Nolbys Bilservice AB

Nolbys Bilservice AB

• Badge2025
4.9
Ligue 072-308 81 40 Compartilhar

Välkommen till Nolbys Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Brastad! Vi erbjuder bilservice, reparationer och felsökning för alla bilmärken och modeller, inklusive lätta lastbilar och husbilar. Vårt kunniga team hjälper dig med allt från bromsservice till däckservice och installation av motor- och kupévärmare. Vi utför...

105 omdömen om Nolbys Bilservice AB

Jan Peter Gunnar J
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Alltid trevligt o bra bemötande . Proffsig o kunnig hantering, problemlösare. Väldigt serviceminded.

Claire Louise Rosetta M
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Som vanlig exceptionell service, snabb, trevlig och professionell. Rekommenderar starkt.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Pär Johan T

Fin service, trevligt bemötande

Veronica Marie L
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Rekommenderar alla att lämna in sin bil här. Serviceinriktad, proffsig och alltid lika trevlig, 10/10.

Gunnel Caroline B
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Helt enkelt jättebra, om adressen framkommit tydligare. Jobbet som sådant, utmärkt.

Bygg & Montage I Bohuslän A
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Alltid seriöst och proffsigt bemötande.

Ingela Ä
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Korekt informtion om besöket och vad som skall göras.

Lars Marcus R
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Snabb service och bra bemötande.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Sara Maj-Britt A
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Mycket bra service och bemötande.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Annika Lilian Marga J
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Bra bemötande, mycket serviceminded, ny kupe’fläkt och nya vinterdäck

Bill A
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Alltid ett trevligt bemötande. Ibland lång väntetid för att lämna in bilen men alltid korrekt med att uppge hur lång väntetid det är. Bra utförda jobb.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Ingvar Niklas R
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Bra och snabbt bokniningsförfarande. Smidigt att lämna bilen och arbetet gjort utan bekymmer.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Zbigniew K
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Mycket bra bemötande och service

Antonio F
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Vi har fixat bilarna på Nolbys bilservice ett par gånger . Allt har varit enkelt och vi fick bra hjälp 🙏

Lysekils Trafikskola A
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Snabbt o väldigt kunnig o servis mainder

Karin Kristina L
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Alltid trevligt bemötande och duktig personal,är jättenöjd. 👍

Per Håkan F
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Kunnig, duktig och trevlig personal samt snabb hjälp!

Eva-Lena Carina J
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Mycket bra bemötande och god service. Nolbys Bilservice AB motsvarade mina förväntningar helt och hållet. Tjänsten som jag köpte var hjulbyte, från sommar till vinterhjul.

Kent-Olof Allan K
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Fantastiskt bemötande, en av landets bästa och trevligaste mekaniker jag har träffat och anlitat. Gör ett fantastiskt bra arbete samt ser till att det blir det bästa och billigaste alternativet för kunden. Enrike är en klippa!

Lena Carina O
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Trevligt bemötande nöjd och glad 🙂

Ola N
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Mycket bra bemötande & fick bra bokning av byte av stora saker & bilen blev perfekt bra & mycket bra stöd & hjälp man fick även tryggt / kvalite .

Åsa Margareta H
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Mycket bra service. Fick tid snabbt, fick veta kostnad i förväg. Kundrum att vänta i. Allt gick smidigt och lätt. Mycket nöjd!

Anne-Sofie Margareta S
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Jag blev bra bemött. Kunde diskutera olika alternativ för reparationer innan jag lämnade in den. Jag fick info om när bilen skulle bli färdig.

Lars Johan Magnus L

Kompetenta snabba trevliga tillgängliga

Björn Kjell Ingemar J
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Bra bemött och snabb servic bra kontackt

Florentina Maria Mar F
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Alltid ett fantastiskt bemötande och service.

Henrik Mattias G
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Perfekt service. Snabbt och professionellt med bra priser och bemötande.

Ingemo Lorina K
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Mycket trevliga och välkomnande och tar sig tid och besvarar frågor utöver det jag hade bokat som va byte till vinterdäck

Helén Mari R
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Som vanligt och mkt vänligt bemötande. Kan det vara bättre. Omhändertagande, förklarande och visar på fördelar och brister.👍💖

Eva-Marie Elinor L
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Personlig och trevligt bemötande, bra service. Snabbt svar och lagning , behandling av bil.

Felix Johannes M

Kanoooooooooooooooooooooooooon

Hajrudin T
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Ägare och personal dom är bästa i vår kommun tack vara dom jag är säker att shora min bil jag rekommenderar att gora servis hus dom

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Anna Ida Maria S
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Lätt kommunikation, snabba tider och bra utfört jobb. Gör det där lilla extra på ett bra sätt! En underhållsservice och fixade också orsaken till motorindikeringen på panelen.

Ulla Birgitta K
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Dom svarade snabbt när jag ringde och ett trevligt bemötande. Mycket bra service fick snabbt en tid. Dom bytte bromsbelägg.

Oscar Armando T
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Alltid bra och professionell! Folk som vet vad de gör.

Ayoshka Heléne S
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Kompetent och trevlig service. Service av Mitsubishi. Ny bromsstång och besiktigade bilen åt mig utan att jag behövde be dom om det. Också tillmötesgående tidsmässigt.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Lucas Hans Gabrie F

Trevliga och snälla. Hjälpte direkt och fixa allt inom 24h helt otroligt

Petri Juhani S
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Mycket trevligt, sakligt och kunnigt bemötande. Detta var första gången jag använde Nolbys Bilservice AB men kommer definitivt att återkomma.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Gun Asta Elise T
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Snabb service och håller bokade tider. Utför beställda arbeten enl ök Vänligt och korrekt bemötande Känner oss aldrig ”uppkörda” Årlig service, ev reparationer, däckbyten/hotell

Antonio Erik José B
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Bra cervis..ordning och reda i verkstan..och ett bra bemötande 😚👌

Eileen B
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Alltid ett trevligt bemötande.

Emma Caroline B
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Får alltid bra service på nolbys, enkelt att få tid med!

Eric Andreas S
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Bra service och duktig personal!

Tommas Holbek B

Bra service Bra bemötande Ger information vad som är fel

Folke Jörgen C
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Trevligt bemötande och god kunskap

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Eivor M
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Hjälpsamma, tillmötesgående och kunniga.

Tommas Holbek B
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Bra service bra bemötande Snabbt och enkelt

Lars Niklas K
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Utmärkt. Alltid bra kontakt, snabb respons och väl utfört arbete till bra priser.

Gerd Anne-Marie P
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Allt var långt över förväntan utom räkningen men det är antagligen måndagsbilens fel.

Svar från Nolbys Bilservice AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Bengt Gunnar H
Escreveu sobre Nolbys Bilservice AB

Bra bemötande och service Är det trettio tecken nu?