Nordflytt

Nordflytt

nordflytt.se
  • BadgeTwoYears
4.3

Nordflytt är din trygga partner för flytt och städning! Vi specialiserar oss på flytthjälp men erbjuder även städtjänster för att göra din flytt så bekymmersfri som möjligt. Hos oss kan du få en prisuppskattning på 60 sekunder om du snabbt vill veta vad flytten kommer att kosta. Vi erbjuder bohagsflytt, kontorsflytt och dödsboflytt...

143 omdömen om Nordflytt

Sedan starten hos Reco 2024

Ulrika Ö
Skrev om Nordflytt

De har inte städat. De har förstört ett vägguttag. De slängde ut skydden till köksöådorna i skogen. Kanske de sopat golvet. Ej tagit väggar lister . Svart på golvet fläckar damm överallt. Kanske de tagit något fönster men inte alla. Städet godkändes inte av oss eller av köparna till huset. Så vi har flyttstadat 8 timmar själva 3 vuxna personer Vi vägrar betala 12000 för ej erlagt jobb. Vi kan tänka oss betala 2000 men annars går vi vidare still konsumentverket med ärendet. De svarar varken i mail eller telefon när man ringer.

Hanna M
Skrev om Nordflytt

Jättebra! Väldigt kommunikativa som gjorde flytten så icke-smärtsamt som möjligt.

Ani S
Skrev om Nordflytt

Superbra personer och flexibla och trevliga! Allt gick bra!

Tshegofatso Mamphokeng A

Undvik detta företag, helt ansvarslösa. De dök inte på inbokad tid, skyller på AI hanterar bokningen så då blir man visst utan flytthjälp, men dom tog betalt innan så har man väl också blivit blåst.

John Å

Bdjudyjzbznnzkjzjdjndndkjdjdjj

Halima R
Skrev om Nordflytt

Planerad flytt vid kl 9, Nordflytt kom fram senare än 12. Tog dem ända till kl 17:30 att sedan komma fram till destinationen. Utöver faktum att tiden inte alls passades vart själva flytten och personalen väldigt bra

Jens J
Skrev om Nordflytt

Vårdslös hantering och därefter usel kundservice. Möblerna nästan slängdes under flytten, och mitt matbord spräcktes. Jag anmälde direkt och ombads ta in en reparationsoffert. Sedan följde drygt 1,5 månad av uteblivna svar, tomma löften om att "återkomma" och motstridiga besked, från både support och ägare. Först när jag nämnde ARN och rättsliga steg hörde de av sig, men fortfarande utan lösning. Det sämsta jag varit med om, för er egen skull avråder jag er att flytta med dem.

Teamfrakt-Haa A

Mycket professionellt och pålitligt transportföretag! Leveransen kom i tid och godset hanterades med stor omsorg. Chauffören var trevlig, hjälpsam och höll mig uppdaterad under hela transporten. Kundservicen var snabb att svara och mycket tillmötesgående. Jag är väldigt nöjd med hela upplevelsen och kommer definitivt att anlita dem igen. Rekommenderas varmt!

Anna N
Skrev om Nordflytt

Utmärkt service, jag fick supersnabbt svar, de kom samma dag och hjälpte till med tömning av ett hus. Trevliga medarbetare, snabbt och effektivt arbete - jag kan varmt rekomendera Nordflytt !

Emil K
Skrev om Nordflytt

Tre flyttgubbar kom på utsatt tid och det blev en blandad upplevelse, mellan betyg två och tre. En av dem (ledaren) var riktigt duktig, den andre var helt ok, medan den tredje mest tittade på och var ganska oförsiktig med möblerna. Minus: * Svag planering, allt verkade gå på en höft, de saknade material att plasta in med och var tvungna att hämta det. * De var oense om hur de skulle packa, och i vilken ordning, och började tjafsa med varandra. * Några saker gick sönder eller blev repade. * De hade en liten lastbil, därför...

Pontus P
Skrev om Nordflytt

Hjälpsamma trevliga flyttkillar, allt var i tid och ordning. Inga konstigheter alls.

Lennart H
Skrev om Nordflytt

Flytten var i toppklass men flyttstädningen drog ner betyget den tog tre dagar mot en som var avtalat

Lorin A
Skrev om Nordflytt

Riktigt nöjd med Nordflytt! Trevliga grabbar, bra kommunikation och allt gick smidigt från start till mål. De jobbade snabbt, var försiktiga med mina saker och gjorde flytten mycket enklare än jag hade trott. De var dessutom väldigt flexibla då jag behövde justera tider och datum vilket uppskattades enormt.

Felicia N
Skrev om Nordflytt

Flytten genomfördes, men Nordflytt anlände ungefär fyra timmar senare än planerat. Det hade varit uppskattat med bättre tidsplanering och tydligare information om förseningen.

Sindhu P
Skrev om Nordflytt

They lost my package by mistake and they didn’t even bother to follow up or atleast try to trace it ,forget compensating ,I will not recommend using Nordflytt

Martin N

Bra samarbete och kommunikation

Caroline J
Skrev om Nordflytt

Nordflytt ordnade flyttstädning åt mig. Det blev endel missförstånd i början. Men Mustafa ” Musse” hjälpte dygnet runt med återkoppling och lugnande besked. Han hjälpte även till att montera ner saker i lägenheten som vi glömt! Enorm service och tillgänglighet! Tack!

Bojana A
Skrev om Nordflytt

Jag är mycket missnöjd med flyttupplevelsen. Flyttfirman kom cirka tolv timmar för sent, vilket skapade en extremt stressig situation från start. Arbetet utfördes dessutom mycket långsamt och utan effektiv planering. Flytten blev inte färdig som avtalat, och vid midnatt visade det sig att det inte fanns tillräcklig plats i lastbilen, vilket ledde till att ungefär hälften av mina möbler blev kvar i den gamla lägenheten. Ingen tog ansvar för detta på plats. Jag behövde själv ordna en annan flyttfirma för att få resterande...

Izak M
Skrev om Nordflytt

Ingen bra upplevelse. Fick bilder skickat som anger att det är ”extra smutsigt” i lägenheten. bilderna är på dammiga lister och damm/smuts på golvet och inget utöver det vanliga. tvingas därför att betala 900kr till för om jag skulle kunna få städgaranti vilket jag såklart behövde få. Det står på deras hemsida att det alltid är fast pris, men trots det skulle jag betala för ” 3 timmar extra på tjänsten som är 300 kr/timme efter RUT-avdrag.”

Eric O

Mycket väl utförd flyttstädning

Pasindu D
Skrev om Nordflytt

I had a good overall and felt that I got a fair deal. One mover came for the job and he was friendly, professional, and very helpful throughout the process. The only issue I experienced was regarding the final price. Initially I confirmed that price including me riding ride in the passenger seat, but later I was asked to pay an additional amount for that. I believe this was due to a miscommunication. Other than that, everything went good and I’m satisfied with the service.

Sara C
Skrev om Nordflytt

Flytt killarna blev skickade till fel ort. Det gick inte att få tag på kundservice. Super trevliga och duktiga killar när dom kom 6 timmar sent. Allt löstes bra.

Samir S
Skrev om Nordflytt

Mycket lätt och snabb flytt! Trevlig och hjälpsam personal!

Semira V
Skrev om Nordflytt

Vi ska sälja villan och har börjat rensa ut en massa grejer. Letade efter någon som kunde hjälpa till att köra bort allt. Hittade Nordfeldt. Lyckades boka hämtning redan på måndagen, trots att jag hörde av mig på lördagen, vilket var riktigt smidigt. Själva hämtningen, trots mängden, gick snabbt och enkelt. När de var klara med det vi ställt fram frågade de till och med om vi hade mer som skulle slängas. Väldigt trevliga och måna om att allt skulle kännas bra. Supernöjd! De kommer snart tillbaka för att hämta resten. Kan verkligen rekommendera!👍🏼

Patrik F
Skrev om Nordflytt

Dålig service. Nekade ta med en garderob och gav ingen förklaring varför. och var inte någon vidare någon vänlighet från personalen. Tyvärr första och sista gången vi anlitade detta företag.

Maja Sofia Puh A

En flytt av två lägenheter som skulle ske samma dag. Flytten skulle startat 08 men kom inte igång förrens vid 10. Vid 16 på eftermiddagen åkte första lasset från första lägenheten. Flytten pågick fram tills 22, sedan fortsatte den mellan 12-22 även dagen efter. Flyttstäd som var bokat via firman och skulle genomförts samma dag som flytt kom istället två dagar senare. Vid flyttstäd slängdes alla badrumssaker ut på hallgolvet, bland annat våra tandborstar. Mycket bristfällig städning. Behövdes kompletteras av annan städfirma....

Soroosh S
Skrev om Nordflytt

Mycket bra och stark personal som hjälpte med ett tung flytt och var perfekt på det! Så det rekommenderas varmt till alla jag känner!

Lilja V
Skrev om Nordflytt

Bra upplevelse och är snälla.

Javad B
Skrev om Nordflytt

Fruktansvärt företag, de kom två dagar efter vårt överenstid. De packade hemsk ingen ordning. Bryr sig bara om pengar. Lita inte på sån företag. Det blev mardröm för mig.

Maya K
Skrev om Nordflytt

Trevliga och super effektiva som hjälpte mig med flytten!

Magnus Z
Skrev om Nordflytt

Riktig schyssta grabbar som hjälpte med flytten.

Ivette O
Skrev om Nordflytt

Kommer att maila till nordflytt

Petrus N
Skrev om Nordflytt

Otroligt dålig upplevelse med NordFlytt. Slarvigt och långsamt utfört arbete med skador på möbler till följd. Framförallt en otroligt omedgörlig kundtjänst som erbjöd 150kr reduktion efter att möbler skadats och vi själva behövt hjälpa till att bära upp saker för trapporna. Observera också att deras ”fasta” pris inte är fast - det fins en parallell prislista för hur de ska tilläggsdebitera i efterhand. Välj en annan firma.

Svar från Nordflytt

Hej Petrus, Tack för din återkoppling. Vi beklagar att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. För tydlighetens skull, i detta ärende debiterade vi inga extra avgifter. Tvärtom sänkte vi fakturan som goodwill och avstod från att ta betalt för extra moment som uppstod på plats, trots att sådana avvikelser normalt kan påverka tidsåtgång och kostnad enligt villkoren. Gällande skadorna, när packtjänst inte beställs ansvarar kunden för emballering och skydd. Efter vår utredning var vår bedömning att skyddet inte räckte...

Olle F
Skrev om Nordflytt

De två grabbarna så hjälpte oss gjorde sitt jobb bra och var lösningsorienterade vid flytten. Mycket bra!

Monica K
Skrev om Nordflytt

Dom var trevliga och jobbade super bra men lite synd att mitt barns cykel från vården inte kunde följa med till nya lägenheten

Hanna H
Skrev om Nordflytt

Riktigt trevligt gäng som utförde jobbet utan markering, alla prylar blev inburna enligt instruktion och inget gick sönder. Flyttstädningen var också riktigt välgjord. Kommer definitivt anlita dem igen inför framtida flyttar - värt varenda krona!

Mohammed B
Skrev om Nordflytt

Hjälpsamma, snabba i kommunikationen samt att det kändes smidigt från att få offert till att flytten var klar. 5/5 stjärnor för att dom även hjälpte mig montera min TV på väggen i nya lägenheten.

Evelina S
Skrev om Nordflytt

Otroligt hjälp med allt! Både flytten och flyttstädningen var väldigt bra och vi är supernöjda med resultatet. De flyttade våra saker smidigt och ordentligt samt var väldigt trevliga. Skulle absolut rekommendera alla som behöver hjälp med en flytt, 10/10!

Jimmie S
Skrev om Nordflytt

Flytten gick hur smidigt som helst. De var supertrevliga, effektiva och väldigt noggranna. Fixade packning och hela köret. Kan varmt rekommendera dem om du vill ha en stressfri flytt!

Kevin N
Skrev om Nordflytt

Riktigt trevliga och hjälpsamma killar som hjälpte oss flytta. Vi är väldigt nöjda! Blir definitivt Nordflytt nästa gång

Johanna F
Skrev om Nordflytt

Kompetent och trevlig hjälp från offert till färdig flytt. Stort tack för hjälpen, kan varmt rekommendera Nordflytt.

Mattias Y
Skrev om Nordflytt

Vi fick fantastisk hjälp med både flytt och städ! Allt gick smidigt, snabbt och professionellt. Personalen var trevlig, noggrann och punktlig. Jag är supernöjd och rekommenderar verkligen deras tjänster till alla som vill ha en stressfri flytt!

Erik L
Skrev om Nordflytt

Obs! Nordflytt! Det började med att de kom en timme för sent vilket var sagt till kl 08.00 hos mig, dom skyllde på trafiken, men tror att de startade sin körning från kontoret den tid dom skulle vara hos mig dvs kl 08.00. Dom skadade Ekbordskivan till min köksö som jag hade skruvat loss från bordet för att underlätta för dom när dom skulle bära. Dom tappade min byrå på marken så att lådorna gick sönder. Ringde dom i 2 veckors tid och sade att dom skulle hämta bort byrån då den stod i vägen i lägenheten för mig och att de...

Clara R
Skrev om Nordflytt

Vi flyttade från gbg till sthlm. Vi bokade flytt vid 12:00. Firman kom dock fram 15:45, då de körde från stockholm. Det skulle sen levereras till stockholm samma kväll, men det blev vid lunch dagen där på pga lång körning. Vi är nöjda allt gick bra, de var jättetrevliga, men man hade önskat lite mer information om var de befann sig, när de skulle komma och när allt skulle komma fram. Kanske lite bättre på att svara i telefon också.

Olivia S
Skrev om Nordflytt

VARNING FÖR OSERIÖST FÖRETAG. Vi anlitade Nordflytt för flyttstädning, och det var tyvärr ett STORT misstag. Dagen innan den bokade tiden hörde de av sig och ombokade städningen, vilket ställde till det rejält i vår flyttplanering. När de väl dök upp var städningen allt annat än godkänd. Mycket var fortfarande smutsigt och ytor var inte avtorkade. Städningen var rent ut sagt under all kritik. Kundservicen var dessutom nästintill omöjlig att få tag på per telefon. När vi kontaktade kundtjänsten gällande den bristfälliga...

Fredrik K
Skrev om Nordflytt

Smidig kommunikation. Trevlig personal och prisvärt. Bra städning också!

Magnus K
Skrev om Nordflytt

Bra tempo och engagemang för att få allt på plats även om det blev fler turer än planerat. Möttes också av förstående flexibilitet kring starttid då vi har småbarn hemma. Stort tack för hjälpen och bra genomförande av både flytt och städning!

Jenny L
Skrev om Nordflytt

Kommunikationen var inte alls bra och det ledde till en uppsjö av missförstånd och oklarheter. Man skickade en faktura som var över det dubbla än vad som var överenskommet/diskuterat och det ledde till stor frustration, särskilt när företaget ej svarade på ca 4 dygn. Det redde sedan ut sig hyggligt och grabbarna som gjorde själva jobbet var både duktiga, trevliga och gjorde sitt yttersta. Ett tips är att få allt på print och ha koll på hur mycket volym du faktiskt ska ha flyttat. Ok nöjd men det hade definitivt kunnat vara bättre när det kommer till kommunikation och tydlighet.

Jonna L
Skrev om Nordflytt

Fick ett väldigt bra bemötande. Mycket prisvärt. Snabba och smidiga, och dessutom trevliga! Väldigt bra städat i gamla lägenheten efter flytten. Behöver vi flytta igen så vet vi vem vi kommer att kontakta.

Daniel P
Skrev om Nordflytt

Super trevliga killar som gjorde vår flytt smidig och enkel! Ett extra stort tack till Doglas och Henrik som drev på bra och var flexibla med bortforsling av möbler. Även mycket nöjd med flyttstädet.