Större karta Vägbeskrivning

Nk Kosmetik

Hamngatan 18 - 20, 111 47 Stockholm

3.6 / 5 i betyg — 5 rekommendationer
Hemsida

Läs vad 5 kunder tycker om Nk Kosmetik

 • Therese G
  Therese G skrev om Nk Kosmetik
  Personlig service är så mycket bättre än nätshopping!
  Tycker om att handla här! Man känner sig alltid välkommen och man får alltid bra professionell hjälp i alla diskar. Mina favoriter är MAC och DIOR samt där hudkrämerna står som inte har disk.
  Enda nackdelen för oss kunder är väl vid MAC disken, dom alltid har kunder där så man får vänta en stund, men det är värt att vänta! Dom kommer alltid med nya tips å råd på hur man ska lägga sin make. Hade inte de gulliga hjälpsamma tjejerna funnits hade jag dragits med ytterst trista läppstift och bruna ögonskuggor. Sen ett måste köp att ha i sminkväskan DIOR blackout mascara!
  Behöver du ny hudkräm? då måste du testa Dr. Brandt det må va ett dyrt hudvårdsmärke men dom e helt fantastiska och har lätt bästa hudvårdsprodukterna just nu!
  Nikke L gillar detta
 • jenny n
  jenny n skrev om Nk Kosmetik
  Kan verkligen rekommendera att gå att provdofta och testa produkter på NK Kosmetik. Däremot handlar jag alltid på nätet, smidigt och framförallt billigare. De jag handlar hos idag är Eleven.se och Vivamondo.se, de har verkligen allt!
  gillar detta
 • Sophie L
  Sophie L skrev om Nk Kosmetik
  Man känner sig alltid speciell och väl omhändertagen när man kommer till kosmetikavdelningen på NK. Där finns alltid trevlig personal som hjälper en med allt och även lite till. Perfekt ställe å gå till även om man vill skämma bort sig då det finns allt å välja på från krämer å parfymer till smink & hårprodukter
  gillar detta
 • Anna S
  Anna S skrev om Nk Kosmetik
  Kosmetikaffären där man kan hitta alla de lite mer exklusiva märkena på allt ifrån smink och krämer till parfymer. Servicen är i hög klass där man inte behöver vänta särskilt länge innan man får dn hjälp man vill ha. Personalen som jobbar där är väldigt duktiga och vet alltid vad dom pratar om.
  gillar detta
 • Amanda E
  Amanda E skrev om Nk Kosmetik
  Är man på jakt efter smink eller en parfym är det NK man ska gå till. Stort utbud och kunnig personal. Dessutom får de ständigt in en massa trevliga nya märken. Några av mina favoriter, Ole Henriksen, Molton Brown och Voluspa finns alla här. Perfekt om man ska köpa någon produkt till sig själv eller kanske är på jakt efter en lite lyxigare present. NK kosmetik går jag alltid förbi när jag går en sväng på stan!
  gillar detta

Företag nära Nk Kosmetik:

1
1425 recos

Erik Olsson Fastighetsförmedling Stockholm

Sveavägen 147, STOCKHOLM
Erik Olsson Fastighetsförmedling Stockholm
Leif H:
Jag tycker Magnus genomfört ett väldigt bra arbete och agerat sakligt, gjort rätt bedömningar samt varit en proffsig mäklare Har motsvara...
2
987 recos

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö/Skärholmen

Elsa Brändströms gatan 219, HÄGERSTEN
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö/Skärholmen
Gamze M:
Det har varit ett nöje att jobba med Enkidu. Mer professionell och plikttrogen mäklare kan man nog inte hitta. Han är motiverad och målinrik...
3
916 recos

Grooming.se

Ranhammarsvägen 20A, BROMMA
Grooming.se
Bobo B:
Bra produkter, snabb leverans, enkel sida att hitta på
4
684 recos

Beardshop.se

Ranhammarsvägen 20A, BROMMA
Beardshop.se
Per H:
Bestäält för första gången. Mycket nöjd med allt.
5
663 recos

Fastighetsbyrån Södermalm

Hornsgatan 166, Stockholm
Fastighetsbyrån Södermalm
Solene B:
Emanuel gav redan i början ett seriöst och trevligt intryck. Som köpare har vi särskilt uppskattat hans hjälpsamhet att svara på frågor och ...