!

  Tack för att du tog dig tid att lämna en recension om våra tjänster. Vi är glada att höra att du är nöjd med installationen och bänkskivan, men vi beklagar att du är missnöjd med tiden det tog för att få arbetet utfört.

  Vi vill informera dig om att vår normala leveranstid från start till slut är 2-3 veckor, inklusive mätning, produktion och installation. Vi har granskat ditt ärende och har inte identifierat några betydande problem som skulle ha orsakat onödiga förseningar.

  Vi förstår att det kan vara besvärligt att vara utan kök under en renoveringsperiod och vi strävar alltid efter att minimera väntetiden för våra kunder. Vi uppskattar din feedback och kommer att använda den för att förbättra våra processer och leveranstider i framtiden.

  Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Tack för ditt stöd och förståelse.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-29 Insamlad av företaget
  Bra o snabbt bemött, köpte en bänkskiva, skulle vara en fördel om dom kunde vara lite längre min var 3,06meter o den göra bara i 3 meter så tråkigt med en skarv mitt i. Men fina skivor
  Hej Milou!

  Tack för din 4-stjärniga recension och för att du delar dina tankar om våra bänkskivor. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och professionella service, samt att du tycker att våra skivor är av hög kvalitet.

  Vi förstår din önskan om att ha längre bänkskivor utan skarvar. Tyvärr är storleken på våra leverantörers plattor begränsade, och det är anledningen till att vi inte kan erbjuda större skivor. Detta beror delvis på säkerhetsföreskrifter och att vi har satt korrekta regler tillsammans med våra samarbetspartners för att eliminera eventuella misstag och olyckor.

  Vi vill försäkra dig om att vi alltid strävar efter att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder och att vi noga överväger alla aspekter av processen, inklusive säkerhet och kvalitet.

  Tack igen för din feedback och för att du valde oss för ditt projekt. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-29 Insamlad av företaget
  Mycket noggranna och tillmötesgående.
  Hej Peter!

  Tack så mycket för din positiva 5-stjärniga recension! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt noggranna arbete och tillmötesgående attityd.

  På Nerostein strävar vi alltid efter att erbjuda enastående kundservice och produkter av hög kvalitet. Vi är stolta över vårt engagerade team som är här för att möta våra kunders behov och förväntningar.

  Vi vill tacka dig för att du valde oss för ditt projekt och vi är här för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden.

  Tack igen för ditt stöd och uppmuntrande feedback!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-29 Insamlad av företaget
  Mycket prisvärt alternativ till renodlade stenskivor i samarbetet med IKEA. Väl utfört arbete med både måttagning och montage.
  Hej Tom!

  Tack så mycket för din fantastiska 5-stjärniga recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och att du uppskattar vårt prisvärda alternativ till renodlade stenskivor i samarbete med IKEA.

  Det är mycket viktigt för oss att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster, och vi är stolta över vårt team av professionella och erfarna tekniker som utför noggrann måttagning och montage.

  Vi vill tacka dig för att du valde oss för ditt projekt och hoppas att du kommer att njuta av dina nya bänkskivor i många år framöver. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

  Tack igen för ditt stöd och positiva feedback!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-29 Insamlad av företaget
  Mycket nöjd med mina köksbänkar. Trevligt bemötande av personal som levererade. Kan verkligen tänka mig att rekommendera er.
  Hej Lillemor!

  Tack för din fina recension!

  Det gläder oss att du är nöjd med dina bänkskivor och att personalen som levererade var trevliga och tillmötesgående. Vi uppskattar också att du är villig att rekommendera oss till andra. V

  i strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och det är alltid trevligt att höra när vi lyckas. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med något annat.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-28 Insamlad av företaget
  Vi är nöjda med upplevelsen, dom jobbade bra, snabbt och effektivt.
  Hej Pernilla!

  Vi på Nerostein vill tacka dig för att du valde oss för att leverera och installera dina bänkskivor och självklart även för din väldigt positiva recension om oss!

  Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med upplevelsen och att vårt team jobbade bra, snabbt och effektivt. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att förbättra vår service.

  Vi hoppas att du kommer att njuta av dina nya bänkskivor i många år framöver. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss när som helst.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-28 Insamlad av företaget
  Passform bra, arbetet kass.
  De rusar in och installerar bänkskivan. Det är bråttom och stressigt. Silikoneringen är riktigt slarvig då hela köket är kladdigt efteråt. Vi har silikon på väggar, skåpsluckor, bänkskivan samt på spishällen. Kladdig händer har varit över allt. Även fast de inte ska installera spishällen görs det ändå och det görs på ett sådant sätt att de lyckas trycka sönder fläktanslutningen. När de tycker att de är klara sticker de ett papper under näsan på dig där du skall godkänna installationen och säga att allt är bra. I samma sekund är de utanför dörren. Finns inte en chans att inspektera. Vi han fråga hur man skulle få bort silikonet som kladdat, dä svarar de "water" på väg ut genom dörren. Jag vet i varje fall att vatten och silikon inte funkar då det är hela syftet med silikon. Vi spenderade ca 10 timmar åt att städa bort allt kladd. Dessutom hade de missat hela att täta upp mot skåpen på backsplashen.
  Hej Henrik!

  Tack för din feedback.

  Vi beklagar verkligen att du upplevde att arbetet var kass och att installationen inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar all feedback på allvar och vi vill verkligen att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete.

  Vi ber om ursäkt för det slarviga arbetet med silikoneringen och för att det blev kladdigt i köket. Detta är inte acceptabelt och vi ska göra allt vi kan för att se till att detta inte händer igen. Vi vill att du vet att vi alltid försöker ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och vi är ledsna att vi inte levde upp till det i ditt fall.

  Vi hoppas att du kan ge oss en chans att rätta till felet och att du kan kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi vill gärna höra mer om din upplevelse och vad vi kan göra för att förbättra oss framöver.

  Tack för din feedback och för att du valde oss som din leverantör.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Köpte bänkskiva till köket ,allt funkade bra från beställning till leverans/
  Hej Anders!

  Tack för att du tog dig tid att ge oss en 4-stjärnig recension!

  Vi är glada att höra att allt gick smidigt från beställning till leverans av din nya bänkskiva till köket. Om det är något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att höra av dig till oss.

  Tack för att du valde oss för dina köksrenoveringsbehov.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Professionellt utfört och bra bemötande.
  Hej Robert!

  Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension.

  Det är fantastiskt att höra att du upplevde vår service som professionell och att du fick ett bra bemötande. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är glädjande att höra att vi lyckades med det i ditt fall.

  Tack igen för ditt förtroende och vi hoppas att du kommer att fortsätta att använda våra tjänster i framtiden.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Mycket bra upplevelse. De var duktiga o de levde upp till våra förväntningar
  Hej Åke!

  Tack för att du delade med dig av din positiva upplevelse med oss!

  Vi är glada över att höra att vi levde upp till dina förväntningar och att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete och vi är glada att höra att vi lyckades göra det för dig.

  Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Över förväntan! Snabbt proffsigt & snyggt
  Hej Maria Christina!

  Tack för att du tog dig tid att skriva en sådan positiv recension om vår tjänst!

  Vi är glada att höra att vi överträffade dina förväntningar och att du är nöjd med den snabba, professionella och snygga tjänsten vi levererade.

  Vi arbetar hårt för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen från början till slut, och det är alltid fantastiskt att höra att vårt arbete uppskattas. Tack för att du valde oss för ditt projekt och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande och leverans enligt tidplan. Bra info under själva installationen. Enda smolken är kundtjänstens återkoppling efter mätningen på plats.
  Hej Mathias!

  Tack för att du tog dig tid att lämna en recension om vår tjänst.

  Vi är glada att höra att du var nöjd med vårt trevliga bemötande och att vi höll tidplanen för leveransen. Vi beklagar dock att vår kundtjänst inte kunde återkoppla till dig på ett tillfredsställande sätt efter mätningen på plats. Vi kommer att kolla över hanteringen av din beställning och se över vart felet inkommit.

  Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att se till att förbättra vår kommunikation med kunderna i framtiden. Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

  Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Duktiga killar hela vägen! Från mätning till montering.
  Hej Marie!

  Tack för att du tog dig tid att skriva en recension om din erfarenhet av vår service.

  Det glädjer oss att höra att du är nöjd med våra professionella tekniker från mätning fram till montering. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service och det är uppmuntrande att höra att vi uppfyllde dina förväntningar.

  Vi uppskattar också din feedback och vill alltid förbättra oss för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Om du har några ytterligare kommentarer eller frågor, tveka inte att höra av dig till oss.

  Tack igen för att du valde Nerostein för ditt projekt och vi ser fram emot att arbeta med dig igen i framtiden.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Fick en installationstid som jag tyckte låg en vecka för långt fram. Hörde av mig till företaget och dem ändrade tiden till en vecka tidigare. Vi var mycket nöjda med detta.
  Hej Per!

  Tack för din feedback och för att du valde vårt företag för din installation.
  Vi är glada över att höra att vi kunde hjälpa till att hitta en lämpligare tid för dig.

  Vi beklagar att den ursprungliga installationstiden inte fungerade för dig och att leveransen kändes fördröjd, men vi är glada över att vi kunnat erbjuda en ännu tidigare tid som passade dig bättre. Vi försöker alltid att vara så flexibla som möjligt för att möta våra kunders behov och är glada att vi kunde göra det i ditt fall.

  Tack igen för att du valde oss för dina bänkskivor och vi hoppas att du är nöjd med resultatet av installationen och själva produkten!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Företaget levererade och monterade bänkskivan Kasker med fantastisk precision. Med var representant från fabriken med stor erfarenhet av tillverkning innebärande minutiös noggrannhet.
  Företagets kundmottagning bemötte beställaren väl och kunde förklara detaljer i produkten och upplysa om leveranstiden möjliggörande en god logistik.
  Hej Björn!

  Tack för din fantastiska feedback om vårt företag och vår produkt!
  Det är alltid en glädje att höra att våra kunder är nöjda med vår service och produktkvalitet.

  Vi är glada över att höra att vår montering av bänkskivan Kasker var precis som du förväntade dig. Vårt mål är alltid att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder, och vi är glada över att vi lyckades leverera med stor precision och noggrannhet.

  Det är också bra att höra att vår representant från fabriken kunde bidra med stor erfarenhet av tillverkning och minutös noggrannhet under monteringen. Vi arbetar hårt för att ha kompetenta och erfarna personer på vårt team för att säkerställa att varje steg i processen utförs med högsta kvalitet.

  Vårt mål är alltid att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och vi är glada över att höra att vår kundtjänst kunde ge dig detaljerad information om produkten och dess leveranstid. Vi värdesätter feedback från våra kunder och tar alltid till oss förbättringsförslag för att ytterligare förbättra vår service.

  Tack igen för att du valde vårt företag och vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Snabba att svara på frågor, lättsamma att ha att göra med och skivan passade exakt.
  Hej Erik!

  Tack så mycket för din positiva recension!

  Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att skivan passade perfekt. Vi är alltid glada över att höra att vårt team är lättsamt att ha att göra med och att vi är snabba att svara på frågor.

  Om du har några ytterligare frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är alltid här för att hjälpa till och göra vårt bästa för att säkerställa att du är helt nöjd med din upplevelse.

  Tack för att du valde oss för ditt projekt och vi hoppas att få chansen att arbeta med dig igen i framtiden.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Väldigt snabb installation och trevlig personal.
  Hej Anna!

  Tack för att du valde Nerostein för att leverera och installera dina bänkskivor.

  Vi är mycket nöjda med att höra att du är imponerad av vår snabba installation och trevliga personal. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att fortsätta leverera en utmärkt service.

  Vi hoppas att du kommer att älska dina nya bänkskivor i många år framöver. Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Bra bemötande allt var bra har inget att säga som är negativt
  Hej Arijanit!

  Vi på Nerostein vill tacka dig för att du valde oss för att leverera och installera dina bänkskivor.

  Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med bemötandet och upplevelsen med oss var bra. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att upprätthålla vår höga standard.

  Vi hoppas att du kommer att njuta av dina nya bänkskivor i många år framöver. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss när som helst.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-27 Insamlad av företaget
  Köpte bänkskivor från Ikea.
  Uppsättning och installation funkade bra och proffsigt med duktiga montörer/ mätare.
  Tyvärr var en av två bänkskivor repiga vid leveransen. Återstå att se hur den reklamationen hanteras
  Hej Sven-Åke!

  Tack för din fyra-stjärniga recension av ditt köp av bänkskivor från IKEA. Vi är glada över att höra att installationen gick bra och att du var nöjd med våra professionella montörer och mätare.

  Vi beklagar verkligen att en av dina bänkskivor var repad vid leveransen. Vi hoppas att du kontaktade vår kundtjänst genast för att lösa detta problem och att vi kunde hantera din reklamation på ett tillfredsställande sätt. Om inte, kontakta oss gärna på Claims@nerostein.com för vidare åtgärd!

  Tack för att du valde Nerostein, och vi hoppas att du kommer att ha glädje av dina bänkskivor i många år framöver.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-20 Insamlad av företaget
  I höstas. var det katastrof, sena svar vid Mail kontakt, lång väntetid!! Nu i mars -23 motsatsen! Bra snabb service och trevliga o proffsiga montörer.
  //Mikael Staaff
  Hej Mikael!

  Tack så mycket för din recension.

  Vi uppskattar att du har tagit dig tid att skriva om din upplevelse hos oss och vi beklagar att du inte var nöjd med vår service förra hösten. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och det är därför tråkigt att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar.

  Vi är dock glada över att höra att du upplevde en positiv förändring i mars. Vi har arbetat hårt med att förbättra vår kundservice och vår responsivitet. Vi är glada att våra insatser har uppmärksammats och att du nu känner dig mer nöjd med vår service.

  Vi vill tacka dig för att du valde oss som din leverantör och hoppas att du kommer att fortsätta att använda våra tjänster i framtiden. Om du någonsin har några frågor eller bekymmer, tveka inte att kontakta oss. Vi står alltid till ditt förfogande och är här för att hjälpa till på bästa sätt.

  Tack igen för din feedback och för att du valde oss som din leverantör, även fast din förra upplevelse med oss inte levde upp till dina förväntningar.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-20 Insamlad av företaget
  Professionella och serviceiriktade.
  Hej Patrik!

  Tack för din feedback och för att du har tagit dig tid att lämna en recension.

  Vi är glada att höra att du har upplevt oss som professionella och serviceinriktade. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en högkvalitativ och personlig service, och det är kul att höra att vi lyckades med det i ditt fall.

  Vi skulle vara tacksamma om du kunde ge oss mer feedback om hur vi kan förbättra vår tjänst och ge dig en femstjärnig upplevelse i framtiden. Vi uppskattar all feedback från våra kunder och tar den på stort allvar.

  Tack igen för din feedback och för att du valde att använda vår tjänst. Vi ser fram emot att fortsätta att ge dig en högkvalitativ service.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-20 Insamlad av företaget
  Fungerat klockrent, kom efter en dag o gjorde kontrollmätning sen tog det 2 veckor så kom de och monterade dit den. Supernöjda
  Hej Nina!

  Tack så mycket för att du tagit dig tid att skriva denna fantastiska recension om din upplevelse med oss. Det är verkligen glädjande att höra att allt fungerade så smidigt för dig och att du är supernöjd med vår service.

  Vi arbetar hårt för att leverera högkvalitativa produkter och en utmärkt kundupplevelse, så det betyder verkligen mycket för oss att få höra att du är nöjd med vår service. Vi kommer att se till att fortsätta att leverera den nivå av service som du har upplevt med oss.

  Tack igen för att du valde oss och vi ser fram emot att ha dig som kund igen i framtiden.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-20 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande från kundtjänst via mejl samt personerna som genomförde installation. Det hela gick också snabbare än tänkt.
  Hej Sharare!

  Tack för din positiva feedback om vårt kundtjänstteam och våra installatörer. Vi är glada att höra att du blev nöjd med bemötandet och installationen av våra produkter.

  Vi är alltid angelägna om att ge våra kunder en snabb och smidig service. Det gläder oss att höra att installationen gick snabbare än du förväntade dig.

  Om du har några frågor eller ytterligare kommentarer är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi är här för att hjälpa till på alla sätt vi kan.

  Tack för att du valde våra produkter och vi ser fram emot att fortsätta att ge dig den bästa möjliga servicen.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-20 Insamlad av företaget
  Bra jobbat
  Jättebra
  Bästa och bra
  Hej Amar!

  Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

  Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och uppskattar din feedback. För att vi ska kunna fortsätta att förbättra oss och ge dig ännu bättre service i framtiden skulle vi gärna vilja höra mer om vad som gjorde vår prestation så bra.

  Tack igen för ditt stöd och hoppas vi kan hjälpa dig igen i framtiden.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-19 Insamlad av företaget
  Leveranstiderna var inte särskillt flexibla samt att det behövdes bärhjälp även fast man betalat för det. Däremot var personalen supertrevliga och utan fördröjning. Allt som allt är vi väldigt nöjda!
  Hej Daniel!

  Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback om din köpupplevelse hos oss.
  Vi är glada över att höra att vår personal var supertrevlig och att din beställning inte försenades.

  Vi ber om ursäkt för att leveranstiderna inte var tillräckligt flexibla för dig. Vi strävar alltid efter att möta våra kunders önskemål, men ibland kan det finnas begränsningar på grund av logistik och andra faktorer. När det gäller bärhjälp, förstår vi att det är frustrerande att betala för en tjänst som inte levereras. Vi kommer att titta på våra processer för att se till att våra kunder får de tjänster som de har betalat för.

  Tack igen för att du valde oss som din leverantör.

  Vi är tacksamma för ditt förtroende och hoppas att du kommer att överväga att handla hos oss igen i framtiden.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-19 Insamlad av företaget
  blev mätfel på en av skivorna men de fixade det på bara 5 dagar, leverans av själva skivorna var ca en vecka
  Hej Helena!

  Tack för att du tog dig tid att lämna en positiv recension.

  Vi är glada att höra att vi kunde lösa problemet med mätfelen och att du är nöjd med slutresultatet. Vi beklagar för eventuella bekymmer som detta orsakade dig och tackar dig för din förståelse.

  Vi är glada att du uppskattade vår snabba insats för att korrigera felet och att du är nöjd med vår leveranstid. Vi uppskattar också din rekommendation och ser fram emot att fortsätta att ge dig den bästa möjliga servicen.

  Tack igen för att du valde oss för ditt köksprojekt.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-19 Insamlad av företaget
  Good job guys, I had some questions about the installation of cabinets but they also solved that issue. Would defenetly recommend!
  Hello Siim!

  Thank you for taking the time to leave us a 5-star review!

  We are glad to hear that you are happy with the work done by our team. We always aim to provide our customers with high-quality work and excellent customer service, and we are pleased to see that we have met your expectations.

  We are also happy to hear that we were able to answer your questions about the installation of your cabinets and solve any issues that arose during the process. Our team of professionals are highly trained and dedicated to ensuring that every aspect of your project is done to the best of their ability.

  Thank you for recommending our services to others, we truly appreciate your support. If you ever have any further questions or concerns, please do not hesitate to reach out to us.

  Best regards,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-19 Insamlad av företaget
  Nöjd kund.....................
  Hej Lisa-Anna!

  Tack för din fina recension!

  Det glädjer oss att höra att du är nöjd med våra produkter och tjänster. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda högkvalitativa produkter och en service som överträffar förväntningarna hos våra kunder.

  Vi är tacksamma för din feedback och hoppas att du kommer att tänka på oss igen för dina framtida projekt. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

  Tack igen för att du valde oss som din leverantör av bänkskivor.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-19 Insamlad av företaget
  Bra bemötande och snabb hantering. Bänkskiva levererad 2 veckor efter mätning. Bra montering men upplever att en skarv är lite ojämnt monterad/fogad så delar av skarven känns när man drar handen över den. Möjligen har det att göra delvis med vårt förarbete.
  Hej Anders!

  Tack för att du tog dig tid att lämna en recension om din upplevelse med oss.

  Vi är glada att höra att du var nöjd med bemötandet och den snabba hanteringen av din beställning.

  Vi beklagar dock att du upplever en ojämnhet i skarven på din bänkskiva. Vi kommer att se över detta och ta ansvar för att se till att problemet löses på bästa sätt.

  Vi uppskattar också din insikt att problemet kanske delvis beror på ditt eget förarbete. Vi är alltid glada att samarbeta med våra kunder för att säkerställa att installationen går smidigt och att resultatet uppfyller deras förväntningar. Vänligen kontakta oss med bilder och extra information på Claims@nerostein.com för vidare hantering av ärendet.

  Tack igen för din feedback, vi hoppas att du kommer att fortsätta att njuta av din nya bänkskiva.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-19 Insamlad av företaget
  Bra produkt, snabb återkoppling, bra service.
  Jag köpte en stenbänkskiva via Ikea samt installation, inklusive inlimmad diskho.
  Hej Sophia!

  Tack för att du tog dig tid att skriva en 5-stjärnig recension om vår produkt och service.

  Vi är glada över att höra att du är nöjd med din nya stenbänkskiva,

  Vårt team strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och det är glädjande att höra att du upplevde snabb återkoppling och bra service från vår sida.

  Tack för att du valde oss för din bänkskiva och installation. Om du har några frågor eller om det finns något annat vi kan hjälpa dig med, är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

  Tack igen för din recension och för att du valde oss som din leverantör.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-18 Insamlad av företaget
  Mycket bra, bemötande. Bra kille som gjorde mät tjänsten !!!
  samt dom som montera skivan.
  Mycket nöjd 😄
  Hej Roger!

  Tack för att du tog dig tid att skriva denna fantastiska recension!

  Vi är glada att höra att du var nöjd med vårt bemötande och vår tjänst från början till slut.

  Vi arbetar hårt för att säkerställa att alla våra kunder känner sig bekväma och välkomna när de kommer till oss för våra tjänster. Det är därför vi tar stort ansvar när det gäller att välja ut professionella och erfarna medarbetare som kan leverera högsta kvalitet på produkter och service.

  Vi är tacksamma för att du valde oss för att hjälpa dig med din bänkskiva och vi hoppas att du kommer att tänka på oss igen för framtida projekt. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

  Återigen, tack för att du valde oss!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-18 Insamlad av företaget
  Kitchen stone came out to be amazing quality and finish. The person installing were very professional..
  Hello Jignesh!

  Thank you for taking the time to leave a 5-star review of our services!

  We are thrilled to hear that you are satisfied with the quality and finish of your new kitchen countertops. Our team of professionals takes great pride in delivering exceptional work, and we are delighted that you have had a positive experience.

  We understand that investing in new countertops can be a big decision, and we want to make sure that our customers feel confident in their choices. That's why we use only the highest quality materials and work with skilled technicians to ensure that every installation is executed to perfection.

  We appreciate your kind words about our team of installers. We understand that having work done in your home can be disruptive, and our installers work hard to minimize any inconvenience and ensure a clean and tidy workspace.

  Thank you again for choosing our services, and we hope that you continue to enjoy your beautiful new kitchen for many years to come!

  Best regards,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-18 Insamlad av företaget
  Uppskattar det fantastiska arbetet ni gjort på mitt renoveringsprojekt, imponerad av det höga kvaliteten på bänkskivorna och den utmärkta servicen från mätare, montörer och kundtjänst.
  Hasan 🙏❤️
  Hej Hasan!

  Tack så mycket för ditt fantastiska betyg!

  Vi är så glada att höra att du är nöjd med ditt renoveringsprojekt och att du är imponerad av vårt höga kvalitetsarbete och vår utmärkta kundservice.

  Det är vårt uppdrag att se till att varje steg i processen, från mätning till installation, utförs på bästa möjliga sätt för att säkerställa att våra kunder är helt nöjda med slutresultatet.

  Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativt arbete och utmärkt kundservice till dig och alla våra kunder.

  Tack igen för ditt förtroende och för att du valde Nerostein!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-18 Insamlad av företaget
  Nöjd med allt från mätning till själva produkten, bättre än förväntat kan man säga.
  Hej Hanna!

  Tack för att du tog dig tid att skriva denna positiva recension!

  Vi är glada att höra att du är nöjd med allt från mätning till den färdiga produkten. Att höra att det överträffade dina förväntningar gör oss extra glada! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och resultatet.

  Om du någonsin behöver hjälp med något annat, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är alltid här för att hjälpa till på bästa sätt vi kan.

  Tack igen för att du valde Nerostein!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-18 Insamlad av företaget
  Uruselt! Ingen bra kundkontakt!
  Hej Helena!

  Tack för din feedback.

  Vi är verkligen ledsna över att du inte var nöjd med vår kundkontakt och vi beklagar att du upplevde det som uruselt. Vi tar all feedback på allvar och vill gärna undersöka vad som har gått fel i ditt fall så att vi kan eliminera problemet för framtida kunder.

  Vi skulle gärna vilja ta en närmare titt på din order och se vad som kan ha orsakat din negativa upplevelse, om du har några kommentarer, vänligen återkom till oss på Claims@nerostein.com. Vi kommer även själva att inspektera din order och göra allt vi kan för att se till att sådana problem inte uppstår igen.

  Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback och vi hoppas att vi kan göra det rätt för dig i framtiden.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-17 Insamlad av företaget
  Korrekt bemötande!.
  Vi har inget att anmärka på vid mätning, leverans och installation av keramikbänken.
  Hej Kjell!

  Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension!

  Vi är glada över att höra att du är nöjd med vårt arbete och att allt gick smidigt vid mätning, leverans och installation av din keramikbänk.

  Vi värdesätter din feedback och det gläder oss att höra att du har upplevt ett korrekt bemötande från vår personal. Vi hoppas att du kommer att njuta av din nya bänkskiva i många år framöver och att vi får möjligheten att arbeta med dig igen i framtiden.

  Tack för ditt förtroende och tack för att du valde Nerostein!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-17 Insamlad av företaget
  Installation av bänkskivan och kontakten vid uppmätning innan fungerade mkt bra. Tyvärr blev installationen fördröjd två veckor vilket förstås var negativt.
  Hej Britt-Marie!

  Tack för att du tog dig tid att skriva en recension.

  Vi är glada över att höra att mätningen och installationen av din bänkskiva och kontakten med oss fungerade bra. Vi är dock ledsna över att installationen fördröjdes och förstår att detta kan ha varit frustrerande för dig.

  Vi vill att du ska veta att vi alltid strävar efter att leverera våra tjänster i tid och med högsta kvalitet. Ibland kan dock oförutsedda faktorer påverka vår tidplanering. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som detta kan ha orsakat. Vi kommer att se över hela processen i din beställning och undersöka vart det gick fel, för att motverka samma problem i framtiden.

  Tack för att du valde Nerostein som din leverantör av bänkskivor och vi hoppas verkligen att du är nöjd med resultatet trots förseningen.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-16 Insamlad av företaget
  Mycket bra genomfört av grabbarna!
  Mvh:Gunnar Pettersson
  Hej Gunnar!

  Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension!

  Det gläder oss att höra att våra tekniker lyckades göra ett bra jobb för dig. Vi sätter alltid kundnöjdhet högt upp på vår lista, och det är en enormt positiv upplevelse att höra när vi lyckas.

  Om du har några frågor eller funderingar som du tror att vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig till oss när som helst. Vi finns alltid här för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och stödet.

  Tack igen för att du valde oss som din servicepartner och för att du delade din positiva erfarenhet med oss.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-16 Insamlad av företaget
  Bra bemötande ! Ok leverans tid o bra killar som monterade.
  Hej Göran!

  Tack så mycket för att du valde vårt företag och för att du tog dig tid att skriva en recension.

  Vi är glada över att höra att du uppskattade vårt bemötande och att leveranstiden var okej. Vi är också nöjda över att höra att våra montörer gjorde ett bra jobb.

  Vi noterade att du gav oss tre stjärnor men din recension var positiv. Om det finns något annat du undrar över eller om det är något annat vi kan göra för att göra din upplevelse ännu bättre, vänligen tveka inte att kontakta oss.

  Tack igen för att du valde oss och vi hoppas att få chansen att ge dig ännu bättre service i framtiden.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-16 Insamlad av företaget
  Allt gick smidigt och snabbt och bänkskivan var fin.
  Hej Rickard!

  Tack för din fina 5-stjärniga recension!

  Vi är så glada över att höra att allt gick smidigt och snabbt för dig och att du är nöjd med din nya bänkskiva. Det är verkligen en av de bästa känslorna när vi hör att våra kunder är glada över vårt arbete.

  Vi är tacksamma för att du valde oss för din bänkskiva och hoppas att du kommer att njuta av den i många år framöver. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har några frågor i framtiden.

  Vi uppskattar verkligen ditt förtroende för oss och ser fram emot att hjälpa dig igen. Tack för att du valde oss och tack igen för din underbara recension!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-16 Insamlad av företaget
  Smidigt, lätt och proffsigt! Nöjd!
  Hej Judith!

  Tack så mycket för att du tog dig tid att recensera vår tjänst och för att ge oss en femstjärnig betyg! Vi är glada att höra att du upplevde vår tjänst som smidig, lätt och proffsig.

  Vi på Nerostein är alltid glada att höra att våra kunder är nöjda med vår service och vi är tacksamma för att du valde att använda våra tjänster. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och det gläder oss att höra att vi har lyckats göra det för dig.

  Tack igen för att du valde oss för dina bänkskivor och vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden. Om du har några frågor eller ytterligare kommentarer är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-16 Insamlad av företaget
  Jag köpte en bänkskiva i keramik som är jättefin,
  Killarna som installerade dom var jätte trevliga.
  Men på kvällen när jag vågade röra skivan och kolla ordentligt såg jag att den inte låg mot väggen( troligtvis väggen som inte är rak, men det hade behövts en sträng med silikon på insidan mot väggen, för det kommer att synas mer när jag får upp väggskivan
  Varför bara Barncancerfonden , är cancer bara för vuxna?
  Hej Ann Kristin!

  Tack för din recension!

  Vi beklagar att du upplevde en glipa mellan din bänkskiva och vägg. Vi förstår att det kan vara frustrerande att inte få det efterlängtade resultatet på din nya bänkskiva. Vi vill gärna förklara att orsaken till detta är att väggen inte är helt rak, vilket kan ibland göra det svårt att få en perfekt passform.

  Det är viktigt för oss att poängtera att det inte är möjligt att använda svart silikon på vita väggar, eftersom detta skulle förstöra kökets estetiska utseende. Istället måste man använda akrylsilikon som kan målas över för ett perfekt resultat. Detta ingår däremot inte i våra arbetsuppgifter och måste genomföras av en extern part. Om du fortfarande önskar att vi kommer ut för att applicera det svarta silikonet som använde för själva skivorna, kan vi självklart göra det, men vi kan inte garantera att du blir nöjd med resultatet. Om du skulle vara missnöjd med resultatet så finns det däremot ingen tjänst från vår sida för att åtgärda det, eftersom svart silikon lämnar rester på väggen som inte går att få bort utan att skada själva väggen.

  Vidare vill vi klargöra att vår recensionsportal Reco.se skickar ut e-postmeddelanden till kunderna där de berättar att de har donerat en stor summa pengar till Barncancerfonden. Vi uppskattar din oro för cancer i vuxna, men vill påpeka att Reco.se är en extern part som inte tillhör Nerostein. Om du har några frågor eller funderingar om deras donationer, är du välkommen att kontakta dem direkt.

  Vi är här för att hjälpa till och göra allt vi kan för att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete och hoppas att du förstår anledningen till varför en silikonsträng av svart silikon inte användes av våra tekniker. Vi värdesätter ditt förtroende och hoppas att du kommer att ge oss möjligheten att göra det rätt genom att kontakta oss för ytterligare diskussion om så önskas.

  Tack för din feedback och vi ser fram emot att höra från dig.

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla
 • 2023-03-16 Insamlad av företaget
  Mycket proffsigt bemötande och utförande av överenskommen tjänst. Jag är väldigt nöjd!
  Hej Gordana!

  Tack så mycket för din fina recension!

  Det värmer verkligen våra hjärtan att höra att du är så nöjd med vårt arbete! Vi är alltid dedikerade till att utföra våra tjänster på ett professionellt och pålitligt sätt, och det betyder mycket för oss när våra kunder uppskattar det.

  Vi är glada över att vi kunde uppfylla dina förväntningar och göra dig nöjd med resultatet. Vi förstår hur viktigt det är att ha tillförlitliga och kunniga yrkesmän som kan hjälpa till med dina projekt, och vi är glada över att ha kunnat erbjuda dig den högsta nivån av service.

  Vi ser fram emot att fortsätta att arbeta med dig i framtiden. Tack igen för att du valde oss som din partner i detta projekt!

  Vänliga hälsningar,
  Nerostein
  Nerostein
  Gilla