Nora Bilverkstad AB

Nora Bilverkstad AB

• BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Nora Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Nora! Vi är din lokala bilverkstad med lång erfarenhet av bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat felsökning, bromsservice, AC-service, byte av hjullager och installation av motor- och kupévärmare. Vi hanterar...

248 omdömen om Nora Bilverkstad AB

Marie-Kristine K
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Ett perfekt och mycket trevligt bemötande och bromsarna blev reparerade Jag återkommer vid behov 🌷

Crister Clas Göran G
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Mycket bra👍🏻 bemötande , trevlig personal.

Svar från Nora Bilverkstad AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Carl Andreas H
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Bra bemötande alltid trevliga och vill hjälpa till.

Svar från Nora Bilverkstad AB

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Nellie Linnéa Miriam G
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Mycket bra verkstad med trevlig personal samt duktiga på det dom gör! Känns tryggt att lämna bilen hos dom.

Valborg Irene Z
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Jag har alltid blivit väl bemött på Nora Bilverkstad AB : Med både service och däckbyte!

Svar från Nora Bilverkstad AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Lilian Elisabe S
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Mycket trevlig personal, svarade på alla frågor. Har varit där tidigare upplevde bara positivt då med.

G A Cindra Marta A

Rekomenderat! Duktiga killar 👍

Svar från Nora Bilverkstad AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Aden Ibrahim H
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Den var skit verkstad som löste inget

Bo Christian Mikael W
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Toppen, bra duktiga och proffesionella. En klassisk bilverkstad med unga och lite smutsiga mekaniker vid kunddisken. Inget polerat eller tillgjort.

Per-Åke G
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Trevligt proffsigt bemötande i kombination med bra prisnivå ger högsta betyg 👍 //Per-Åke

Abt Bolagen A
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Kanon bemötande.duktiga o kunniga o hjälpsamma.gjorde en service

Sirwa B
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Alles gut. Bra service. Bra personal. Rimliga priser. Vad mer kan man begära?!

Anna Susanne J
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Inget att klaga på! Som vanligt problemfritt.

Ann-Sofi Birgit N
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Trevligt bemötande, så långt ett bra arbete, kommer att återkomma

Kjell Fredrik G
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Snabb hjälp, väldigt trevliga och allt i allt en riktigt bra service

Svar från Nora Bilverkstad AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Tony Mikael O
Skrev om Nora Bilverkstad AB

VARNING: LIVSFARLIGT FUSKJOBB OCH NOLL ANSVARSTAGANDE! Nora bilverkstad tog sönder en spindel på min bil genom att vålda ut en bussning, dom valde sedan att lämna in den på svetsning (bärande aluminium del) utan att rådfråga mig först. Dom bröt redan där mot biltillverkarens säkerhetsföreskrifter. Spindeln gick sedan sönder 3 år efteråt på deras svetsning, den kunde ha gått sönder på motorvägen utav ett hål i vägen m.m om det hade velat sig riktigt illa= jag har kört en dödsfälla. Förstod inte allvaret förräns efteråt...

Tony Mikael O gillar detta
Svar från Nora Bilverkstad AB

Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback. Vår ambition är att alltid leverera ett resultat som motsvarar förväntningarna, och vi ser dina synpunkter som viktiga i vårt förbättringsarbete.

Gunilla Berit Marg R
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Positiva, kundvänliga, hjälpsamma. Rekommenderas. Mina förväntningar infriades. Snabbt byte av avgasrör, ljuddämpare och bromsbelägg. Vänligen Berit och Ulf Ringstrand

Caroline Anna Christ J
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Fixar det man vill ha hjälp med utan minsta problem

Bengt Olov E

Alltid välkommen trevliga ungdomar

Mattias Per Andreas N
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Trevligt bemötande, tydligt på SMS när bilen var färdig och stämplad bok och papper på det som gjorts.

Rolf Jörgen D
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Vänligt bemött,proffsiga,kollar om man frågar utan att ta betalt. Gjorde service

Ralf Stefan Kristof S
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Trevligt bemötande när man bokade service, snabba

Karl Arne Johnny B
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Snabb hjälp på ett snabbt uppkommet problem!

Marja Terttu L
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Bra bemötande. Kunniga servise tekniker.

Ron Erik Joakim L
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Mycket nöjd med mitt kopplingsbyte och oljeservice, trevliga å duktiga å snabba grabbar👍

Håkan Mikael K
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Bra bemötande och nöjd med arbetet

Alf Roger K
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Bara positivt. Bra jobb bra service.

Hans Å
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Som vanligt otroligt glatt och trevligt bemötande! Man blir tagen på allvar och känner sig välkommen. Tydliga prisbesked, snabb hjälp och väl utfört arbete. Byte av bromsklossar och skivor.

Jan Robert F
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Dom löste problemen vi hade med A-traktorn på ett föredömligt sätt.

Gerd Margareta E
Skrev om Nora Bilverkstad AB

En helt ok upplevelse, allt ifrån bokning till hämtning av bil. Trevligt bemötande och svar på frågor jag har som okunnig i bilbranschen!

Olle Hannes Adrian F
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Väldigt bra bemötande både på plats och via telefon. Går igenom felet, priset och delar med sig om sina uppfattningar. /Trogen kund

Caisa S
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Bra service och Trevlig personal!

Anette H
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Snabb och bra service, trevlig personal.

Stefan Arne P
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Proffsigt och trevligt bemötande. Duktig och kunnig personal. Hade in min Kia på service och de gjorde ett kanon jobb

Svar från Nora Bilverkstad AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Sven Daniel M
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Väldigt nöjd, bra service och snabbt att få tid!

Heléne Ann Ä
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Lätt att få kontakt med och få tider. Bra service med snabb återkoppling av kostnadsförslag och kommunicering om eventuellt andra åtgärder. Flexibla vid leverans och hämtning 👍

Eva Christina S
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Bästa bilverkstaden! Vi lämnar våra bilar dit för allt, årlig service och nödvändiga renoveringar. Man får hjälp snabbt, de ger perfekt service till bra priser och är dessutom otroligt trevliga. Rekommenderar dem varmt!

Per Olof W
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Bra bemötande fick gjort det som var bestämt.

Tora Cecili H
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Blev professionellt bemött och fick direkt förtroende för dessa killar på verkstaden. Sakliga och service minded, dessutom prisvärt!

Åsa Marie B
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Bra snabb service på ett akut problem. Mycket trevligt bemötande.

Anna Jessika Maria E
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Kompetenta, engagerade & noggranna! Ett självklart val när bilen behöver lagas eller servas 🌟

Maria Ulrika J
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Trevligt bemötande och snabb service. God jul.

Susanna Olivia B
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Väldigt trevliga, lämnat in bilen hos dom flera gånger

Stig Ove Ingemar N
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Servicevänliga och duktiga. Samma bemötande på alla jobb, stort som litet.

Hans T
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Trevligt bemötande och snabb reperation

Reza F
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Hej Allt var bra, allt var klart i tid.👍

Halina Maria K
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Trevligt bemötande, god service, hjälpsamma o proffsigt.. mycket nöjd God Jul

Magnus Anders P
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Aldrig några problem med något. Härliga grabbar

Svar från Nora Bilverkstad AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Anders Tommy H
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Helt suveräna och håller mycket hög klass på väl utfört arbete. Dom vet vad kundvård betyder.

Anna Carola Elisabet T
Skrev om Nora Bilverkstad AB

Duktiga killar med intresse och bra kundbemötande. Dom har det dom flesta bilverkstäder saknar i dagsläget tyvärr!