Nora Bilverkstad har servat bilen årligen under många år och alltid med ett gott resultat. Man blir alltid väl bemött och man är ivrig att ge en god service.
Nora Bilverkstad AB
Välkommen till Nora Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Nora! Vi är din lokala bilverkstad med lång erfarenhet av bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat felsökning, bromsservice, AC-service, byte av hjullager och installation av motor- och kupévärmare. Vi hanterar...
20 omdömen om Nora Bilverkstad AB
Alltid bra bemötande och alltid bra utfört jobb Känns som en mycket bra verkstad
Jag fick hjälp med mina problem. Allt sköttes väl.
Väldigt trevliga killar som är både serviceinriktade och duktiga på det de gör
Allt fungerar mycket bra , snabb hjälp , trevlig personal,
Alltid lika trevliga o hjälpsamma.
Här träffar man kunnig och trevlig personalian alltid ställer upp.
Hej. Ja är mycket nöjd mä all service å bemötande ja skulle verkligen rekommendera vänner å andra människor å göra sinna jobb där mä sinna bilar mycke bra personal på Nora bilverkstad auto expert.
Seriös och kunnig bilverkstad men bör tänka på att vara noga med sätesskydd och att tvätta händerna Innan dom kör kundens bil..
Väldigt service inriktade och kunniga
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh nora Bilverkstad
Kan inte vara bättre. Kommer vara er trogna
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Haft flera ärenden hos Nora bilverkstad och jag är grymt nöjd! Bra service och kompetent personal som alltid gör ett bra jobb. Jag kommer garanterat återkomma!
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Super nöjd med bemötandet och allt gick bra till
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Alltid vänliga och hjälpsamma!
Mycket bra bemötande och detaljerad beskrivning vad som gjorts med bilen.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Bäst på allt, bemötan, service, kunskap
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid lika bra service och trevligt bemötande.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Med vänliga hälsningar verkstaden
Trevligt bemötande och dom har fixat alla mina bilproblem snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera Nora Bilverkstad AB
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan
Väldigt kundvänliga. Snabb tidsbokning. Löste problemen galant.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Alltid bra service!.positiva killar som alltid hjälper till även om dom har fullt upp.Kommer fortsätta att lämna bilen där😊😊
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan