Nora Bilverkstad AB

Nora Bilverkstad AB

• Badge2025
4.7

Välkommen till Nora Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Nora! Vi är din lokala bilverkstad med lång erfarenhet av bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat felsökning, bromsservice, AC-service, byte av hjullager och installation av motor- och kupévärmare. Vi hanterar...

20 omdömen om Nora Bilverkstad AB

Lars Agne Ö
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Nora Bilverkstad har servat bilen årligen under många år och alltid med ett gott resultat. Man blir alltid väl bemött och man är ivrig att ge en god service.

Phillippe W
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Alltid bra bemötande och alltid bra utfört jobb Känns som en mycket bra verkstad

Ingemar Malcolm B
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Jag fick hjälp med mina problem. Allt sköttes väl.

Karl Robert Sanjay G
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Väldigt trevliga killar som är både serviceinriktade och duktiga på det de gör

Eva Elisabet H

Allt fungerar mycket bra , snabb hjälp , trevlig personal,

Katharina Maria Anit N
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Alltid lika trevliga o hjälpsamma.

Frabe Industri I Nora A
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Här träffar man kunnig och trevlig personalian alltid ställer upp.

Urban S
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Hej. Ja är mycket nöjd mä all service å bemötande ja skulle verkligen rekommendera vänner å andra människor å göra sinna jobb där mä sinna bilar mycke bra personal på Nora bilverkstad auto expert.

Rejdemarks Försäkringsbyrå A

Seriös och kunnig bilverkstad men bör tänka på att vara noga med sätesskydd och att tvätta händerna Innan dom kör kundens bil..

Anna Karin J
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Väldigt service inriktade och kunniga

Svar från Nora Bilverkstad AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh nora Bilverkstad

Anna Carina F
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Kan inte vara bättre. Kommer vara er trogna

Svar från Nora Bilverkstad AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Matthias W
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Haft flera ärenden hos Nora bilverkstad och jag är grymt nöjd! Bra service och kompetent personal som alltid gör ett bra jobb. Jag kommer garanterat återkomma!

Svar från Nora Bilverkstad AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Ylva Birgitta D
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Super nöjd med bemötandet och allt gick bra till

Svar från Nora Bilverkstad AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Karl Henrik R
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Alltid vänliga och hjälpsamma!

Anders Ingvar I
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Mycket bra bemötande och detaljerad beskrivning vad som gjorts med bilen.

Svar från Nora Bilverkstad AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Vivi-Anne Carina A
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Bäst på allt, bemötan, service, kunskap

Svar från Nora Bilverkstad AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan

Lena Marianne L
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Alltid lika bra service och trevligt bemötande.

Svar från Nora Bilverkstad AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Med vänliga hälsningar verkstaden

Anders Torgny E
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Trevligt bemötande och dom har fixat alla mina bilproblem snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera Nora Bilverkstad AB

Svar från Nora Bilverkstad AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Skoglund Kross & Maskin A
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Väldigt kundvänliga. Snabb tidsbokning. Löste problemen galant.

Svar från Nora Bilverkstad AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Tomas Lars A
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Alltid bra service!.positiva killar som alltid hjälper till även om dom har fullt upp.Kommer fortsätta att lämna bilen där😊😊

Svar från Nora Bilverkstad AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan