Trevligt bemötande och ett väldigt bra jobb gjort på bilen. Lätt och smidigt att boka tid och väldigt bra information om de olika behandlingarna man kan göra. Rekommendationen jag fick och resultatet av det var väldigt bra.
Nice Car Bilvård Göteborg AB
11 omdömen om Nice Car Bilvård Göteborg AB
Sedan starten hos Reco 2026
Alltid lika vänlig, gör ett bra jobb och ser alltid till att göra ett bra jobb
Otroligt nöjd med min bil. Alex gjorde ett helt perfekt arbete och bemötandet var i världsklass. Professionellt, snabbt och noggrant. Rekommenderas varmt!
Mycket bra bemötande och mycket nöjd med arbetet som utfördes på min nil
Väl utförd DITEC lackskyddsbehandling. Vänligt och professionellt bemötande. Rekommenderas !
Mkt trevligt bemötande Noggrannhet och fackkunskap genomsyrar hela omhändertagandet av mina bilar Alltid mycket nöjd, kan verkligen rekommendera denna anläggning
Riktigt nöjd med Ditec Partille! Lämnade in bilen för att fixa repor och blev faktiskt positivt överraskad över hur bra det blev. Reporna är i stort sett borta och bilen ser riktigt fin ut igen. Alex gjorde ett grymt jobb, kändes noggrann och brydde sig om resultatet. Kan varmt rekommendera!
Mycket bra service och bemötande
Gjort lackbehandlig på flera bilar, gör löpande tvätt och städ, exceptionellt resultat varje gång. Kort sagt, en väldigt nöjd kund. Rekommenderas!
Fantastiskt och professionella och pedantisk arbete och Fantastiskt bemötande. riktigt nöjd. absolut rekommenderas .
Jag och mina vuxna barn kan bara konstatera att man inte kan få bättre service och resultat än här. Har lämnat mina bilar och mina barns bilar för bilvård, tvätt städ lackkonservering etc på ett flertal bilvårdsfirmor i Göteborg med omnejd med blandade resultat. Men jag kommer framöver alltid att använda det här företaget för mina bilar och rekommendera dem till alla som jag känner.