Duktiga killar med intresse och bra kundbemötande. Dom har det dom flesta bilverkstäder saknar i dagsläget tyvärr!
Nora Bilverkstad AB
Välkommen till Nora Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Nora! Vi är din lokala bilverkstad med lång erfarenhet av bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat felsökning, bromsservice, AC-service, byte av hjullager och installation av motor- och kupévärmare. Vi hanterar...
199 omdömen om Nora Bilverkstad AB
Fantastiskt bra service och oerhört trevliga mekaniker! Har bara gott att säga om er! Tack för all hjälp!
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Bra utfört arbete. Ovanpå det, lätta att få tag på och smidiga att ha att göra med.
Bra service och trevlig personal
Smidig bokning och återkoppling när bilen var klar.
Kanonbra service, gäller helheten som mottagandet, utförandet samt leveranstid och pris. Mvh/Göran
Alltid lika trevliga o bra bemötande.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Service och kamrem byte. Ett mycket bra mottagande av personalen tydliga i kommunikation.
Min bil som inte var körduglig prioriterade vilket bara så himla fint gjort.
Bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande. Flexibel personal. Humana priser.
Alla är väldigt trevliga. Byte av batteri. Bytet gick mycket fort
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Mycket trevliga o hjälpsamma killar kan verkligen rekommenderas.
God service o bemötande. Inga svårigheter att boka en tid.
Vänligtbemötande, alltid bemött med ett leende. Tar sig tid att svara på funderingar man kan ha. Proffsiga i sitt arbete o snabba. Det är aldrig omöjliga om man behöver något litet akut hjälp någon gång. De är kundvänliga sätter kunden i fokus o det är så man driver ett företag framåt i tiden. Jag åker ingen annanstans med mina bilar för service o underhåll.
Positivt mottagande, bra utfört arbete och enligt tidsangivelse
Bästa verkstan som finns. Alltid med mycket hjälpsam, trevlig & vänlig personal.
Alltid trevligt bemötande och snabb service!
Bra bemötande. Bra utför jobb.Rekommenderas till vänner
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabb hjälp med vinterhjul trots ett späckat schema. Trevligt bemötande!
Alltid lika trevliga och gör alltid bra jobb
Trevliga o hjälpsamma, mkt duktiga bilreperatörer.
Serviceinriktat och trevligt bemötande. Tydliga och ärliga råd om kommande servicebehov för bilen och vad som behöver bytas, respektive inte bytas, vad som behöver bytas mot nya delar och vad som kan bytas mot begagnade delar.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Alltid fint bemötande. Mycket bra information vad som är gjort, också om eventuella brister som man hittat. Kan varmt rekommenderas.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Trevlig och professionell personal! Snabba på reparationerna!
Trevligt bemötande, bra jobb. Kommer tillbaka!
Som alltid. Fantastisk service til et utrolig bra pris, igjen
Alltid trevligt och professionell bemötande. Duktiga på det de.gör
Mycket bra..trevliga o glada o hjälpsamma mekaniker Jag är så nöjd .
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Alltid lika vänligt bemött, jobbet blir gjort och i tid. Nora bilverkstad hjälper mig med däckbyte och förvaring av däck.
Bra och snabb och problemfri service av trevlig personal
ALLTID trevligt bemötande,försöker alltid hitta en tid duktig personal
Bytt mina däck i 10 år, alltid snabba och med ett gott resultat. Mycket trevlig personal! MVH, Jonathan
Alltid trevligt bemötande och bra service
ALLTID gott bemötande. Bästa verkstaden.
Alltid trevligt, fantastisk service och duktiga mekaniker som håller min gamle flintstone bil rullande. Kanongäng i garaget
Blir alltid väl bemött. Bra snabbt arbete
Proffsigt bemötande och utförande
Trevliga och tillmötesgående personal och väldigt duktiga på sitt jobb!
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Återstår ett besök till innan den är klar.
Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.
Däck byte helt ok tid och bemötande
Besöket var riktigt bra. Jag återkommer gärna.
Trevlig personal som gör allt vad de kan för att lösa problem och hjälpa till
Har alltid blivit mycket bra bemött. Och har full tillit till er.
Som vanligt perfekt service och trevligt bemötande.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Alltid trevligt bemötande. Mitt ärende var enkelt denna gång. Upplevelsen alltid bra.
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Jättebra och trevligt bemötande. Positiva, glada, personligt och fint bemötande och snabb hjälp. De levde verkligen upp till våra förväntningar!! Toppenbra! De felsökte, bytte batteri, servade bilen.
Kanonbra! Bra service till bra pris.
Jätte trevliga personal, duktiga på det dom gör
Alltid lika bra service kanoner bättre går inte att få