Nolbys Bilservice AB

Nolbys Bilservice AB

• Badge2025
4.9

Välkommen till Nolbys Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Brastad! Vi erbjuder bilservice, reparationer och felsökning för alla bilmärken och modeller, inklusive lätta lastbilar och husbilar. Vårt kunniga team hjälper dig med allt från bromsservice till däckservice och installation av motor- och kupévärmare. Vi utför...

102 omdömen om Nolbys Bilservice AB

Veronica Marie L
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Rekommenderar alla att lämna in sin bil här. Serviceinriktad, proffsig och alltid lika trevlig, 10/10.

Gunnel Caroline B
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Helt enkelt jättebra, om adressen framkommit tydligare. Jobbet som sådant, utmärkt.

Bygg & Montage I Bohuslän A
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Alltid seriöst och proffsigt bemötande.

Ingela Ä
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Korekt informtion om besöket och vad som skall göras.

Lars Marcus R
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Snabb service och bra bemötande.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Sara Maj-Britt A
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Mycket bra service och bemötande.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Annika Lilian Marga J
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Bra bemötande, mycket serviceminded, ny kupe’fläkt och nya vinterdäck

Bill A
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Alltid ett trevligt bemötande. Ibland lång väntetid för att lämna in bilen men alltid korrekt med att uppge hur lång väntetid det är. Bra utförda jobb.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Ingvar Niklas R
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Bra och snabbt bokniningsförfarande. Smidigt att lämna bilen och arbetet gjort utan bekymmer.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Zbigniew K
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Mycket bra bemötande och service

Antonio F
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Vi har fixat bilarna på Nolbys bilservice ett par gånger . Allt har varit enkelt och vi fick bra hjälp 🙏

Lysekils Trafikskola A
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Snabbt o väldigt kunnig o servis mainder

Karin Kristina L
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Alltid trevligt bemötande och duktig personal,är jättenöjd. 👍

Per Håkan F
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Kunnig, duktig och trevlig personal samt snabb hjälp!

Eva-Lena Carina J
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Mycket bra bemötande och god service. Nolbys Bilservice AB motsvarade mina förväntningar helt och hållet. Tjänsten som jag köpte var hjulbyte, från sommar till vinterhjul.

Kent-Olof Allan K
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Fantastiskt bemötande, en av landets bästa och trevligaste mekaniker jag har träffat och anlitat. Gör ett fantastiskt bra arbete samt ser till att det blir det bästa och billigaste alternativet för kunden. Enrike är en klippa!

Lena Carina O
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Trevligt bemötande nöjd och glad 🙂

Ola N
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Mycket bra bemötande & fick bra bokning av byte av stora saker & bilen blev perfekt bra & mycket bra stöd & hjälp man fick även tryggt / kvalite .

Marknadsteamet Autoexperten och Ola N gillar detta

Åsa Margareta H
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Mycket bra service. Fick tid snabbt, fick veta kostnad i förväg. Kundrum att vänta i. Allt gick smidigt och lätt. Mycket nöjd!

Anne-Sofie Margareta S
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Jag blev bra bemött. Kunde diskutera olika alternativ för reparationer innan jag lämnade in den. Jag fick info om när bilen skulle bli färdig.

Lars Johan Magnus L

Kompetenta snabba trevliga tillgängliga

Björn Kjell Ingemar J
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Bra bemött och snabb servic bra kontackt

Florentina Maria Mar F
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Alltid ett fantastiskt bemötande och service.

Henrik Mattias G
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Perfekt service. Snabbt och professionellt med bra priser och bemötande.

Ingemo Lorina K
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Mycket trevliga och välkomnande och tar sig tid och besvarar frågor utöver det jag hade bokat som va byte till vinterdäck

Helén Mari R
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Som vanligt och mkt vänligt bemötande. Kan det vara bättre. Omhändertagande, förklarande och visar på fördelar och brister.👍💖

Eva-Marie Elinor L
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Personlig och trevligt bemötande, bra service. Snabbt svar och lagning , behandling av bil.

Felix Johannes M

Kanoooooooooooooooooooooooooon

Hajrudin T
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Ägare och personal dom är bästa i vår kommun tack vara dom jag är säker att shora min bil jag rekommenderar att gora servis hus dom

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Anna Ida Maria S
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Lätt kommunikation, snabba tider och bra utfört jobb. Gör det där lilla extra på ett bra sätt! En underhållsservice och fixade också orsaken till motorindikeringen på panelen.

Ulla Birgitta K
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Dom svarade snabbt när jag ringde och ett trevligt bemötande. Mycket bra service fick snabbt en tid. Dom bytte bromsbelägg.

Oscar Armando T
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Alltid bra och professionell! Folk som vet vad de gör.

Ayoshka Heléne S
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Kompetent och trevlig service. Service av Mitsubishi. Ny bromsstång och besiktigade bilen åt mig utan att jag behövde be dom om det. Också tillmötesgående tidsmässigt.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Lucas Hans Gabrie F

Trevliga och snälla. Hjälpte direkt och fixa allt inom 24h helt otroligt

Petri Juhani S
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Mycket trevligt, sakligt och kunnigt bemötande. Detta var första gången jag använde Nolbys Bilservice AB men kommer definitivt att återkomma.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Gun Asta Elise T
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Snabb service och håller bokade tider. Utför beställda arbeten enl ök Vänligt och korrekt bemötande Känner oss aldrig ”uppkörda” Årlig service, ev reparationer, däckbyten/hotell

Antonio Erik José B
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Bra cervis..ordning och reda i verkstan..och ett bra bemötande 😚👌

Eileen B
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Alltid ett trevligt bemötande.

Emma Caroline B
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Får alltid bra service på nolbys, enkelt att få tid med!

Eric Andreas S
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Bra service och duktig personal!

Tommas Holbek B

Bra service Bra bemötande Ger information vad som är fel

Folke Jörgen C
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Trevligt bemötande och god kunskap

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Eivor M
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Hjälpsamma, tillmötesgående och kunniga.

Tommas Holbek B
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Bra service bra bemötande Snabbt och enkelt

Lars Niklas K
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Utmärkt. Alltid bra kontakt, snabb respons och väl utfört arbete till bra priser.

Gerd Anne-Marie P
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Allt var långt över förväntan utom räkningen men det är antagligen måndagsbilens fel.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Bengt Gunnar H
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Bra bemötande och service Är det trettio tecken nu?

Lars Uno N
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Mycket bra bemötande . Komunikation, meddelande logistiken mm mycket bra.

Yngve R
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Enrique driver utan konkurrens den bästa bilverkstaden i norra Bohuslän. Alltid proffsigt bemött. Alltid vägledande för att få folk att förstå innebörden av kommande reparationer. Alltid intresserad, lyssnar och är mkt konkret.💖💖💖

Anna Lisa S
Skrev om Nolbys Bilservice AB

Fantastisk bra service och ett mycket bra jobb 😍